David Leavitt

Pengacara - Massachusetts

Pengacara ganja Boston, David Leavitt, wis dilisensi kanggo praktik hukum ing Massachusetts luwih saka 20 taun. Minangka advokat kanggo reformasi ganja, dheweke yakin kabeh swara kudu dirungokake. Lulusan saka Urusan Regulasi Universitas Clark kanggo program sertifikat Master Kontrol Ganja, Leavitt wis mlebu proses pelamar ekuitas sosial kanggo lisensi pangiriman ganja Massachusetts.

David minangka profesional administratif sing bisa dipercaya. Dheweke kanthi proaktif lan kreatif ngatur fungsi sing wiyar, kabutuhan organisasi, lan dadi mitra bisnis lintas fungsi kolaboratif nalika tetep konsisten karo kabijakan, prosedur lan filosofi perusahaan.

David duwe pengalaman sing amba sing nyumbang kanggo kekuwatan lan stabilitas perusahaan ing industri, kekuwatane kalebu nganalisa asil lan menehi rekomendasi babagan strategi. Dheweke minangka komunikator persuasif sing mbantu dheweke mbangun hubungan jangka panjang kanggo njamin kinerja sing optimal, nggayuh tujuan lan asil organisasi.

Miwiti bisnis ganja saiki lan hubungi pengacara ganja ing Boston David Leavitt.

Entuk Konsultasi Ganja Karo David

  • Nggawe Bisnis Ganja menyang Tingkat Sabanjure
  • 60 - 75 Menit Analisis karo Tom ing Bisnis Sampeyan
  • Analisis biaya budidaya kerajinan
  • Analisis biaya Dispensary Gunakake Dewasa
  • Strategi & Analisis Aplikasi
  • Tinjauan Pelamar Kesetaraan Sosial
  • Cara Penggalangan dana & Syarat
  • Tren sing berkembang kanggo industri sampeyan
  • Salinan sing ditandatangani saka Buku Tom babagan hukum ganja
  • $ 500.00 Diskon ing Investasi Future

Testimoni

Delengen apa sing dikandhakake sawetara klienku sing sukses babagan kerja bareng. Aku bangga banget kanggo njamin standar paling dhuwur saka kepuasan klien.

BEN REDIGER, CEO @ HEMP MERGERS GROUP

Tom minangka pengacara sing bener yen sampeyan dadi investor sing minat karo industri Ganja lan Hemp ing Illinois.

HUNTER DEVO, CEO @ DELTA-8 HEMP CO.

Thomas wis ngrewangi banget lan ngerti industri luwih apik tinimbang pengacara liyane sing wis diajak ngobrol.

MICHAEL PHILLIPS, WINNING ILLINOIS APPLICANT

Konsultasi kasebut informatif lan mbantu aku mbukak proses sing angel. Aku nyaranake layanane.

Entuk Konsultasi Ganja Karo David

  • Nggawe Bisnis Ganja menyang Tingkat Sabanjure
  • 60 - 75 Menit Analisis karo Tom ing Bisnis Sampeyan
  • Analisis biaya budidaya kerajinan
  • Analisis biaya Dispensary Gunakake Dewasa
  • Strategi & Analisis Aplikasi
  • Tinjauan Pelamar Kesetaraan Sosial
  • Cara Penggalangan dana & Syarat
  • Tren sing berkembang kanggo industri sampeyan
  • Salinan sing ditandatangani saka Buku Tom babagan hukum ganja
  • $ 500.00 Diskon ing Investasi Future
Dalang Bisnis ganja

Langsung Dope

iku sing dibutuhake startups
Ayo Saiki
* Syarat & Ketentuan Berlaku
close-link
Ndaftar kanggo konten eksklusif. Dadi wong pisanan sing krungu kabar babagan negara sampeyan.
langganan
gambar cedhak