Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Proses Aplikasi Lisensi Hemp Illinois

Pengin pitulung ing farm rami?

Kepiye cara entuk lisensi budidaya hemp utawa prosesor ing Illinois?

Tanggal 30 April 2019 - Illinois ngeculake formulir aplikasi rami. Sampeyan bisa nemokake aplikasi lisensi rami industri Illinois ing link ing ngisor iki. We seneng mbantu sampeyan nemokake luwih cepet.

Klik Kanggo Miwiti Aplikasi Hemp Illinois.

Aplikasi lisensi industri rami industri Illinois gampang dilayari, nanging kabeh proses saka aplikasi menyang bibit nganti didol yaiku kepiye kita mbantu bisnis sing pengin nggedhekake operasi rami menyang Illinois, luwih becik njaluk telpon kanggo mbahas tujuan bisnis perusahaan sampeyan ing CBD utawa rami industri.

Lisensi Hemp Industrial Illinois Dibukak kanggo taun 2020

Hukum hemp Illinois ora mung diwarisake, nanging uga peraturan wis diterbitake, sing artine wis siyap kanggo musim pertama.

Periode komentar umum kanggo aturan anyar babagan Hemp kadaluwarsa tanggal 11 Februari 2019, miturut edhisi paling anyar saka Departemen Pertanian Ground umum publikasi Aturan kasebut dirampungake lan aplikasi rami Industrial kanggo lisensi kanggo dikultivasi utawa registrasi kanggo ngolah rami samesthine dina saiki.

Illinois ' Undhang Hemp Industri ditrapake kanggo taun panen taun 2019. Nalika para panuntun awal bisa entuk sawetara mupangat, sajrone pirang-pirang taun bisa dadi tontonan sing umum ing sadawane jagung lan kacang kedelai ing wilayah pertanian kasebut.

 

Definisi industri Hemp

Bagean 5 Undhang-undhang Hemp Industri nemtokake industri Hemp minangka:

"Rami industri" tegese tanduran Ganja sativa L. lan bagean apa wae saka tanduran kasebut, apa tuwuh utawa ora, kanthi konsentrasi delta-9 tetrahydrocannabinol ora luwih saka 0.3 persen kanthi bobot garing sing wis ditanduri lisensi sing diterbitake Undhang-undhang iki utawa saiki kasedhiya ing Negara iki, lan kalebu produk penengah utawa rampung sing digawe utawa asale saka rami industri.

Ayo mbongkar apa tegese.

  1. ganja sativa iku rami, nanging uga…
  2. yen sativa ganja ora luwih saka 0.3 persen bobote garing THC, lan
  3. wis ditanam ing lisensi, utawa saiki kanthi hukum ing negara Illinois, lan
  4. produk liyane sing digawe utawa asale saka hemp

Entuk papat poin kasebut?

Peraturan kasebut kalebu aturan ing ngisor iki:

  1. Ora ana wong sing tuwuh hemp tanpa lisensi
  2. Ora ana wong sing bisa nangani hemp tanpa lisensi
  3. Kabeh wiji, turunan lan transplan kudu disertifikasi ing AOSCA.
  4. ruang paling sithik seprapat acre kanggo ruangan ruangan lan 500 sq.ft. kanggo tuwuh njero ruangan
  5. Aplikasi lisensi rami Illinois sing wis rampung kudu diajukake menyang negara sadurunge ditambah

Bubar, negara bagian Illinois uga ngluncurake syarat aplikasi kanggo rami - kaya ing ngisor iki:

    1. Jeneng lan alamat saka pelamar
    2. Jinis bisnis utawa organisasi, kayata perusahaan, LLC,
      kemitraan, pemilikan tunggal, lsp .;
    3. Jeneng lan alamat bisnis, yen beda karo sing dikirim ing
      nanggepi subsek (a) (1);
    4. Dhèskripsi sah babagan laladan, kalebu Posisi Global
      Koordinat sistem, digunakake kanggo ngasilake hemp industri;
    5. Peta peta tanah ing endi pelamar ngrancang tuwuh industri
      hemp, nuduhake wates lan dimensi ing wilayah sing tuwuh ing
      hektar utawa kothak kothak;
    6.  Dhokumèntasi kanggo mbuktekake tlatah dharatan minangka tegalan kaya sing ditetepake ing bagean 1-60
      saka Kode Pajak Harta; lan
    7. Ragad sing ditrapake $ 1,100.

Kepiye entuk lisensi sing akeh rami ing Illinois?

Yen bisnis canna butuh pitulung karo Lisensi Hemp Industri, hubungi pengacara ganja.

Utawa Rampungake chatbot sing digawe ing situs web iki. Kita bakal kontak!

 

 

Pengin pitulung ing farm rami?

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.

R. Martindale

Pengembangan Hemp utawa Ngolah

Undhang-undhang Industri Hemp Illinois mbutuhake lisensi kanggo budidaya (tuwuh) rami, utawa ngolah (manufaktur) rami.

Budidaya Hemp miturut Hukum Illinois.

Bagean 10 Undhang-undhang Hemp Industrial Illinois nyedhiyakake syarat sing dibutuhake aplikasi kanggo entuk lisensi. Sejatine, mung telung prekara sing dibutuhake miturut Ukara 10 (b) ukum kasebut. nyedhiyakake telung subpart:

(1) jeneng lan alamat pelamar;

(2) katrangan legal babagan tlatah lahan, kalebu koordinat Sistem Posisi Global, digunakake kanggo ngolah rami industri; lan

(3) yen hukum federal mbutuhake tujuan riset kanggo penanaman hemp industri, katrangan babagan siji utawa luwih tujuan riset sing direncanakake kanggo budidaya hemp industri sing bisa uga nyinaoni babagan pangembangan, penanaman, utawa marketing hemp industri; Nanging, syarat riset ora bakal ditafsirake kanggo mbatesi adol komersial hemp industri.

Sabanjure, Undhang-undhang Hemp Illinois terus mbutuhake langkah tambahan saka para petani Hemp. Dheweke kudu:

  • duwe pemeriksaan saben taun saka operasi penanaman
  • tes ora ngluwihi jumlah THC sing dibutuhake
  • Aturan sing ditetepake dening Departemen Pertanian Illinois kanggo biaya, papan tanda lan bentuk.

Pangolahan Hemp Industri

Ora kaya petani rami, pemroses rami ora mbutuhake lisensi - nanging mung registrasi.

Bagean 10 (b-5) nyedhiyakake:

Sawijining wong ora kudu ngolah rakit industri ing Negara iki tanpa ndhaptar karo Departemen kanthi bentuk sing wis diwenehake dening Departemen.

Apike, sawise sampeyan tuwuh kanthi rami - manawa saka Illinois utawa ora - sampeyan bisa miwiti ngolah rami menyang pirang-pirang barang sing migunani - nanging mung sawise entuk registrasi karo negara kasebut.

Kesimpulan Budidaya Hemp utawa Pangolahan

Dadi, katon mung petani hemp sing mbutuhake lisensi, prosesor hemp dadi produk kaya konsentrasi CBD isih kudu ndhaptar.

Yen bisnis canna butuh pitulung karo Lisensi Hemp Industri, wenehi pengacara ganja ing (309) 740-4033.

Minangka nganyari paling anyar ing kaca iki tanggal 22 Februari 2019, Departemen Agrikure Illionis durung miwiti njupuk aplikasi. Hubungi kita saiki kanggo mesthekake yen wis tekan waktune - bisnis sampeyan bisa entuk lisensi kanggo rami industri.

 

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This