Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Pengacara ganja Florida

Pengacara Bisnis Ganja Nerangake Hukum Ganja Kedokteran ing Florida

Pengacara ganja Florida

Rungokake ing PodCast utawa Nonton YouTube ing Hukum Ganja Florida Kanggo Pengacara Ganja Florida khusus sing kita wawanrembug - bukak G. Cannabis Law, Dustin Robinson, ing website: Pak Cannabislaw.com

Status Florida ganja / Hukum ganja

"Hukum Ganja Florida" nandhang populasi tuwa banget lan konservatif sing isih duwe stigma babagan ganja, sing diarani mariyuana sacara sah ing negara bagian Florida. Florida duwe program ganja medis sing kuat kanthi udakara 300,000 pasien. Legalisasi ganja kanthi lengkap ing Florida bisa uga diwiwiti saka inisiatif kertu suoro nalika ana undang-undang mariyuana medis - goleki taun 2022 kanggo menehi swara babagan legalisasi mariyuana ing Florida.

POS sing disengkuyung: Entuk Proyek ing Industri Ganja

POS sing disengkuyung: Kepiye nyewa Pengacara Ganja kanggo Bisnis Sampeyan

Pengin Mbukak Tanduran Pertumbuhan

Miturut angger-angger ganja Florida saiki, malah jumlah cilik mariyuana ora ilegal ing negara iki. Pejabat nyatakake yen nduwe 20 gram utawa kurang saka ganja iku salah. Iki minangka aturan pangaturan ganja Florida saiki.

Kepiye pangowahan kasebut ing mangsa ngarep, lan kita bakal bisa ndeleng sawetara owah-owahan ganja Florida? Ing wayahe, kita bisa ndeleng sejarah hukum ganja ing Florida. Ganja ganja legal ditrapake ing negara iki, nalika nggunakake ganja ing Florida isih ditakoni.

 

Apa Hukum Ganja Florida Saiki?

Yen sampeyan duwe 20 gram utawa kurang saka ganja, sampeyan bisa didenda kanthi denda maksimum $ 1,000. Sampeyan uga bisa njaluk ukara maksimal setaun ing kunjara negara lokal. Misdemeanor jinis iki kurang serius tinimbang felony. Kanggo nduweni kelayakan, sampeyan kudu duwe ganja luwih saka 20 gram.

Asile akeh yen adol ganja. Iki ditrapake ing wilayah ing 1,000 kaki sekolah, perguruan tinggi, taman utawa wilayah liya sing bisa diukum. Sampeyan bisa entuk duwure maksimum $ 10,000 lan ukara maksimal 15 taun. Iki minangka aturan saiki kanggo ngrebut lan ngirim ganja ing Florida.

Aturan kasebut ana ing revisi gedhe, utamane amarga dhaptar tagihan sing bisa ngganti industri ganja Florida. Pengadilan Tinggi Florida bisa mutusake ngganti aturan pengaturan kanggo ganja ing Florida ing pungkasan taun 2020.

Ing taun 2016, 70% pamilih ing Florida milih legalisasi ganja medis minangka bagean saka amandemen konstitusi. Ing pungkasan taun 2017, mariyuana medis wis sah miturut bentuk edibles, pil, minyak, lan anggur. Minangka langkah gedhe kanggo pasien Florida sing pengin nggunakake ganja medis kanggo kahanan medis sing beda.

Tanduran hemp ing Florida dadi standar ing industri kasebut. Iki minangka bagean saka program Pertanian lan Layanan Pelanggan wiwit taun 2019. Iki nyebabake "rush ijo" ing negara iki sing nggawe akeh pilihan kanggo bisnis cilik lan pertengahan.

Saiki, Ing 2020, tagihan sing diumumake ndhukung inisiatif legalization ganja ing Florida. Inisiatif kasebut duwe akeh pendhukung sing setya, lan aturan resmi sing bakal saya ganti.

 

Undhang-undhang Ganja ing Florida sing Bakal Ganti taun 2020?

Ana ramalan sing akeh manawa panggunaan ganja ing Florida bisa ditindakake wiwit taun 2020. Iki minangka pengumuman saka inisiatif ganja Florida resmi. Dheweke ngaku manawa panggunaan mariyuana rekreasi bisa ngganti perspektif industri.

Akeh perusahaan sing bakal mbukak dispensaries lan toko ing ngendi produk ganja bisa dituku. Iki bakal nambah kesempatan bisnis kanggo petani, petani, lan adol.

Ing wektu sing padha, sajrone taun 2020, panggunaan ganja ing kahanan sing luwih apik bakal bisa kanggo para veteran. Sing duwe lisensi bakal bisa tuwuh, ngolah, nguji, lan adol produk tanpa middlemen. Dhaptar penyakit sing ditambahi bakal ditambahake kanggo perawatan karo ganja medis. Lan paukuman saiki kanggo nduwe ganja bakal dianggep maneh dening pengadilan.

Kabeh owah-owahan kasebut bakal teka ing taun 2020. Aturan ganja Florida sing anyar bakal dadi owah-owahan gedhe kanggo warga Florida sing pengin nggunakake ganja kanthi sah.

 

Cepet Cepet

Aturan hukum legal ganja Florida bakal nggawa owah-owahan utama ing perspektif ganja sakabehe ing negara iki. Saiki, 11 negara ganja sah kanggo wong diwasa umur 21 taun. Ganja iku sah dienggo medis ing 33 negara.

Ing ngarep, kita bakal nyuda peningkatan tingkat konsumsi ganja. Utamane ing pasien sing nggunakake mariyuana kanggo tujuan medis. Pendhudhuk Florida bakal nggunakake ganja kanggo tujuan rekreasi yen kabeh tagihan tumindak sajrone 2020.

Florida mbukak lawang kanggo owah-owahan gedhe ing industri ganja, lan tren terus berkembang. Budidaya, dispensasi, lan distribusi kudu nggawa akeh kesempatan kanggo bisnis lan perusahaan cilik. Kanthi legalization ganja ing Florida, kita uga bakal bisa nggunakake lan tuku ganja kanthi sah. Iki bakal dadi langkah gedhe ing owah-owahan Florida ganja.

Pengin Mbukak Tanduran Pertumbuhan

Dina iki kita bakal ngomong kabeh babagan hukum ganja Florida. Hai kabeh, jenengku Tom Howard. Yen sampeyan butuh apa-apa, sampeyan bisa uga Pengacara Ganja Google lan sampeyan bisa nemokake aku. Nanging dina iki kita duwe episode khusus banget. Kita bakal ngomong kabeh babagan hukum ganja Florida karo Dustin Robinson. Dustin, matur nuwun sampun gabung.

 

Dustin Robinson - Pengacara Ganja Top ing Florida

Ya, sampeyan ngerti kepiye peran kasebut. Untunge, kita nindakake luwih apik tinimbang sadurunge. Oalah, iku sing kedadeyan yen sampeyan duwe acara pesisir nganti pesisir. Saka ngendi sampeyan teka saka Dustin?

Aku ing kene ing Florida. Aku ing Florida Selatan sing cerah. Cuaca apik ing kene.

Dadi, sampeyan ora nganggo celana nganggo wulu kaya aku ing kene amarga njaba 25 derajat.

Yo ora, apik banget. Aku wingi metu ing prau. Dina iki dina kerja. Sunar srengenge sing apik banget ana ing jendela.

Apa jinis sing digunakake ing ganja Florida?

 

Apa sing Nggawe Hukum Ganja ing Florida?

Kita wis akeh macem-macem prekara sing kedadeyan ing Florida, sing jelas ora ngitung barang sing ana ing sisih rami. Kita wis akeh barang ing sisih ganja. Mung sejarah cepet ing Florida. Kita duwe lisensi sawetara, apa sing diarani MMTC mudhun ing kene, Pusat Perawatan ganja Médis. Sing lisensi integral ing kene ing Florida. Dheweke dilisensi ing Departemen Kesehatan. Banjur sawise ana sawetara tuntutan hukum ing Florida. Dadi, saiki sampeyan duwe 22 lisensi lan akeh lisensi kasebut diwenehake liwat perjanjian pemukiman, ing sanjabane [crosstalk 00:01:47], ujar maneh.

Iki menarik, amarga ing kene ing Illinois, dheweke mikir kepiye carane kudu ngetrapake anggaran kanggo negara kasebut lan duwe lisensi ekstra sing dibangun nganti maksimal kukum. Dadi aku kepengin weruh manawa akeh perjanjian penyelesaian sing bakal dilisensi?

Ya, pancen dakkandhakake manawa negara sing nindakake lisensi kudu menehi sumber daya sing penting kanggo proses litigasi. Aku ngerti Missouri mung ngumumake pemenang. Aku kerja bareng karo pirang-pirang tim ing aplikasi Missouri lan panulis aplikasi sing apik, nalika lagi nyusun, dheweke nyusun supaya dheweke bisa nggawe sebab sing bisa ditindakake ora entuk lisensi. Dadi, sejatine strategi sing digunakake akeh wong. Lan ing Florida, lisensi kasebut regane larang banget. Maksudku kita duwe-

 

Integrasi vertikal saka Bisnis Ganja ing Florida

Yo wis Dadi sampeyan entuk… Kertas kasebut adol udakara $ 60 yuta. Ya wis, ora ana real estate, utawa operasi. Dadi, amarga akeh sing duwe larik, masarakat ora bakal mbayar $ 1 yuta kanggo biaya pengacara kanggo nyoba entuk lisensi $ 50 yuta kasebut. Dene ing Negara liya, regane lisensi kasebut bisa uga ora sepira. Yen sampeyan duwe regane kertas, umpamane, $ 500,000 utawa sejuta, sampeyan bisa uga ora luwih seneng mbayar pengacara sawetara atus pengadilan babagan perkara kasebut. Nanging yen lisensi regane 50 yuta, sampeyan kaya, "Sampeyan ngerti, aku bakal menehi ayunan." Lan kadang wong liya mbiayai litigasi kasebut sing bisa ndeleng kesempatan-

Ngantung Lan apa ora… Ora, iku dudu kasunyatan. Apa nalika, ngenteni… juara sing juara lan sayangé kita kudu sinau istilah hukum arcane. Dadi wong liya, sampeyan ora diidini nglakoni. Iku sah, champerty lan pangopènan. Ing teori, sampeyan ora bisa nindakake Champerty kaya campur tangan saka pihak jarak kanggo nyengkuyung tuntutan hukum. Iki pangopènan iki. Nanging umume padha karo jinis perkara ing wong liya sing dudu wong sing ana hubungane karo tuntutan hukum duwe kapentingan finansial. Dadi aku ngira dheweke ngidini champerty ing Florida?

Aku sejatine ora nate krungu istilah kasebut. Nanging maksudku, ing pungkasan dina, asring banget manawa wong duwe tuntutan hukum lan dheweke ora bisa menehi dana lan wong liya teka kanggo menehi tuntutan ukum kanggo ngganti apa-apa. Dadi ya, aku mikir babagan Champerty bisa uga luwih fokus ing-

Oh, iku saka jaman feodal-

Nanging sampeyan mikir bakal ana ketidakadilan yen sampeyan metu lan sampeyan nyoba golek wong sing ngajokake tuntutan hukum? Sampeyan bisa uga tujuwane, nanging iki minangka conto manawa masarakat pengin ngajokake tuntutan hukum. Dheweke ora duwe modal kanggo mbuwang $ 1 yuta. Dadi, dheweke mlebu lan nemokake investor sing gelem mbiayai tuntutan hukum kanggo ngganti ekuitas. Banjur dheweke entuk lisensi lan bisa ngeterake rega $ 55, $ 60 yuta. Dadi saiki wis diterbitake ... Dheweke bubar nerbitake wolung lisensi anyar liwat pemukiman. Dheweke diarani petunjuk siji. Iki minangka wong sing ngetung sajrone siji poin ing proses aplikasi dhisikan. Saiki, kita duwe wolung wong sing duwe lisensi saka 22 sing umume anyar lan dheweke nyoba golek modal kanggo mbukak perusahaan sing integral kanthi vertikal. [crosstalk 00:05:08] Regane udakara $ 20 yuta.

Nalika sampeyan ujar vertikal, sampeyan tegese tuwuh, nyimpen, proses, kabeh ana ing siji, bener? Lan struktur kanggo Florida.

Ya, mula sing kudu ditrapake ing Florida yaiku kudu tuwuh, proses, ngirim lan ngirim. Lan sampeyan ora bisa ngontrak kabeh perkara kasebut. Dadi ora kaya ana perusahaan pangiriman sing ngirim pangiriman. Saben entitas individu duwe layanan pangiriman dhewe. Lan sampeyan bisa mbayangno sing dadi ora efisien yen sampeyan duwe sawetara tangga teparo. Siji pesen saka siji dispensary, sing liyane pesen saka dispensary liyane lan sampeyan entuk loro mobil sing nyopir supaya bisa cedhak. Bakal luwih migunani yen ana layanan pangiriman sing bisa dijupuk saka loro dispensari kasebut ing sak mobil. Dadi ana inefisiensi tartamtu lan ana sawetara tagihan ing sesi legislatif sabanjure lan dheweke nyoba ngerteni. Sejatine pengadilan Tinggi Florida, mula pengadilan ngisor nganggep struktur kasebut bertentangan karo konstitusi Florida kita.

Apa sing ditindakake Florida, amarga ayo ngobrol babagan carane Florida dadi negara ganja medis.

 

Kepiye Marijuana Kesehatan Miwiti ing Florida

Florida pisanan kita duwe penegakan sing umume mung banget, ganja THC sing murah banget -

Swara kasebut kaya Virginia Barat. Kita ngobrol ing sisih mburi, Virginia Barat, sampeyan ora bisa entuk kembang, malah ora bisa entuk vapes, ora ana asap lan sampeyan kudu ngolah. Apa wiwit Florida? Sampeyan ora diidini duwe kembang?

Yo wis Dadi, Florida, aku sejatine nggarap aplikasi West Virginia saiki lan ya, kaya ngono sing katon West Virginia. Ya, Florida mung diwiwiti kanthi dosis sing gampang, gampang lan murah. Nanging sing sejatine ditindakake yaiku ana amandemen konstitusional. Amandemen konstitusional umume ujar manawa MMTC iki, Pusat Perawatan Marijuana Medis bisa tuwuh, proses, mbuwang utawa ngirim. Dadi tembung kasebut utawa ing konstitusi Florida kita. Banjur ing 2017 nalika anggota legislatif nggawe amandemen konstitusional kasebut, dheweke diarani ... Dheweke ujar manawa tuwuh, proses, mbuwang lan ngirim, intine nggawe entitas integrasi vertikal iki sing kudu nindakake kabeh.

Beda antarane konjungsi lan prentah lawan permisif. Salah sijine kalebu konjungsi lan sing liyane yaiku, aku ora yakin apa sing diarani.

 

Konjol / Disjatib lan Undhang-undhang Marija Florida

Ya, aku asring ditakoni babagan kasus pengadilan iki lan [ora keprungu 00:07:38] lan wong liya seneng, "Oh, rumit banget. Aku ora prelu ngerti babagan ukum. ” Aku seneng, “Ora, iku gampang banget. Bedane antarane lan utawa. Konstitusi nggunakake tembung utawa tegese sampeyan bisa ngolah, ngolah, mbuwang utawa ngirim. Statuta Florida teka lan nggunakake tembung kasebut, sing tegese entitas kudu nindakake kabeh perkara kasebut. " Saiki, pengadilan Tinggi Florida njupuk kasus kasebut lan kabeh pratandha nuduhake manawa negesake keputusan kasebut, sing ateges integrasi vertikal bakal rusak lan dheweke kudu bali lan nggawe struktur horisontal ing kene.

Yaiku konjungsi lawan panyambung. Dadi konjungtiva yaiku lan, lan disjandheng yaiku utawa. Ora aku seneng. Iki kaya, amarga iku intine. Kita ngomong babagan legalisasi ganja saka perspektif hukum sing beda karo perspektif kebijakan. Nanging ana akeh kabijakan sing ana ing obrolan kasebut. Dadi kaya ing Florida utawa ing Illinois, kita bakal nuntut tuntutan hukum lan sampeyan gelut babagan tegese tembung kasebut lan utawa, maksudku tegese sejatine. Lan nalika dheweke ujar, "Utawa," mesthine ana ing sambungan kasebut ing kana. Dadi kanthi integrasi vertikal banjur uga kanthi nggawe $ 100,000 ekstra, $ 250,000 kanggo nuntut negara kasebut supaya sampeyan bisa entuk lisensi. Iki nggawe rega lisensi ganja, ora mung ing Negara Bagian Florida, nanging ing endi wae luwih dhuwur tinimbang sing sadurunge utawa bisa uga.

Ya, ya, ya. Lisensi kasebut super dhuwur lan sajujure, departemen kesehatan ngentekake akeh dhuwit kanggo proses litigasi iki lan dheweke ora duwe sumber daya kanggo nindakake. Lan uga njupuk anggaran kanggo bener ngetrapake ketentuan nyata sing kudu ditindakake MMTC. Dadi pancen sejatine ora ana sing ngetrapake, amarga DOH pancen ora duwe sumber daya.

Ora. Aku ngerti manawa ana papat pemain ing Florida. Apa kuwi bener? Kaya pira-

 

Lisensi ganja Florida asli

Dadi lisensi asli kaya, dakkira duwe lisensi papat utawa lima pemain. Dadi wong-wong kasebut duwe wiwitan banget ing pasar. Banjur, sabanjure, dheweke duwe lisensi, lan saiki kita nganti 22 wong sing duwe lisensi. Saiki mung ana udakara wolung utawa sangang sing wis bisa digunakake. Saka wolung utawa sangang mau, ana papat utawa lima sing dominan banget, amarga duwe headstart sing gedhe banget.

Dadi ora ana tutup, mula dispensary lan statute, jarene dibuwang 25 dispenser. Dadi ora mung bisa tuwuh, ngolah lan mbuwang, lan ora kaya ing Illionis, amarga ukuran kerajinan kasebut ukurane 5,000 kaki persegi. Ing Florida, sampeyan ora bakal mandheg nalika tuwuh. Sampeyan ora bisa ngatasi proses sampeyan. Lan kanggo dispensasi, sampeyan winates ing 25 lokasi. Nanging nalika sampeyan entuk… Nalika tekan… Saben 100,000 pasien, sampeyan bakal entuk limang dispenser maneh. Dadi, saiki kita luwih saka 300,000 pasien. Dadi, masing-masing entitas integrasi vertikal iki bisa duwe 25 plus umume 40 dispenser.

Lan uga ana sawetara tuntutan hukum sing nyatane ngidini sawetara sing duwe lisensi malah mbukak dispensari luwih akeh. Mula, sebabe diarani lisensi super. Lan regane jelas akeh dhuwit supaya ora mung tuwuh, ora mung proses, nanging uga nyoba mbukak kabeh lokasi dispensasi kasebut, mula.

Kayane negara Florida menehi keuntungan kanggo wong papat. Papat-

Iku dudu wong papat, wong papat Florida. Banjur dudu wong papat kasebut. Ora kaya ana wong lanang papat sing lungguh, saben 20 juta lungguh lan kabeh padha melu. Iki kudu dadi organisasi sing nglumpukake lan nyedhiyakake akeh modal lan akeh bakat ing dalan, amarga sampeyan ora ' ora bakal bisa tuwuh kanthi cepet.

Ya, maksudku kanggo mbenerake, dudu wong Florida. Lan iku sing dadi akeh sing ngeselake wong ing Florida yaiku yen lisensi diterbitake kanggo petani ing Florida lan ana sawetara syarat yen kudu mbukak nursery sajrone 30 taun. Nanging nalika entuk lisensi kasebut, dheweke didol menyang MSO gedhe. Saiki, Florida, kabeh lisensi sing operasional dimiliki MSO sing gedhe banget lan ora ana gandhengane. Dheweke dudu wong Florida, dudu wong Florida. Dheweke dudu perusahaan Florida. Dheweke mung perusahaan gedhe tenan. Nanging sampeyan ngerti, kanggo pertahanan petani, akeh wong sing menehi kendur kanggo petani kasebut amarga adol lisensi kasebut. Nanging kasunyatane, yaiku manawa perbankan dadi tantangan kaya lan integrasi vertikal lan larang dadi operasional, para petani kasebut, sawetara sing bisa dadi petani sing sugih, bisa uga duwe siji yuta utawa rong yuta. ora duwe 20 yuta.

Dadi dheweke pancen ora duwe pilihan. Dheweke ora bisa menyang bank kanggo utangan. Dheweke pancen ora duwe pilihan, nanging bisa didol kanggo ekuitas. Lan sing ditindakake. Dadi, dakkira ora mesthi lupute petani. Aku ngira kabeh sistem rada cacat. Nanging sampeyan ngerti, ing pungkasan dina iki sistem anyar lan aku mikir manawa Florida pancen nindakake tugas sing cukup apik. Aku ngira integrasi vertikal bisa mbantu akeh masalah. Nanging aku mikir manawa kita wis ana ing titik sing mesthi kudu ganti dadi horisontal.

Apa sampeyan mikir ... Maksudku, amarga yen ora owah kanthi horisontal utawa menehi kesempatan luwih akeh kanggo wong lanang, wong papat kasebut bakal mung ndeleng petani sing apik banjur tuku. Maksudku, sejatine dheweke bakal, yen ora ana topi, amarga ing Washington, kita duwe

Sejatine apa sing sampeyan ucapake, ora kaya ing Illinois sing ngerti babagan nyekel lisensi dadi ora ana sing bisa dominasi industri kasebut. Ing Florida kayane, lan kayane kaya ing Washington, sampeyan duwe masalah sing beda ing endi sampeyan duwe sawetara pemain gedhe sing kalebu mayoritas kedadeyan. Lan ora mokal mlebu game kasebut.

Yo wis Lan sing jelas, ing Florida, ora ana entitas sing bisa duwe luwih saka 5% bunga ing siji lisensi. Dadi ora kaya sampeyan bisa… Siji entitas ing Florida banjur bisa tuku lisensi liyane. Nanging ya, maksudku ora ana topi sing nyata.

Gabung?

Ora, lisensi kasebut kudu kapisah. Dadi pancen ora ana sebab kenapa dheweke gabung ing siji lisensi. Maksudku lisensi kasebut regane $ 50 yuta. Dadi, kenapa sampeyan gabung dadi siji lisensi yen sampeyan duwe regane kaya ngono? Dadi, tegese sampeyan ndeleng sawetara kaya MedMen, dheweke mung kerja keras ing kene. Aku ngerti dheweke duwe rencana gedhe kanggo dispenser lan dheweke ngilangi akeh wong. Lan akeh tenan, MedMen lan Surterra mbiayai petisi kasebut ing kene kanggo rekreasi, lan dheweke nggawe modhal sing apik banget, lan sejatine dheweke pengin nggawe rekreasi.

 

 Apa sing kedadeyan karo legalisasi rekreasi Florida kanggo taun 2020?

Pancen. Dadi, ana rong klompok sing ngatur Florida lan banjur ana petisi MILF. Dadi aturan Florida pancen wis diwiwiti kanthi wiwitan. Masalahe yaiku ora entuk dhukungan saka 22 sing duwe lisensi, mula pancen ora duwe dana kanggo entuk tapak asma. Sampeyan mbutuhake luwih saka 700,000 tapak asma kanggo njaluk ing kertu suoro ing Florida. Lan dheweke entuk luwih saka satus ewu, bisa ditinjau ing Pengadilan Tinggi, sing hebat yen bisa entuk titik kasebut. Nanging banjur MILF mlebu lan dheweke dibiayai dening MedMen lan Surterra lan akeh wong sing ora sabar karo sawetara basa sing ana ing petisi kasebut. Aku nesu amarga mung pengin kabeh kerja bareng. Pancen frustasi yen kita gelut siji lan sijine, yen kabeh bisa bebarengan.

Dadi saiki sampeyan duwe Regulate Florida sing entuk 100,000 tapak asma. Sampeyan duwe MILFS sing entuk pirang-pirang atus ewu teken. Wektu wis ditandhani, pokoke kudu duwe jumlah tartamtu ing wulan Februari, ora bakal dikepengini. Mula dheweke pada sujud. Dadi apes, dheweke duwe kesempatan kanggo kumpul lan aku mikir yen teka bebarengan, kita bisa ndeleng manawa wis sah. Masalah sing paling gedhe yaiku tuwuh ing omah. Aku ngerti sampeyan mung kasebut ing wiwitan acara yen sampeyan nyoba gelut ing omah ing omah. Petisi MILF ora ana sing ana gandhengane karo home grow, kanggo ngatur Florida.

Saiki sampeyan ngucapake petisi MILF iki, apa sampeyan mbongkar petisi MILF? Amarga aku krungu MILF lan aku seneng, "Aku mikir mesthine kudu entuk luwih akeh tandatangan, utamane ing Florida." Apa sing diarani?

 

MLF Legalisasi Marijuana Florida

Sampeyan ngerti, aku ngarani petisi MILF. Pitakon sing apik.

Iki minangka legalisasi mariyuana ing Florida. [crosstalk 00:15:50] Nanging kasunyatan manawa sampeyan ujar MILF, mesthine pancen bakal padha ngasarake, amarga [crosstalk 00:15:59] -

Lan sampeyan wis entuk, sampeyan wis ngubungake. Ya, nanging iki minangka masalah sing sampeyan seneng, "Oke, dadi sampeyan duwe inisiatif loro [sing ora bisa didengar 00:16:08] lan banjur mung, sampeyan wis entuk gaweyan kaping pindho luwih angel. Banjur maneh, apa tuwuhing omah kanggo pasien medis lan salah sawijine? Utawa apa masalah omah sing tuwuh siji lan sijine?

Dadi tenan Regulate Florida minangka gerakan dhasar saka masarakat saben dinane sing pancen pengin legalisasi mariyuana. Gerakan MILF pancen didhukung dening MedMen lan Surterra lan mupangate ora kalebu apa-apa sing ana gandhengane karo tuwuh omah. Mesthi wae dheweke bakal mbantah yen dheweke bisu babagan tuwuh ing omah lan dheweke bakal diwenehake menyang legislator lan dheweke duwe alasan supaya ora bisa omah amarga akeh. Dheweke ujar manawa bakal nyumetake amandemen konstitusional lan supaya amandemen konstitusional sampeyan pengin tetep sederhana lan dheweke pengin tetep tetep, kaya petisi MILF sing sederhana banget, cendhak banget. Petisi Florida ngatur dawa banget kanthi rincian sing akeh banget, mula-

Pitakonanku babagan Florida lan uga Washington State kaya ngono lan [ora keprungu 00:17:11] ora. Kayane pitakonan loro. Kaping pisanan, apa legislatif ing Florida bisa tumindak bebarengan lan nggawe undang-undang? Amarga nalika ngomong babagan inisiatif kertu suoro, iki bakal dadi bagean nomer loro. Sampeyan nemtokake apa sing kudu ngowahi konstitusi lan umume cukup cekak. Sapa sing narjamahake, lan nggawe aturan supaya bisa dadi rubrik legislatif kaya sing dibutuhake utawa dibutuhake karo ganja minangka industri?

Yo wis Saiki, kita pancen Senator Jeff Brandes ngetokake tagihan Senat 1860 sing digunakake kanggo wong diwasa, sejatine ing perwakilan dewan sesi legislatif pungkasan Michael Grieco, dheweke uga nate ngetrapake tagihan rekreasi. Dheweke ngerti sejatine ora, aku kekancan karo Michael, dheweke kandha yen pancen ora ana tembakan. Nanging dheweke pengin ngirim pesen, "Hei, iki paling ora pengin dadi bagean saka diskusi taun kepungkur." Dadi ing taun iki Jeff Brandes ngajokake tagihan iki 1860. Iki tagihan apik. Aku ndhukung. Aku ngerti, manawa kita wis ngobrol akeh babagan komponen ekuitas sosial ing undang-undang Illinois. Nduweni komponen, ngidini ngilangi barang pidana. Dadi, sawetara komponen ekuitas sosial ana-

Nanging ora menehi poin apa wae kanggo para pelamar supaya nyekel ganja utawa apa wae.

Persis, ya. Maksudku ing Illinois, kaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan bakal entuk 20% poin yen sampeyan ndhaptar karo wong sing duwe kepemilikan lan kontrol entitas kasebut. Dadi jumlah poin sing gedhe banget. Dadi, sapa wae sing ora nglamar karo ekuitas sosial pancen akeh, dheweke ora duwe kesempatan. Dadi, dheweke ora menehi poin apa wae. Mesthi-

 

Sampeyan mesthi muter, iku struktur lisensi sing kompetitif.

Ya, lan kasunyatane yaiku karo legislator konservatif saiki, ana kemungkinan sing bisa ditindakake liwat legislator. Pancen luwih cenderung liwat amandemen konstitusional. Nanging sampeyan ngerti, ing industri iki, sampeyan ora ngerti. Dadi sampeyan ngerti, aku ngarep-arep. Aku jelas nglacak gerakan ing tagihan iki. Dheweke saiki lagi sesi lan mula padha rapat lan lagi crita babagan iki.

Sampeyan bisa uga ora bakal mungkasi formulir sing saiki digunakake. Sampeyan bisa uga bakal nemoni sawetara revisi sing beda-beda yen wis entuk lan disetujoni. Nanging iki kesempatan gedhe. Lan sing paling menarik yaiku uga sing penting ing Florida yaiku integrasi vertikal. Dheweke ora diidini kontrak apa-apa. Dadi wiwit tuwuh, nganti ngolah, ngatur, dheweke ora bisa kontrak apa wae saka layanan kasebut.

RUU Senat 1860 kanthi eksplisit ngidini dheweke menehi kontrak sawetara. Dadi, tegese bakal ana panyedhiya layanan sing saiki bisa mlebu lan kontrak karo perusahaan sing duwe lisensi kasebut. Dadi, akeh wong sing kudu ngerti yen kepengin nindakake transportasi, bakal ana kesempatan kanggo perusahaan sing lagi spesialisasi transportasi ganja lan saiki ora kasedhiya ing Florida.

Sampeyan ujar manawa sampeyan politikus konservatif, lan nalika aku mikir Florida, aku mikir wong tuwa lan konservatisme lan kabeh dhuwit ing kana. Aku biyen manggon ing Jersey, dadi aku kenal karo mentalitas masarakat lan liya-liyane. Apa sampeyan mikir minangka warga sing ora liya lan dadi wong sing nonton politik sampeyan, apa ana akeh pushback saka Big Pharma? Maksudku, kepiye luwih akeh wong sing ora nggayuh pilihan pamilihan sampeyan sing luwih tuwa, amarga wong sing konservatif, tegese, aku nggawe mariyuana dadi larang. Ora, kaya salep. Luwih becik tinimbang alkohol. Kayane pungkasane nalika mlebu ing legalisasi sing dikarepake, sampeyan bisa tuku kaya brokoli, bener? Kaya pon sak 50 sen, amarga masarakat akeh saya gedhe.

Ayo paling ora nggambar garis ing vodka, kaya kertu [ora keprungu 00:21:09]. Bakal dadi industri sing larang uga. Nanging sampeyan bisa entuk.

Coba deleng, yen sampeyan ndeleng level federal, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa kalorone pihak wiwit teka ing masalah iki. Lan aku mikir sampeyan wiwit bisa ndeleng ing Florida, lan sampeyan ndeleng ing pirang-pirang negara. Dadi aku mikir kanthi historis, jelas wis dadi konservatif sing wis ... Lan katon, aku ora duwe apa-apa marang para konservatif. Sejatine, aku konservatif, aku milih masalah kasebut. Nanging babagan masalah kasebut, dheweke kesel banget, nanging akeh sing wis ganti. Aku wis ngobrol karo akeh legislator konservatif sing wis ganti, lan dheweke padha percaya. Dheweke wis ngobrol karo sawetara demografi lawas sing ana ing Florida. Dheweke wis ngerti manfaate obat. Sawetara dokter sing aku kerja bareng wis nate krungu swarane ing Tallahassee ing Capitol negara kita, mula-

Apa sampeyan mikir pesen… Nuwun sewu, sing sampeyan pikir luwih resonate karo wong Florida babagan ukum mariyuana? Pesen babagan babagan obat sing apik, efektif, utawa pesen manawa bisnis apik. Amarga nalika mikir Florida, aku mikir konservatif, nanging aku mikir, “Ya, nanging konservatif bisnis. Dheweke peduli karo apa sing ditindakake. Dheweke peduli karo nomerane. ”

Mula, apa wae pesen sing pengin sampeyan utarakake, deleng, ing sekolah hukum sampeyan mesthi diwulang sampeyan kudu ngerti sapa sing dadi pamirsa. Lan siji bab sing dakkarepake ... Aku mesthi ngerti sapa sing dadi pamirsa. Sampeyan kudu ngerti yen sampeyan ngobrol karo wong sing gampang, uga sing duwe pendhidhikan, sing ngerti babagan finansial, sing ora ngerti babagan finansial. Sampeyan kudu ngerti sapa sing diajak ngobrol. Ya, prekara sing cocog karo wong sing konservatif yaiku perkara sing ngasilake dhuwit. Ana akeh kesempatan ing kene. Akeh dolar pajeg sing bisa dipikolehi, mesthine ora pengin nggawe kesalahan sing ditindakake California lan sawetara Negara liya kanthi menehi pajak kanthi angel.

Nanging akeh peluang bisnis sing dakkarepake bisa cocog karo klompok konservatif. Nanging sampeyan uga kudu mbahas babagan sawetara cacat. Lan tantangan liyane ing kene yaiku akeh kotamadya sing nyatane nglarang dispensary sing diidini ing statute negara kita. Dadi, aku uga wis nindakake akeh tugas ing level lokal, ndhidhik sawetara pejabat lokal kenapa dheweke ora nglarang. Lan jelas akeh sing adhedhasar stigma. Mung ndhidhik masarakat lan nyoba-

 

Ganja lan efek NIMBY, dudu efek ing mburi omah.

Pengacara ganja FloridaNanging ayo ndhidhik publik saiki lan aku dadi publik, amarga aku saka Illinois sing ora diidini nindakake inisiatif kanggo ngowahi konstitusi. Kepiye sampeyan njupuk amandemen cilik lan cilik sing dilebokake ing kono lan nggawe kain sepur legislatif kalebu aturan administratif supaya sampeyan bisa menehi lisensi lan ngatur industri ganja? Utawa industri ganja ing Florida?

Kabeh diwiwiti karo petisi, mula sampeyan kudu nyusun petisi kasebut, lan kaya sing dakkandhakake, petisi Regulate Florida cukup dawa. Lan sejatine yen sampeyan ngliwati perkara kasebut, dakkira sampeyan butuh luwih saka 90,000 tapak asma. Pengadilan Tinggi nuli nindakake tinjauan finansial lan dheweke nyinaoni basa kasebut, lan basa amandemen konstitusional kasebut kudu jelas banget lan pancen kudu ana siji topik. Sampeyan mestine ora kalebu macem-macem topik. Dadi sampeyan ngerti, yen sampeyan wis kliwat mriksa Pengadilan Tinggi, sampeyan entuk tandha tangan ing kertu suoro, sampeyan kudu njaluk 766,000 tandatangan utawa sing kaya ngono.

Banjur entuk kertu suoro, sampeyan kudu milih. Banjur para legislator kudu mlebu lan dheweke kudu [ora keprungu 00:24:45] undang-undang sing selaras karo konstitusi kasebut. Lan pancen kasus Pengadilan Tinggi Florida yaiku babagan anggota dewan sing mlebu. Lan sing jelas, Konstitusi Florida sing paling dhuwur ing Statuta Florida. Lan nalika ana konflik antarane Statuta Florida lan Konstitusi Florida, ana masalah lan undang-undang kasebut bakal dianggep ora konstitusional. Lan kahanan sing saiki kita alami.

Pancen, lan saya suwe saya suwe ora ana ing pesisir Wétan. Apa musim semi tetep dadi masalah? Kaya Daytona lan kabeh perkara sing isih ana?

Pancen. Aku manggon ing pantai Fort Lauderdale dadi ya, tekan wektu Maret, edan ing kene. Aku nyoba adoh saka pantai nalika semana.

Dadi deleng, argumen sing kudu ditindakake ing kene wektu iki, ta? Amarga aku eling, lan tegese temenan alam bébas kedadeyan.

 

Kotoran liar. Lan didhukung dening pamilik Jimmy Buffett saka Sunterra utawa Surterra, yaiku salah sawijining perusahaan sing… Dadi Buffett duwe aksi ing pasar ganja Florida.

Ya, Surterra melu, lan bakal dakkandhani, karo pantai, salah sawijining Deerfield, aku ngomong nalika dirungokake Deerfield nalika arep nglarang dispensari mariyuana lan sing pancen narik kawigaten yaiku nalika MedMen tuku lokasi ing pantai . Lan MedMen, dheweke rekreasi, fokus, nalika sampeyan ndeleng saka marketing-

Ya, dheweke dolanan ganja real estate rekreasi, mula dheweke mikir, "Oh, limang taun maneh kita kabeh bakal duwe spliff, kita bakal ngrungokake reggae, bakal apik.

Ing pantai, adhem ing Pantai Deerfield. Lan sing nggawe omong kosong wong Deerfield. Lan dheweke pancen pungkasane nindakake larangan sawise kasunyatan kasebut. Dadi MedMen banjur entuk dununge, nanging pancen nglarang. Lan aku sejatine mikir manawa keputusan kasebut pancen nalisir karo apa sing diidini ditindakake miturut Statuta Florida. Statuta Florida ora ngidini dheweke nyelehake… Yen ora ngidini dispenser mariyuana, dheweke ora bisa menehi topi. Lan apa sing dakkarepake kedadeyan yen sampeyan maca menit pangrungon kasebut ing sesi Deerfield, lan iki kedadeyan ing saindhenging kotamadya sing beda-beda, pancen dhasar sing pengin nglarang dispensari yaiku dheweke ngira wis cukup akeh.

Dadi, yen undang-undang ora ngidini sampeyan menehi tutup ing sisih ngarep jumlah dispensari, kenapa sampeyan ora ngidini sawetara dispensari banjur ujar, "Oke, kita cukup, saiki kita bakal nglarang . " Intine iku zat saka bentuk. Pancen lagi nindakake perkara sing padha. Dadi, yen MMTC pengin nglarang larangan kasebut, aku mikir manawa dheweke bakal duwe kasus sing cukup apik.

Kayane saya edan ing Florida ing kabeh papan sing politisi asin iki nyegah mariyuana ing pantai. Saben kedadeyan ala sing dakeling-eling tuwuhing kedadeyan ing Florida utawa Atlanta utawa kabeh kahanan ala, paling ora festival nalika musim semi istirahat diombe alkohol. Apa sampeyan kudu duwe kedadeyan sing ora apik ing kutha sing kurang ajar kanthi alkohol sadurunge sampeyan ujar, "Oke, ayo menehi kesempatan kanggo gulma sialan."

Nalika Phish nindakake Big Cypress kanggo muni ing taun anyar, lan aku ora ateges kaya, "Ya Allah, ana konser Phish sing suwene pitung jam ing pantai, cara kanggo golek pothead ing Florida." Ora, maksudku, nanging stigma kasebut kalebu pria sejati. Lan stigma kasebut nyebar. Banjur yen ing kana wong-wong pensiun, mula uga bakal saya tuwa. Dadi, maksudku bisa-

Nanging Maksudku, sampeyan ndeleng kedadeyan kasebut.

 

Banjur karo Tur Tuna Perak, dheweke pancen pancen nyoba nyoba menyang desa lan ngilangi stigma kasebut, nanging-

Nanging sampeyan ndeleng nyata-

Lan malah stigma kasebut ditindakake. Aku wiwit ora kesasar banget ing topik, nanging aku mulai melu gerakan jamur psilosit lan aku nate ngluncurake non-laba minggu kepungkur. Kita bakal nggawe situs web ing wulan Februari, nanging laba-laba kita fokus kanggo nggunakake riset medis lan spiritual kanggo ndandani reformasi hukum jamur psilositin sing tanggung jawab ing Florida. Lan kita wis nggawe ruang sing penting. Nanging tantangane maneh yaiku stigma.

Iki padha karo ganja, sampeyan kudu ngatasi stigma lan sampeyan ngomong dhewe, alkohol, sampeyan duwe wong sing ngombe akeh banget lan mati amarga alkohol-

[inaudible 00:28:52] ewu taun iki.

… Ora ana sing seda amarga ngrokok ganja, lan ora ana sing kepengin njupuk jamur psilosit. Saiki dheweke uga bisa njupuk keputusan sing ora apik lan aku mikir mulane aku kudu nggawe reformasi hukum sing tanggung jawab. Bisa uga luwih akeh wong sing njupuk ing setelan tartamtu. Dadi wong mlaku-mlaku ing ngarep mobil lan akeh-

 

Jamur Psilosit & Legalisasi Ganja

Bener, nanging amarga iku gin hallucinate, nanging katon duwe sifat medis. Nanging, lan aku ora seneng banget, lan sadurunge ora nggatekake maneh marang undang-undang mariyuana ing Florida, sedhela wae, apa sing dijadwalake psilosit ing Undhang-undhang Bahan-bahan Kontrol?

Psilocybin duwe sejarah sing dawa ing budaya kita. Lan sing menarik yaiku yen bali, sampeyan ndeleng suku-suku, kabeh suku gedhe sing isih ditindakake lan sawetara uga diidini njupuk barang kaya Ayahuasca Burner amarga alasan spiritual lan kaya ngono. Nanging riset wis rampung. Lan kepiye carane aku entuk, sing dakkira pancen nyenengake yaiku meh, dudu kabeh klien, nanging akeh klien ganja saya kepengin entuk psilositbin lan dheweke kepengin nggawe modal, golek modal lan miwiti nindakake sawetara prekara, apa sing ana ing Jamaika. Denver mung ngeculake. Oakland decriminalized, sejatine Chicago uga decriminalisasi. Vermont duwe tagihan. Oregon entuk petisi konstitusional.

Dadi, aku njaluk pitakon. Lan sejatine aku ora kepengin banget, amarga aku nganggep guyonan. Aku dhewe durung njupuk psychedelics. Dadi aku bener-bener ngobrol karo sawetara dhokter sing aku wakili lan aku ngomong babagan pitung nganti 10 dokter, lan tanganku mudhun, saben wong kasebut percaya banget karo nilai obat. Mula, aku banjur miwiti riset dhewe lan miwiti ngobrol karo sawetara petani lan terapis ing Jamaika. Ngomong karo psikiater situs ing kene sing nggunakake ketamine, sawetara dokter manajemen nyeri sing nggunakake ketamine. Lan aku luwih percaya babagan nilai obat jamur psilosit saiki tinimbang ganja. Bukti sing diduweni pancen gedhe tenan. Malah, FDA uga wis ora bisa urip maneh. Dadi, sejatine saka perspektif FDA luwih ditampa tinimbang ganja.

Nanging sampeyan ngomong kaya dosis mikro, sanajan kaya karo kamar mandi. Aku ngerti wong ing kene, dheweke bakal nyelehake ing kapsul lan tegese, aku kelingan nalika isih bocah, dadi mahasiswa, sampeyan bisa njupuk pasangan, aku seneng-seneng. Kaya ngene iki bakal dadi wengi sing apik, amarga aku akeh sing njupuk. Lan mupangate migunani kanggo obat. Maksudku, sampeyan ngomong babagan naturopati. Kabeh bisa mbantu kita, bener? Malah tumeric lan kabeh telek liyane, kabeh-

Ya, siji bab sing dakkira penting banget. Yen aku ngrembug babagan perjalanan sapa wae ing jamur psilositin, kabeh padha meh nganggo puisi kaya sing sampeyan ngerteni, dheweke nuduhake kulit utawa kabeh duwe kesatuan iki [ora bisa dirungokake 00:31:49]. Yen sampeyan mikir babagan telung perkara utama sing bakal diobati karo jamur psilosit yaiku depresi, PTSD lan kecanduan. Lan yen sampeyan mikir tenan apa sejatine telung prekara kasebut, ana kedadeyan ing pikirane, mula ana sawetara penyumbatan. Ana sing mung ora ana. Lan apa sing ditindakake jamur psilosit, yaiku ngidini sampeyan ngeculake lan mbukak pikiran lan entuk perspektif sing luwih jembar lan mbenerake pikiran sampeyan. Lan apa sing ditindakake ing Jamaika. Ana akeh pusat terapi ing kana sing sampeyan lakoni lan nglakoni pitung dina mundur lan sapanunggalane [Crosstalk 00:32:23] -

Aku ngerti apa sing aku lakoni sawise musim lamaran kita rampung ing wulan Maret-

Nanging sampeyan ngerti, ditrima kanggo njupuk pil sing kurang ajar nggawe sampeyan rusak kaya Xanax lan sing ora nentang pil, kayata jamur jamur iki-

Utawa sing diarani SSRI, iku apik, nanging miturutku legalisasi ganja ing Florida, Illinois, Seattle. Banjur kayane deregulasi utawa pangowahan regulasi psilosit yaiku ana gandheng cenenge karo metode sing digunakake ing Abad 20 kanggo ngatur obat-obatan kasebut mung bodho lan salah. Lan nyengsarakke kita minangka masarakat amarga nggawe rawan kuatir sing luwih akeh, urip rawan sing luwih kecanduan. Lan dheweke pancen bakal promosi. Maksudku, sampeyan isih kelingan taun 50-an nalika duwe Flintstone ngrokok rokok ing televisi, kanthi harfiah pemasaran karo bocah-bocah. Lan saiki sampeyan kudu nglawan stigma sing digawe ing abad kasebut kanggo maju lan dadi, "Ora, deleng riset medis iki. Napa kita ora nindakake iki? ”

Lan sing apik tenan, aku wis ngobrol karo pengacara ing saindenging negara sing nuntun gerakan iki. Wong lanang kaya Nuh Potter sing, dheweke ana ing Blog Hukum Psychedelic wiwit taun 90an, tegese wong iki nggawa akeh informasi babagan psychedelics lan kerangka hukum lan liya-liyane. Nanging sing apik yaiku nyoba nemokake sing tanggung jawab, lan aku pancen nggunakake tembung sing tanggung jawab, kerangka hukum sing tanggung jawab. Ora bakal padha karo ganja, lan ana sekolah pamikiran karo akeh aktivis sing ora yakin kudune minangka kerangka medis. Amarga nalika sampeyan ngrampungake kerangka medis, lan aku wis suwe ngobrol karo Nuh Potter lan dheweke duwe blog sing apik babagan topik iki.

Nanging yen sampeyan ngobrol babagan medis, sampeyan duwe kondisi kualifikasi, mula sampeyan diidini kanthi medis. Utawa yen sampeyan ora duwe syarat kualifikasi, sampeyan durjana lan dadi durjana sampeyan ora diidini. Lan rasane Nuh lan akeh pengacara liyane sing wis dakkandhakake yaiku yen ana luwih akeh babagan kesehatan jamur psilositin, kayata spiritual. Mula, bathi sing ora nguntungake nggunakake riset medis uga spiritual kanggo ndorong reformasi hukum sing tanggung jawab.

Sing mesthi nesu karo aku babagan gerakan ganja yaiku yen dheweke bakal milih kibosh ing Hak Amandemen Pertama. Yen ana wong sing ujar, "Ora, aku percaya marang ganja amarga sebab spiritual lan hakku nindakake agama kepiye aku pengin praktek." Dheweke isih bakal ujar, "Nah."

Lan ing ganja uga jamur, iki masalah kesehatan. Amarga maksudku, wong pancen nyiksa dheweke nanging padha wae masarakat bisa njupuk akeh lan uripe luwih becik. Kita wis pidana, Amerika ngalami apa sing dakkarepake kaya Sindrom Putri Pendeta, ta? Sampeyan wis ditindhes kabeh lan sampeyan njaga dheweke ing lemari cilik kabeh urip sampeyan lan saiki, "Wah, kita kabeh bajingan amarga aku lali mulang sampeyan carane nindakake perkara sing bener." Kopi minangka obat, kafein ing saben dinten-

Apa ora kaya biasane, lan maneh, alesan kenapa aku ora nate jamur, amarga aku nate nindakake sepisan lan dheweke menehi dhuwit lan kanthong ing wektu sing padha. Cara nggegirisi kanggo miwiti. Nanging sampeyan ngerti,… kedadeyan. Dadi, banjur uga, isih entuk bal tripping, ora cukup kanggo level kasebut, nanging iki uga investasi wektu. Saka sing wis dakdeleng, apa dheweke ora seneng karo dukun sing mesthine bisa dadi pandhuan kanggo ...

Lan dakkandhani, ana wong lanang ing Miami sing nindakake. Aku wis ngomong karo dheweke yen sejatine dhukun ing kene sing nuntun wong liwat lelungan spiritual kasebut. Uga ana klompok ing kene sing nyipta mundur ing Jamaika kanthi sah. Dadi, sing paling akeh diajak yaiku set lan setelan sampeyan. Sampeyan kudu yakin manawa wis disetel, sampeyan duwe niat sing bener, lan sampeyan kudu duwe setelan sing bener.

Amarga emosi sampeyan ditarik ing arah utawa arah liyane. Dadi, yen sampeyan ana ing lokasi sing nggegirisi ing wong sing ora dipercaya lan sing sampeyan ora seneng, sampeyan bakal nempuh perjalanan sing nggegirisi. Lan kosok baline. Yen sampeyan ana ing papan sing apik ing endi sampeyan kalebu wong sing sampeyan tresnani lan peduli karo sampeyan lan sing nggoleki sampeyan. Lan pakaryan dukun, yaiku nuntun sampeyan lelungan.

Lan aku sengit karo iki. Lucu banget sing tak rasakake, rong taun kepungkur aku ora nate ngomong kaya ngene. Aku pancen dudu hippie utawa liya-liyane. Nanging sampeyan ngerti-

 

Éling stigma Marijuana

Ora, iki mung bukti. Sajujure hippies ora bisa dirungokake 00:36:48.

Nanging iku ora bener, amarga saiki sampeyan ngalami stigma sing kita gelut kanthi nyata. Amarga aku ora bakal mikir bab iki rong taun kepungkur lan masarakat ngucapake kaya, “Deleng, stigma diwenehake lan saiki aku ngalami perkara kasebut. Banjur aku ngerti yen mung omong kosong. ” Nanging [crosstalk 00:37:05] karya sing stigma bisa digunakake kanggo manungsa.

Kanthi obat-obatan, apa sampeyan bakal ngarani spiritualitas, yaiku ganja utawa jamur. Iki uga psikologi, bener? Spiritualitas, psikologi. Iki pikiran sehat. Kita ngomong babagan kesehatan mental, lan iku uga spiritualitas. Kayane nalika sampeyan duwe kesehatan mental lan perspektif sing cocog, "Sampeyan ngerti, apa sampeyan njupuk kanggo PTSD utawa nyeri fisik, nyata, sampeyan isih bisa dadi manungsa. Lan masarakat urip tanpa eling. Dheweke urip tanpa ngrasakake kabecikan. Amarga dheweke wedi njupuk amarga ora sah.

Lan mulane aku mikir, kabeh kudu tanggung jawab. Aku mikir kita kudu tanggung jawab minangka masarakat. Kita kudu tanggung jawab karo ukum lan kudu tanggung jawab marang awake dhewe. Lan sampeyan ngerti, yen sampeyan ngonsumsi obat-obatan kanthi ora tanggung jawab utawa sampeyan duwe peraturan sing ora tanggung jawab lan sampeyan ora nggunakake kriminal tanpa peraturan, aku uga ora bakal nggunakake.

Dadi penting banget kanggo ngobrol. Kita nindakake riset sing kudu ditindakake, lan diskusi kanthi konstruktif bisa… Kita bakal terus terang, aku ora ngerti apa sejatine kerangka hukum. Lan mulane sing ora-kanggo-bathi, aku ora langsung decriminalisasi saiki. Sing dakkarepake yaiku ningkatake kesadaran, ora mung kanggo masarakat, kanggo awakku dhewe. Amarga aku pengin ngerti kerangka hukum sing bener lan ana papan liya, coba Kevin ing Denver, aku ngobrol karo dheweke. Dheweke kerja apik banget kanggo nuntun Denver sing didiskriminasi, ngobrol karo bocah-bocah ing Oakland. Aku wis ngobrol karo wong liya ing saindenging negara lan dheweke wis nindakake tugas sing hebat.

Nanging saiki, aku dhewe, ora kepenak ngetrapake undang-undang tartamtu nganti aku pancen nggadhahi kesadharan dhewe lan sing dakkarepake yaiku nambah kesadaran ing antarane wong-wong Florida ing negara kasebut, ing antarane jagad iki lan aku lan saengga kita bisa nemokake solusi sing bener ing kene babagan peraturan kasebut.

Ya, pancen angel banget. Kita promosi kaya tanduran utawa prekara sing kaya ngucap, "Hei, ayo ngrokok gulma, nanging aku ora pengin tanggung jawab karo bocah-bocah sing kurang ajar kaya sing dakkarepake, aku ora jarene ngrokok suket. Aku ngerti ora mbebayani, pancen ora menehi jancok. Kayane padha… Nanging-

Aku minangka proponent sing duwe minimal umur. Aku mikir yen aku ngombe obat-obatan kasebut nalika isih enom, aku mikir, otakmu aku ora ngira wis cukup dikembangake. Nanging minangka manungsa sing wis diwasa, yen sampeyan ngombe obat-obatan kasebut kanthi tujuan tartamtu, apa MDMA, ana akeh bukti MDMA mbantu PTSD, jamur psilositin, kabeh kalebu kategori ing psychedelics. Lan yen sampeyan wis diwasa lan sampeyan duwe niat sing bener lan duwe pangerten sing bener, aku sejatine percaya bisa dadi obat. Nanging yen obat-obatan kasebut dilecehke, bisa uga ngrugekake. Dadi, penting supaya kita ngobrol wae.

Kaya ngono karo undang-undang ganja ing Florida utawa negara apa wae, sampeyan njaluk wong njupuk pertimbangan, ilmu langsung, lan perspektif jujur ​​babagan masalah rumit sing dirasakake. Luwih gampang kanggo wong mung ujar, “Ora, aku ora ndhukung. Aku ora pengin apa-apa. ” Amarga dheweke ora prelu nggawe prekara sing bakal nggawe dheweke rumangsa kudu takon apa-apa, utawa kudu ngowahi sesuatu sing durung nate ana sadurunge.

Dadi sampeyan entuk undang-undang ganja anyar ing Florida sing kudu duwe $ 50 yuta utawa ing Illinois sing ana 4,000 aplikasi kanggo 75 lisensi. Dadi sampeyan ngerti manawa ana wong sing bakal nuntut negara bagian Illinois lan nyoba entuk lisensi. Paling ora, rasa nyeri sing saya akeh yaiku kita ngupayakake proses iki kanggo nggawe manawa kita duwe pangowahan legislatif. Nanging maksudku, pancen nistha yen mung gampang. Sing paling gampang yaiku mung ujar, "Ora, nyekel kabeh."

Lan pancen sejatine, kaya apa sing ditindakake kutha ing Florida. Dheweke duwe hak miturut undang-undang kita kanggo nglarang dispensari. Dadi akeh wong sing ujar, "Kita ora pengin nggawe kerangka hukum apa sing kudu ana ing peraturan kita. Luwih gampang yen kita duwe garis siji sing ujar, 'Dheweke dilarang miturut Florida Statuta 381.986.' ”Boom, kita wis rampung. Kita ora prelu kuatir bab iku. Ayo kotamadya liyane ngerteni. Dheweke bakal dadi laboratorium kanggo eksperimen. Sawise nindakake apa sing ditindakake, mula bakal dakpikirake, revisi. Sing sejatine kedadeyan saiki yaiku kutha-kutha liyane kaya federalisme sing ngidini negara-negara dadi laboratorium eksperimen-

 

Dadi pancen apik. Saiki kita bisa ngomong babagan Undhang-undhang Negara. Kayane nglanggar Amandemen kaping 14. Apa sampeyan mikir babagan Undhang-undhang Negara?

Maksudku, Undhang-undhang Negara kasebut nduweni basa sing apik, lan akeh basa ala. Aku seneng yen diskusi paling ora maju ing sawetara pamrentah federal paling ora babagan hukum negara. Lan sejatine sing ora dingerteni wong liya babagan Undhang-undhang Negara, iku mung menehi kode federalisme kanthi dhasar lan ngidini Amerika Serikat dadi laboratorium eksperimen. Aku kepengin ngerti apa analisis sampeyan babagan kenapa-

Amarga iku mbutuhake ukum federal lan semono uga dihubungake karo undang-undang negara. Dadi, saiki sampeyan ngobati wong federal kanthi rubrik negara sing beda-beda lan kaya ngono yen aku ana ing Indiana, aku kriminal, nanging yen aku wong Illinois sing tumindak kaya ngono, aku wong bebas. Lan mujudake negara abdi iki, jinis negara bebas. Yaiku dudu negara budak, nanging negara sing kriminal, nanging yen sampeyan bisa nggawe kriminal marang wong liya, sampeyan bisa nggawe dheweke dadi budak miturut Amandemen kaping 13. Dadi, nggawe undang-undang federal sing ora seragam sing dianggep beda karo wong miturut negara sing ditindakake kanggo tumindak sing padha.

[ora keprungu 00:42:48] bener, amarga aku dudu pengacara, aku mung teknisi ing kene. Dadi kaya pajak negara yaiku sing ujar, "Oke, kita masing-masing bakal nindakake perkara dhewe," kayata legalisasi ganja. Lan sawetara kabiasaan ora duwe lan isih ilegal sacara umum. Nganti masalah kasebut, mula kepiye pirang-pirang masalah liyane sing ana ing Amerika?

Ora Ana.

Kita kabeh bisa setuju yen bocah kurang ajar, nanging kita ora setuju manawa tanduran jinise iki mesthine… Yaiku masalah. Tumindak negara sing dakkira minangka prekara sing apik banget, amarga yen ana pitakonan liyane sing jero banget ing masarakat, mula bakal nyerang. Ana sawetara pitakon sing kudu kita takon, nanging pitakon iki wis dijawab. Kita kudu kurang ajar, ngesahake samubarang ing level tartamtu, ndhidhik siji liyane, kaya kita kabeh ngerti yen ngombe kakehan, lan bakal kelakon [crosstalk 00:43:38]. Nanging sampeyan arep-

Aku mikir sing penting dingerteni yaiku yen mikir babagan perusahaan gedhe, angel banget dheweke njupuk keputusan. Dheweke butuh wektu suwene. Dheweke duwe dewan direksi, dheweke duwe shareholder sing bakal dijawab, nalika sampeyan ngomong babagan perusahaan cilik, dheweke bisa njupuk keputusan cepet. Mirip banget karo negara-negara sing nglawan pamrentah federal. Pamrentah federal minangka kapal gedhe sing nyoba muter lan dheweke ora bisa muter kanthi cepet kaya negara sing bisa muter.

Dadi, dheweke nyoba njupuk langkah-langkah bayi kasebut lan ngacak-acak masalah kasebut lan njaluk supaya bisa maju lan alon-alon, nanging aku yakin manawa bakal ana larangan ganja federal iki. Mung kapal gedhe lan angel banget dipindhah.

Ya. Nanging kepiye pitakon moral liya sing ana ing kene? Ora ana sing dakkarepake.

Mula, aku nindakake hukum ganja, amarga pancen khas lan bedane beda. Iki sebabe wong-wong kaya aku lan Thomas, miturutku ... Penting nalika aku ngandhani wong-wong yen sampeyan nyoba nyoba perusahaan ganja lan sampeyan ora urusan karo pengacara sing ngerti tenan apa ganja, sampeyan bakal nemoni macem-macem ikatan, amarga ora kaya industri liyane. Wong bisa mbandhingake karo omben-omben ing sawetara negara rekreasi, dudu minuman keras. Cara iki luwih jero.

Apa sampeyan ngerti pengacara ganja polisi liyane sing lagi ngobrol ing warta pungkasan?

Oh iyo. Wong sing makili-

Parnas.

Parnof Aku ora bisa saiki, wong iki, lan Keith Stroup mung ngirim email menyang kabeh penasehat ukum sing normal babagan dheweke, nanging aku mikir dheweke luwih minangka pengacara pertahanan pidana kanthi rasa seneng ganja lan kriminal. klien kanthi rame, nanging ora ngira dheweke ngarani rame ing sekolah hukum. Aku mikir dheweke ngarani kanthi semangat, nanging tetep ya, aku ora bisa ngelingi jenenge, nanging dheweke pengacara pidana sing-

Joseph Roddy.

Ya, Brody?

Roddy. Aku mung mikir kasunyatan manawa dheweke [ora keprungu 00:45:38] dheweke berjuang kanggo moralitas ganja ing pengadilan, nanging ing wektu sing padha dheweke dipilih kanggo mbela wong sing dibuwang ing kana, kaya warta nasional . Ya, dhuwit, nanging-

Priksa banjur kaya ngono. Yen dheweke mbayar dhuwit sing dipikolehi, kanthi susah banget saka Ukraina lan dheweke mbayar karo Sly utawa jenenge, banjur dheweke njupuk menyang bank lan nyelehake. Dheweke ora ngusir dheweke amarga dheweke tingkat 2 MRB. Saiki, yen aku nyoba nindakake perkara kasebut kanggo firma ukumku, amarga klienku mbayar 50 dhuwit, mbayar aku $ 100,000 kanggo nuntut negara bagian Illinois supaya bisa entuk lisensi. Bankku bisa uga bakal mateni aku, amarga bakal padha, "Ora, beda sampeyan, yen sampeyan mbela wong amarga ana kriminal, ora apa-apa. Nanging yen sampeyan mbela wong supaya bisa nglanggar kriminal, sampeyan minangka level 2 MRB. ”

Yo wis. Maksudku, aku nganggep bedane, aku nganggep kita minangka pengacara ing ruang ganja pancen ora sopan amarga teknis yen kita ... Yen sampeyan mbela kriminal, sampeyan diijini mbela penjahat. Nanging yen mariyuana ilegal ilegal, yen sampeyan nyoba nggampangake transaksi ganja lan nindakake transaksi M&A, sampeyan nindakake transaksi real estate, apa wae sing bisa ditindakake-

Kayane nemokake kriminal federal sing beda-beda ing kana.

Kanggo ngerti, kabutuhan wong lanang, pentinge wong lanang. Tom lan sampeyan, Dustin, isih ana gandhengane karo bisnis, kayadene cara ing Amerika sing bisa ngrampungake bisnis lan sopan. Iki carane kita, kontrak lan liya-liyane. Iku ora kaya-

Saestu, Amerika minangka kontrak. Konstitusi [inaudible 00:47:20], kayadene Amerika tenan nglairake ide perusahaan iki. Aku sadhar manawa sampeyan bisa nglacak perusahaan bali menyang Perusahaan Hindia Walanda. Nanging iku kanggo Walanda, kaya sing dingerteni, saka konsep negara sing dadi perusahaan sing ngidini perusahaan liyane lan kontrak liyane dikuatake. Isih Amerika ora beda karo negara liya sing wis ana sadurunge sadurunge.

Yo wis Lan mung kanggo mbalekake apa sing kita gunakake karo negara kasebut [ora bisa dirungokake 00:47:49], saiki sawetara negara kasebut bakal pidana lan negara liya ora bakal kriminal. Iki nggawe macem-macem kebingungan. Apa sing durung nate kita tingali ing industri yaiku kahanan MSO, Operator Multi-negara sing lagi operasi. Dheweke kudu duwe label lan SOP sing beda kanggo saben negara sing kudu dituruti. Pancen ora efisien. Mula, aku melu banget ing ASTM D37 sing dadi standar globalisasi kanggo industri ganja. Lan nganti duwe standar global babagan cara nyoba produk, kepiye carane kudu diwenehi label, kepiye kudu dikemas, kepiye cara mbuwang.

Nganti cara standarisasi nindakake perkara, industri bakal tetep ora efisien, lan biaya nindakake bisnis kanggo perusahaan ganja iki bakal dadi larang banget. Lan mulane aku mikir sawetara rega saham sing sampeyan tingali ambruk amarga akeh sebab. Nanging salah sawijine adil, ora ana sing bisa ngramal biaya ekstrim sing ana, miturut kepatuhan saka saben negara menyang negara liyane. Sampeyan ora bisa duwe, "Hei, iki label kita lan iki bakal adol ing saben negara." Ora, saben negara nalika dadi MSO, sampeyan kudu duwe saben negara duwe label dhewe lan kira-kira apa? Luwih becik sampeyan tetep ana ing ndhuwur pangowahan legal babagan label kasebut amarga ukum kasebut diganti kanthi cepet ing saben negara. Dadi, aja tuku 100,000 label amarga sampeyan bisa ngirit duwit receh amarga bisa ganti dina sesuk. Dadi mung ana pirang-pirang tantangan.

Yo ora. Amarga saben negara dhewe-dhewe. Banjur sampeyan kudu duwe rantai pasokan lan rantai pasokan kasebut miturut negara miturut negara dhewe. Amarga kabeh produk kudu ditanam ing negara sing khusus. Dadi, sampeyan ora bisa entuk ekonomi ngukur saka operator antar negara kaya sing bisa ditindakake kanggo MSO kasebut. Nanging sing sampeyan bisa entuk yaiku biaya bisnis sing luwih dhuwur, amarga uga yen ana wong ngerti yen sampeyan lagi main game ganja, sampeyan kudu ngatasi kabeh dhuwit lan entuk rega amarga mikir yen ngasilake dhuwit masrahake tinju.

Lan kita ngomong ing mburi panggung babagan sawetara nomer kanggo petani lan jinis arus kas apa sing bisa dibuwang. Ya, iku bisnis arus kas, nanging bisnis modal lan intensif awis. Dadi mung amarga bisa ngasilake arus kas, ora ateges ora mbutuhake biaya yen sampeyan entuk. Lan kabeh perkara kasebut nggawe masalah.

Nanging salah sawijining perkara sing kudu dadi mitra kita sajrone dasawarsa sabanjure yaiku kode komersial seragam ganja, utawa kode komersial ganja, utawa kaya sing sampeyan lakoni lan sampeyan standarake. Amarga bakal kaya undang-undang liyane, kaya ERA sing tekan 38 negara kasebut. Sampeyan iki liwati ing taun 70an, bener. Nanging kita wis duwe, kayane Amandemen kaping 25 sing dilewati ing 1789. Nanging sawetara taun kepungkur sadurunge dikodifikasi. Aku ora ngerti, aku dudu sarjana konstitusional, ora nate dadi sarjana konstitusional.

Sekolah hukum aku luwih becik miturut ukum konstitusi tinimbang aku saiki.

Yo wis Amarga sampeyan sejatine, pancen cocog karo urip sampeyan. Nanging ora apa-apa. Lan mulane aku seneng banget, amarga masalah sejarah lan masalah sing beda karo prekara liyane lan duwe macem-macem aplikasi. Dadi ora mung tetanen, kepatuhan, perusahaan, nanging prekara sing narik kawigaten lan narik banget.

Lan salah sawijining perkara sing dakkarepake yaiku mbahas babagan Florida asale THC sing kurang banjur ora ngerti… Kita ora duwe kembang sing asap lan diganti ing sesi legislatif pungkasan. Saiki kita duwe kembang asap, lan bakal dakkandhani manawa sing duwe lisensi saiki ora bisa ngasilake kanthi cepet-

Wow.

… Sapa wae bisa prédhiksi panjaluk kembang. Lan kabeh wong seneng banget babagan kera lan barang-barang liyane, kembang-

Miggy, sampeyan mbadek?

Hei, dadi nalika sampeyan ngobrol babagan angka sadurunge, kabeh bisa diramal. Pasar ganja gedhe banget. Kasunyatan manawa sampeyan miwiti karo papat produsen, [ora bisa didengar 00:51:48] budaya sampeyan, apa wae, pengalaman konsumen sampeyan. Nanging saiki sampeyan duwe luwih akeh wong, macem-macem macem-macem, lan akeh pengalaman liyane. Bakal diowahi dadi duweke dhewe ... Ana wong sing bisa nindakake acara. Ana wong sing bakal dadi… Kaya kabeh tambahan sing kedadeyan kaya sing sampeyan gunakake karo para transportasi lan liya-liyane.

Sampeyan pancen ide paling apik yaiku nggawe retak sing mbukak supaya sampeyan bisa entuk kabeh bisnis tambahan ing kana. Nanging sampeyan ujar apa-apa sing menurutku menarik, amarga aku dudu pengacara Florida. Aku ora arep melu ujian bar Florida. Kita bakal weruh apa sing kedadeyan mbesuk. Nanging supaya sampeyan nggawe amandemen konstitusi banjur legislatif wiwit nggawe perubahan kasebut? Amarga sampeyan ujar manawa amandemen kasebut ujar, "THC asor, ora ana kembang asap." Dadi saiki dheweke ngilangi THC sing asor lan aspek kembang sing asap.

Dadi THC sing asor yaiku liwat statut sadurunge amandemen konstitusional. Banjur amandemen konstitusional mlebu lan bener-bener ngidini produk THC sing dhuwur. Konstitusi meneng wae babagan asep nanging liwat… Nanging ana tuntutan hukum sing diajukake lan liwat tuntutan ukum, intine gubernur, nalika gubernur teka, dheweke intine nggawe kabijakan manawa dheweke minangka pendukung ganja sing asap. Lan supaya revisi undang-undang kasebut diidini.

Ana debat gedhe babagan nyelehake tutup THC. Lan saka sing aku ngerteni ing sesi legislatif sabanjure, ana dorongan liyane kanggo nyoba nggawe tutup THC ing program ganja medis kita. Temenan, sing paling apik babagan industri. Kita mesthi nyoba maju, nanging uga kudu terus berjuang supaya bisa nyekel jabatan. Saiki, dheweke diidini duwe mariyuana medis THC ing Florida. Nanging [crosstalk 00:53:38] -

Apa sampeyan seneng karo pena vape? Amarga iki minangka… Iki sih kabecikan ing alam, nanging bisa uga udakara 80% cannabinoids nalika-

Ya, kita duwe pena vape. Apa sing ora duweni, dadi sing menarik yaiku undang-undang sing ngidini tuku, nanging Departemen Ag lan Departemen Kesehatan mesthine bakal bisa nggarap aturan sing bisa dipangan lan aturan sing bisa dipangan durung metu. Dadi saiki ing Florida, kita ora duwe edibles, sing dakkira… Aku mikir akeh wong sing seneng edibles lan apes yen pasien ora duwe akses menyang edibles. Babagan liyane sing menarik ing Florida sing isih kita ngenteni yaiku durung disetujoni laboratorium uji coba pihak katelu ing Florida.

Ya, aku makili Lab Ilmiah Hijau, sing minangka salah sawijining laboratorium uji coba utama ing Florida. Lan dheweke, departemen kesehatan durung nyoba nggawe aturan tes pihak katelu. Saiki dheweke mung nggawe aturan darurat sing durung diadopsi sing bakal ditindakake… Dadi saiki iki laboratorium pengujian pihak katelu, Departemen Kesehatan ngidini dheweke nangani ganja kanthi kontrak. Ora ana lisensi sing dimiliki laboratorium uji coba pihak katelu, dheweke mung kudu dikontrak karo MMTC, Pusat Perawatan Marijuana Medis supaya bisa nindakake tes kasebut, sing nggawe macem-macem masalah. Lan sajujure, saiki ing Florida, tes kasebut wis diatur kanthi mandhiri, tegese bisnis kasebut lan yen ora prelu nyoba, yen bisa nelpon-

[crosstalk 00:55:05] diatur kanthi mandhiri, sampeyan kudu menehi hasil karo FAA. Nanging sing bakal teka ing Illinois uga ora duwe ... Maksudku, dheweke nyebutake babagan tes. Ana laboratorium pengujian nanging durung mbukak kanggo laboratorium pengujian anyar lan kalebu bisnis tambahan. Dheweke nyoba matesi konsentrat ing Washington State, iya?

Ya. Ya. Uga, sawetara legislatif nyoba nyurung sawetara tagihan 10%. Dadi pangarep-arepku, tegese mung kaya sing dingerteni, sampeyan entuk adoh lan sampeyan kudu berjuang kanggo apa sing wis ana.

Utamane [ora keprungu 00:55:37], ora mandheg. Wangsul maneh lan kaya, "Oh, oh, sampeyan nggunakake kanthi konsentrasi?" "Ya."

Aku mung pitakon sing mung takon, "Napa? Napa tiba-tiba penting yen kita duwe watesan kasebut? "

Tampilake kula [crosstalk 00:55:50] ing tanduran iki sampeyan kena sampeyan? Maksudku, kanthi serius, apa sing ditindakake kanggo sampeyan?

Yo wis Ana, ana… Lan sawetara wulan kepungkur, dheweke nggawa akeh wong, akeh dokter ing, akeh pemain luar negeri sing nglawan ganja lan ing Tallahassee ana akeh pamicara sing arep metu mrana. Lan dheweke duwe sesi informasi lan pangrungon ing ngendi para dokter kasebut umume ngomong babagan bebaya watesan THC sing luwih dhuwur. Lan bakal dakkandhani, iki nuwuhake nesu banget karo akeh dokter sing kerja bareng. Lan sampeyan ngerti, saiki dheweke wis miwiti sesi informasi dhewe-dhewe, nerangake kenapa penting duwe akses menyang THC sing luwih dhuwur.

Lan saiki sejatine sithik, apa sing bakal… Yen dheweke nindakake perkara nalika nambah jumlah THC. Apa sing menarik yaiku kabeh jenis lan kabeh jinis bio sing lagi tuwuh saiki utawa umume kanggo THC sing dhuwur, bener? Dadi, yen undang-undang kasebut mlebu, intine perusahaan Florida kudu nggawe lan kabeh galur, kabeh jinis, lan kabeh sing ditindakake, sing bakal nyebabake kabeh masalah karo akses pasien lan macem-macem masalah. Muga-muga bisa-

Kayane nyoba matesi level THC.

Apa iki?

Apa langit-langit maksimum sing dicoba diwatesi?

10% yaiku sing dirembug.

Ora, kayane, yen kita duwe Ethan Russo, Dr. Russo ing udara, dheweke bakal kaya, "Ora, iku ganja tingkat loro Chemovar." Ing pangertene iku seimbang, amarga sampeyan duwe rasio 20 nganti siji, sing biasane hemp CBD sampeyan, kaya galur pengangkat sampeyan. Banjur sampeyan duwe rasio ngelawan sing kadang mung kabeh THC lan kaya Lem Gorilla sampeyan. Banjur yen sampeyan nindakake kaya pengangkat gorila, mesthine kudu luwih saka rasio THC CBD siji-siji sing seimbang. Lan malah bisa luwih saka 10%, mula sampeyan isih kudu nonton kembang. Banjur sampeyan bisa, kaya yen sampeyan saiki kudu milih kabeh apel nalika durung mateng.

Aku kira, kita mung bakal ngrokok. Yen sampeyan nggunakake luwih saka 10% ganja THC, sampeyan bakal nggunakake ganja luwih akeh lan bisa uga bakal tambah akeh. Sampeyan mung kudu ngentekake dhuwit luwih akeh. Dadi bakal nyengsarakke konsumen, pasien sing kudu tuku mariyuana tambahan -

 

Ora ana omah sing sabar ing Florida, kan?

Sing bener. Dadi omah tuwuh masalah gedhe. Temenan para 22 sing duwe lisensi iku bisa uga bakal nglawan. Lan 22 sing duwe lisensi padha-

Kanggo pasien utawa kanggo wong diwasa?

Aku ora mikir manawa 22 sing duwe lisensi pengin omah tuwuh kabeh.

Periode.

Ya, delengen, aku ora ngerti. Nanging ing pungkasan dina, 22 pemegang lisensi kasebut, kaya sing dakkandhakake, ing Florida minangka pasar sing gedhe banget. 22 pemegang lisensi kasebut duwe akeh dhuwit lan akeh pelobi sing ana ing Tallahassee saiki lagi lobi atas jenenge. Dadi salah sawijining alangan gedhe sing kudu diatasi yaiku kasunyatan manawa sampeyan bakal duwe 22 pemegang lisensi kasebut mbuwang akeh dolar lobi kanggo njaga supaya omah tetep tuwuh saka [ora bisa didengar 00:58:40]. Saiki deloken, aku ora ngerti, bisa uga ana… Aku durung ngobrol, aku ora pengin ngomong karo pihak kabeh sing duwe lisensi. Bisa uga ana sawetara sing ndhukung. Nanging saka perspektif sing luwih jembar, umume bakal njupuk sawetara posisi tumrap wong sing wis tuwa.

Sampeyan ngerti, sampeyan padha kelangan dhuwit akeh amarga negesake manawa rekreasi uga bakal entuk dolar pariwisata. Amarga saiki, medis sampeyan dijamin 100%. Maksudku, bisa uga ora ana sing diarani pangalihan, nilar negara, lan liya-liyane. Nanging aku njamin sampeyan akeh tuku medis sing ditrapake kanggo warga lokal, pasien non-medis. Dadi, yen wis tuku tuku medis kanggo rekreasi, utawa tuku rekreasi, sampeyan bakal narik wong sing wis narik pasar sing diarani ireng, nanging kanca sing duwe medis. Sampeyan ora entuk pasar lan pariwisata. Kaya dene sampeyan wis mundur pariwisata, mula padha urip kaya ngono.

Oh, iku edan. Maksudku, mulane wong-wong iki mbuwang akeh dhuwit kanggo lisensi ing kene, bener? Maksudku, deleng, dheweke ora nindakake kanggo 300,000 pasien. Dheweke nindakake kanggo 20 yuta populasi sing ana, uga kabeh pariwisata sing ana. Dadi wong-wong iki dudu… Kita ora duwe wong sing mlebu cek $ 50 yuta kanggo sak kertas amarga dheweke bisa entuk akses menyang 300,000 pasien. Dheweke nindakake amarga dheweke ngerti yen rekreasi ana ing Florida, iki bakal dadi kesempatan sing luar biasa. Lan sajujure, bakal dadi gangbuster.

Bakal ana akeh, dhuwit sing bakal entuk. Ana akeh kompetisi. Sampeyan ngerti apa maksudku? Delengen, pungkasane dina kaya bisnis. Sampeyan kudu bisa nggawe wong lanang, aku ngandhani akeh wong, dheweke kepengin mlebu industri iki, dheweke nganggep gampang dhuwit. Ora, kaya bisnis liyane. Sampeyan kudu pinter. Sampeyan kudu kerja bareng karo wong sing ngerti apa sing ditindakake, kerja bareng karo pengacara sing bener, akuntan sing bener, wong keuangan sing bener, investor sing pas, lan sampeyan kudu bersaing. Kaya bisnis liyane. Ora ana cara sing gampang kanggo nggawe

Pancen apik, sing bisa nggawa kita bali menyang prekara sing bisa dibungkus ing kene. Dadi Dustin, kanggo mariyuana Florida ing taun 2020, apa sing sampeyan rasakake kaya ngono?

Nah, ganja Florida ing taun 2020? Dadi, saiki kita duwe kasus Pengadilan Tinggi sing kedadeyan. Kita uga duwe tagihan sing dakkandhakake yaiku ing legislator. Aku ora weruh yen tagihan kasebut kliwat. Aku ngarep-arep, yen pancen apik banget, kita bakal rekreasi ing kene. Aku ora weruh yen tagihan kasebut kliwat. Aku ora weruh anggota legislatif nindakake apa-apa nganti pengadilan Tinggi Florida nggawe keputusan babagan kasus kasebut. Kasus kasebut, yaiku kasus Florida Grown. Yaiku perusahaan sing nuntut pengadilan kasebut lan muga-muga Pengadilan Tinggi mutusake keputusan kasebut ing sawetara wulan sabanjure, kanthi asumsi manawa dheweke negesake pengadilan ngisor. Anggota legislatif mesthine kudu bali menyang sesi khusus. Dheweke kudu nyemak undang-undang kasebut. Kita kabeh ngerti kepiye proses legislatif bisa suwe.

Banjur DOH kudu ngeculake aturan anyar lan banjur DOH kudu ngeculake aplikasi. Banjur dheweke bakal miwiti nampa aplikasi. Dadi, aku ngarep-arep banget yen bisa duwe lisensi sing diterbitake ing taun 2020. Aku sangsi manawa bakal duwe lisensi sing diterbitake ing taun 2020. Luwih saka kemungkinan ora bakal ana lisensi tambahan sing diterbitake nganti paling ora 2021 sayangé.

Nanging aku ngarep-arep, mula aku dadi luwih aktif ing negara liya. Mula, aku kerja bareng sampeyan ing sawetara aplikasi Illinois. Aku arep nggarap sampeyan sawetara aplikasi tambahan sing dipikolehi. Aku entuk grup ing Virginia Barat. Aku entuk grup kerja ing Georgia sing lagi dakgawe. Makarya tenan karo macem-macem klompok kanggo mbantu akses. Lan akeh sing kalebu perusahaan ing Florida sing pengin ngembang menyang negara liya, mula.

Nanging ana akeh perkara sing kudu dirampungake. Aku ngarep-arep, kaya sing dakkandhakake, aturan laboratorium tes pihak katelu, aku ngarep-arep bakal metu. Muga-muga bakal ana lisensi sawetara laboratorium pengujian pihak katelu iki supaya ... Lan maneh, bunder maneh, kabeh kalebu pasien. Aku pengin pasien entuk produk sing paling apik sing bisa didol. Lan yen produk iki ora diatur kanthi mandhiri kanggo nyoba, ana akeh risiko manawa sawetara produk iki dilebokake ing pasar Florida durung dites kanthi lengkap lan-

Bakal mung njupuk siji kelingan utawa wong bakal kelet nyata. [crosstalk 01:02:36] Dadi, ing endi wong bisa nemokake sampeyan pria?

Dheweke bisa nemokake aku, firma ukumku yaiku www.mrcannabislaw.com, yaiku undang-undang M-Rcannabis.com. Sampeyan uga bisa ngetutake aku ing kabeh media sosial ing #mrcannabislaw.

Apik tenan Ya, aku matur nuwun banget amarga wis teka ing acara kasebut [crosstalk 01:02:55]. Lan nalika Florida ngembangake prekara-prekara anyar, mangga bali lan enggo bareng ...

Deloken:

* Tom Howard ing GanjaIndustryLawyer.com
* Miggy ing News Legalization News
Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizaitonnews.com.

 

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...

Lisensi Marijuana Warisan Detroit

Lisensi Marijuana Warisan Detroit

Detroit Legacy minangka istilah ukum sing nembe ditemtokake amarga pengin dadi operator ganja ing Kutha. Detroit pungkasane mlebu industri ganja sing digunakake diwasa nganti meh setaun sawise negara bagian Michigan nglegalake ganja rekreasi sing kira-kira bisa ngasilake $ 3 milyar ing ...

Pembaruan litigasi ganja ing Illinois

Pembaruan litigasi ganja ing Illinois

  Proses aplikasi lisensi ganja ing Illinois wis akeh prekara sing sampurna. Asil ing akeh tuntutan hukum lan akeh rasa ora puas umum. Kita mutusake kanggo nganyari sampeyan babagan kabeh proses sing ana ing jero, kenapa nggawe ...

Apa Sampeyan Bisa Tuwuh Mariyuana ing Michigan

Apa Sampeyan Bisa Tuwuh Mariyuana ing Michigan

   "Apa aku bisa marijuana?" minangka pitakonan sing populer banget ing negara-negara Amerika Serikat, Michigan mesthi ora ana sing istiméwa. Sadurunge miwiti omah ing negara sampeyan, priksa manawa sampeyan wis ngerti wangsulane. Tetep tundhuk karo undang-undang negara sampeyan, yen sampeyan bisa uga duwe risiko pidana ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This