Warta ganja paling anyar
Pilih Page
Status saiki
Ora Enrolled
price
USD 2500
njaluk Diwiwiti

Cara Mréntahaké Penolakan Lisensi Ganja ing Illinois

Dening Tom "Pengacara Industri Ganja" Howard

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal:

  • duwe keluhan konsep 4-count.
  • Sampeyan bakal ngerti arep ngajukake ing endi,
  • nalika kudu diajukake.
  • Apa sing bisa kedadeyan nalika sampeyan nindakake,
  • malah kepiye cara golek pengacara lokal kanggo mbantu sampeyan.
  • Kita uga bakal ngrembug babagan biaya sing ana gandhengane karo sampeyan.

Plus Sampeyan Bakal Golek formulir kanggo Pesenan Watesan Sementara (TRO) lan gerakan darurat kanggo TRO. Kanggo mungkasi Lotre - utawa nyoba.

Pungkasan, loro panyebab tumindak ngupayakake ngasilake dhuwit sing diinvestasikan ing industri ganja sing rusak dening KPMG kanthi ora ngetrapake aplikasi sampeyan - yen kasunyatane kedadeyan sampeyan.

Kita uga ngrembug apa sing bisa ditindakake kajaba menehi tuntutan hukum - Ngowahi CRTA & Nganyari Aplikasi.

Kasedhiya kredit retainer $ 2,000 kanggo klien sing pengin maju nglindhungi hak-hak kasebut.

Status saiki

price

USD $2500 $ 500 *

  • Mung 1 kaping 10 kanggo Ndhaptar entuk Diskon.

njaluk Diwiwiti

Dadi Aplikasi Sampeyan Ora "Sampurna"

Mung 21 tim dipilih dadi sing duwe dispensary Illinois ing mangsa ngarep.

Tim sampeyan ora ana ing dhaptar kasebut, kayata 97% pelamar liyane.

Sampeyan rumangsa gypped lan salah.

Yen sampeyan minangka veteran ekuitas sosial, kita bisa mbantu sampeyan.
Yen sampeyan dadi pelamar usaha sosial sing biasa, kita uga bisa nulungi sampeyan.

Ekuitas Sosial Dhewe Ora Cukup

Strategi sampeyan bakal ganti gumantung yen sampeyan pelamar veteran sosial, utawa mung sing biasa.

Dalan kanggo pelamar ekuitas sosial reguler larang banget, nanging ora apa-apa amarga kita uga ora mung menehi keluhan, kita menehi sawetara amandemen legislatif sing bisa mbukak

Apa Sampeyan Bisa Saka Kursus Iki

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal duwe keluhan draf 4-count. Sampeyan bakal ngerti arep ngajukake ing endi, nalika kudu diajukake. Apa sing bisa kedadeyan nalika sampeyan nindakake, lan uga cara golek pengacara lokal kanggo mbantu sampeyan. Kita uga bakal ngrembug babagan biaya sing ana gandhengane karo sampeyan.

Luwih saka iku, sampeyan bakal duwe Pesen Watesan Temporary Tempo (TRO) lan gerakan darurat kanggo TRO.

TRO bisa mungkasi lotre, utawa lisensi penghargaan negara - nganti Tinjauan Administratif skor pemohon sampeyan. 

Kita uga ngrembug babagan apa sing bisa sampeyan lakoni kajaba menehi tuntutan hukum. Kita mriksa proses panjaluk FOIA supaya sampeyan bisa entuk skor & miwiti nambah kanggo babak loro.

Nanging enteni, Babak 2 mbutuhake pangowahan kanggo nggayuh target Ekuitas Sosial CRTA.

Kita kudu ngetrapake sawetara lisensi sabanjure kanggo dianugerahi saka 10 - sing nyebabake logjam ONLY 21 saka luwih saka 700 tim.

Yen kita ngowahi CRTA, utawa aturane, mula kita bisa mbukak luwih akeh ekuitas sosial ing Babak 2.

Mungkin mbesuk 55 tim utawa luwih bisa mlaku kanthi lisensi dispensasi ganja sing terkenal ing Illinois.

Sampeyan bakal nampa TRO lan rancangan komplain, FOIA njaluk liwat, lan basa amandemen, sawise kursus lan ngerti prau sing sampeyan tekani lan supaya bisa mbesuk.

  • Formulir TRO
  • Keluhan Draf
  • Pangerten babagan Biaya Saka Pengadilan
  • Panyuwunan FOIA kanggo Skor Sampeyan
  • Amandemen Basa kanggo Ndandani Babak 2

Kebeneran, Seneng Mbantu

Pungkasane, litigasi mesthi ora bisa ditebak - sampeyan bisa menang, bisa uga kalah - nanging bisa uga butuh wektu lan larang banget.

Sampeyan bakal entuk kasunyatan nyata babagan cara nindakake babagan penolakan aplikasi kanggo dispensary ganja ing Illinois.

Apa Sampeyan Bisa Nggawe Investasi Saka KPMG?

Yen sampeyan ngentekake akeh dhuwit lan KPMG nyalahake keluhan sampeyan, goleki sebab-sebab tumindak sing sampeyan lakoni ing jumlah 3 lan 4 keluhan kasebut. 

Goleki Bantuan babagan Bandhing Aplikasi

Goleki Bantuan babagan Bandhing Aplikasi