Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Perusahaan ganja

Wis luwih 20 taun saiki wiwit California ngidini panggunaan lan adol ganja medis. Sajrone 20 taun, 30 negara liyane wis mlumpat menyang bandwagon, lan panggunaan mariyuana medis wis ditampa umum.

Kanggo ngurus permintaan sing mundhak, bisnis luwih akeh ganja wis dikenalake ing pirang-pirang wilayah ing negara kasebut. Akibaté, bisnis pot wis thukul ing sawetara taun kepungkur, lan produk sing gegandhengan, kalebu saham, wis narik kawigatosan para investor ing saindenging jagad.

Sanajan industri ganja cukup nguntungake, sawetara bisnis gagal ing jaman kepungkur amarga ana macem-macem alasan. Nanging apa sing kedadeyan yen bisnis ganja ora sukses? Apa dheweke duwe pilihan kanggo ngajokake kebangkrutan, kaya bisnis liyane?

Ing ngisor iki, kita ndeleng bangkrut ganja, uga pilihan sing kasedhiya kanggo para investor sing bisnis gagal ngilangi utawa sukses.

Hukum saiki

Salah sawijining sawetara pilihan sing kasedhiya kanggo bisnis sing gagal yaiku ngajokake proteksi bangkrut. Kanthi ngajokake kebangkrutan, bisnis iki ora mung bisa ngilangi utang, nanging dadi luwih gampang bisa diatur maneh kanthi tekanan finansial minimal. Sayange, pilihan iki ora kasedhiya kanggo bisnis ing industri ganja.

Saiki, bisnis ganja ora nduweni hak kanggo perlindungan bangkrut federal. Iki ditrapake sanajan ing negara endi pot sah. Kesepakatan kasebut yaiku, selagi mariyuana tetep dadi bahan sing bisa dikontrol, bisnis ing industri iki ora dilindhungi negara nalika kebangkrutan.

Iki amarga kabeh kasus bangkrut dirungokake ing pengadilan federal. Nanging, miturut Undhang-undhang Bahan sing dikontrol, ganja isih dianggep minangka jadwal obat sing dakkirim, tegese ilegal kanggo tuwuh, nyebarake, utawa menehi resep.

Wiwit hukum federal mrentah bangkrut, ora bisa dipercaya manawa Bankruptcy Trustee dadi mentadbir utawa ngontrol aset sing dianggep ilegal tanpa nerak ukum.

Nalika iki nggawe para investor ing bisnis ganja kerugian, kabeh pengarep-arep ora ilang. Ana sawetara opsi liyane sing kasedhiya kanggo bisnis ganja ora mati kaya sing dikarepake. Dheweke kalebu:

1. Liquidasi

Pilihan iki kalebu konversi aset bisnis dadi awis, sing bisa digunakake kanggo ngimbangi utang dening para pemiutang. Liquidasi ana sukarela utawa wajib, lan langkah-langkah sing ana hubungane karo salah sawijining bentuk pemukiman kasebut beda.

Ing kasus likuidasi wajib, pengadilan kasebut melu. Para pemiutang njaluk pengadilan supaya liquidate perusahaan. Iki biasane kedadeyan nalika para pemiutang percaya manawa perusahaan sing dianggep ora bisa mbayar utang kasebut.

Kanggo ora insolvensi sukarela, pengadilan ora melu. Para direktur perusahaan sing miwiti proses likuidasi nalika katon perusahaan bakal angel mbayar utang kasebut. Umume kasus, perusahaan kasebut bisa ngrampungake kabeh utang sawise likuidasi.

Sanalika wis dibubarake, perusahaan bakal bubar. Suwene likuiditas beda-beda gumantung saka kerumitan bisnis, ing antarane faktor liyane. Proses kasebut biasane njaluk keterlibatan spesialis ing insolvensi, sing tugas utamane yaiku menehi pedoman kanggo apa tumindak sing bakal ditindakake ing macem-macem tahap proses likuid.

2. Panampa

Opsi liyane sing kasedhiya kanggo bisnis pot yaiku recavership. Penerimaan minangka proses sing dadi pemiutang dadi pemilik properti utang.

Wong sing dipercaya saka bisnis ditetepake kanggo tumindak minangka panrima lan adol produk ganja miturut persetujuan pengadilan. Proses iki biasane kedadeyan sawise para utang lan pemiutang setuju supaya tumindak paling apik yen ditindakake nalika bangkrut

Sanajan panrima ora umum, bisa mbantu para utang supaya metu saka utang finansial kanthi luwih cepet. Nalika para penghutang kelangan properti, proses kasebut ndadekake para pemiutang bisa mbalekake keuangane.

Penting kanggo diwenehi tandha manawa panrima tumindak miturut kepentingan sing menehi utangan. Iki ora ateges pemilik bisnis ora bisa menehi tuntunan, utamane ing kasus khusus kayata bisnis pot. Ana macem-macem cara pemilik bisnis bisa digunakake kanggo nambah regane properti kasebut lan njamin kabeh para peminjam wis puas ing pungkasan proses kasebut.

Resiko kanggo Bisnis ganja

Kasunyatan manawa bisnis ing industri iki ora nduweni hak kanggo ngajokake bangkrut federal tegese para peminjam waspada yen bakal maju kredit. Institusi pinjaman ngerti banget yen ing kasus bisnis wis ditrapake, kasempatan ngasilake dhuwit minimal.

Kasunyatane, para wirausaha sing bisa entuk utangan saka institusi utangan biasane mbayar tarif kapentingan sing luwih dhuwur yen dibandhingake karo bisnis liyane.

Industri ganja uga nemoni risiko liyane sing kudu dingerteni para investor. Undang-undang sing ngatur penjualan ganja tetep terus berkembang, lan para pelabur kudu tetep owah-owahan. Yen ngono, hukum kasebut rusak sajrone ngetrapake bisnis, gampang banget yen ilang lisensi ganja.

Kayane, penting kanggo bisnis ganja nggarap pengacara sing berpengalaman sing bisa menehi penasihat legal kapan lan ing ngendi perlu.

Pawarta sing apik, yaiku industri suket berkembang, tegese mung entuk industri luwih sukses lan bisa ngasilake bathi ing wektu sing cendhak.

Babagan awake dhewe

Kita minangka perusahaan hukum sing adhedhasar ing Peoria, Illinois. Nami kula Jaksa Thomas Howard. Aku duwe spesialis ing masalah legal industri ganja lan kerja karo tim pengacara sing kompeten kanggo menehi saran legal kanggo para investor ing bisnis ganja.

Yen bisnis ganja wis ngadhepi sabotaj finansial, bisa berhubung karo kita. Kita ora mung menehi saran, nanging uga bakal negosiasi karo pemiutang kanggo mesthekake yen loro pihak kasebut tumindak paling apik.

Apa kita?

Kita ngerti kepiye ngalami penderita, nanging yen sampeyan duwe pilihan winates kanggo ngirit bisnis. Kita ngerti manawa nalika bisa katon rumit, mesthi ana cara. Kita duwe tim ahli sing bakal mbukak buku lan mbantu sampeyan njupuk keputusan sing wis dilaporake.

Kita khusus kanggo nggawe bisnis kanthi gampang lan ngatasi akeh tantangan ing industri ganja. Sambungake karo firma hukum sing didhasarake ing Illinois, lan kita bakal menehi saran sing ora berharga babagan kepiye sampeyan bisa ngalami masalah finansial kanthi tekanan minimal saka para utang.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.

R. Martindale

Pengacara Industri Ganja yaiku Stumari situs web sing dirancang kanggo praktik bisnis konsultasi lan praktik Tom Howard ing perusahaan hukum kasebut Dasar Kolateral.

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This