Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Pengin Entuk Lisensi ing New Jersey?

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA GAMPANG LISENSI BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU

Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - siyap-siyap njaluk sampeyan bisnis ganja lisensi kanggo miwiti operasi ing New Jersey.

New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo ngetrapake swara masarakat. Pitakon 1 dilewati kanthi 66.91% swara. Pasar ganja mbukak ing negara bagian, dadi kesempatan sampeyan kanggo miwiti nyiapake aplikasi lisensi kanggo mbukak bisnis ganja.

Industri ganja pancen ganti nalika nerangake peraturan, New Jersey ora kalebu liyane. Aturan isih disusun lan ana akeh rincian penting sing bakal ditemtokake, mula kita bisa ngarep-arep akeh update babagan legalisasi ing New Jersey ing wulan sabanjure.

GAMBANG KEBANGSAAN UNTUK LEGALIZE MARIJUANA

Apa sampeyan nyetujoni UUD kanggo menehi legal kanggo nggunakake ganja sing dikendhaleni disebut "ganja"?

Mung wong diwasa sing paling ora umur 21 taun bisa nggunakake ganja. Komisi negara sing digawe kanggo ngawasi program ganja medis negara uga bakal ngawasake pasar ganja sing anyar, pribadi.

Produk ganja bakal tundhuk karo pajak penjualan Negara. Yen diwenehake dening Legislatif, sawijining kotamadya bisa nglampahi prentah lokal kanggo ngisi pajak lokal babagan produk ganja.

STATEMENT INTERPRETIF

Amandemen kasebut bakal nggawe legal formasi ganja sing dikontrol minangka "ganja." Mung wong umur 21 taun sing bisa nggunakake produk ganja kanthi sah.

Komisi Pengaturan Ganja bakal ngawasi pasar ganja diwasa anyar. Komisi iki digawe ing taun2019 kanggo ngawasi program ganja medis Negara. Ruang lingkup panguwasa anyar komisi kasebut bakal rinci babagan undang-undang sing digawe dening Legislatif.

Kabeh dodolan produk ganja ing pasar ganja diwasa anyar bakal tundhuk marang pajak penjualan Negara. Yen diwenehake dening Legislatif, sawijining kotamadya bisa nglampahi prentah lokal kanggo ngisi pajak lokal babagan produk ganja.

 

POS sing disengkuyung: BARU JERSI MARIJUANA

POS sing disengkuyung: CARA NAMPISKAN LISENSI MICROBUSINESS JERSEY BARU

Pengin Entuk Lisensi ing New Jersey?

Kapan Aplikasi Lisensi Bisnis Ganja Dibukak ing New Jersey

Amandemen iki bakal diwiwiti tanggal 1 Januari 2021. Komisi Pengaturan Ganja, yen wis didegake, bisa nggawe peraturan tambahan kanggo ngetrapake amandemen kasebut.

 

Jinis Lisensi Bisnis Ganja sing Dianggo ing New Jersey

 

  • Pengecer Ganja
  • Fasilitas tes ganja
  • Grosir Grosir Ganja
  • Prosesor ganja
  • Tukang Ganja
  • Pangiriman Ganja

 

Lisensi Mikroograpi ing New Jersey

Sampeyan bisa ndhaptar jinis lisensi mikrograpi yen:

  • Pakaryan ora luwih saka 10 karyawan;
  • Operasi papan ganja sing ngenggoni wilayah sing ora luwih saka 2,500 kaki persegi, lan yen petani ganja, tuwuh ganja ing area sing ora luwih saka 2,500 kaki persegi sing diukur ing pesawat horisontal lan tuwuh ing sadhuwure pesawat sing ora luwih saka 24 kaki ;
  • Ora duwe luwih saka 1,000 tanduran ganja saben wulan, kajaba yen distributor ganja duwe tanduran ganja kanggo transportasi ora kena diwatesi iki;
  • Entuk lan proses saben wulan, ing prosesor ganja, ora luwih saka 1,000 pon ganja kanthi bentuk garing;
  • Entuk didol maneh saben wulan, ing grosir ganja, ora luwih saka 1,000 pon ganja kanthi bentuk garing, utawa jumlah sing padha karo bentuk liyane, utawa kombinasi kasebut; lan
  • Entuk didol ritel saben wulan, ing babagan pengecer ganja, ora luwih saka 1,000 pon ganja kanthi bentuk garing, utawa jumlah sing padha karo bentuk liyane, utawa kombinasi kasebut.

Apa jumlah lisensi Bisnis sing diidini kanggo industri Ganja ing New Jersey?

New Jersey ora nemtokake nomer lisensi sing ditrapake ing saindenging negara, beda karo negara-negara liyane ing Amerika Serikat kaya Illinois lan Arizona.

Sanajan ora duwe watesan ing saindhenging negara kanggo jumlah lisensi sing disetujoni kanggo bisnis panggunaan diwasa, wenehake kutha-kutha kasebut, bisa uga ngatur nomer dhewe.

Pajeg ing New Jersey kanggo Ganja

Pajeg ganja NJ bakal ngetrapake pajak penjualan negara 6.625% kanggo ganja rekreasi, lan pajak penjualan negara tambahan dilarang.

Nanging, pamrentah lokal bisa nggunakake peraturan kanggo nemtokke pajak kotamadya tambahan ing adol, utawa bentuk transfer liyane, ganja utawa produk sing digawe saka utawa kalebu ganja.

Pajak kota iki bisa nganti 2% kanggo ganja rekreasi.

Kepiye cara miwiti nyiapake aplikasi ganja

Kaping pisanan, sampeyan kudu rencana bisnis ganja sing bener. lisensi ganja jersey anyarMinangka bagean saka program kasebut, sampeyan bakal njlentrehake jinis dispensary sing pengin dibukak, suwene sampeyan rencana operasi ing New Jersey, lan apa tujuan utama bisnis sampeyan.

Yen sampeyan miwiti bisnis ganja lan pengin luwih fokus, disaranake kursus dek lapangan, iku bakal dadi kesempatan sing apik kanggo sampeyan miwiti mbayangake dispenser ganja.

Nalika ndhaptar lisensi ganja ing New Jersey utawa negara liya, bagean sing paling penting yaiku nggawe peraturan nalika nerangake formulir aplikasi. Sampeyan mesthi pinter takon karo pengacara babagan peraturan ing negara tartamtu.

Ora kabeh undang-undang padha ing negara-negara AS, nanging umume kalebu ing kategori sing padha. Syarat aplikasi, data sing dibutuhake, lan informasi tartamtu babagan bisnis sampeyan kudu mesthi ana nalika ndhaptar lisensi dispenser.

Yen sampeyan ora yakin carane ngrampungake aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngubungi pengacara sing tepat sing bakal nulung sampeyan nggawe rencana sing tepat kanggo proses aplikasi nalika sampeyan pengin mbukak dispensary ganja ing Arizona.

Pengin Ndhaptar Lisensi ing New Jersey?

Mangkene Pitakon Umum New Jersey 1:

Cara-Golek-Ganja-Lisensi Bisnis-ing-New-Jersey

 

Poin Utama ing New Jersey Pitakon Publik 1

 

  • Tagihan New Jersey A21/S21 dikritik banget amarga ora duwe ekuitas sosial. Miturut A21 / S21 ora ana alokasi pajak kanggo investasi masyarakat, ora ana exputement otomatis, ora ana definisi 'ekuitas' utawa sebutan kanggo lisensi, ora ana ekspansi lisensi program mmj, ora ana omah.

 

  • New Jersey minangka salah siji saka telung negara paling ndhuwur sing nyekel ganja. Kanthi undang-undang kasebut durung lengkap utawa dilulusake. Lisensi bisa uga ora kedadeyan ing New Jersey luwih saka setaun. Dadi nelpon wakil sampeyan lan dhukungan supaya ndhukung pasar sing mbukak.

 

Omah tuwuh ing NJ?

  • Kanggo Ditemtokake - nganti saiki ora.

 

Ekuitas Sosial ing Hukum Ganja NJ?

  • Kriteria Minimal Bare Menyang Keadilan Restoratif:
  • Kadaluwarsa? Kanggo ditemtokake 
  • Pranata Ekuitas Sosial? Kanggo ditemtokake
  • Bagéyan Pajak sing Dianggo menyang Komunitas? Kanggo ditemtokake

 

Nganti saiki durung akeh sing bisa ditemtokake, dadi luwih becik nganyari babagan peraturan ganja ing NJ.

 

Aturan Kasempatan Ganja ing NJ 

  • Kanggo ditemtokake 

 

Lisensi sing kasedhiya: 

  • Pengecer Ganja
  • Fasilitas tes ganja
  • Grosir Grosir Ganja
  • Prosesor ganja
  • Tukang Ganja
  • Pangiriman Ganja 

 

Aja lali karo kita Peta Legalisasi Marijuana ing ngendi sampeyan bisa nelusuri status hukum saiki ing saben negara bagian ing Amerika Serikat lan ndeleng kabeh postingan ing saben negara kasebut.

Deloken:

Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizationnews.com.

Aturan Final USDA ing Hemp

Aturan Final USDA ing Hemp

  Aturan Final USDA kanggo Hemp - Total THC - Delta 8 & Remediation Aturan Final USDA ing Hemp pungkasane dirilis tanggal 15 Januari 2021 adhedhasar set peraturan rami USDA sadurunge sing menehi komentar umum saka meh 6,000 wong. Aturan Final USDA ing Hemp bakal ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York Anggota parlemen New York nggawe lisensi distributor panggunaan diwasa kanggo wong-wong sing kepengin miwiti bisnis ganja kanggo mlebu ing industri kasebut. Sawise Bill S854 ditampilake, New York saiki arep dadi salah sawijining negara nomer nembelas ...

Pabrik Ganja ing New York

Pabrik Ganja ing New York

  Lisensi Pembibitan Ganja New York Ganja Pembibitan ganja diarani babagan carane industri ganja diwiwiti. Sanajan ora kabeh negara mikir babagan lisensi nursery ing peraturan kasebut, anggota parlemen New York mutusake kalebu jinis lisensi kasebut ing ganja ...

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York Lisensi pangiriman ganja saka New York bisa uga padha karo apa sing ditindakake negara liya nalika pangiriman ganja, nanging kita ora bakal ngerti nganti kliwat legalisasi lan peraturan pungkasan disusun ing Kota Besar. Yen legalisasi ...

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

  Lisensi Mikrobiologi Ganja New York Lisensi bisnis mikro ganja katon minangka tren anyar kanggo negara nalika ngatur program ganja sing digunakake kanggo wong diwasa. Lisensi bisnis mikro New York minangka kesempatan kanggo pamilik bisnis cilik duwe kesempatan ing industri ...


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This