Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Pengin Entuk Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona?

CARA Nindakake LISENSI CANNABIS ING ARIZONACARA GAMPANG LISENSI BISNIS CANNABIS ING ARIZONA

Temokake informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Wangsulan 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong-wong Arizon bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis ganja lan bakal miwiti operasi ing negara kasebut.

Departemen Pelayanan Kesehatan tanggung jawab ngawasi program ganja sing digunakake diwasa ing Arizona, lan kudu nganggo aturan kanggo nyetel proses aplikasi, nomer lisensi bisnis sing kasedhiya lan liya-liyane

Aturan Arizona isih ana ing proses panyusunan, mula kita bisa ngarep-arep akeh update babagan legalisasi ganja ing Arizona ing wulan sabanjure.

Kapan Aplikasi Lisensi Bisnis Ganja Dibukak ing Arizona

Arizona bakal ditrapake sawise asil pemilihan digawe resmi 30 Nov 2020

Aplikasi awal lisensi bisnis ganja bakal ditampa wiwit tanggal 19 Januari 2021 nganti 9 Maret 2021, sawise menehi lisensi marang pelamar awal, departemen kasebut bakal menehi lisensi pendirian kanthi pilihan acak.

 

POS sing disengkuyung: APLIKASI DISPENSI ARIZONA MARIJUANA

POS sing disengkuyung:  CARA MEMBUKA DISPENSI CANNABIS ING ARIZONA

Pengin Entuk Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona?

Apa sing diarani "Pelamar Awal" ing Arizona Marijuana?

Pelamar awal minangka entitas sing ngupayakake ngoperasikake perusahaan ganja ing kabupaten kanthi kurang saka rong dispenser ganja medis nirlaba, utawa dispensary mariyuana medis nirlaba sing terdaftar lan apik karo departemen sing pengin entuk lisensi pendirian.

Pelamar awal duwe kaluwihan minangka sing pertama ngirim aplikasi lan diwenehi lisensi bisnis ganja sing digunakake kanggo wong diwasa

 

Jinis lisensi bisnis ganja sing dilamar ing Arizona: 

Sampeyan bisa ndhaptar rong jinis lisensi bisnis ganja ing Arizona:

  • Lisensi pendirian Marijuana: Sing duwe wewenang duwe siji lokasi ritel kanggo didol, siji-sijine lokasi situs kanggo ditandur, diproses lan diproduksi, lan lokasi siji-sijine situs kanggo digawe lan rangkep mariyuana, loro pungkasan ora diidini adol Mariyuana lokasi pabrikan utawa budidaya.
  • Lisensi fasilitas pengujian Mariyuana: Sing menehi wewenang kanggo nganalisa lan ngawasi potensi produk lan tes kanggo kontaminan mbebayani ing ganja.

 

Program Ekuitas Sosial ing Arizona

Program Kepemilikan Ekuitas Sosial yakuwi kanggo nambah nomer lisensi nganti 10% kanggo nerusake program ekuitas sosial sing digawe dening Departemen Layanan Kesehatan, kanggo ningkatake kepemilikan lan operasi perusahaan mariyuana lan fasilitas uji coba ganja dening individu saka komunitas sing ora kena pengaruh proporsional. penegakan ukum ganja sadurunge.

 

Bisnis Pengiriman Marijuana ing Arizona

Pangiriman ganja ing Arizona, sing dingerteni minangka transportasi ganja menyang konsumen ing lokasi liyane saka lokasi ritel sing wis ditemtokake, dianggep ora sah, nganti Departemen Layanan Kesehatan ngatur masalah iki, sing diarahake nggunakake peraturan kanggo pangiriman omah ing wulan Januari 2023, ora sawise Januari 2025.

 

Apa jumlah lisensi bisnis sing diidini kanggo industri Ganja ing Arizona?

 

Departemen Layanan Kesehatan kudu nggunakake aturan kanggo nemtokake jumlah lisensi sing bakal teka - nanging ora luwih saka siji kanggo saben 10 apotek sing makarya ing negara kasebut.

Departemen mung bakal ngetokake rong Lisensi Gawe Mariyuana saben kabupaten yen ora ngemot dispensary mariyuana medis tanpa laba, yen ngemot dispensary mariyuana medis sing ora duwe bathi, mula mung bakal ngetokake siji.

Udakara 150 lisensi panyiapan mariyuana bakal diwenehake. Saka lisensi kasebut, 26 bakal dialokasikan khusus kanggo pelamar sing nduweni kualifikasi miturut Program Kepemilikan Ekuitas Sosial.

 

Pajeg ing Arizona kanggo Mariyuana

 

Ganja bakal tundhuk tarif pajak 5.6%, ditambah pajak ekstra 16%. Dhuwit saka pajak ekstra kasebut bakal digunakake kanggo mbiayai Departemen Kesehatan lan departemen Kesehatan Umum kanggo njamin implementasine hukum.

Sisa kasebut bakal disebar ing antarane departemen perguruan tinggi, departemen kebakaran lan polisi lan geran utawa program liyane sing ndhukung kesehatan masarakat.

Kepiye Aku Bisa Miwiti Nyiyapake Kula Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing ArizonaAplikasi Lisensi Bisnis Ganja

Kaping pisanan, sampeyan kudu rencana bisnis ganja sing bener. Minangka bagean saka program kasebut, sampeyan bakal njlentrehake jinis dispensary sing pengin dibukak, suwene sampeyan rencana operasi ing Arizona, lan apa poin utama bisnis sampeyan.

Yen sampeyan miwiti bisnis ganja lan pengin luwih fokus, disaranake kursus dek lapangan, iku bakal dadi kesempatan sing apik kanggo sampeyan miwiti mbayangake dispenser ganja.

Nalika ndhaptar lisensi ganja ing Arizona utawa negara liya, bagean sing paling penting yaiku nggawe peraturan nalika nerangake formulir aplikasi. Sampeyan mesthi pinter takon karo pengacara babagan peraturan ing negara tartamtu.

Ora kabeh undang-undang padha ing negara-negara AS, nanging umume kalebu ing kategori sing padha. Syarat aplikasi, data sing dibutuhake, lan informasi tartamtu babagan bisnis sampeyan kudu mesthi ana nalika ndhaptar lisensi dispenser.

Alson, gatekake peraturan kotamadya, sawetara kutha bakal duwe aturan sing bisa nguntungake utawa mbatesi banget kanggo bisnis sampeyan. Priksa manawa sampeyan dibantu nalika milih lokasi

Yen sampeyan ora yakin carane ngrampungake aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngubungi pengacara sing tepat sing bakal nulung sampeyan nggawe rencana sing tepat kanggo proses aplikasi nalika sampeyan pengin mbukak dispensary ganja ing Arizona.

Pengin Entuk Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona?

Poin Kunci ing AKSI ARIZONA SMART LAN SAFE

Omah tuwuh ing Arizona?

  • YA, 6 tanduran, maksimal 12 kanggo omah kanthi 2 utawa luwih wong diwasa

 

Ekuitas Sosial ing Hukum Ganja Arizona?

Kriteria Minimal Bare Menyang Keadilan Restoratif:

  • Kadaluwarsa? YES
  • Pranata Ekuitas Sosial? YES
  • Bagéyan Pajak sing Dialokasi Kanggo Komunitas sing Dibatoni? YES
  • 26 lisensi bakal diterbitake kanggo entitas ing Program Kepemilikan Ekuitas Sosial
  • 10% pajak bakal dialokasikan menyang Justice Reinvestment Fund (JRF)

 

Aturan Kasempatan Ganja ing Arizona

  • Kembang 1 ons utawa konsentrat 5 gram

 

Lisensi sing kasedhiya ing Arizona:

  • Lisensi pendirian Marijuana

 

 

Aja lali karo kita Peta Legalisasi Marijuana ing ngendi sampeyan bisa nelusuri status hukum saiki ing saben negara bagian ing Amerika Serikat lan ndeleng kabeh postingan ing saben negara kasebut.

Deloken:

Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizationnews.com.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This