Definisi Ekuitas Sosial New Jersey

Apa kesetaraan sosial ing New Jersey

Ekuitas Sosial minangka istilah hukum seni sing tegese wong sing nglamar lisensi bisnis ganja ing New Jersey sing wis disalahake amarga pelanggaran ganja ing endi wae ing Amerika Serikat, utawa wis manggon ing wilayah New Jersey sing kena pengaruh ora proporsional sajrone 5 saka pungkasan 10 taun, karo watesan income tambahan. Pelamar bisnis Ekuitas Sosial diwenehi status prioritas 1 miturut peraturan Komisi Regulasi Cannabis. 

Kepiye carane sampeyan mbuktekake yen sampeyan minangka pelamar ekuitas sosial?

Ekuitas Sosial New JerseyIng New Jersey, CRC wis nggawe formulir sing kudu dirampungake kabeh pelamar ekuitas sosial sadurunge nglamar. Iki mbutuhake bukti lan bukti kualifikasi sampeyan minangka pelamar ekuitas sosial. 

POS sing disengkuyung: Entuk BANTUAN KITA SERTIFIKAT STATUS EKUITAS SOSIAL ING NEW JERSEY.

Apa bukti sing dibutuhake Pelamar Kesetaraan Sosial?

Asring banget negara sing menehi sertifikasi ekuitas sosial nyetel syarat dhewe. Ing ekuitas sosial New Jersey, negara mbutuhake ing ngisor iki; 

Kesetaraan Sosial kanggo Penduduk Lama ing Wilayah Kurang Ekonomi:

  1. Tagihan sarana - banyu, saluran pembuangan utawa energi sing kalebu jeneng pemilik, alamat, lan taun.
  2. Correspondence saka Internal Revenue Service utawa New Jersey Division of Taxation, kang kalebu nanging ora winates kanggo 1099 Statement, Formulir 1098, W-2, etc. Dokumen kudu kalebu jeneng pemilik, alamat, lan taun(s) . 
  3. Korespondensi pemerintah federal, Negara Bagian, utawa lokal sing ditanggepi kanggo pelamar pemilik sing kalebu nanging ora diwatesi karo dokumen Administrasi Keamanan Sosial, kabar sing ditanggepi pengadilan, lan tagihan pajak properti. Dokumen kudu kalebu jeneng pelamar pemilik, alamat, lan taun. 
  4. Perjanjian sewa sing ditandatangani kalebu jeneng pelamar, alamat, lan taun. 
  5. Hipotek utawa akta properti properti sing dikuwasani utawa dikuwasani sing kalebu jeneng pelamar, alamat, lan taun. 
  6. Paycheck Stubs sing kalebu jeneng pelamar pemilik, alamat, lan taun. 
  7. Negara utawa Federal ngetokake kertu identifikasi sing kalebu jeneng pelamar pemilik, alamat, lan taun.

Pelamar Ekuitas Sosial kanggo pelanggaran sing gegandhengan karo Marijuana: 

  1. Cathetan Pengadilan Lokal, Negara utawa Federal, dokumen percobaan, Departemen Koreksi utawa dokumen Biro Federal Penjara. Kabeh dokumen kudu ngemot jeneng lan tanggal lair saka pelamar pemilik, tanggal pelanggaran related mariyuana lan tanggal bebendhu utawa pelanggaran. Kajaba wis ditetepake, dokumen ora perlu salinan certified saka rekaman utawa digunakake otentikasi dening pengadilan kajaba; fotokopi kosong bisa ditampa.
  2. Superior Court of New Jersey Official Expungement Certificate sing ngemot jeneng saka pemilik pelamar, tanggal mariyuana related pelanggaran lan tanggal bebendhu utawa pelanggaran.

POS sing disengkuyung: APLIKASI LISENSI USAHA KANABIS KONDISI UNTUK NEW JERSEY

 

tom

tom

Dilisensi kanggo praktik wiwit 2008, Thomas Howard wis makili akeh institusi finansial ing litigasi kanggo ngetrapake kepentingan keamanan.
tom

tom

Dilisensi kanggo praktik wiwit 2008, Thomas Howard wis makili akeh institusi finansial ing litigasi kanggo ngetrapake kepentingan keamanan.

Related Posts

Dalang Bisnis ganja

Langsung Dope

iku sing dibutuhake startups
Ayo Saiki
* Syarat & Ketentuan Berlaku
close-link
Ndaftar kanggo konten eksklusif. Dadi wong pisanan sing krungu kabar babagan negara sampeyan.
langganan
gambar cedhak