Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Pengin Entuk Lisensi ing Montana?

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing MontanaCARA NAMPAKAN LISENSI BISNIS CANNABIS ING MONTANA

Ayo siyap kanggo miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah sawijining negara kasebut Arizona, Mississippi, New Jersey lan South Dakota, wis nglampahi tagihan sing nyetujoni ganja ing pemilihan pungkasan taun 2020.

Montana lulus Inisiatif 190 kanthi kamenangan 57 nganti 43%. Masyarakat ing Montana bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis ganja lan miwiti operasi ing negara kasebut.

Inisiatif ganja Montana I-90 diarep-arep bisa ngasilake udakara $ 48 yuta saben taun ing penghasilan pajak lan biaya lisensi ing taun 2025.

POS sing disengkuyung: MONTANA CANNABIS LEGALISASI

POS sing disengkuyung: CARA NGISI LISENSI MARIJUANA ING DAKOTA Kidul

Pengin Entuk Lisensi ing Montana?

Kapan Aplikasi Lisensi Ganja Dibukak ing Montana

 

Inisiatif Ganja Montana mulai berlaku tanggal 1 Januari 2021. Ora luwih saka 1 Oktober 2021, departemen kasebut kudu ngumumake aturan lan peraturan kanggo aplikasi lisensi. Aturan kasebut bisa uga ora mbebayani banget.

Diperkirakan departemen kasebut bakal miwiti nampa aplikasi kanggo panyedhiya lan dispensari tanggal 1 Januari 2022. Kanggo 12 wulan pisanan, departemen kasebut wiwit nampa aplikasi, dheweke mung bakal menehi lisensi kanggo panyedhiya, panyedhiya produk sing wis mariyuana, lan dispensari dilisensi

 

Jinis Lisensi Bisnis Ganja sing Dipohon ing Montana: 

 

  • Dispensary: ​​Lokasi sing terdaftar saka ngendi panyedhiya panggunaan diwasa utawa lisensi panggunaan mariyuana sing wis diwasa disetujoni kanggo nyebarake produk ganja utawa ganja kanggo konsumen
  • Laboratorium pengujian: kanggo nindakake tes sing dibutuhake dening Departemen
  • Penyedia lisensi: Wong sing dilisensi dening departemen kanggo ngolah lan ngolah ganja kanggo konsumen
  • Panyedhiya produk sing nganggo mariyuana: Wong sing dilisensi dening departemen kanggo nggawe lan nyedhiyakake produk sing ditrapake ganja kanggo konsumen

 

Rong jinis lisensi pungkasan iki bakal diterbitake miturut sistem kanopi berjenjang:

    • Lisensi kanopi tingkat mikro ngidini kanopi nganti 250 kaki persegi ing sak papan sing wis didaftar.
    • Lisensi kanopi tingkat 1 ngidini kanopi nganti 1,000 kaki persegi ing sak papan sing wis didaftar. Minimal 500 kaki persegi kudu dilengkapi kanggo budidaya.
    • Lisensi kanopi tingkat 2 ngidini kanopi nganti 2,500 kaki persegi nganti rong panggonan sing wis didaftar. Minimal 1,100 kaki persegi kudu dilengkapi kanggo budidaya.
    • Lisensi kanopi tingkat 3 ngidini kanopi nganti 5,000 kaki persegi nganti telung papan sing wis kadaptar. Minimal 2,600 kaki persegi kudu dilengkapi kanggo budidaya.
    • Lisensi kanopi tingkat 4 ngidini kanopi nganti 7,500 kaki persegi nganti patang papan sing kadaptar. Minimal 5,100 kaki persegi kudu dilengkapi kanggo budidaya.
    • Lisensi kanopi tingkat 5 ngidini kanopi nganti 10,000 kaki persegi nganti limang panggonan sing wis didaftar. Minimal 7,750 kaki persegi kudu dilengkapi kanggo budidaya.
    • Lisensi kanopi tingkat 6 ngidini kanopi nganti 13,000 kaki persegi nganti limang panggonan sing wis didaftar. Minimal 10,250 kaki persegi kudu dilengkapi kanggo budidaya.
    • Lisensi kanopi tingkat 7 ngidini kanopi nganti 15,000 kaki persegi nganti limang panggonan sing wis didaftar. Minimal 13,250 kaki persegi kudu dilengkapi kanggo budidaya.
    • Lisensi kanopi tingkat 8 ngidini kanopi nganti 17,500 kaki persegi nganti limang panggonan sing wis didaftar. Minimal 15,250 kaki persegi kudu dilengkapi kanggo budidaya.
    • Lisensi kanopi tingkat 9 duwe kanopi nganti 20,000 kaki persegi nganti enem papan sing kadaptar. Paling ora 17,775 kaki persegi kudu dilengkapi kanggo budidaya.
    • Lisensi kanopi tingkat 10 ngidini kanopi nganti 30,000 kaki persegi nganti pitung papan sing kadaptar. Minimal 24,000 kaki persegi kudu dilengkapi kanggo budidaya.

Syarat Kanggo Ndhaptar Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

 

  • Jeneng, tanggal lahir, lan alamat dalan ing formulir sing diwenehake dening departemen;
  • bukti manawa wong kasebut warga Montana;
  • sidik jari
  • alamat dalan ing lokasi ing endi mariyuana, konsentrasine ganja, utawa produk sing ditanam mariyuana bakal ditanam utawa diproduksi;
  • Ragad sing ora ngluwihi biaya mriksa latar mburi lan biaya administrasi sing ana gandhengane karo proses lisensi.
  • Yen wong sing dilisensi kalebu luwih saka siji individu, jeneng kabeh pamilik kudu dikirim bareng karo bekas sidik jari lan tanggal lahir saben wong.

 

Departemen ora bisa menehi lisensi marang wong yen duwe utawa pemilik:

  • Nduwe kapercayan sing nyalahake apus-apus, apus-apus, utawa penyelewengan utawa distribusi obat menyang bocah cilik sajrone 5 taun kepungkur,
  • Wis manggon ing Montana kurang saka 1 taun;
  • Umure kurang saka 18 taun.

Ganja kudu ditanam lan diproduksi ing Montana nganti ukum federal ngidini distribusi ganja antar negara bagian

 

Program Ekuitas Sosial ing MontanaCara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Pranata Ekuitas Sosial sing bakal dileksanakake ing Montana ora kasebut ing teks inisiatif lengkap No. 190. Nanging, inisiatif kasebut nuntut supaya bagean Pajak dialokasikan kanggo Komunitas sing Dibatoni lan ngidini pambatine kapercayan sing gegandhengan karo ganja sadurunge dijaluk.

Sebagéan pajak bakal mbukak "pendanaan kanggo perawatan lan pencegahan penyalahgunaan obat-obatan, pendanaan program para veteran kanggo ngimbangi panggunaan ganja sing ora diatur kanthi cara sing mbebayani para veteran, pendanaan kanggo warga ing endi mariyuana didol kanggo ngimbangi biaya sing ana gandhengane karo peraturan mariyuana, lan dana kanggo dana umum kanggo ngetrapake biaya apa wae kanggo negara saka panggunaan lan peraturan mariyuana ”

 

Lisensi Bisnis Ganja ing Montana kanggo Investor Luar Negeri?

 

Ndhukung lisensi panyedhiya mariyuana mung ditanggepi kanggo warga negara.

Sawijining individu ora dianggep dadi penduduk yen individu kasebut:

  • Klaim omah ing negara liya utawa negara kanggo tujuan apa wae; utawa
  • Minangka pamilik properti sing absen sing mbayar pajeg properti ing Montana.

 

 

Pengin Ndhaptar Lisensi ing Montana?

Mangkene Inisiatif Montana 190:

Cara-Golek-Ganja-Lisensi Bisnis-ing-Montana

 

Pajeg ing Montana kanggo ganja

Miturut inisiatif kasebut, pajeg 20% ​​kanggo mariyuana non-medis bakal dibentuk. 10.5% saka bathi pajeg bakal pindhah menyang dana umum negara. Sisane didedikake kanggo program konservasi, perawatan penyalahgunaan obat-obatan, layanan para veteran, biaya kesehatan, lan lokal sing didol ganja.

Sisa kasebut bakal disebar ing antarane departemen perguruan tinggi, departemen kebakaran lan polisi lan geran utawa program liyane sing ndhukung kesehatan masarakat.

 

Kutha Bisa Ngalarang Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Sampeyan bisa uga ora entuk lisensi ing endi wae ing Montana. Inisiatif ganja Montana iki ngidini pilihan kanggo kabupaten individu kanggo nglarang dispensari liwat swara umum.

Priksa manawa sampeyan wis dibantu nalika nggarap rencana bisnis, dadi sampeyan yakin manawa lokalitas sing dipilih cocog karo peraturan kabupaten

 

Kepiye Cara Miwiti Nggawe Aplikasi Lisensi Bisnis Ganja

 

Kaping pisanan, sampeyan kudu rencana bisnis ganja sing bener. Minangka bagéan saka program, sampeyan bakal njlentrehake jinis dispensary sing pengin dibukak, suwene sampeyan jangka arep operasi ing Montana, lan apa tujuan utama bisnis sampeyan.

Yen sampeyan miwiti bisnis ganja lan pengin luwih fokus, disaranake kursus dek lapangan, iku bakal dadi kesempatan sing apik kanggo sampeyan miwiti mbayangake dispenser ganja.

Nalika ndhaptar lisensi ganja ing Montana utawa negara liya, bagean sing paling penting yaiku nggawe peraturan nalika nerangake formulir aplikasi. Sampeyan mesthi pinter takon karo pengacara babagan peraturan ing negara tartamtu.

Ora kabeh undang-undang padha ing negara-negara AS, nanging umume kalebu ing kategori sing padha. Syarat aplikasi, data sing dibutuhake, lan informasi tartamtu babagan bisnis sampeyan kudu mesthi ana nalika ndhaptar lisensi dispenser.

Alson, elinga peraturan kutha, sawetara kutha bakal duwe aturan sing bisa nguntungake utawa mbatesi banget kanggo bisnis sampeyan. Priksa manawa sampeyan dibantu nalika milih lokasi

Yen sampeyan ora yakin carane nggawe aplikasi lengkap, sampeyan bisa ngubungi pengacara sing bener sing bakal mbantu nggawe rencana sing tepat kanggo proses lamaran nalika pengin mbukak dispenser ganja ing Montana.

 

Poin Utama ing Montana INITIATIF 190

 

 

Montana lulus Inisiatif 190 kanthi kamenangan 57 nganti 43%. Inisiatif Montana diwiwiti tanggal 1 Januari 2021.

Omah tuwuh ing Montana?

Ya, nganti 4 tanduran saben wong diwasa, maksimal 8 tanduran saben kluwarga

Ekuitas Sosial ing Montana?

Kriteria Minimal Bare Menyang Keadilan Restoratif:

Kadaluwarsa? YES

Pranata Ekuitas Sosial? NO

Bagéyan Pajak sing Dialokasi Kanggo Komunitas sing Dibatoni? YES

Sebagéan pajeg bakal menyang "perawatan lan pendhidhikan obat, program veteran"

Aturan Kepemilikan

Nganti 1 oz kembang utawa 8 gram konsentrat

Windows Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Montana bakal wiwit nampa aplikasi kanggo panyedhiya lan dispensari tanggal 1 Januari 2022.

Lisensi Bisnis Ganja Kasedhiya ing Montana:

  • Dispensari
  • Laboratorium pengujian
  • Panyedhiya lisensi lan panyedhiya produk sing ditrapake ganja

 

Mangkene sawetara update babagan Legalisasi Ganja Montana 

 

Aja lali karo kita Peta Legalisasi Marijuana ing ngendi sampeyan bisa nelusuri status hukum saiki ing saben negara bagian ing Amerika Serikat lan ndeleng kabeh postingan ing saben negara kasebut.

Deloken:

Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizationnews.com.

Aturan Final USDA ing Hemp

Aturan Final USDA ing Hemp

  Aturan Final USDA kanggo Hemp - Total THC - Delta 8 & Remediation Aturan Final USDA ing Hemp pungkasane dirilis tanggal 15 Januari 2021 adhedhasar set peraturan rami USDA sadurunge sing menehi komentar umum saka meh 6,000 wong. Aturan Final USDA ing Hemp bakal ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York Anggota parlemen New York nggawe lisensi distributor panggunaan diwasa kanggo wong-wong sing kepengin miwiti bisnis ganja kanggo mlebu ing industri kasebut. Sawise Bill S854 ditampilake, New York saiki arep dadi salah sawijining negara nomer nembelas ...

Pabrik Ganja ing New York

Pabrik Ganja ing New York

  Lisensi Pembibitan Ganja New York Ganja Pembibitan ganja diarani babagan carane industri ganja diwiwiti. Sanajan ora kabeh negara mikir babagan lisensi nursery ing peraturan kasebut, anggota parlemen New York mutusake kalebu jinis lisensi kasebut ing ganja ...

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York Lisensi pangiriman ganja saka New York bisa uga padha karo apa sing ditindakake negara liya nalika pangiriman ganja, nanging kita ora bakal ngerti nganti kliwat legalisasi lan peraturan pungkasan disusun ing Kota Besar. Yen legalisasi ...

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

  Lisensi Mikrobiologi Ganja New York Lisensi bisnis mikro ganja katon minangka tren anyar kanggo negara nalika ngatur program ganja sing digunakake kanggo wong diwasa. Lisensi bisnis mikro New York minangka kesempatan kanggo pamilik bisnis cilik duwe kesempatan ing industri ...


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This