Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Apa Sampeyan Bisa Paten Saring Ganja Anyar Sampeyan?

Pengin Paten Saring Ganja Sampeyan?

Apa Sampeyan Bisa Paten Saring Ganja AnyarApa Sampeyan Bisa Paten Saring Ganja Anyar Sampeyan?

Yen sampeyan pengusaha ganja, ngerti cara paten galur ganja bisa migunani. Nalika negara-negara terus ngesahake produk ganja lan ganja, perusahaan lan pengusaha ganja ing saindenging jagad Amerika Serikat sregep paten formulasi anyar kanggo tanduran.

Perlindhungan properti intelektual bisa nggawe utawa ngrusak bisnis sampeyan. Lan amarga keunikan industri ganja, tantangan anyar tetep muncul ing persimpangan hukum ganja lan intelektual. Kita nerangake babagan cara paten tanduran ganja lan paten sarana.

 "A patent minangka hak eksklusif sing diwenehake kanggo penemuan. Kanthi tembung liya, paten minangka hak eksklusif kanggo produk utawa proses sing umume nyedhiyakake cara anyar kanggo nindakake sesuatu, utawa nawakake solusi teknis anyar kanggo masalah. Kanggo entuk paten, informasi teknis babagan penemuan kasebut kudu diwartakake menyang publik ing aplikasi paten.

Pamilik paten bisa menehi idin, utawa lisensi, pihak liya kanggo nggunakake penemuan kasebut kanthi syarat sing disepakati bebarengan. Pemilik uga bisa adol hak cipta kanggo wong liya, sing banjur bakal dadi pemilik paten anyar. Sawise paten kadaluarso, proteksi rampung, lan penemuan mlebu ing domain publik; yaiku, sapa wae sing bisa nggunakake eksploitasi kanthi komersial tanpa nglanggar paten ”

 

POS sing disengkuyung: CANNABIS PITCH DECKS

POS sing disengkuyung: RENCANA BISNIS CANNABIS

Pengin Paten Saring Ganja Sampeyan ??

Apa Sampeyan Bisa Paten Ganja yen Ora Hukum Ukum

Yen sampeyan kuwatir ora entuk paten tanduran ganja amarga ganja isih ilegal minangka zat kontrol Jadwal 1 ing yuridiksi federal ing Amerika Serikat, kita duwe kabar apik kanggo sampeyan:

Paten mung mbutuhake apa sing sampeyan nemokake dadi anyar, ora jelas lan jelas diterangake, ora mbutuhake ukum. 

Iki bisa uga minangka salah sawijining prabédan paling gedhe ing antarane merek dagang lan paten babagan ganja uga.

 

Jinis Paten Ganja

Ana loro utama jinis paten ganja sing bisa dilamar:

  • Paten utilitas, diwenehake kanggo wong-wong sing pengin nglindhungi penemuan novel sing anyar lan migunani.
  • Paten tanduran sing ditrapake kanggo wong sing nemokake utawa nemokake tanduran anyar, ora ditemokake kanthi alami ing alam liar, kanggo nglindhungi tanduran lan keturunane langsung.

 

Apa paten tanduran ganja

Paten tanduran yaiku hak intelektual hak sing nglindhungi macem-macem tanduran sing beda lan anyar, fokus ing tanduran siji lan turune langsung, supaya perlindungan panemu saka wong liya sing ngasilake tanduran, lan nggunakake utawa adol tanduran utawa bagean-bagean kasebut.

Panemu kudu mbuktekake manawa dheweke wis ngowahi tanduran nganti asile dianggep "zat sing ora alami."

Ing paten tanduran, sampeyan bisa paten galur ganja. Panemu yaiku wajib mbuktekake, liwat proses sing saya akeh, dheweke nemokake utawa nggawe galur sing ora alami, lan beda karo tanduran liya.

Judhul 35 Kode Amerika Serikat, Bagean 161:

Sapa wae sing nyipta utawa nemokake lan sacara aseksual ngasilake macem-macem tanduran sing beda lan anyar, kalebu olahraga sing ditandur, mutan, hibrida, lan bibit sing mentas ditemokake, kajaba tanduran umbi utawa tanduran sing ditemokake ing negara sing durung budidaya, bisa entuk paten, subyek kanggo kondisi lan syarat judhul iki.

Pengin Paten Saring Ganja Anyar Sampeyan?

Syarat kanggo ndhaptar paten ganja

The syarat kanggo entuk hak paten yaiku:

  • Tanduran kasebut kudu ditemokake utawa ditemokake ing negara sing dibudidayakake, lan direproduksi kanthi aseksual.
  • Tanduran kasebut dudu tanduran sing ora dikatutake miturut statute, ing endi bagean saka tanduran sing digunakake kanggo reproduksi aseksual dudu bagean panganan umbi.
  • Penemu sing dijaluk aplikasi paten tanduran yaiku wong sing pancen nggawe tanduran sing diklaim
  • Tanduran kasebut durung dipatenake, didol, utawa ora kasedhiya kanggo masarakat sadurunge tanggal pengajuan aplikasi paten sing efektif
  • Tanduran kasebut durung diterangake ing paten AS utawa aplikasi paten sing diterbitake;
  • Tanduran iki beda karo tanduran sing dingerteni, gegandhengan kanthi paling ora siji ciri khas sing beda, yaiku luwih saka beda sing disebabake dening tuwuhing kahanan utawa tingkat subur, lsp; lan
  • Penemuan kasebut mesthi ora jelas yen duwe skill biasa ing seni kasebut wiwit tanggal pengajuan efektif saka penemuan tanduran sing diklaim.

 

Apa Paten UtilitasApa Sampeyan Bisa Paten Saring Ganja Anyar

Paten panggunaan diwenehake kanggo wong-wong sing nemokake utawa nemokake proses, mesin, artikel pabrik anyar; utawa paningkatan anyar kasebut. Kanggo diwenehi paten, panemuan kasebut kudu:

  • migunani
  • Novel
  • Ora ketok

Sampeyan bisa ngajokake hak paten babagan tanduran tartamtu, formulasi utawa zat, utawa proses tuwuh utawa manufaktur.

Sepira ambane nglindhungi paten ganja?

Sepira ambane paten bakal mesthi gumantung karo apa sing sampeyan coba lindhungi.

Contone, yen sampeyan pengin nglindhungi salib anyar sampeyan kudu njlentrehake ing endi lan carane sampeyan tuwuh, nanging ora prelu maca kahanan lemah lan sampeyan ora winates ing kahanan lemah kanggo proteksi.

Nanging yen sampeyan pengin menehi paten teknik budidaya sing, sampeyan nemokake, nggawe siji terpene dominan ing macem-macem latar belakang genetik, sampeyan kudu luwih rinci babagan teknik kasebut, lan mbuktekake efektifitas. Ing salah sawijining kasus, sampeyan kudu bisa entuk paten.

 

Suwene Paten Ganja

Paten ganja bakal tahan padha karo jinis paten liyane. Suwene 20 taun wiwit paten wis didaftar.

Syarat Aplikasi Paten Ganja

Aplikasi paten ganja kanggo paten tanduran lan utilitas kudu ngemot spesifikasi:

  • Salib,
  • Deskripsi fenotipe, fitur botani lan karakteristik sing mbedakake tanduran kasebut tinimbang tanduran sing dingerteni,
  • Gambar tanduran, bisa uga fotografi utawa liyane, kaya rendering cat banyu permanen,
  • Akeh negara sing mbutuhake sertifikat analisis,

 

Paten Ganja Paling Umum

Yaiku akeh paten ganja ing basis data Kantor Paten AS, sing paling umum kalebu:

  • Tanduran lan galur lan cara budidaya;
  • Cara ngolah tanduran ganja;
  • Panggunaan ganja medis kanggo ngobati penyakit lan nyeri;
  • Ekstrak, minyak, panganan, suplemen, kosmetik, omben-omben, produk hewan, lsp.

 

Aja lali karo kita Peta Legalisasi Marijuana ing ngendi sampeyan bisa nelusuri status hukum saiki ing saben negara bagian ing Amerika Serikat lan ndeleng kabeh postingan ing saben negara kasebut.

Deloken:

Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizationnews.com.

Aturan Final USDA ing Hemp

Aturan Final USDA ing Hemp

  Aturan Final USDA kanggo Hemp - Total THC - Delta 8 & Remediation Aturan Final USDA ing Hemp pungkasane dirilis tanggal 15 Januari 2021 adhedhasar set peraturan rami USDA sadurunge sing menehi komentar umum saka meh 6,000 wong. Aturan Final USDA ing Hemp bakal ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York Anggota parlemen New York nggawe lisensi distributor panggunaan diwasa kanggo wong-wong sing kepengin miwiti bisnis ganja kanggo mlebu ing industri kasebut. Sawise Bill S854 ditampilake, New York saiki arep dadi salah sawijining negara nomer nembelas ...

Pabrik Ganja ing New York

Pabrik Ganja ing New York

  Lisensi Pembibitan Ganja New York Ganja Pembibitan ganja diarani babagan carane industri ganja diwiwiti. Sanajan ora kabeh negara mikir babagan lisensi nursery ing peraturan kasebut, anggota parlemen New York mutusake kalebu jinis lisensi kasebut ing ganja ...

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York Lisensi pangiriman ganja saka New York bisa uga padha karo apa sing ditindakake negara liya nalika pangiriman ganja, nanging kita ora bakal ngerti nganti kliwat legalisasi lan peraturan pungkasan disusun ing Kota Besar. Yen legalisasi ...

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

  Lisensi Mikrobiologi Ganja New York Lisensi bisnis mikro ganja katon minangka tren anyar kanggo negara nalika ngatur program ganja sing digunakake kanggo wong diwasa. Lisensi bisnis mikro New York minangka kesempatan kanggo pamilik bisnis cilik duwe kesempatan ing industri ...


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This