Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Cara Menang lisensi Cannabis karo Penasihat Canna

Pengin Menehi lisensi ganja?

Kepiye Aku Menehi lisensi ganja?

Iku musim aplikasi ing Illinois lan kompetisi pancen sengit! Kanthi mung 75 lisensi kanggo menehi penghargaan, saben titik diitung aplikasi. Nglamar lisensi kanthi regane, kompetitif, lan paling asring kesempatan siji. Minggu iki Miggy lan Tom digabung karo pakar Jay Czarkowski, Founding Partner ing Penasihat Canna, kanggo ngrembug persis apa sing dibutuhake kanggo duwe aplikasi sing sukses. Advisors Canna duwe sejarah sing luar biasa ngasilake aplikasi sing menang kanggo para klien. Sinau apa sing ndadekake aplikasi sing menang ing episode minggu iki:

 

Cara Menang lisensi Cannabis karo Penasihat Canna

Cara Menang lisensi Cannabis karo Penasihat Canna

Apa Penasihat Canna?

  • A agensi consulting bisnis ganja sing duwe spesialisasi kanggo pangembangan merek lan aplikasi lisensi
  • Wis menang aplikasi ing 29 negara uga Guam, Puerto Rico, lan Kanada
  • Diadegake dening Diane lan Jay Czarkowski ing 2013
  • Operating metu saka Boulder, Colorado

Apa Layanan Penawaran Canna Penasihat?

  • Pengembangan merek
  • Pengembangan Bisnis
  • Compliance
  • Wutah & Optimisasi
  • Strategi metu
  • Aplikasi lisensi
  • Kesiapan Operasi
  • Sourcing Staff
  • Miwiti

Napa Sampeyan Perlu Konsultan

  • Sawijining aplikasi larang, aplikasi kanggo dispensasi bisa puluhan ewu dolar
  • Landskap pancen kompetitif
  • Aplikasi dadi kompleks
  • Konsultan kaya Penasihat Canna duwe pengalaman lan keahliane

Miwiti Langkah-langkah kanggo nambah kasempatan Menehi lisensi

  • Mulai awal!
  • Aquire properti sing cocog
  • Isi tugas staf utama
  • Nduwe model finansial sing kuwat kanthi dana sing dipikolehi

Duwe tim khusus kanggo sukses bisnis lan aplikasi sampeyan bisa nambah kemungkinan menang aplikasi. Aplikasi larang, precarious, lan kompleks. Tim sing darmabakti kanggo posisi bisnis ganja kanggo sukses bisa nindakake kamulyan kanggo aplikasi.

 

Deloken:

Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@collateralbase.com.

 

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.
Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.
R. Martindale

Pengacara Industri Ganja yaiku Stumari situs web sing dirancang kanggo praktik bisnis konsultasi lan praktik Tom Howard ing perusahaan hukum kasebut Dasar Kolateral.

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This