Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Cara Golek Lisensi Pengembang Kerajinan ing Illinois

Pengin Mbukak Tanduran Pertumbuhan

Lisensi Tukang Craft ing Illinois

Lisensi petani kerajinan Illinois

Kepiye cara dadi Craft Grower ing Illinois?

Kanggo dadi petani kerajinan ing negara bagian Illinois, perusahaan sampeyan kudu dianugerahi lisensi saka Departemen Pertanian. Kanggo nduweni lisensi petani kerajinan, pelamar kudu nampa paling ora 75% poin sing kasedhiya.

Ing babak 2020 taun 40, pelamar sing nampa paling ora 75% poin bakal entuk lisensi petani kerajinan. Lisensi kasebut bakal dianugerahi luwih dhisik kanggo pelamar skor paling dhuwur, banjur mudhun nganti kabeh lisensi dianugerahi. Mula, supaya poin maksimal kasedhiya ing saben bagean saka aplikasi iku penting banget.

Ing taun 2021 lisensi petani kerajinan 60 liyane bakal dianugerahi dening Departemen Pertanian Illinois kanthi basis sing padha - kajaba ora ana amandemen, lengganan newsletter kanggo tetep ndhuwur Lisensi Ganja Illinois warta. 

 

Apa Tukang Craft ing Ganja Illinois?

"Tukang Kerajinan" tegese fasilitas sing dioperasikake dening organisasi utawa bisnis sing dilisensi dening Departemen Pertanian kanggo ngolah, nggaringake, ngobati, lan ngemas ganja lan nindakake kegiyatan liyane sing dibutuhake supaya ganja kasedhiya kanggo didol ing organisasi dispensasi utawa digunakake ing organisasi pangolahan. Tanduran kerajinan bisa ngemot ruangan kanopi nganti 5,000 kaki persegi ing papan kanggo tanduran ing negara kembang. Departemen Pertanian bisa menehi idin kanggo nambah utawa nyuda ruang budidaya panggung kembang kanthi kenaikan 3,000 kaki persegi miturut aturan adhedhasar kabutuhan pasar, kapasitas petani, lan riwayat kepatuhan utawa ketidakpatuhan pemegang lisensi, kanthi papan maksimal 14,000 kaki persegi kanggo nandur tanduran ing tataran kembang, sing kudu ditanam ing kabeh tahapan tuwuh ing area tertutup lan aman.

POS sing disengkuyung: Entuk Proyek ing Industri Ganja

Aplikasi PDF grower kerajinan Illinois

Craft-Grower-Application-and-Exhibits-Form

Pitakon lan Wangsulan Aplikasi Lisensi Craft Grower Grower

Negara Bagian Illinois njupuk pitakon saka Pelamar lisensi tukang Kerajinan

Kerajinan Illinois tuwuh lisensiPelamar didhukung kanggo ngirim pitakon tertulis menyang Departemen babagan aplikasi, bahan aplikasi, utawa proses aplikasi. Departemen bakal ngirim tanggapan babagan rong tanggal kaya ing ngisor iki. Departemen bisa uga ngringkes pitakon sing ana gandhengane lan ora bakal nerbitake tanggapan tumrap pitakon sing bola-bali, pitakon sing ora ana gandhengane karo proses aplikasi, utawa pitakon hipotesis khusus fakta.

Petugas lisensi petani kerajinan Illinois

Departemen Pertanian Illinois bakal ngirim pitakonan sing ditampa lan tanggapane Departemen ing rong tanggal. Tanggepan tanggapan kaping pisanan, kanggo pitakon sing ditampa dening Departemen ing 5:00 ing 14 Januari 2020, bakal dikirim ing 5:00 ing 21 Januari 2020. Balesan tanggap kapindho, kanggo pitakon sing ditampa dening 5:00. sore ing 28 Januari 2020, bakal dikirim ing 5:00 ing tanggal 4 Februari 2020. Departemen bakal mbalekake identitas penuntut saka pitakon lan wangsulan sing dikirim. Departemen ora bakal mangsuli pitakon utawa pitakonan sing ora ditulis sawise 28 Januari 2020. Pitakon bisa diajukake kanggo: AGR.AdultUse@illinois.gov

 

Dhaptar Pameran kanggo aplikasi lisensi petani kerajinan ing Illinois

A: Cocog Fasilitas sing Nyaranake

Cocog Penawaran Fasilitas sing Apike kudu: (1) nuduhake manawa fasilitas sing diusulake cocog kanggo tanduran ganja sing efektif lan aman; (2) nuduhake kemampuan kanggo nyukupi panjaluk konsumen kanthi nggunakake fasilitas kerajinan kanthi cara sing aman lan efisien kanthi pengaruh minimal ing lingkungane lan masarakat sekitar; lan (3) nyedhiyakake Rencana Operasi lan Manajemen Manajemen. Gunggung Poin: 75 Watesan Kaca: 50

B: Kesesuaian Rencana Latihan Karyawan

Cocog saka Pelatihan Plan Karyawan kudu: (1) nerangake rencana staf sing bakal menehi lan njamin staf lan pengalaman sing cukup kanggo jam bisnis sing diakses, produksi aman, sanitasi, keamanan, lan pencegahan pencurian; lan (2) nyedhiyakake buku tangan karyawan sing bakal menehi pandhuan kanggo pandhuan lan kabijakan babagan karyawan kanggo para karyawan. Jumlah Poin: 50 Watesan Kaca: 15, ora kalebu salinan buku tangan sing diusulake

C: Rencana Keamanan lan Rekam

Pelamar kudu: (1) nduduhake kemampuan kanggo nyegah nyolong utawa pangalihan ganja lan kepiye rencana kasebut bakal mbantu ISP, Departemen, lan penegak hukum lokal kanggo nindakake tanggung jawab penegak ukum, kalebu bukti kepatuhan kabeh barang ing Bagean 1300.355, 1300.380 , lan 1300.385 saka aturan darurat; (2) nduduhake manawa rencana kanggo nyimpen rekam, nglacak lan ngawasi inventaris, kontrol kualitas lan keamanan lan kabijakan lan prosedur liyane bakal nyuda kegiatan sing ora sah, kalebu gambaran rencana pemohon kanggo mengkoordinasi lan mbuwang ganja sing ora digunakake utawa surplus karo ISP lan Departemen; (3) njlentrehake fasilitas tertutup, dikunci kanggo ngamanake lan nyimpen ganja lan langkah-langkah keamanan Pelamar, kalebu langkah-langkah nalika lokasi ditutup kanggo bisnis lan langkah-langkah sing ditindakake kanggo mesthekake yen ganja ora katon ing masarakat; (4) Pelamar uga kudu menehi rencana kanggo ndhaptar lisensi transporter utawa rencana kerja karo transporter kanthi lisensi lan prosedur kanggo ngirim produk ganja lan ganja sing aman lan aman menyang perusahaan bisnis ganja. Ana sawetara tambahan anyar ing rencana keamanan ganja sawetara sorotan kalebu rekaman rekaman 90 dina lan rekaman awan 90 dina kudu kasedhiya kanggo negara kasebut. Ing aplikasi kerajinan tuwuh Illinois ora mbutuhake satpam supaya bisa ing lokasi sajrone jam operasi. Poin ATotal: 145 Batas Kaca: 65

D: Rencana Budidaya

Pelamar kudu: (1) njlèntrèhaké rencana kasebut kanggo nyedhiyani suplemen ganja sing tanpa gangguan kanggo dispensarian pangguna; (2) nduduhake kawruh babagan cara penanaman sing bakal digunakake, kalebu macem-macem galur sing bakal ditanam lan pengalaman Pelamar, yen ana, kanthi nambah galur utawa produk pertanian sing komparen; (3) nduduhake langkah-langkah sing bakal ditindakake kanggo njamin kualitas ganja, kalebu kemurnian lan konsistensi, ganja sing diwenehake kanggo dispensari. Gunggung Poin: 75 Watesan Kaca: 50

E: Rencana Keamanan lan Pelabelan Produk

Pelamar Craft Grow kudu: (1) njlentrehake rencana kemasan lan label ganja sing aman lan akurat; (2) njlentrehake rencana kanggo nyoba ganja lan mesthekake yen kabeh ganja ora kena kontaminan; (3) nggambarake rencana nggawe kelingan produk yen ana cacat produk utawa konsekuensi kesehatan sing ala tumrap konsumen, kalebu cara ngenali produk, menehi kabar dispenser lan / utawa konsumen, lan pembuangan produk sing bali. Total Poin: 95 Kaca Watesan: 55

F: Rencana lan Layanan Bisnis sing bakal diwenehake

Pelamar lisensi petani kerajinan kudu: (1) nyedhiyakake rencana bisnis sing njlentrehake kepiye rencana petani nggawe jangka panjang, kalebu deskripsi rinci babagan jumlah lan sumber komitmen ekuitas lan utang lan kelayakan finansial; (2) nduduhake lan / utawa nggambarake pengalaman sing dilamar Pelamar utawa pejabat, anggota dewan, utawa penggabungan ing manajemen bisnis, industri iki, utawa pertanian lan hortikultura, lan tingkat keterlibatan utawa kemampuane kanggo pengaruhe -dina operasi fasilitas; (3) nyedhiyakake jadwal wiwitan sing nyedhiyakake wektu kira-kira wiwit disetujoni ijin nganti operasi lengkap, lan basis perkiraan. Iki mesthine kalebu pernyataan manawa lisensi Pelamar bisa nduduhake pengalaman utawa praktik bisnis sing ningkatake pemberdayaan ekonomi ing Area sing Disebabake Ora Dis proporsional. Total Poin: 110 Batas Kaca: 60

G: Pelamar Ekuitas Sosial

Iki minangka syarat Pemohon Ekuitas Sosial sing normal sing wis ditulis kanthi akeh - Klik kene kanggo informasi lengkap babagan komponen pelamar usaha sosial ing lisensi petani kerajinan.

200 poin - ora ana watesan kaca.

H: Praktik Pakaryan lan Pakaryan Pelamar Lisensi Kerajinan

Pelamar kudu: nyedhiyakake rencana kanggo nyedhiyakake lingkungan kerja sing aman, sehat lan ekonomi kanggo karyawan, kalebu, nanging ora diwatesi, rencana sing ana babagan safety lan standar lingkungan kerja, kode tumindak, keuntungan kesehatan, keuntungan pendidikan, pensiun, standar upah sing urip, lan mlebu persetujuan perdamaian karo karyawan. Gunggung Poin: 20 Watesan Kaca: 10

Aku: Rencana Lingkungan

Pelamar kudu: (1) nyedhiyakake utawa nduduhake rencana kanggo nyilikake tilas karbon, dampak lingkungan, lan kebutuhan sumber daya kanggo produksi ganja lan; (2) njlentrehake rencana kanggo nggunakake energi alternatif, perawatan banyu sampah lan mlayu, lan perawatan udhara sing diijolke. Gunggung Poin: 20 Watesan Kaca: 10

J: Residen Illinois Dikontrol utawa Milik

Pelamar Lisensi Pengembang Kerajinan kudu ngumumake manawa Pelamar minangka Residen utawa Kontrak Residen ing Illinois. Yen Pelamar ora ndhaptar Residen utawa Diduweni Resident Illinois, Pelamar ora kudu menehi informasi luwih lengkap ing Pameran iki. Yen Pelamar wis nglamar minangka Residen utawa Milik Pendhudhuk ing Illinois, Pelamar kudu: nyediakake cathetan pajak sing mbuktekake fasilitas kasebut bakal dikontrol utawa diduweni dening individu utawa individu sing wis dadi penduduk ing Illinois saben 51 taun kepungkur. Total Points: 5 Page Limit: ora ana

K: Kontrol Veteran utawa Milik

Pelamar kudu ngumumake manawa Pelamar dikontrol Veteran utawa duwe. Yen Pelamar ora dikontrol utawa diduweni Veteran, Pelamar ora kudu menehi informasi luwih lengkap ing Pameran iki. Yen Pelamar nglamar minangka duweke Veteran utawa Dikontrol, Pelamar kudu: nyedhiyakake bukti sing mbuktikake manawa fasilitas kasebut dikontrol utawa diduweni dening veteran, kaya sing ditegesake ing Bagean 51-45 Kode Pengadaan Illinois (57 ILCS 30). Total Points: 500 Page Limit: ora ana

L: Rencana Kepelbagaian

Pelamar kudu: menehi narasi sing netepake tujuan kanggo macem-macem kepemilikan, manajemen, pakaryan, lan kontrak kanggo mesthekake manawa peserta lan klompok macem-macem entuk kesempatan sing padha. Jumlah Poin: 100 Watesan halaman: Ora luwih saka 2500 tembung

M: Bagean Bonus (Opsional)

Yen ana gandhengane kanggo ngetrapake aplikasi Craft Grower, Departemen Pertanian Illinois bisa menehi nganti 2 poin bonus kanggo inisiatif sing disenengi nanging ora dibutuhake ing kategori ing ngisor iki: (1) rencana tunjangan komunitas, (2) rencana pencegahan penyalahgunaan obat-obatan , (3) laporan komunitas / lingkungan lokal. Yen ngirim Pameran iki, Pelamar kudu: nyatakake kategori (utawa kategori) lisensi sing Pelamar wis siyap nanggepi. Saben kategori lan respons sing cocog kudu diwenehi label kanthi jelas. Total Poin: 2 saben kategori Limit Kaca: 10 saben kategori

N: Kepemilikan Properti

Pelamar kudu ngirim dokumentasi beda-beda gumantung saka status Pelamar minangka pemilik properti. Yen properti saka lokasi sing diusulake disewakake dening Pelamar, Pelamar kudu ngirim: salinan sewa, konfirmasi kepemilikan tanah, identifikasi apa wae hipotek lan / utawa pemegang saham, pratelan ditulis saka pemilik properti lan / utawa duwe tanah sing menehi idin idin kanggo fasilitas pertumbuhan kerajinan sing bisa digunakake ing pelamar paling ora nganti 31 Desember 2021, lan yen ana, verifikasi kabar dening pemilik properti marang kabeh lan kabeh hipotek lan / utawa para pemegang saham sing disampurnakake manawa properti kasebut bakal digunakake fasilitas kerajinan paling ora nganti 31 Desember 2021, lan setuju karo apa wae hipotek lan / utawa pihak lien sing wis dirampungake. Yen properti kasebut ora diduweni utawa saiki disewakake dening Pelamar, Pelamar kudu ngirim: pratelan sing ditulis saka pemilik properti lan / utawa tuan tanah sing menehi idin idin kanggo pelamar nyewakake utawa tuku tanah kasebut kanggo tujuan nggarap fasilitas kerajinan paling ora liwat 31 Desember 2021, lan yen ana, verifikasi kabar dening pemilik properti marang kabeh lan kabeh hipotek lan / utawa pihak lien sing nyempurnakake manawa properti kasebut bakal digunakake minangka fasilitas kerajinan paling ora nganti 31 Desember 2021, lan setuju karo sembarang hipotek lan / utawa sing duwe hakim sing wis kawujud. Yen properti kasebut diduweni dening Pelamar, Pelamar kudu ngirim: konfirmasi kepemilikan tanah, identifikasi apa wae lan kabeh hipotek lan utawa sing duwe hak utang, lan yen ana, verifikasi kabar kanggo sapa wae lan kabeh hipotek lan / utawa para pemegang saham sing disempurnakake manawa properti kasebut. digunakake kanggo digunakake minangka fasilitas kriya paling ora nganti 31 Desember 2021; lan idin karo wong liya sing duwe hipotek lan / utawa sing duwe tanggung jawab. Watesan halaman: ora

O: Zon Wigati Zoning

Pameran iki ngemot rong bagean: siji sing bakal dirampungake dening Pelamar, lan siji bakal rampung dening panguwasa zoning lokal. Loro bagean kasebut kudu dirampungake.

P: Informasi Organisasi lan Pambocoran Minat Kapentingan

Pelamar lisensi kudu nyampekano kabeh informasi finansial sing gegandhengan karo petani kerajinan. Nalika nanggapi Pameran iki, Pelamar dianjurake supaya maneh definisi "kapentingan finansial" ing aturan, lan Seksi 1300.305 lan 1300.300 (c) (22) - (27). Pelamar Penggali Kerajinan kudu nyedhiyakake:

1. Struktur kepemilikan Penanam Kerajinan, kalebu kapentingan kepemilikan persentase saben entitas individu utawa bisnis. Iki kudu ngerteni kabeh pejabat utama lan entitas bisnis sing liwat cara langsung utawa ora langsung, ngatur, duwe utawa ngontrol kapentingan lan aset Pelamar Pengrajin Kerajinan. a. Pelamar kudu nyatakake jinis apa entitas bisnis yaiku: proprietor tunggal, kemitraan, kemitraan winates, kemitraan tanggung jawab winates, perusahaan, perusahaan tanggung jawab winates, utawa liyane.

aku. Pemilik tunggal kudu nyedhiyakake jeneng, omah, lan tanggal lair saka pihak sing. ii. Kabeh kemitraan kudu menehi jeneng lan alamat kabeh mitra, umum lan winates, lan dokumen kemitraan. iii. Mitra sing winates, kemitraan tanggung jawab, perusahaan, lan perusahaan tanggung jawab winates kudu menehi salinan sertifikat eksistensi lan salinan sertifikat Pendapat sing apik saka Sekretaris Negara Illinois, sing diterbitake sajrone 60 dina kepungkur. iv. Perusahaan tanggung jawab winates kudu nyedhiyakake salinan Organisasi Organisasi lan dhaptar anggota perusahaan tanggung jawab winates lan informasi kontak kasebut. v. Perusahaan kudu nyedhiyakake salinan Artikel saka Gabungan, lan salinan registrasi jeneng sing diterbitake dening Sekretaris Negara yen ana. Perusahaan uga kudu menehi jeneng lan alamat kabeh para pemegang saham lan direktur perusahaan.

1. Kabeh entitas asing kudu menehi dokumentasi sing ditrapake kanggo jinis entitas ing ndhuwur, uga salinan sertifikat Sertifikat sing apik saka lembaga sing digabung, lan salinan sertifikat Otoritas sing diterbitake dening Sekretaris Negara Illinois.

2. Bagan organisasi saiki Cower Grower, kalebu katrangan posisi lan jeneng lan resume wong sing duwe posisi. Kalebu katrampilan tambahan, pendhidhikan, utawa pengalaman sing ana gandhengane karo penanam kerajinan sing ora kalebu resume karyawan.

3. Salinan perjanjian ganti rugi, perjanjian manajemen, perjanjian persetujuan, utawa dokumen finansial liyane ing antarane utawa ing antarane Pelamar lan sapa wae sing duwe kepentingan finansial lan / utawa kontrol ing lisensi, kalebu petani, pamilik, lan pejabat, utawa narasi yen kesepakatan sacara lisan.

4. Dokumentasi madegake yen Pelamar ngetrapake aset udakara $ 20,000 paling ora $ XNUMX.

5. Sifat lan jinis obligasi, silihan, garis kredit, lan sapiturute, ditanggepi utawa kaleksanan, utawa bakal ditokake utawa kaleksanan, sing ana gandhengane karo bukaan utawa operasi grower koperasi sing diusulake.

6. Pambocoran kabeh sumber dana sing digunakake kanggo ndarbeni utawa ngembangake bisnis penanam kerajinan lan dokumentasi babagan pendanaan kasebut. Pelamar kudu ngrampungake lembar kerja ing ngisor iki kanggo individu utawa lembaga sing dingerteni ing informasi ing ndhuwur.

Q: Perwira Kepala utawa Pernyataan Pambocoran Anggota Dewan

Formulir pimpinan pejabat Kerajinan Grower kudu rampung kanggo saben petugas utama lan / utawa anggota dewan. Formulir iki kudu diisi kanthi lengkap sanajan ana kemungkinan informasi duplikat.

R. Ukara Notarized

Pelamar Pengrajin Kerajinan kudu menehi tandha lan menehi notifikasi babagan statement sing menehi khusus supaya dheweke ora nindakake perkara tartamtu, lan informasi kasebut sing ana ing aplikasi pengusaha kerajinan pancen bener lan bener.

S: Formulir Persetujuan Fingerprint

Pelamar lisensi petani kerajinan kudu ngrampungake Formulir Persetujuan lan Formulir Kabar Fingerprint lan ngirim langsung menyang vendor scan langsung. Formulir iki ora kalebu ing Aplikasi. Pelamar ora kudu ngowahi Jeneng Agensi sing Nyuwun, Pengenal ORI Identitas Agensi, Nyuwun Alamat Agensi, utawa kolom Kode Tujuan Formulir kasebut.

Pengin Mbukak Tanduran Pertumbuhan

Cara Dadi Petani Kerajinan ing Illinois

Kita bakal nyakup aplikasi sing bakal ngaktifake udakara 150 pamilih anyar ing pasar penanaman Illinois Cannabis ing taun-taun sing bakal teka.

Kanggo mbantu wong nemokake informasi iki babagan cara entuk lisensi petani kerajinan - ajeni seneng lan lengganan. Saiki ayo ngobrol babagan garis wektu lan apa sing dadi aplikasi kanggo entuk lisensi. Iki minangka prosedur sing dawa banget - nanging yen sampeyan tetep nganti pungkasan, sampeyan bakal ngerti wangsulan saka pitakon "cAku duwe kerajinan sing tuwuh, infuser lan dispensary kabeh ing bangunan sing padha yen kabeh duwe entitas sing kapisah lan duwe lisensi? Hmm… uga, ayo ngrampungake babagan carane entuk lisensi kerajinan sampeyan.

Pira Lisensi Tukang Craft ditanggepi ing Illinois?

Departemen Pertanian kudu - sing wajib - ngetokake nganti 40 lisensi petani kerajinan nganti tanggal 1 Juli 2020, lan ora bisa adol lisensi kasebut nganti tanggal 21 Desember 2021. Uga tanggal 21 Desember 2021, departemen pertanian bakal menehi 60 lisensi petani kerajinan ing Illinois. Sawise tanggal 1 Januari 2022, departemen pertanian bisa nambah jumlah petani kerajinan lan ngganti aplikasi lisensi - nanging ora bisa ngluwihi 150 petani kerajinan ing negara kasebut.

Lisensi anyar kanggo petani ganja wiwitan ing Illinois.

Dadi ayo ngomong babagan apa sing khusus kudu mlebu aplikasi lisensi kasebut kanggo petani 100 kerajinan pertama ing Illinois.

Bagean 30-10 ukum kalebu aplikasi kasebut. Kunjungi kaca web babagan pengacara industri ganja kanggo tautan kanggo ndownload bagean iki supaya sampeyan bisa duwe salinan persyaratan kanggo mbantu perusahaan ganja mbukak ing Illinois.

Aplikasi kasebut kalebu:

  1. Ragad aplikasi sing ora bisa dibalekake $ 5,000 - ragad lisensi yaiku $ 30,000 yen aplikasi sampeyan kalebu salah sawijining beja sing dipilih.
  2. Jeneng legal tukang kerja kerajinan
  3. Alamat fisik sing diusulake para penggarap kerajinan
  4. Jeneng, alamat, nomer jaminan sosial, tanggal lair saben petugas kepala lan anggota dewan petani kerajinan - kabeh kudu umure paling ora 21 taun.
  5. Rincian nerusake administratif utawa pengadilan (pengadilan) ing ngendi ana wong sing mbutuhake syarat 4 sumpah, utawa duwe lisensi dibatalake utawa dilereni.
  6. Nyaranake salinan undang-undang kalebu prosedur kanggo pengawasan pengrajin kerajinan, kalebu pangembangan lan implementasi sistem pemantauan tanduran, rekaman rekaman akurat, rencana staf, lan rencana keamanan sing disetujoni dening Departemen Polisi Negara sing netepi masalah aturan saka departemen Ag-Coming kanggo Oktober 2019- Sawijining persediaan fisik kudu ditindakake tanduran kanthi mingguan dening petani kerajinan.

-deleng, iki sebabe aku ngomong karo wong-wong sadurunge yen biayane bakal larang, akeh bisnis sing mbukak, dheweke ora ngemot kabeh dokumen pamrentah iki sadurunge durung entuk ijin kanggo mbukak bisnis - mula konsultan bakal ngisi puluhan yen ora atusan ewu dolar kanggo mbantu bisnis sampeyan entuk lisensi kanggo tuwuh ing Illinois, mula takon marang vendor kasebut yen duwe tugas fidusia kanggo bisnis sampeyan - kaya pengacara sampeyan. Saiki bali menyang kabeh syarat.

  1. Verifikasi dening Polisi Negara yen kabeh mriksa latar mburi perwira utama, anggota dewan, lan agen saka pembentukan bisnis ganja wis ditindakake.
  2. Salin orgindace utawa ijin zoning lokal saiki lan verifikasi manawa petani kerajinan tundhuk karo aturan zoning lokal
  3. Praktik kerja sing diusulake - buku pegawe alias karyawan - sing nduduhake rencana tumindak kanggo menehi informasi, nyewa lan ndidik minoritas, wanita, veteran lan penyandang cacat, nindakake praktik tenaga kerja sing adil lan menehi perlindungan para pekerja.
  4. Tampilake pengalaman ing praktik utawa bisnis sing ningkatake kekuwatan ekonomi ing wilayah sing ora kena pengaruh.
  5. Pengalaman karo penanaman ag biz utawa operasi hortikultur
  6. Keterangan fasilitas terlampir, dikunci ing ngendi ganja bakal ditanam, dipanen, diprodhuksi, di rangkep, utawa digunakake disiapake kanggo distribusi menyang organisasi dispensing.
  7. Panaliten ing fasilitas terlampir, dikunci kalebu pertanian
  8. Budidaya, pangolahan, persediaan lan rencana kemasan,
  9. Katrangan babagan pengalaman pelamar karo teknologi tech cul lan standar industri.
  10. Dhaptar derajat, sertifikat, utawa pengalaman sing relevan saka kabeh calon pejabat, anggota dewan lan gents bisnis sing gegandhengan
  11. Identitas saben wong kanthi kapentingan finansial utawa voting 5% utawa luwih
  12. Rencana sing nggambarake kepiye petani kanggo ngrampungake saben ing ngisor iki:
    1. Kabutuhan energi - lan adopsi panggunaan energi berkelanjutan
    2. Warta banyu lan kebijakan panggunaan utawa konservasi banyu sustainable
    3. Pengelolaan limbah lan pengurangan sampah
  13. Rencana daur ulang kanggo bungkus sing tuku, sampah daur ulang sing diasilake, utawa sampah ganja

Luwih - kabeh sampah ganja ora bakal bisa digiling kanthi sampah liyane sing bisa dibuwang.

Apa sing kudu ditindakake para tukang kerja kanggo nggawe lisensi kasebut?

  1. Komitmen kanggo netepi ketentuan sampah lokal - lan tetep tundhuk karo kabeh persyaratan lingkungan federal lan negara kalebu - nyimpen kabeh sampah organik karo produk ganja sing wis rampung, mbuwang sampah cair sing ana ganja.
  2. Komitmen standar teknologi kanggo efisiensi sumber daya saka fasilitas tani kerajinan - tegese
    1. Petani kerajinan janji nggunakake sumber daya kanthi irit - kalebu tenaga lan banyu kanggo budidaya ganja & nyukupi utawa ngluwihi sarat teknologi kanggo
    2. Lampu
    3. HVAC
      1. Gumantung ing ukuran ruang kanopi apa jinis HVAC digunakake
    4. Penapis banyu
      1. Kalebu sistem mbanyoni otomatis
      2. Ukurake larian banyu ing sistem.
  3. Sembarang informasi liyane sing dibutuhake miturut aturan.

Deleng - maju terus. Crita sing dawa - aplikasi kerajinan bakal mbutuhake wektu sing suwe lan mula konsultan bakal ana ing kana kanggo adol kepiye carane nindakake lan kenapa bisa, nanging sadurunge sampeyan nindakake - waca carane aplikasi bakal entuk skor .  

Nyithak Aplikasi Tumbuh Kerajinan

Kita ngalih bagean 30-15 saka undang-undang Tukang Kerajinan kanggo entuk nilai yen dijaluk. Poin kasebut ora dikatutake kanthi apik, nanging kita bisa mbalikke matematika kanggo ngira 78% poin sing ora diterangno langsung.

  1. Cocog saka fasilitas sing diusulake
  2. Cocog karo rencana pelatihan karyawan
  3. Keamanan lan tetep cathetan
  4. Rencana budidoyo
  5. Rencana keamanan lan label produk
  6. Rencana bisnis
  7. Status Pelamar minangka pelamar ekuitas sosial - yen video kasebut rampung - Aku bakal nyelehake link kasebut ing kana. - iki nomer kaping pisanan sing disedhiyakake, ora kurang saka 20% poin sing kasedhiya ing kategori iki - mula paling ora 20% keputusan yaiku, ora preduli yen sampeyan pengin lisensi.
  8. Praktik tenaga kerja lan lapangan kerja - sing bakal kurang saka 2% nganti total poin sing kasedhiya - udakara 10x kurang mbebayani tinimbang ekuitas sosial, nanging isih duwe praktik kerja sing apik,
  9. Rencana lingkungan babagan operasi penanaman sampeyan kaya rencana HVAC, H20, efisiensi energi lan teknologi.
  10. Kerajinan tuwuh luwih saka 51% sing diduweni saka penduduk Illinois
  11. Kerajinan tuwuh luwih saka 51% diduweni utawa dikontrol dening para veteran
  12. Rencana bhinéka sing kalebu narasi ora luwih saka 2,500 tembung sing nemtokake tujuan sampeyan beda ing kepemilikan, manajemen, pakaryan lan kontraksi
  13. Punapa mawon departemen ag bisa ditetepake miturut aturan kanggo poin
  14. 2 angka bonus kanggo rencana pelamar kanggo melu karo komunitas, nanging iki mung dianugerahi yen aplikasi kanggo wilayah tartamtu diikat.

Yen sampeyan menang - mula ana rencana sing dilebokake ing aplikasi kerajinan dadi syarat lisensi - yen ora tundhuk karo kabijakan lan prosedur sampeyan dhewe bakal nyebabake kerajinan sampeyan bakal ngalami risiko ilang lisensi - mula sampeyan luwih becik tegese apa sing sampeyan ucapake ing aplikasi .

 Apa sampeyan pancen pengin lisensi petani kerajinan?

Wah, aku ngerti - bener? Aplikasi iki pancen edan & yen sampeyan menang, mula bakal dadi syarat lisensi sampeyan. Nanging yen sampeyan seneng iki lan pengin informasi luwih lengkap, lengganan saluran kasebut lan wenehi ringkesan babagan konten supaya luwih akeh sing kasedhiya ing feed sampeyan.

Bisa Tanduran Kerajinan Nyambung menyang Dispensary ing Illinois?

 Miturut kaca 215 ukum - petani bisa nggawe premis karo infuser utawa dispensary - lan duwe lisensi sing nuduhake wilayah umum kaya kamar loker, kamar makan awan, kamar mandhi.

Dadi ing sawijining dina, kerajinan kasebut bisa tuwuh dadi bisnis ganja wiwit wiji nganti didol - kita bakal weruh.

metu

Matur nuwun wis gabung karo aku ing episode iki - elinga, legalisasi ganja mung kari sawetara wulan - mula wiwiti rencana sampeyan kanggo budidaya. Lan yen sampeyan butuh pitulungku, cukup google pengacara ganja lan hubungi aku. Tentrem kabeh!

 

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...

Lisensi Marijuana Warisan Detroit

Lisensi Marijuana Warisan Detroit

Detroit Legacy minangka istilah ukum sing nembe ditemtokake amarga pengin dadi operator ganja ing Kutha. Detroit pungkasane mlebu industri ganja sing digunakake diwasa nganti meh setaun sawise negara bagian Michigan nglegalake ganja rekreasi sing kira-kira bisa ngasilake $ 3 milyar ing ...

Pembaruan litigasi ganja ing Illinois

Pembaruan litigasi ganja ing Illinois

  Proses aplikasi lisensi ganja ing Illinois wis akeh prekara sing sampurna. Asil ing akeh tuntutan hukum lan akeh rasa ora puas umum. Kita mutusake kanggo nganyari sampeyan babagan kabeh proses sing ana ing jero, kenapa nggawe ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This