Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Hemp Farm Lease utawa Nuduhake Potongan

Apa bisa nyewa farm hempku?

Yen petani duwe lisensi kanggo tuwuh hemp, mesthine sampeyan bisa nyewa peternakan sampeyan. Petani rata-rata ora duwe kabeh lahan sing diusahake. Lan, ing Illinois, aplikasi lisensi pertanian rami ngidini para pelamar nuduhake manawa dheweke nyewa peternakan sing arep ditanam rami.

Napa Nggawe Pajak Kanggo Ladang Hemp Sampeyan?

Akeh peternakan ora duwe sewa tertulis, utawa sewa sewa wis umure puluhan taun. Ing Illinois, masarakat bisa duwe sewa pertanian oral, nanging rami ora kaya kacang utawa kedele - rami mbutuhake lisensi saka negara kasebut lan duwe watesan babagan sapa sing bisa nandur utawa ngolah. Dadi apike sampeyan nglindhungi peternakan kanthi sewa sewa.

Kita bakal ngrembug babagan bentuk pambayaran umum kanggo sewa pertanian lan nyedhiyakake telung mupangat utama kanggo duwe sewa tertulis kanggo bisnis tani rami. Konsultasi a pengacara rami babagan bisnis sampeyan kanggo njamin perlindungan saka risiko sing ora dingerteni.

 

 

Awis Nyewa utawa Nuduhake Potongan kanggo Pembayaran Pajak Ladang.

Lease farm dadi rong klompok utama: Nyewa Awis, utawa Nuduhake Potongan. Ing Illinois, ing taun 2019 bakal dadi taun pertama rami ditanduri, salah siji jinis sewa iku umum banget. Sewa pertanian uga bisa nyewa dhuwit kaya kanggo nuduhake panen, nanging rami bisa menehi luwih akeh babagan panen amarga alasan sing dibahas ing ngisor iki.

Ndhuwur XNUMX Mupangat Ngasilake Nulis Pajak Ditulis

  • tetep temen karo praktik industri paling apik
  • kanthi jelas netepake syarat kesepakatan kasebut karo proteksi kanggo para petani lan pemilik tanah
  • nyetel syarat pambayaran minangka "sewa awis" utawa "pametu saham"

Persetujuan Nyewa Awis

Sewa omah kanthi sewa awis cukup gampang, dhuwit kanggo disewa. Petani rami nyedhiyakake angka dolar babagan jumlah sing bakal dibayar saben hektar. Biasane mung mbayar rong sewa amarga taun panen, siji udakara tanggal 1 Maret, lan liyane udakara tanggal 1 Oktober, utawa nalika panen ngasilake panen dadi hasil.

Panen asring didol liwat para pemasar gandum sajrone taun - nanging ing taun 2019 minangka taun panen rami - kontrak pemasaran lan berjangka ora bisa digunakake kanggo adol panen kasebut kanthi bebas kaya komoditas liyane.

Perdagangan Cash Rent lease perdagangan sing melu bathi saka dodolan potong kanthi preduli saka jumlah rent khusus sing bakal dibayar.

Pro-tip:

Sewa Farm ora kudu ditulis - nanging mandap peternakan paling sithik.

(735 ILCS 5/9-206) (from Ch. 110, par. 9-206) 
    Sec. 9-206. Notice to terminate tenancy of farm land. Subject to the provisions of Section 16 of the Landlord and Tenant Act, in order to terminate tenancies from year to year of farm lands, occupied on a crop share, livestock share, cash rent or other rental basis, the notice to quit shall be given in writing not less than 4 months prior to the end of the year of letting. Such notice may not be waived in a verbal lease. The notice to quit may be substantially in the following form: 
    To A.B.: You are hereby notified that I have elected to terminate your lease of the farm premises now occupied by you, being (here describe the premises) and you are hereby further notified to quit and deliver up possession of the same to me at the end of the lease year, the last day of such year being (here insert the last day of the lease year). 

Persetujuan Nuduhake Potong

Nalika petani lan tuan tanah setuju bisa kerja sama kanggo tuwuh lan ngasilake panen, mula sing dipotong bisa dibentuk A bagean pangethok uga bisa diarani petani. Sing duwe tanah menehi acerage, petani menehi tenaga kerja lan peralatan, lan loro kasebut nuduhake bathi utawa rugi.

Ledakan pasar Cannabidiol (CBD) nyebabake akeh operasi tani rami industri. Akeh petani sing melu ing industri pengin tuwuh ganja minangka panen awis sing luwih apik tinimbang sing saiki bisa. Kelompok Brightfield yakin manawa CBD bakal dadi industri $ 22 milyar dolar sajrone sawetara taun cendhak.

Amarga ekonomi pasar, lan semangat ing industri, perjanjian pangsa bisa ngasilake petani rami cara kanggo nuduhake bathi karo tuan tanah. Ketentuan kontrak kanggo nyawisake biaya lan bathi bisa disusun kanthi cara sing dikarepake petani lan tuan tanah.

Apa Ladang Pajak Paling Apik kanggo Ladhen Hemp Sampeyan?

Iki gumantung karo apa sing sampeyan pengin metu saka sewa. Apa sampeyan pengin mbayari sing bisa diramal lan supaya pamilik omah tetep ora duwe usaha tani? Banjur, coba pilih opsi sewa awis. Nanging ati-ati supaya boom CBD saya rame lan rega rami kaya CBD bakal mudhun. Rega sing mudhun bisa nggawe pambayaran sewa sing cukup nglarani para petani rami wiwitan.

Apa sing duwe omah duwe impen dhewe kanggo menehi keuntungan saka bonanza pasar CBD, lan duwe hubungan apik karo petani hemp? Banjur perjanjian persetujuan panen mbisakake loro partai kanggo dibagi biaya lan bathi ing industri rami anyar.

Ora ana sing njawab bener, nanging ana siji alesan gedhe yen sewa hemp farm sampeyan kudu ditulis.

Hemp anyar anyar lan diatur

Rami mung bisa tuwuh yen petani duwe lisensi sing menehi wewenang kanggo nandur. Petani rami ora bisa ngolah rami kajaba uga pangguna minangka prosesor rami. Negara kasebut bakal mriksa rami lan ndeleng manawa operasi wis tumata.

Ora mung sewa farm farm hemp sing nyedhiyakake syarat sing pas karo pihak loro, uga nuduhake manawa peternakan rami sampeyan tundhuk karo praktik paling apik ing industri. Duwe kabijakan lan prosedur sing kasedhiya kanggo peternakan hemp bakal mbantu supaya tetep tundhuk lan apik karo negara sing menehi lisensi peternakan rami.

Untung tuwuh panen anyar sampeyan. Lan telpon yen sampeyan pengin ngobrol karo para pengacara babagan usaha rami.

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This