Tuwuh Bisnis Ganja sing Dilisensi.

Kita nawakake layanan legal lan konsultasi ganja paling apik kanggo lisensi, peraturan, lan kepatuhan ganja kanggo saben negara ing AS 

Pengacara Industri Ganja

Sapa Kita ing Pengacara Industri Ganja

Kita minangka pengacara ganja lan pengacara nyoba sing duwe lan ngoperasikake bisnis ing industri ganja lan duwe kawruh sing jero babagan risiko lan tren. Keahlian kita bisa mbantu bisnis canna entuk keuntungan kompetitif lan nyuda risiko operasional.

Rencana Bisnis Ganja

Apa struktur pajak sing paling apik kanggo bisnis ganja? LLC, C-corp, utawa S-corp? Kita wis nulungi para klien babagan kabeh iki lan liya-liyane ing dalang bisnis ganja.

Kawruh ganja

Dalang bisnis ganja online kanthi instruksi video jam & bantuan langsung ngembangake bisnis ganja sampeyan. Nilai paling apik ing bar industri ora ana.

Konsultasi ganja

Kita bisa nggarap sampeyan babagan aspek bisnis cananbis sampeyan. Miwiti kanthi sethithik 10 menit utawa njupuk jam lengkap. Rapat pribadi langsung kasedhiya yen dijaluk.

Deleng Yen Sampeyan Pelamar Kualifikasi kanggo Lisensi ing Negara Sampeyan

Apa Bedane Pengacara Ganja Kita?

Kita wis kerja sama karo puluhan perusahaan ganja sajrone pirang-pirang taun, saka ibu-lan-pop nganti pemain utama. Saka California nganti Florida, New Jersey nganti Colorado, lan kabeh negara ing antarane manawa ganja utawa rami sah, kita wis nulungi individu kaya sampeyan entuk target bisnis. Kanthi saben klien anyar, pengalaman kita ing aspek legal ganja dadi luwih nuansa lan olahan amarga kita kudu adaptasi karo hukum lan peraturan negara tartamtu.

Akibaté, saiki kita wis ngerti babagan hukum ganja ing saben negara ing Amerika. Pengacara pendiri kita, Thomas Howard, ngenteni sepuluh taun pisanan dadi pengacara dadi broker saham sing dilisensi (lisensi Seri 7 & 66) lan banjur makili institusi finansial babagan transaksi sing aman. Kita wis nglumpukake survey cendhak kanggo klien anyar supaya bisa luwih ngerti babagan tujuan perusahaan lan bisnis sampeyan.

Pengacara ganja sing apik bakal mbantu sampeyan mbentuk & operasi bisnis ganja, zona & ijin, lan tundhuk karo lisensi lokal & negara.

Konsultasi karo Pengacara ganja Thomas Howard

Sampeyan wis ndeleng dheweke ing internet, diarani wong sing sampeyan kenal lan dipercaya, utawa sampeyan nemokake dheweke ing YouTube utawa podcast-ayat. Saiki sampeyan bisa dadi klien lan konsultasi babagan usaha bisnis ganja.

Testimoni klien

Delengen apa sing dikandhakake sawetara klien sing sukses babagan kerja bareng. Kita bangga banget kanggo njamin standar kepuasan klien sing paling dhuwur.

BEN REDIGER, CEO @ HEMP MERGERS GROUP

Tom minangka pengacara sing bener yen sampeyan dadi investor sing minat karo industri Ganja lan Hemp ing Illinois.

HUNTER DEVO, CEO @ DELTA-8 HEMP CO.

Thomas wis ngrewangi banget lan ngerti industri luwih apik tinimbang pengacara liyane sing wis diajak ngobrol.

MICHAEL PHILLIPS, WINNING ILLINOIS APPLICANT

Konsultasi kasebut informatif lan mbantu aku mbukak proses sing angel. Aku nyaranake layanane.

Aplikasi ganja rampung kanthi apik

Hubungi kantor hukum multi-negara dina iki kanggo bantuan ora mung aplikasi lisensi ganja, nanging uga aspek operasional utawa transaksional saka bisnis ganja, kalebu: 

Jaringan Bisnis Pengacara ganja kita

Pengacara pendiri kita, Tom Howard, wis diakoni dening Pengacara Utama & Pengacara Super, dikutip ing Wall Street Journal & Majalah Bisnis Marijuana. Dheweke dadi anggota Komite Hukum NORML & Ganjier Bersertifikat.

 

Blog Hukum Bisnis Canna

Ing kene sampeyan bakal nemokake akeh informasi babagan hukum ganja kanggo saben negara, kalebu cara mbukak dispensary lan / utawa miwiti fasilitas produksi ganja ing negara sampeyan. Informasi kita dianyari meh saben dina lan mesthi nawakake data paling anyar sing kasedhiya.

 
Dalang Bisnis ganja

Langsung Dope

iku sing dibutuhake startups
Ayo Saiki
* Syarat & Ketentuan Berlaku
close-link
Ndaftar kanggo konten eksklusif. Dadi wong pisanan sing krungu kabar babagan negara sampeyan.
langganan
gambar cedhak