Aplikasi Lisensi Ganja New Jersey

Play Video

Aplikasi Lisensi Ganja New JerseyAkhire, New Jersey CRC aturan lan peraturan, Sarta Pengumuman Akhir Penerimaan Aplikasi, wis dirilis. Saiki kita ngerti luwih akeh babagan cara aplikasi lisensi ganja lan proses lisensi ing New Jersey bakal ditindakake.

Mangkene ringkesan cepet babagan aplikasi lisensi ganja New Jersey bakal metu.

Jinis lisensi ganja New Jersey

Sejatine ana 6 jinis lisensi lan siji lisensi bersyarat, sing minangka salah sawijining ciri negara.

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake grafik kanthi kabeh jinis lisensi sing kasedhiya ing program ganja rekreasi New Jersey, uga panjelasan babagan sing duwe lisensi kegiatan sing bakal diwenehake:

Jenis lisensi

Aktivitas sing sah

Kultivator ganja kelas 1

Tuwuh ganja nggunakake rekreasi

Produsen ganja kelas 2

Nggawe ganja nggunakake rekreasi

Grosir ganja kelas 3

Nyimpen, ngedol utawa nransfer, nggunakake rekreasi barang ganja antarane petani ganja, grosir, utawa pengecer

Distributor ganja kelas 4

Ngangkut barang ganja kanthi akeh ing antarane petani, pabrikan, utawa pengecer ganja ing negara bagian New Jersey

Pengecer ganja kelas 5

Tuku ganja nggunakake rekreasi saka petani, pabrikan, utawa grosir sing dilisensi lan adol barang kasebut menyang konsumen ing toko eceran

Pangiriman ganja kelas 6

Kirimake tuku ganja kanggo rekreasi lan pasokan sing ana gandhengane saka pengecer menyang konsumen kasebut

Lisensi syarat

Miwiti mbangun operasi kanggo budidaya, pabrik, dispensing, grosir, distribusi, utawa pangiriman ganja nggunakake rekreasi nalika nggarap syarat kanggo kultivator, pabrikan, apotik, grosir, distributor, utawa lisensi pangiriman.

* Komisi Regulasi Cannabis wiwit nrima aplikasi ing ngisor iki kanggo ganja rekreasi tanggal 15 Desember 2021:

  • Izin Budidaya Kelas 1
  • Lisensi Produsen Kelas 2
  • Laboratorium Tes

Ringkesan program ganja rekreasi New Jersey

  • Wong diwasa liwat umur 21 bisa tuku lan duwe nganti siji ons mariyuana. Ora sah kanggo nandur ganja ing omah.
  • Regulator bakal menehi prioritas telung kategori lisensi kanthi tujuan promosi kesetaraan sosial kanthi mbantu perusahaan sing diduweni dening minoritas lan wanita, uga sing ana ing wilayah sing nandhang masalah ekonomi.
  • Dodolan ganja sing digunakake kanggo wong diwasa yaiku mesthine diwiwiti ing pertengahan Februari.
  • Kultivator, pabrikan, grosir, pengecer, distributor, lan layanan pangiriman minangka enem kategori lisensi dhasar.
  • Nalika kotamadya lokal bisa milih kanggo nyegah perusahaan mariyuana saka operasi ing yuridiksi-lan atusan wis rampung kanggo nunggu peraturan iki dadi hukum-padha ora bisa nindakake kanggo layanan pangiriman.
  • Panjaluk pasar bakal nyurung pilihan lisensi, kanthi regulator luwih milih lisensi bisnis mikro lan kondisional, uga aplikasi ekuitas sosial.
  • Kajaba kanggo para petani, ora ana tutup lisensi. Tutup kultivator saiki disetel dadi 37, nanging bakal kadaluwarsa tanggal 22 Februari 2023.
  • Kapercayan ganja sadurunge ora bakal mbatalake wong supaya entuk lisensi bisnis ganja.
  • Dispensaries mariyuana medis sing ana bakal diidini nglamar menyang kutha kanggo ijin kanggo adol ganja rekreasi. Persetujuan kasebut kudu ana syarat kasedhiyan persediaan sing cukup kanggo terus menehi perawatan kanggo pasien.
  • Rega aplikasi kanggo lisensi tetep kanthi sengaja murah, kanthi pelamar mung mbayar 20% saka jumlah nalika ngirim aplikasi lan 80% mung yen diwenehake. Biaya sakabèhé bakal antara $500 lan $2,000.
  • Produk ganja kudu ana ing kemasan anti-anak kanthi label peringatan babagan risiko kesehatan sing potensial. Iklan diidini, nanging kanthi watesan sing signifikan.

Apa sampeyan pengin bantuan karo aplikasi sampeyan?

Kita bisa mbantu menang lisensi ing New Jersey

Prioritas aplikasi lisensi ganja New Jersey

Miturut Notifikasi Akhir Penerimaan Aplikasi sing diterbitake bubar, aplikasi bakal ditampa kanthi terus-terusan lan kudu dideleng, dicetak, lan disetujoni supaya bisa ditindakake ing ngisor iki. prioritas:

  1. Bisnis ekuitas sosial, diurutake kanthi sepisanan, sing:
    1. Wis ngirim aplikasi lisensi kondisional kanggo bisnis mikro;
    2. Wis ngirim aplikasi lisensi kondisional kanggo bisnis standar;
    3. Wis ngirim aplikasi konversi lisensi bersyarat;
  2. Bisnis sing diduweni kanthi macem-macem, dipesen kanthi sepisanan, yaiku:
    1. Nduwe aplikasi lisensi bersyarat kanggo bisnis mikro;
    2. Wis ngirim aplikasi lisensi kondisional kanggo bisnis standar;
    3. Wis ngirim aplikasi konversi lisensi bersyarat;
  3. Impact Zone Businesses, dhawuh dening pisanan ing wektu, sing:
    1. Nduwe aplikasi lisensi bersyarat kanggo bisnis mikro;
    2. Wis ngirim aplikasi lisensi kondisional kanggo bisnis standar;
    3. Wis ngirim aplikasi konversi lisensi bersyarat;
  4. Pelamar lisènsi nampa TCTerms bonus miturut NJSA 24:6I-36.d(2) lan Kabar iki, dhawuh dening pisanan ing wektu, sing:
    1. Nduwe aplikasi lisensi bersyarat kanggo bisnis mikro;
    2. Wis ngirim aplikasi lisensi kondisional kanggo bisnis standar;
    3. Wis ngirim aplikasi konversi lisensi bersyarat;
  5. Kabeh pelamar liyane kanggo lisensi kondisional, sing didhawuhi pisanan ing wektu, sing:
    1. Nduwe aplikasi lisensi bersyarat kanggo bisnis mikro;
    2. Wis ngirim aplikasi lisensi kondisional kanggo bisnis standar;
    3. Wis ngirim aplikasi konversi lisensi bersyarat;
  6. Bisnis Ekuitas Sosial, diurutake kanthi sepisanan, sing:
    1. Wis ngirim aplikasi lisensi taunan kanggo bisnis mikro;
    2. Wis ngirim aplikasi lisensi taunan kanggo bisnis standar;
  7. Bisnis sing diduweni kanthi macem-macem, dipesen kanthi sepisanan, yaiku:
    1. Wis ngirim aplikasi lisensi taunan kanggo bisnis mikro;
    2. Wis ngirim aplikasi lisensi taunan kanggo bisnis standar;
  8. Impact Zone Businesses, dhawuh dening pisanan ing wektu, sing:
    1. Wis ngirim aplikasi lisensi taunan kanggo bisnis mikro;
    2. Wis ngirim aplikasi lisensi taunan kanggo bisnis standar;
  9. Pelamar lisènsi nampa TCTerms bonus miturut NJSA 24:6I-36.d(2) lan Kabar iki, dhawuh dening pisanan ing wektu, sing:
    1. Wis ngirim aplikasi lisensi taunan kanggo bisnis mikro;
    2. Wis ngirim aplikasi lisensi taunan kanggo bisnis standar;
  10. Kabeh pelamar liyane kanggo lisensi taunan, dhawuh dening pisanan ing wektu, sing:
    1. Wis ngirim aplikasi lisensi taunan kanggo bisnis mikro;
    2. Wis ngirim aplikasi lisensi taunan kanggo bisnis standar.

Ing kasus iki, prinsip iku CRC bakal mriksa aplikasi lisensi bersyarat dhisik, banjur bakal mriksa aplikasi lisensi taunan miturut prioritas kasebut ing ndhuwur.

Aplikasi saka entitas sing cocog karo kritéria kanggo status prioritas luwih saka siji bakal dideleng, diwenehi skor, lan disetujoni miturut status prioritas paling dhuwur.

Sawise aplikasi ditampa, iku bakal ditugasake kanggo review nggenepi lan banjur, yen dianggep lengkap, iku bakal diutus kanggo menehi skor. Kanthi cara iki, ana 25 klompok prioritas kanthi 1A minangka paling dhuwur lan 10B minangka paling murah. Aplikasi kanthi klompok prioritas sing luwih dhuwur bakal ditugasake kanggo ditinjau lengkap lan menehi skor sadurunge aplikasi ing klompok prioritas sing luwih murah.

Sawise aplikasi dicetak, yen dianggep layak kanggo pertimbangan persetujuan dening CRC, uga bakal dianggep sesuai karo klompok prioritas.

Laboratorium tes bakal kalebu ing prioritas 1A.

Kepiye carane njaluk lisensi ganja ing New Jersey?

Aplikasi kanggo lisensi ganja rekreasi wis kasedhiya ing Situs web Komisi Regulasi Cannabis wiwit 15 Desember 2021. Pelamar lisensi kudu ndhaptar paling ora siji akun ing portal pengajuan aplikasi Komisi lan ngirim kabeh informasi lan lampiran sing dibutuhake kanthi elektronik nggunakake portal pengajuan aplikasi.

Kanggo dianggep lengkap lan responsif, aplikasi kudu nyakup jawaban lengkap lan lengkap kanggo saben kritéria sing kadhaptar ing Notifikasi Final Penerimaan Aplikasi, uga ngrampungake lan ngirim kabeh informasi sing dibutuhake, kalebu nanging ora winates ing:

  1. Respon kanggo kabeh pitakonan sing dibutuhake ing aplikasi online;
  2. Kabeh lampiran, formulir, lan dokumen sing dibutuhake dening Kabar iki, dikirim kanthi elektronik ing aplikasi online; lan
  3. Kabeh biaya sing dibutuhake.

Aplikasi bakal ditampa kanthi terus-terusan, lan bakal diprioritasake miturut Notifikasi Akhir sing kasebut ing ndhuwur dening:

  1. Tugas prioritas; lan
  2. Kawitan ing wektu pengajuan.

Aplikasi lisensi bakal ditaksir kanthi lengkap sawise ditampa. Aplikasi sing ora lengkap bakal bali menyang pelamar lisensi kanggo didandani lan dikirim maneh. Yen aplikasi dianggep lengkap, Komisi bakal netepake kanthi nggunakake kritéria sing kasebut ing Notifikasi Akhir sing kasebut ing ndhuwur.

Sawise ngetung, aplikasi sing entuk skor cukup dhuwur miturut Notifikasi iki bakal diajokake menyang Komisi kanggo pertimbangan persetujuan.

Pira lisensi ganja New Jersey sing bakal diwenehake ing 2022?

Komisi kasebut mung bisa ngetokake 37 lisensi kanggo pembudidaya ganja sadurunge Februari 2023, nanging ora ana watesan babagan jumlah lisensi sing bisa diwenehake komisi kasebut marang pabrikan, laboratorium tes utawa dispensari. 

Biaya aplikasi lisensi ganja New Jersey

Total biaya kanggo lisensi ganja ing New Jersey duwe akeh komponen. Kaping pisanan yaiku jumlah sing bakal ditindakake negara kanggo njaluk lisensi kasebut. Adhedhasar ukuran bisnis sampeyan, iki bakal saka sawetara atus dolar nganti sawetara ewu.

 

tom

tom

Dilisensi kanggo praktik wiwit 2008, Thomas Howard wis makili akeh institusi finansial ing litigasi kanggo ngetrapake kepentingan keamanan.
tom

tom

Dilisensi kanggo praktik wiwit 2008, Thomas Howard wis makili akeh institusi finansial ing litigasi kanggo ngetrapake kepentingan keamanan.

Related Posts

Dalang Bisnis ganja

Langsung Dope

iku sing dibutuhake startups
Ayo Saiki
* Syarat & Ketentuan Berlaku
close-link
Ndaftar kanggo konten eksklusif. Dadi wong pisanan sing krungu kabar babagan negara sampeyan.
langganan
gambar cedhak