Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Pengembangan lan Illinois ganja

Pengeluaran Ganja Illinois teka kanggo wong sing ditahan amarga pelanggaran sing layak dibuwang miturut Undhang-undhang Peraturan & Pajak Ganja sing anyar.

Eksploitasi ganja Illinois lan Equity Sosial Diterangake

Pengembangan ganja Illinois

Ekuitas Sosial & Eksploitasi Ganja

Pengembangan ganja Illinois teka kanggo wong-wong sing dicekel, utawa dihukum, pelanggaran sing layak dibuwang miturut Undhang-undhang Peraturan lan Pajak Ganja sing anyar sing efektif ing Illinois tanggal 1 Januari 2020. Sejatine pelanggaran ganja tingkat rendah (duwe nganti 500 gram, utawa niat kanggo nyebar nganti 30 gram) bakal dibuwang sawise ganja sah ing Illinois. Kita nutupi hukum ing artikel iki lan menehi katrangan.

Nganti 800,000 wong ing Illinois bakal layak kanggo ekspansi jaman biyen "pelanggaran ganja ringan 'lan sawetara tindak pidana liyane miturut Seksi 4 lan 5 Undhang-undhang Kontrol Ganja Illinois.

Ing kaca iki, kita nyedhiyakake detail lengkap babagan pelanggaran ganja sing bisa ditrapake lan kepiye pengaruh status sampeyan minangka pelamar ekuitas sosial ing industri ganja Illinois sing anyar.

Kepiye carane ngrampungake kapercayan ganja ing Illinois

  1. Goleki cathetan penangkapan sampeyan, sing sok diarani "sheet rap", kanggo penahanan ganja utawa kapercayan & priksa manawa dheweke nduweni hak.
  2. Ndhuwur nganti 500 gram, utawa arep nyebarke nganti 30 gram layak dituku miturut undang-undang ganja anyar ekspedisi ganja Illinois.
  3. Hubungi klinik bantuan hukum lokal lan golek pendapat babagan cathetan sampeyan kanggo miwiti prosedur expungement sing mbutuhake kerja tambahan.
  4. "Kadurjanan Ganja Minor" bakal kanthi otomatis diusir, nanging mung duwe ganja nganti sak ons ​​(30 gram).
  5. Kirim petisi kanggo exputement karo kantor petugas sirkuit.
  6. Rawuh pangrungon pengadilan yen ana bantahan ing petisyen Pengembangan Cannabis Illinois diajukake dening Negara
  7. Priksa pengadilan njaluk usulan sampeyan kanggo ngukum kapercayan ganas utawa penahanan.
  8. Polisi lokal lan polisi negara kudu ngecakake rekaman sampeyan, sing bisa udakara udakara 60 dina sawise prentah kasebut.

Mangkene link menyang laporan saka Colorado sing nuduhake nyuda penangkepan & DUI sawise legalisasi ganja.

Pengembangan ganja lan Equity Sosial ing Illinois

Eksploitasi Otomatis Illinois kanggo Kesalahan Minuman Ganja

(G-5) "Pelanggaran Ganja Minor" tegese nglanggarPengembangan Illinois ganja
bagean 4 utawa 5 Undhang-undhang Kontrol ganja
bab ora luwih saka 30 gram bahan
ngemot ganja, kasedhiya yen nglanggar
kalebu penambahan paukuman miturut bagean 7 ing
Undhang-undhang Ngontrol ganja lan ora ana gandhengane karo
nyekel, yakin, utawa tumindak liyane kanggo kasar
angkara kaya sing ditetepake ing bagean (c) bagean 3 saka
Hak-hak Korban lan Saksi Tumindak.

Ringkesan Ekspansi kanggo Ganja ing Illinois

  • Pelamar Ekuitas Sosial
    • 20% skor aplikasi sampeyan
    • Telung elemen kanggo Pelamar Ekuitas Sosial
      • Manggon ing "Area sing Ora Bisa Disampekake"
      • Ditangkep kanggo "pelanggaran sing layak kanggo ekspansi"
      • 10 karyawan full time kanthi 51% saka nomer 1 utawa 2 
  • Kesalahan sing Diwenehi kanggo Dikembangake miturut UU ganja 
    • Pelanggaran ganja cilik100 gram ganja mbuwang
      • Pengeluaran otomatis
      • Pelanggaran ganja cilik
        • Ora luwih saka 30 gram
        • Ora dandan paukuman
        • Pelanggaran bagean 4 utawa 5 Undhang-undhang Kontrol ganja
          • Misdemeanor utawa Kelas 4 Felony
    • Undhang-undhang Kontrol Ganja - Kelas 4 Feloni
      • Bagean 4 - Kasempatan
        • Bagean C - nganti 100 gram
          • Pelanggaran sabanjure - Kelas 4 Feloni
        • Ayat D - 101 nganti 500 gram
          • Mung pelanggaran pertama - Kelas 4 Feloni
          • Pelanggaran sabanjure - Kelas 3 Feloni
      • Bagean 5 - pabrik & tujuan kanggo ngirim
        • Bagean C - 10 nganti 30 gram
          • Kelas 4 felony
    • Arrests Intentional
      • Klausa moralitas bagean 135 banjur ditrapake
      • Yen sampeyan duwe rekaman pidana, sampeyan kudu muter miturut aturan sing beda kanggo nampilake manawa sampeyan wis dibalekake
      • Dadi, yen sampeyan layak dadi pelamar usaha sosial amarga sampeyan kanthi sengaja nindakake, mula ora bakal bisa ditindakake kanthi becik.

Gambar saka ukum kanggo mriksa babagan aspek ekuitas sosial ekspedisi kanggo kesalahan ganja.

Kadaluwarsa Penangkapan kanggo "Pelanggaran Ganja Minor" ing Illinois

mbuwang kesalahan ganja sithik

 

Uga ngilangi pelanggaran utawa pidana miturut Undhang-undhang Kontrol Ganja Illinois bagean 4 lan 5

tumindak ganja tumindak amandemen

Kelas Pabrik 4

Mangkene luwih saka undang-undang babagan pelanggaran ganja liyane sing layak dibuwang ing Illinois.

500 gram ganja mbuwang

 

Pengembangan lan Kesetaraan Sosial ing Skrip Illinois

Halo, aku Thomas Howard pengacara ganja sampeyan bisa nemokake ing ganja Industri Pengacara.com sumber online kanggo pitakon babagan mlebu lan operasi ing industri ganja sing sah. Dina iki, kita duwe topik panas babagan ganja - ekuitas sosial. Illinois kanthi tegas nggunakake ekuitas sosial dadi ukum lan nggawe pelanggaran sing layak dituku sing nduweni kualifikasi dadi pelamar ekuitas sosial.

Bagéan ekuitas sosial aplikasi lisensi ganja kalebu 20% poin kanggo aplikasi sampeyan lan ana 3 cara utama kanggo entuk. 1) manggon ing wilayah sing ora proporsional, 2) dicekel utawa dihukum amarga pelanggaran sing layak dibuwang miturut undang-undang ganja anyar, utawa 3) kerja kanggo perusahaan ganja paling ora 10 karyawan full-time saka nomer 1 utawa 2. Yaiku nilai ekuitas sosial, lan dudu pelamar - amarga sampeyan mbutuhake mayoritas kepemilikan lan kontrol kanggo poin siji lan loro.

Saiki kita mung bakal fokus ing pelanggaran sing layak dibuwang. Opo kuwi Undhang-undhang Regulasi lan Pajeg Ganja ("CRTA") nggawe kanthi nemtokake istilah seni ukum anyar, "pelanggaran ganja cilik," lan amandemen tumindak kontrol ganja kalebu kalorone kepemilikan lan niat supaya disebarake nalika misdemeanor utawa kelas 4 kejahatan.

Apa pelanggaran ganja cilik? CRTA nemtokake minangka pelanggaran bagean 4 utawa 5 Undhang-undhang Kontrol Ganja ora luwih saka 30 gram ganja, nganti ora kalebu tambahan denda miturut Bagean 7 tumindak kontrol ganja - umume panganiaya saliyane perdagangan menungso utawa ganja.

  1. Undhang-undhang anyar kanthi otomatis ngilangi kabeh pelanggaran ganja cilik, sing bisa nyebabake tantangan kekuwatan amarga mung gubernur sing bisa ngapura para pelaku - sing bisa ditindakake JB Pritzker amarga iki minangka RUU sing didhukung lan ditandatangani. - Mbokmenandatangani tagihan kasebut minangka pangapura - kanthi sah.
  2. Bingung karo pelanggaran liyane sing bisa dibuwang sing mbutuhake luwih akeh dokumen, lan seminar kadaluwarsa ing taun 2020, kanggo ngilangi rekaman sampeyan. CRTA nyedhiyakake manawa ora mung pelanggaran ganja cilik sing bisa diilangi, nanging uga tumindak salah lan feloni kelas 4 miturut Bagian 4 lan 5 Undhang-undhang Kontrol Ganja.
  3. Bagean 4 Undhang-undhang Kontrol Ganja menehi hasil, lan sampeyan bisa nyekel nganti 500 gram (ganja kurang saka sak pon) ganja tanpa lisensi - nanging kejiret maneh minangka tindak pidana sing luwih gedhe, kelas 3 kejahatan kanggo pelanggaran sabanjure. Sampeyan bisa kejiret kanthi 30 nganti 100 gram ing wektu sabanjure lan njaluk dadi kejahatan Kelas 4. Dadi, yen sampeyan kejiret ganja sakilo, sampeyan bisa ngilangi - nanging yen kedadeyan…

Sampeyan bisa uga didakwa miturut bagean 5 Undhang-undhang Kontrol Ganja kanggo niat nyebar, umume arep adol ganja kasebut. Yen sampeyan dikenani biaya, ganja luwih sithik. Duwe niat kanggo nyebarke luwih saka 10 nanging ganja kurang saka 30 gram yaiku kelas 4, lan kurang saka 10 gram minangka tumindak salah. 30 gram mung udakara ons, sing kurang saka $ 500 ing dispensary lokal, lan uga watesan kepemilikan legal miturut CRTA. Bisa uga ora ana kebeneran yen jumlah sing duwe legal iku padha karo jumlah sing bisa dibuwang kanggo nyoba ngirim.

Amandemen kasebut pancen nambah 2 perkara ing pikiranku. Kaping pisanan, bakal ana akeh penahanan ganja ing mbesuk amarga level kepemilikan sing sah kanggo siji ons bisa dileksanakake kanthi gampang, utawa wong wiwit mbayar taruhan bar nganggo ganja lan kejiret ngebotake gram lan ngemas - nanging iki pelanggaran suntingan kabeh layak kanggo entek, lan nomer loro, asil saka penahanan terus yaiku gelombang pelamar ekuitas sosial bakal tuwuh - luwih-luwih yen ana wong sing ngatur acara hak ganja ing macem-macem komunitas sing wis wiwit nglampahi tata cara nglarang bisnis ganja. komunitas - Ora grapyak banget kanggo kulawarga kanggo nyekel wong amarga nindakake tumindak sing luwih aman lan luwih sehat tinimbang alkohol utawa rokok - utawa uga panganan cepet. Nanging penahanan iki bakal cepet tiba kaya ing Colorado sawise legalisasi.

Dheweke uga mudhun kanthi landhep, priksa ora mung penangkapan mariyuana ing Colorado, nanging uga sing luwih nyenengake nalika penangkepan DUI - uga digulung kaping pindho. Kanggo luwih lengkap, aku ninggalake laporan resmi saka Colorado ing bagean deskripsi lan uga nyambung ing kaca web iki.

Yen sampeyan dadi korban salah sawijine pelanggaran sing bisa dibuwang lan pengin mlebu ing industri ganja - wenehi prelu browsing situs webku utawa nelpon.

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This