Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Geladak Pancing Ganja

Entuk Dekor Pokok Ganja Sampeyan

Fokus bisnis sampeyan dadi mung 15 kaca lan bangun kerangka apa sing bakal sampeyan lakoni karo ibukutha kanggo nambah ganja. 

Gabung karo rong profesional ganja nalika lagi mriksa geladhak saka MSO lan mbantu sampeyan dadi dek khusus sing bisa digunakake nalika sampeyan nyoba. 

Paket Ganja Pitch Cankabis kalebu:

  • 15 geladak geser
  • Katrangan lengkap babagan saben slide
  • Digawe dening ahli Materi Subyek legal lan finansial ing industri ganja.
  • Dek nada lengkap & bisa disesuaikan
  • Jam konten sing nerangake babagan cara nggawe dek nada kanggo tim sampeyan
  • 3 jam saka Josh Kincaid iku wektu
  • 3 jam saka Tom Howard wektu
  • Dek pitch khusus kanggo Tim sampeyan ing sawetara minggu.
Kanggo ekstra $ 99, kita uga bisa nyedhiyakake desain logo khusus. Yen wis rampung - sampeyan ora mung bakal duwe dek nada dhewe - nanging uga ngerti apa sing digoleki para investor, biaya lan pitfalls sing bakal sampeyan alami, lan sing paling penting sampeyan entuk dhuwit.
Pengacara Ganja Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.
Pengacara Ganja Thomas Howard

Josh Kincaid

Analis Modal Ganja

Josh Kincaid wis kerja ing bidang finansial pirang-pirang taun sadurunge milih khusus ing industri ganja.

Alur Kerja Deck Pitch Ganja Sampeyan

  • Tuku Paket
  • Pakar Materi Subyek ing industri ganja nuntun sampeyan mriksa dek MSO
  • Ngatur saben slide dek tim sampeyan
  • Tom & Josh lenggah karo siji-siji tim kanggo ngembangake dek.
  • Dek pitch khusus kanggo Tim sampeyan ing sawetara minggu.

Sampeyan entuk $ 250 saka produk industri ganja liyane, kayata paket Layanan Rencana Bisnis, utawa Suite Penggalangan dana.

Entuk Dekor Pokok Ganja Sampeyan

Tinjau Dek Nyata

Kita miwiti kanthi mriksa, lan nyediakake kanggo review sampeyan, deck nada nyata saka MSO kayata MedMen, Harvest, Trulive, Acerage, lan liya-liyane.

Sampeyan bakal entuk cara jero babagan operator saiki kanggo modal. 

Ketemu Genetika Lokal (LoGen)

Genetika Lokal  utawa LoGen sing cekak yaiku ganja hipotetis sing digawe hipotetis. Apa sampeyan wis kenal?

Dek Pitch Startup dudu perkara sing pengin ditindakake, nanging uga MSO kudu tetep golek dhuwit kanggo entuk lisensi sabanjure - utawa dibangun sawise entuk jaminan.

Temtokake Kesempatan Pasar sampeyan

Ngendi sampeyan operasi kita ngewangi sampeyan mriksa negara lan aturane lan apa kesempatan pasar kanthi nggunakake publikasi utama industri saka Marijuana Business Daily.

 

Netepake Tim Sampeyan

Tim Entuk Emas - sing sampeyan duwe ing bench sampeyan sing nggawe sampeyan kepengin ngerti. kesempatan pasar eksklusif lan winates.

Sapa sing sampeyan ngerti penting - ganja minangka industri sing larang banget sanajan pasar mbukak kanggo sing duwe lisensi anyar.

Alur Kerja Dek Pitch Ganja

Geladak pitch digunakake bebarengan karo rencana bisnis lan proyeksi finansial.

Asile, nada kasebut diwatesi mung karo informasi sing paling penting ing slide 10-15 - presentasi 10 menit, 20 menit paling PALING.

Bagean ing ngisor iki kudu dipikirake (saben slide):

Geser Pambuka
  • Tampilake logo sampeyan, jeneng perusahaan
  • Kalebu jeneng presenter, judhul kerja lan informasi kontak
  • Klebu gambar produk utawa penawaran layanan (yen sampeyan duwe)
Masalah apa?
  • Critakake masalah sing bakal ditangani kanthi ringkes lan jelas
  • Nerangake kenapa produk sampeyan nggawe masalah pelanggan ilang. Gunakake conto.
  • Kahanan saiki, serius masalah
  • Negara sing dikarepake ing mangsa ngarep, entuk bathi kanggo pelanggan
  • Skala pasar wiwitan
  • Pira calon pelanggan sing ngonfirmasi masalah kasebut?
Solusi tim sampeyan
  • Jlentrehake solusi sampeyan kanthi istilah sing gampang, jelas lan ringkes
  • Manfaat utama, fitur kanggo pelanggan
  • Cithakan desain produk
  • Timeline kanggo ngembangake utawa ngrancang
  • Elinga, iki ora kudu teknologi "gaib" utawa ilegal
  • Apa sing bakal dibayar pelanggan kanggo solusi kasebut?
Model Bisnis
  • Cetha kanthi jelas lan ringkes babagan cara ngasilake dhuwit
    • Temtokake target rencana bisnis ing kene, yen durung, kalebu:
    • Sales Langsung
    • Lisènsi
    • langganan
    • Dianggo
    • Lending
    • Advertising
    • Bisa dienggo maneh
    • liyane
  • Apa regane kanggo pelanggan?
    • Elingi, investor pengin ngerti yen sampeyan ngerti kabeh babagan pelanggan!
Gambaran Umum Market

Sampeyan kudu nuduhake target pasar cukup gedhe kanggo nyengkuyung bisnis sing duwe bathi, nalika negesake nilai kanggo solusi sampeyan. 

  • Apa ukuran pasar lan potensial tuwuh calon?
  • Sapa target pelanggan sampeyan?
  • Apa posisi produk sampeyan ing pasar?
  • Apa ana tren pasar sing sampeyan gunakake? Iki wangsulane "Napa Saiki?"
  • Apa aplikasi liyane sing bisa digunakake kanggo produk sampeyan?
Pemasaran lan Jual
  • Kepiye sampeyan nggayuh pelanggan?
    • Rembug babagan 1 utawa 2 strategi pemasaran
  • Suwene siklus & strategi sales kanggo pasar awal?
  • Kepiye sampeyan entuk pelanggan pertama?
  • Apa dheweke duwe dhuwit kanggo dibuwang?
Model Biaya lan Harga (Keuangan Dasar)
  • Kepiye sampeyan nggawe produk / layanan?
  • Biaya kanggo berkembang lan ngasilake
  • Potensi rega dodolan kanggo pelanggan
  • Analisis rega sing kompetitif
  • Pitungan biaya / Margin
Competition

Saben startup duwe persaingan, ora ndhaptar pesaing minangka bendera abang. 

  • Ana mesthi kompetisi
    • Yen ora ana, bisa uga ora ana pasar
    • Sapa sing ana ing pasar lan kepiye sampeyan mbandhingake?
    • Apa bedane ing produk, fitur, lan rega
  • Nyedhiyakake analisis kompetitif
    • Bisa dadi tabel / grafik sing mbandhingake solusi sampeyan karo pendekatan saiki lan pesaing utama
    • Comparison adhedhasar keuntungan utama
    • Elinga yen sampeyan luwih nyata, kasus sampeyan bakal luwih dipercaya
Team
  • Dhaptar kabeh anggota tim
    • Gambar
    • Apa keahlian, sumber daya, pengalaman, utawa ilmu sing UNIK sing diwenehake menyang tim?
  • Kalebu pendiri, manajemen kunci lan Dewan Penasihat
  • Napa sampeyan dadi tim sing tepat kanggo menang (ngrekam sukses)?
  • Kalebu kemitraan lan malah nyedhiyakake panyedhiya layanan profesional kayata pengacara, CPA, lan liya-liyane.
  • Apa posisi sing sampeyan rekrutmen?
  • Umume investor ngerti yen dheweke totoan ing jockey (tim), dudu jaran (ide bisnis) mula slide iki kena pengaruh
Impact Sosial

Ora kabeh bisnis duwe pengaruh sosial, nanging sampeyan bisa menehi pitulung yen sampeyan duwe bisnis. Akeh negara duwe komponen "ekuitas sosial" lan sampeyan kudu ngatasi masalah kasebut. Kajaba iku, kita asring ujar ing News legalisasi Ganja & Hedge Talking - priksa podcast loro - yen "kabeh ganja lokal" mula entuk mupangat kanggo komunitas sampeyan kudu dadi bagean saka rencana sampeyan. 

  • Apa sampeyan duwe tim sing beda-beda lan kalebu?
  • Apa pengaruh produk utawa layanan sampeyan ing lingkungan?
  • Apa usaha sampeyan duwe pengaruh sosial sing positif?
  • Nggambarake nilai perusahaan sampeyan
  • Apa iki bakal dadi owah-owahan utama ing pasar?
Kauntungan Kompetitif utawa Saus Rahasia
  • Apa sihir sing dimiliki lan nduwe solusi kanggo tim sampeyan lan keuntungan sing bisa dipertahankan?
  • Dandan desain luwih saka penawaran saiki
  • Apa sing bakal sampeyan lakoni kanthi becik supaya angel disalin?
  • Apa sampeyan duwe paten?
kesimpulan
  • Iket presentasi kanthi apik lan apik
  • Apa langkah sabanjure minangka perusahaan?
  • Apa informasi sing sampeyan butuhake kanggo maju?
  • Siap kanggo pitakonan liyane
  • Elinga yen kalebu seruan tumindak

Gawe Cannabiz menyang Tingkat Sabanjure

Peta Legalisasi Marijuana

Aja lali ing Peta Legalisasi Marijuana ing ngendi sampeyan bisa nelusuri status hukum saiki ing saben negara bagian ing Amerika Serikat lan ndeleng kabeh postingan ing masing-masing.

placeholder