Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Carane Mbukak Dispensary ganja ing Illinois

Pengin Mbukak Dispensary

Kepiye Mbukak Dispensary Ganja ing Illinois?

Mbukak dispensary ganja minangka impen dening akeh wong sing didorong dening ganja ijo ing ganja amarga negara-negara liyane saya sah. Bisnis ganja THC samesthine bakal tuwuh udakara 20 Milyar ing taun 2020 dadi 80 Milyar ing taun 2030 amarga negara-negara liyane wis akeh sing nglegalake. Dina iki, kita bakal fokus kanggo mbukak dispensary ing pasar Illinois sing lagi maju.

Ing 2019, Illinois dadi negara nomer 11 sing ngesahake ganja rekreasi. Sampeyan uga negara pertama sing entuk iki liwat undang-undang.

Saiki ana 55 dispenser ganja medis sing dilisensi ing negara kasebut, amarga ganja medis wis sah wiwit 2014.

Mbukak Dispensaries Ganja Anyar Illinois

Illinois bakal ngetokake nganti 75 lisensi ritel ganja rekreasi kanggo para pelamar ing wulan Mei 2020 (telat), karo aplikasi sing kasedhiya wiwit Oktober 2019. Kanthi bathi sing digawe dispensari ganja kanthi miliaran dolar lan mundhak, pangembangan kasebut nyedhiyakake kesempatan sing apik banget. Nanging, mbukak lan mbukak dispensary minangka usaha bisnis sing tantangan.

  • Mbukak dispensary mbutuhake akeh tetimbangan, tundhuk marang pirang-pirang peraturan lan modal sing akeh.
  • biaya kanggo mbukak lawang ing Illinois bisa mbukak saka $ 500,000 nganti mayuta-yuta gumantung karo biaya real estate
  • Akeh dispenser ganja adol jutaan produk ing wulan
  • kompetisi kanggo dispensaries anyar ing Illinois galak. 

Dispensary Aplikasi Illinois ganja

dispensasi-aplikasi-Illinois
1. Siapake Rencana Bisnis

Apa pitakon paling penting sing bakal dijawab rencana dispensasi ganja sampeyan?

Pira regane kanggo mbukak dispensary ganja?

Sampeyan mbutuhake rencana bisnis yen pengin mbukak dispensary ing Illinois. Ana sawetara aspek sing kudu ditrapake rencana bisnis sampeyan. Iki diterangake kanthi rinci ing ngisor iki:

  • Deskripsi Produk / Layanan - Iki kalebu cara sampeyan ngrancang mbukak dispenser lan aspek unik babagan iki. Coba dadi khusus sabisa. Kalebu rincian babagan galur kembang sing bakal sampeyan lebokake lan ing endi sampeyan bakal menehi sumber.
  • Penelitian Pasar - Bagean iki kalebu cara sing sampeyan gunakake kanggo ngenali target target sampeyan lan carane data iki bakal mengaruhi marketing, operasi lan rega. Tansah nggunakake nomer konkrit (kanthi diverifikasi dening pihak katelu) tinimbang perkiraan.
  • Pesaing - Kalebu rincian babagan bisnis liyane sing bakal sampeyan saingan, kanthi langsung utawa ora langsung. Apa kekiyatan lan kelemahane, lan kepiye rencana kanggo mbedakake bisnis sampeyan.
  • Tim Kepemimpinan - Bagean iki kalebu ringkesan kualifikasi lan tim manajemen sampeyan. Sampeyan bisa uga kalebu pengalaman pangembangan bisnis ing sektor liyane, katrampilan kepemimpinan utawa layanan pelanggan.
  • Keuangan - Bagean iki bisa uga nggegirisi. Iki kalebu ngrumusake anggaran sing jelas lan ringkes. Sampeyan kudu kalebu ramalan finansial jangka panjang (ujar 5 taun) sing kalebu biaya operasional, bathi net lan ngasilake pendapatan taunan.

Prakiraan pendapatan ditindakake kanthi ngira jumlah produk sing sampeyan pikirake bakal adol biaya produksi, rega ritel lan biaya pelengkap (gaji, sewa, transportasi, lan liya-liyane). Sampeyan bisa uga kalebu analisis break-even, kanthi kira-kira tim nganti keuntungan.

  • Syarat khusus ing Illinois - Sampeyan bisa kalebu rincian kanggo nutupi sistem keamanan, transportasi produk sing aman, pelacakan produk, rencana sampah lan syarat negara liyane. Elinga yen iki bisa uga kalebu ing aplikasi sampeyan.
  • Proposal Investor - Melu carane sampeyan menehi nilai saham yen sampeyan wis menehi rencana kanggo para investor. Rujuk karo CPA kanggo mesthekake yen sampeyan tundhuk karo peraturan negara lan federal.

Pengin Mbukak Dispensary

2. Entuk lisensi eceran ganja

Entuk lisensi ganja ing Illinois, utawa negara liya bisa angel banget lan larang regane. Peraturan Kauanganan Keuangan Financial lan Professional Illinois (DFPR) ditugasake lisensi ganja ing Illinois. Ana syarat sing ketat kanggo para pamilik dispensari calon.

Pelamar kudu ngalami mriksa latar mburi, ngeculake ngasilake pajak lengkap sajrone pirang-pirang taun kepungkur lan mbabarake kebangkrutan kepungkur utawa gagal ing utang, alimony utawa dhukungan bocah. Sampeyan kudu ngirim aplikasi lisensi panggunaan dispensing diwasa kanthi kondisional bebarengan karo ragad aplikasi sing ora dibalekake $ 5,000. Sawise sampeyan nampa ijin, ana ragad ijin $ 30,000 kanggo 12 wulan pisanan.

Pembaruan ijin tahunan regane $ 30,000. Sampeyan uga kudu mbuktekake escrow $ 50,000 lan nduduhake kapitalisasi sing cukup. Elinga yen ana biaya tambahan liyane sing gegandhengan karo operasi dispensary.

Iki kalebu ragad pembaruan registrasi dispensary $ 25,000 lan saben pembaruan agen dispensasi $ 50 (saben), ganti kertu identifikasi lan ragad ganti registrasi. Lisensi dispensary Illinois adhedhasar sistem 250-point. Ing ngisor iki sawetara cara kanggo ngetung poin:

  • Keamanan lan njaga rekaman
  • Rencana bisnis, finansial, rencana lantai lan operasi
  • Cocog karo rencana latihan sumber daya manungsa
  • Pengetahuan / pengalaman sing ana garansi
  • Rencana kalainan
  • Tugas kerja lan Buruh

Perlu dielingake manawa sampeyan bakal nggunakake akeh sumber daya kanggo netepi peraturan, lan sampeyan kudu ngrancang sadurunge.

3. Temokake Lokasi sing Cocog kanggo Dispensary Sampeyan

75 lisensi ritel ganja rekreasi sing bakal ditanggepi ing Illinois wis dipérang dadi 17 wilayah Biro Statistik Buruh (BLS) ing negara kasebut. Iki wis ditindakake kanggo njamin penyebaran geografis sing cocog dispensari ganja. Apa iki tegese dispensasi sampeyan kudu ditemokake ing wilayah BLS kanthi rinci babagan aplikasi lisensi.

Sawise lisensi disetujoni, sampeyan mung bakal duwe 6 wulan (180 dina) kanggo milih lokasi fisik ing toko dispensary. Lokasi kasebut kudu memenuhi syarat tartamtu. Dheweke rinci ing ngisor iki:

  • Kudu cocog kanggo diakses dening masarakat
  • Kudu duwe tata letak sing nggampangake dispensasi ganja
  • Kudu cukup ukuran, lampu, alokasi listrik, penanganan produk lan panyimpenan
  • Mesthi duwe parkir sing cukup lan papan sing bisa diakses cacat lan metu.
  • Apa ora dununge ana ing 1,000 kaki saka dispensary, sekolah, zona omah utawa papan ibadah liyane.

Amarga syarat kasebut, ngembangake dispensasi keluhan bisa uga regane saka $ 300,000 nganti 1 yuta gumantung saka ukuran, tata letak lan kerumitan. Sampeyan uga perlu kanggo mesthekake yen pemilik properti ing endi dispensasi sampeyan bakal kepenak karo usaha bisnis. Sawetara pamilik properti bisa uga nyengkuyung bisnis sing gegandhengan karo ganja amarga ilegal, tanggung jawab utawa meksa saka penegakan ukum.

Pengin Mbukak Dispensary

4. Entuk Produk Sampeyan

Miturut hukum Illinois, dispenser ganja dibutuhake kanggo nyedhiyakake macem-macem produk saka macem-macem pertanian ganja sing beda-beda. Persediaan sing bakal didol ing dispensasi saka petani tunggal ora kudu ngluwihi 40% saka jumlah persediaan sampeyan. Iki njamin para pelanggan duwe macem-macem jinis sing nyukupi. Uga nyuda petani saka eksklusif nyedhiyakake produk nalika nduwe dispensarian.

Sawetara negara mbutuhake dispensaries tuwuh ganja. Kebeneran, iki ora kedadeyan ing Illinois. Nanging, sampeyan bisa netepake netepake fasilitas penanaman nalika dispensasi sampeyan mati. Laku apik kanggo ngasilake ganja ing macem-macem bentuk. Pelanggan sing beda-beda bakal luwih milih produk sing beda kayata edibles, concentrates, dabs utawa minyak.

5. Pasar Dispensary ganja

Pasar mbutuhake nemtokake apa sing mbedakake bisnis sampeyan lan carane sampeyan bisa dingerteni menyang basis konsumen. Nanging, marketing dispenser ganja duwe nuansa sing kudu sampeyan kenal. Ing Illinois, sampeyan ora bisa melu marketing sing mblusukake utawa salah, promosi kakehan ganja, kalebu gambar saka godhong utawa pucuk utawa nuduhake konsumsi produk nyata.

Sampeyan bisa uga ora nggawe klaim obat utawa terapi babagan produk sampeyan utawa nggunakake gambar sing bisa dijaluk bocah cilik (kartun, pets utawa dolanan). Kajaba iku, sampeyan ora bisa ngiklanake dispensasi sampeyan ing radio, televisi utawa kendaraan transportasi umum. Platform pemasaran paling apik kanggo dispensari ganja kalebu situs web, media sosial, aplikasi seluler (Leafly and Weed Maps), majalah lan program kesetiaan / rujukan.

Syarat kanggo tuku ganja legal ing Illinois ing Dispensary

Ing taun 2013, negara Illinois nggawe ganja bisa diakses para pasien sing mbutuhake macem-macem kahanan medis. Negara kasebut ngluncurake program pilot lan dijenengi minangka Guna Kasemat Médis. Pendhaftaran pendaptaran ditulis lan pasien sing mumpuni uga para juru kunci sing ditunjuk bakal dilindhungi saka penuntut lan penahanan. 

Saiki iki taun 2019 lan negara nggawe ganja luwih gampang diakses. RUU legalization sing bakal bisa digunakake kanggo tuku, ngeterake lan adol ganja rekreasi bisa ditindakake. RUU, yaiku amandemen angger-angger sadurunge babagan mariyuana bakal ngatur ganja kanthi cara sing padha karo alkohol lan ngidini panggunaan kanggo wong sing umur luwih saka 21 taun. 

The Undhang-undhang Peraturan Ganja & Pajak nemtokake jinis klien sing dispensary mariyuana sing diidini. Pendhudhuk Illinois bakal bisa tuku ganja kanggo keperluan rekreasi nanging kanthi pratelan kaya ing ngisor iki;

  • 1. Tampilake bukti umur sadurunge tuku.
  • 2. Sade, mindhah utawa panyebaran mariyuana menyang bocah cilik kudu tetep nglanggar paukuman.
  • 3. nyetir ing pengaruh ganja tetep ilegal.
  • 4. Penjualan ganja kudu ditindakake kanthi sah kanthi warga sing mbayar pajak.
  • 5. Ganja bakal dites lan diwenehi label kanthi tepat kanggo entuk manfaat pangguna.
  • 6. Para panuku bakal menehi kabeh informasi sing kasedhiya babagan efek negatif panggunaan ganja sing wis didhukung dening riset adhedhasar bukti.

Prospek bisnis booming

Kanthi angger-angger anyar sing bakal ditrapake bakal ditindakake saiki mung prelu sadurunge industri ganja berkembang dadi industri multi-milyar. Pendhudhuk bisa njupuk kesempatan saka macem-macem lisensi sing disetel kanggo ditanggepi kanggo petani lan pamilik dispensasi. Ngeloni aturan ing tagihan anyar iku prospek nyata manawa Illinois bisa enggal dadi gumpungan ganja lan ora ana kesempatan apa sing bisa ditindakake nalika proses kasebut.

 

Beda jinis lisensi dispensary ing Illinois

Ana telung jinis lisensi ing kategori dispenser sing nemtokake cara para pelaku usaha nyuplai mariyuana ing negara kasebut. Telung kalebu;

  • 1. lisensi Organisasi Dispensing Awal Diwasa Dini.
  • 2. Lisensi Organisasi Dispensing Organisasi Ketentuan.
  • 3. Lisensi Organisasi Dispensing Organisasi sing asring diarani lisensi dispensasi.

Pandhuan kanggo lisensi Organisasi Dispensing Awal Situs Diwasa Awal.

Iki minangka lisensi kanggo dispenser ganja sing disertifikasi sing diterbitake miturut Program Pilot Ganja Medis sing Mbelas Kasihan. Kanggo ndhaptar pelamar lisensi kudu mbayar biaya aplikasi $ 30,000 (ora bisa dibalekake). Sampeyan uga kudu mbayar ragad sing ora bisa dibalekake kanggo pangembangan bisnis ganja sing uga ora bisa dibalekake. Ragad kasebut bakal dikenani biaya 3% saka penjualan dispensary nganti wulan Juli 2018 nganti Juli 2019 utawa biaya sing disetel $ 100,000 yen persentase mbayar ngluwihi jumlah kasebut. Yo uga kudu nuduhake identifikasi kanggo Rencana Gawan Ekuitas Sosial.

 

Pandhuan kanggo lisensi Organisasi Dispensing Gunakake

Lisensi kasebut dianugerahi nggunakake sistem penghargaan kanthi pelamar paling dhuwur ditanggepi nganggo lisensi kasebut. Penting kanggo diwenehi tandha manawa lisensi kasebut ora ngidini adol utawa tuku ganja utawa produk sing disiram karo ganja. Wong-wong sing nampa lisensi kasebut bakal duwe wektu 180 dina wiwit disetujoni kanggo ngenali lokasi ing ngendi dheweke duwe tujuan kanggo nyiyapake shopfront.Ing lisensi kasebut kanggo ngirehake biaya sing dibayar kanggo wong anyar kanggo melu industri lan nduwe ragad aplikasi sing ora dibalekake $ 5,000. Sing duwe lisensi kudu nganyari lisensi kanthi taunan sabenere $ 60,000. Ing wulan Mei 2020 negara kasebut ngarep-arep ngetokake lisensi 75 kasebut.

Pandhuan kanggo lisensi Organisasi Dispensing Organisasi

Iki lisensi sing wis digawe kabeh pihak sing seneng banget. Lisensi kasebut bakal ngidini bisnis sing gegandhengan supaya tuku ganja saka petani kerajinan, pusat penanaman, organisasi pangolahan utawa dispensari liyane. Kanthi dispensasi lisensi kaya iki duwe cahya ijo kanggo adol ganja lan produk sing wis infus, paraphernalia, wiji menyang supplier utawa panuku liyane. Iki uga bakal luwih adol kanggo pasien nggunakake ganja kanggo nambani kahanan medis.

Kanggo aplikasi lisensi, wong kudu partisipasi karo ragad aplikasi sing ora dibalekake $ 30,000. Sawise lisensi kasebut, dispensasi kudu entuk pembaruan sawise setaun lan iki bakal mbayar $ 60,000. Lisensi kasebut wis diterbitake ing negara kasebut karo Departemen ngarep-arep menehi lisensi 110 liyane ing tanggal 21 Desember 2021.

Rencana bisnis, sampeyan kudu entuk lisensi Dispensari

Ana kritéria sing ketat kanggo dipikirake nalika sampeyan siyap nggawe aplikasi minangka dispenser ganja. Yen sampeyan nggoleki aplikasi lisensi, sampeyan butuh rencana bisnis ing ngisor iki;

  • 1. Cithakan rencana finansial
  • 2. Cithakan rencana pemasaran sampeyan
  • 3. Cithakan cathetan sabar
  • 4. Cithakan saka rencana keamanan
  • 5. Cithakan cocog karo fasilitas sing diusulake
  • 6. Cithakan rencana staf
  • 7. Cithakan saka rencana kanggo mulang pasien
  • 8. Cithakan kontrol persediaan
  • 9. Cithakan rencana operasi

Ganja kanggo tujuan rekreasi

Nalika JB Pritzker menang jabatan gubernur kanggo negara Illinois ing taun 2018, para ahli parlemen langsung ngaturake fokus supaya bisa nyegerake legalisasi ganja rekreasi. Njupuk mariyuana ing dhaptar bahan terlarang lan njupuk ide utama minangka salah sawijining kampanye janji yen penyandang kasebut ditindakake ing dina kampanye.

Sanajan hukum anyar bakal ditrapake, iki ora mengaruhi program pilot ganja kanthi cara apa wae. Angger-anggering Toret utamane fokus kanggo nambah jumlah dispensaries sing ngasuh kenaikan ing bisnis ganja kanthi alon lan dikendhaleni. Pelamar ekuitas terus bakal nampa perawatan luwih apik amarga Dinas nemokake luwih akeh cara kanggo ngetrapake peraturan anyar kanthi cara sing padha ing kabeh kabupaten. Kanthi kabeh syarat sing dibutuhake kanggo aplikasi sing sukses, sing pengin mlumpat menyang industri mbutuhake kombinasi nasib lan tim pendukung sing apik. Iki ganti kaping ing negara Illinois lan para penggemar budaya ganja bisa ngarep-arep supaya paling apik ing galur, produk, paraphernalia ganja.

kesimpulan

Kanthi motivasi lan akses sing tepat kanggo sumber sing dibutuhake, pandhuan iki bisa mbantu sampeyan miwiti dispensasi ganja ing Illinois sing sukses. Penting diwenehi tandha manawa proses iki mbutuhake wektu sanajan sampeyan duwe sumber daya. Diwenehi langkah-langkah lisensi, nemokake lokasi sing cocog lan ngembangake storefront kanggo syarat negara, bisa uga setaun luwih suwene setaun. Industri ganja diatur akeh lan njaluk bantuan saka industri, lan para ahli bisnis pancen sarujuk.

Pengin Mbukak Dispensary

Napa Perusahaan Ganja Sampeyan Kudu Konser Umum Jaba

Napa Perusahaan Ganja Sampeyan Kudu Konser Umum Jaba

Pasar ganja legal budding minangka web ukum lan peraturan sing kompleks. Angger-anggering ukum kasebut bisa uga konjuk, nganti sawetara negara, kaya Pennsylvania lan Florida, duwe masalah kanggo ngetrapake skema lisensi dhewe. Mbok aja kaget amarga ana sejatine ...

Proform ganja kanggo Dispensari lan Tumbuh

Proform ganja kanggo Dispensari lan Tumbuh

Profesi ganja kanggo Dispensari lan Tanduran profesi ganja kanggo dispensaries lan tuwuh penting kanggo rencana bisnis ganja. Ana sawetara template proforma sing kasedhiya online nanging apa proforma ganja lan kepiye sampeyan bisa nggawe asumsi sing akurat ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Share This