Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Undhang Perbankan SAFE Nyedhiyakake Akses kanggo Layanan Perbankan

Undhang-undhang Perbankan SAFE Nyedhiyakake Akses menyang Layanan Perbankan kanggo Bisnis Sah sing Ganja. Undhang-undhang perbankan sing aman ganja.

SAFE Perbankan SAFE Nyedhiyakake Akses kanggo Layanan Perbankan kanggo Bisnis Berkaitan Berbatasan ganja

Bisnis ganja legal saiki minangka salah sawijining industri paling apik ing Amerika Serikat sing akeh kamar kanggo tuwuh. Ing taun 2017, industri ganja nyathet total dodolan $ 9 milyar, lan wutah pasar dijanjikake $ 21 milyar nganti 2021. Saiki, luwih saka 33 negara wis sah nggunakake obat kanggo tujuan medis lan rekreasi, kalebu California , Maine, Massachusetts, Nevada, lan Distrik Columbia.

Kamangka ganja saya mundhak dadi legal, akeh negara sing isih nganggep obat kasebut ilegal miturut hukum federal. Kayane, miturut hukum negara iku penting yen sampeyan pengin melu ing industri kasebut. Pengusaha sing kepengin negesake bisnis ganja sing sah kudu tundhuk karo peraturan lan peraturan ganja sing kompleks lan terus berkembang.

Ing artikel iki, kita bakal njelajah pertimbangan hukum sing melu nyetel bisnis sah sing gegandhengan karo ganja, milih jinis bisnis sing arep ditindakake, lan njamin layanan real estate lan perbankan kanggo bisnis kasebut.

Milih Usaha Ganja Kaya

Saben negara duwe jinis lisensi sing unik, uga undang-undang lan peraturan sing ngatur industri ganja. Kanggo operate bisnis sah sing gegandhengan karo ganja, sampeyan kudu nglamar lisensi saka negara sampeyan. Telung jinis kategori bisnis ganja wis ana; penanaman, dodolan, lan produsen produk sing infus.

Bisnis sing melu ngembangake ganja umume diatur luwih akeh tinimbang dibandingake karo mitra tuturane. Tanduran ganja nyakup obat sing akeh, pangatusan, trimming, curing, lan bungkus obat sing didol kanggo dispensaries utawa fasilitas eceran. Operasi iki mbutuhake keahlian hortikultur sing dhuwur lan kapital awal sing gedhe.

Bisnis produk sing kena infus kalebu akuisisi mariyuana, uyah, lan tincture saka fasilitas sing sah lan nyedhiyakake kanggo pasien lan pangguna rekreasi. Usaha iki uga nglibatake proses ngilangi resin saka obat kasebut lan nggawe produk sing ora bisa didol, mula wirausaha kasebut banjur mindhah produk sing wis infus ing formasi menyang toko lan dispensarian.

Penjualan ritel (uga dikenal minangka kolektif utawa dispensari) ngrujuk ing toko umum sing menehi hasil karo penjualan produk sing gegandhengan karo ganja kanggo pangguna sing sah. Fasilitas kasebut minangka sumber obat saka petani utawa prosesor ganja sing dilisensi lan nyedhiyakake kanggo pasien lan pelanggan sing kualifikasi. Nyiyapake bisnis jinis iki angel lan larang, nanging hadiah kasebut entuk bathi yen wiwit muter.

Sadurunge sampeyan nyiyapake bisnis ganja, luwih becik nyedhaki pengacara sing duwe spesialis ing lapangan ganja. Pengacara sing fokus ing ganja bakal ngrembug karo sampeyan kabeh undang-undang lan peraturan lan mbantu sampeyan nglamar lisensi miturut hukum. Sawetara negara duwe jendhela aplikasi lisensi mbukak sing sawetara lisensi ditanggepi bebarengan, dene liyane mbatesi nomer aplikasi lisensi lan mbutuhake bukti kompetensi lan kasedhiyan modal.

Pengacara ganja sing dilisensi bakal mbantu nyepetake aplikasi lan persetujuan lisensi supaya bisnis bisa cepet lan bisa cepet. Tanpa pengacara, sampeyan bakal nggawe kesalahan ing aplikasi, sing bisa nundha utawa malah ngilangi kabeh proses. Pengacara bakal mbantu sampeyan nyukupi kabeh syarat pangaturan kanggo mesthekake sampeyan tetep cocog karo syarat-syarat aplikasi lisensi.

Ngamanake Real Estate kanggo Bisnis Ganja Sah

Sampeyan kudu nemokake lokasi sing cocog kanggo bisnis berorientasi ganja sing bakal gampang diakses para pelanggan sing dimaksud. Sawetara faktor sing mengaruhi lokasi fasilitas sampeyan kalebu biaya real estate lan jarak menyang sekolah, gréja, lan pusat perawatan daycare.

Apa lalu lintas panganan apa sing dadi perhatian utama, sampeyan uga kudu tundhuk marang kabijakan zoning lokal lan kabupaten nalika milih lokasi kanggo bisnis ganja. Umume undang-undang zoning sing nyatakake yen ana hubungane karo ganja, kira-kira 1,000 ft adoh saka sekolah, pusat perawatan daycare, lan gréja.

Sampeyan bisa nganakake konsultasi karo ahli industri kanggo praktik paling apik nalika entuk real estate kanggo bisnis ganja sing sah. Sampeyan bakal dituntun babagan cara milih lokasi sing cocog, supaya sampeyan bisa njaga biaya bisnis sithik.

Undhang-undhang Perbankan SAFE Ganja

Sanajan luwih saka setengah saka negara-negara AS wis nggunakake panggunaan mariyuana sing wis sah lan akeh, mula akeh bank-bank ora gelem layanan bisnis sing sah ing industri kasebut amarga wedi marang paukuman federal. Watesan bank federal sing terus-terusan wis nggawe pamilik bisnis ganja utamane kanthi cara awis, amarga ora bisa mbukak akun bank kanthi institusi finansial sing digawe negara.

Untunge, watesan iki bakal rampung karo persetujuan saka Perundangan Perbankan SAFE dening parlemen California Senat lan Illinois. Ing undhang-undhang kasebut, serikat kredit lan bank swasta diijini entuk piagam negara kanthi tujuan kanggo mbiyantu dheweke nyedhiyakake layanan depositori marang entitas bisnis ganja-hukum. Aturan perbankan ganja sing anyar bakal ngalangi pejabat federal supaya ngukum penalti ing bank-bank sing milih ngladeni bisnis sing gegandhengan karo ganja (CRB).

Undhang-undhang Perdamaian lan Kegunaan iki (SAFE) Perbankan duwe tujuan kanggo nyedhiyakake pelabuhan sing efektif lan aman kanggo lembaga perbankan sing digawe federally nggarap bisnis ganja. Aturan kasebut, sing nampa persetujuan klompok undang-undang sing gedhe lan macem-macem, bakal nolak agensi negara supaya nuntut sanksi federal menyang bank-bank sing makarya karo CRB ing negara-negara sing nggunakake ganja miturut ukum.

Undhang-undhang Perbankan SAFE, sing disponsori dening Ed Perlmutter, Denny Heck, Warren Davidson, lan Steve Stivers kanthi dhukungan saka sektor perbankan, kepengin mandhegake pengatur perbankan federal supaya ngancam sistem perbankan tradisional mung amarga para patron padha dadi CRB. Uga ngupaya nglindhungi karyawan bank supaya tanggung jawab kanggo tuntutan ukum negara nalika nggarap bisnis ganja.

Undhang-undhang anyar uga nyegah usaha apa wae negara kanggo meksa institusi perbankan supaya ora nyedhiyakake layanan depositori menyang CRB, mbatesi asuransi kanggo ngladeni CRB, bakal menehi kredit ing CRB, utawa njupuk tumindak liya sing dianggep prasangka ing negara. ing endi ganja pancen legal.

Nggawe pelabuhan aman iki bakal nglindhungi bank tradisional saka apa wae bentuk pamrentah sing diatur saka regulator perbankan federal. Undhang-undhang Perbankan SAFE ngakoni kapasitas sistem perbankan tradisional kanggo ngladeni industri iki kanthi lengkap, mula ora perlu negara kanggo nggawe kesatuan kredit liyane kanggo ngladeni CRB.

Sapa Wae

Kita minangka perusahaan hukum layanan lengkap sing adhedhasar ing Peoria, Illinois. Nami kula Jaksa Thomas Howard. Aku duwe pengacara tim sing duwe pengetahuan, bakat, lan darmabakti sing menehi saran legal sing lengkap kanggo para klien ing industri ganja. Bebarengan karo timku, kita bisa mbantu sampeyan miwiti, ngatur, lan nglindhungi bisnis ganja, ngijinake lisensi negara lan ijin kotamadya, golek lokasi sing sampurna kanggo situs bisnis ganja sampeyan, lan pengaruh institusi depositori kanggo nawakake layanan perbankan kanggo bisnis sing gegandhengan karo ganja. .

Napa Pilih kita?

Kita mangertos manawa nyiyapake bisnis sing gegandhengan karo ganja mbutuhake pemahaman sing jero babagan peraturan hukum sing rumit. Kabijakan federal sing ngatur penanaman, duweke, lan distribusi ganja kudu owah-owahan. Kanggo alasan iki, tujuane yaiku supaya para wirausaha miwiti bisnis berkembang ing industri ganja medis lan rekreasi.

Kita bangga karo pengacara bisnis ganja sing kompeten, sing duwe kenal karo hukum federal, negara, lan lokal sing ngatur bisnis. Kita pengin mbantu sampeyan tetep ndhuwur industri sing terus berkembang kanthi tetep 100% netepi kabeh peraturan sing kasedhiya. Kita kepingin banget manawa nggawe manawa sampeyan ngerti saben hukum sing ditrapake kanggo kahanan sampeyan, supaya bisnis sampeyan sukses.

Ndhaptar karo pengacara sing adhedhasar Illinois ing dina iki kanggo gawe jadwal konsultasi. Kita kene kanggo nglindhungi bisnis ganja budding ing saben langkah.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.

R. Martindale

Pengacara Industri Ganja yaiku Stumari situs web sing dirancang kanggo praktik bisnis konsultasi lan praktik Tom Howard ing perusahaan hukum kasebut Dasar Kolateral.

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This