Lisensi Penanam Kerajinan Illinois

Kepiye entuk Lisensi Tukang Craft ing Illinois?

Kanggo dadi petani kerajinan ing negara bagian Illinois, perusahaan sampeyan kudu ngirim aplikasi lisensi petani kerajinan saka Departemen Pertanian. Kanggo entuk lisensi petani kerajinan, pelamar kudu nampa paling ora 75% poin sing kasedhiya.

Ing babak 2020 taun 40, pelamar petani kerajinan sing paling ora nampa 75% poin bakal entuk lisensi petani kerajinan. Lisensi kasebut bakal dianugerahi luwih dhisik kanggo pelamar skor paling dhuwur, banjur mudhun nganti kabeh lisensi dianugerahi. Mula, supaya poin maksimal kasedhiya ing saben bagean saka aplikasi iku penting banget.

  • Ing taun 2021 lisensi petani kerajinan 60 liyane bakal dianugerahi dening Departemen Pertanian Illinois kanthi basis sing padha - kajaba ora ana amandemen, lengganan newsletter kanggo tetep ndhuwur Lisensi Ganja Illinois warta.

Apa lisensi Craft Grower ing Illinois Ganja?

"Pembudidaya kerajinan" tegese fasilitas sing dilakokno dening organisasi utawa bisnis sing dilisensi dening Departemen Pertanian kanggo ngolah, garing, ngobati, lan ngemas ganja lan nindakake kegiatan liyane sing dibutuhake supaya ganja kasedhiya kanggo didol ing organisasi dispensing utawa digunakake ing a organisasi pangolahan. Penanam kerajinan bisa ngemot nganti 5,000 kaki persegi ruang kanopi ing papan kanggo tanduran ing negara ngembang. Departemen Pertanian bisa menehi wewenang nambah utawa nyuda ruang budidaya panggung kembang kanthi tambahan 3,000 kaki persegi miturut aturan adhedhasar kabutuhan pasar, kapasitas penanam kerajinan, lan riwayat kepatuhan utawa ketidakpatuhan pemegang lisensi, kanthi ruang maksimal 14,000 kaki persegi kanggo nandur tanduran ing tahap ngembang, sing kudu ditanam ing kabeh tahap pertumbuhan ing wilayah sing ditutup lan aman.

POS sing disengkuyung: Entuk Proyek ing Industri Ganja

Aplikasi PDF grower kerajinan Illinois

Informasi Aplikasi Lisensi Pengembang Kerajinan Illinois

Negara Bagian Illinois njupuk pitakon saka Pelamar lisensi tukang Kerajinan

Aplikasi lisensi Tukang Kerajinan

Pelamar didhukung kanggo ngirim pitakon tertulis menyang Departemen babagan aplikasi, bahan aplikasi, utawa proses aplikasi. Departemen bakal ngirim tanggapan babagan rong tanggal kaya ing ngisor iki. Departemen bisa uga ngringkes pitakon sing ana gandhengane lan ora bakal nerbitake tanggapan tumrap pitakon sing bola-bali, pitakon sing ora ana gandhengane karo proses aplikasi, utawa pitakon hipotesis khusus fakta.

Informasi Aplikasi Lisensi Pengembang Kerajinan Illinois

Departemen Pertanian Illinois bakal ngirim pitakonan sing ditampa lan tanggapane Departemen ing rong tanggal. Tanggepan tanggapan kaping pisanan, kanggo pitakon sing ditampa dening Departemen ing 5:00 ing 14 Januari 2020, bakal dikirim ing 5:00 ing 21 Januari 2020. Balesan tanggap kapindho, kanggo pitakon sing ditampa dening 5:00. sore ing 28 Januari 2020, bakal dikirim ing 5:00 ing tanggal 4 Februari 2020. Departemen bakal mbalekake identitas penuntut saka pitakon lan wangsulan sing dikirim. Departemen ora bakal nanggapi pitakon utawa pitakon sing ora tinulis sing diajukake sawise 28 Januari 2020. Pitakon bisa uga diajukake menyang: AGR.AdultUse@illinois.gov

Pameran Aplikasi Lisensi Kerajinan Illionis

A: Cocog Fasilitas sing Nyaranake

Cocog Penawaran Fasilitas sing Apike kudu: (1) nuduhake manawa fasilitas sing diusulake cocog kanggo tanduran ganja sing efektif lan aman; (2) nuduhake kemampuan kanggo nyukupi panjaluk konsumen kanthi nggunakake fasilitas kerajinan kanthi cara sing aman lan efisien kanthi pengaruh minimal ing lingkungane lan masarakat sekitar; lan (3) nyedhiyakake Rencana Operasi lan Manajemen Manajemen. Gunggung Poin: 75 Watesan Kaca: 50

B: Kesesuaian Rencana Latihan Karyawan

Kesesuaian Pelamar Pelatihan Karyawan kudu: (1) nggambarake rencana staffing sing bakal nyedhiyakake lan njamin tenaga kerja lan pengalaman sing cukup kanggo jam kerja sing bisa diakses, produksi aman, sanitasi, keamanan, lan pencegahan nyolong; lan (2) nyedhiyakake buku pegawe kanggo karyawan sing bakal menehi pandhuan kerja administrasi lan kabijakan fasilitas kanggo para karyawan. Total Poin: Watesan 50 Halaman: 15, ora kalebu salinan buku tangan sing diusulake

C: Rencana Keamanan lan Ngrekam cathetan

Pelamar kudu: (1) nduduhake kemampuan kanggo nyegah nyolong utawa pangalihan ganja lan kepiye rencana kasebut bakal mbantu ISP, Departemen, lan penegak hukum lokal kanggo nindakake tanggung jawab penegak ukum, kalebu bukti kepatuhan kabeh barang ing Bagean 1300.355, 1300.380 , lan 1300.385 saka aturan darurat; (2) nduduhake manawa rencana kanggo nyimpen rekam, nglacak lan ngawasi inventaris, kontrol kualitas lan keamanan lan kabijakan lan prosedur liyane bakal nyuda kegiatan sing ora sah, kalebu gambaran rencana pemohon kanggo mengkoordinasi lan mbuwang ganja sing ora digunakake utawa surplus karo ISP lan Departemen; (3) njlentrehake fasilitas tertutup, dikunci kanggo ngamanake lan nyimpen ganja lan langkah-langkah keamanan Pelamar, kalebu langkah-langkah nalika lokasi ditutup kanggo bisnis lan langkah-langkah sing ditindakake kanggo mesthekake yen ganja ora katon ing masarakat; (4) Pelamar uga kudu menehi rencana kanggo ndhaptar lisensi transporter utawa rencana kerja karo transporter kanthi lisensi lan prosedur kanggo ngirim produk ganja lan ganja sing aman lan aman menyang perusahaan bisnis ganja. Ana sawetara tambahan anyar ing rencana keamanan ganja sawetara sorotan kalebu rekaman rekaman 90 dina lan rekaman awan 90 dina kudu kasedhiya kanggo negara kasebut. Aplikasi kerajinan tuwuh ing Illinois ora mbutuhake satpam ana ing lokasi sajrone jam operasi. Total Poin: 145 Batas Kaca: 65

D: Rencana Budidaya

Pelamar kudu: (1) njlèntrèhaké rencana kasebut kanggo nyedhiyani suplemen ganja sing tanpa gangguan kanggo dispensarian pangguna; (2) nduduhake kawruh babagan cara penanaman sing bakal digunakake, kalebu macem-macem galur sing bakal ditanam lan pengalaman Pelamar, yen ana, kanthi nambah galur utawa produk pertanian sing komparen; (3) nduduhake langkah-langkah sing bakal ditindakake kanggo njamin kualitas ganja, kalebu kemurnian lan konsistensi, ganja sing diwenehake kanggo dispensari. Gunggung Poin: 75 Watesan Kaca: 50

E: Rencana Keamanan lan Pelabelan Produk

Pelamar Craft Grow kudu: (1) njlentrehake rencana kemasan lan label ganja sing aman lan akurat; (2) njlentrehake rencana kanggo nyoba ganja lan mesthekake yen kabeh ganja ora kena kontaminan; (3) nggambarake rencana nggawe kelingan produk yen ana cacat produk utawa konsekuensi kesehatan sing ala tumrap konsumen, kalebu cara ngenali produk, menehi kabar dispenser lan / utawa konsumen, lan pembuangan produk sing bali. Total Poin: 95 Kaca Watesan: 55

F: Rencana lan Layanan Bisnis sing bakal diwenehake

rencana bisnis ganja kanggo pelamar lisensi petani kerajinan kudu:

  1. nyediakake rencana bisnis sing nerangake kepiye rencana petani kerajinan supaya bisa digunakake kanthi jangka panjang, kalebu gambaran rinci babagan jumlah lan sumber komitmen ekuitas lan utang lan kelayakan finansial;
  2. nduduhake lan / utawa nggambarake pengalaman sing dilamar Pelamar utawa pejabat, anggota dewan, utawa penggabung ing manajemen bisnis, industri iki, utawa pertanian lan hortikultura, lan tingkat keterlibatan utawa kemampuane kanggo pengaruh operasional saben dina saka fasilitas;
  3. nyedhiyakake jadwal wiwitan sing nyedhiyakake wektu kira-kira wiwit disetujoni ijin nganti operasi lengkap, lan basis perkiraan. Iki kudu nyakup pernyataan manawa lisensi Pelamar bisa nduduhake pengalaman utawa praktik bisnis sing ningkatake pemberdayaan ekonomi ing Area sing Ora Disengaja.
  4. Total Poin: 110 Batas Kaca: 60

G: Pelamar Ekuitas Sosial

Iki minangka syarat Pemohon Ekuitas Sosial sing normal sing wis ditulis kanthi akeh - Klik kene kanggo informasi lengkap babagan komponen pelamar usaha sosial ing lisensi petani kerajinan.

200 poin - ora ana watesan kaca.

H: Praktik Pakaryan lan Pakaryan Pelamar Lisensi Kerajinan

Pelamar kudu: nyedhiyakake rencana kanggo nyedhiyakake lingkungan kerja sing aman, sehat lan ekonomi kanggo karyawan, kalebu, nanging ora diwatesi, rencana sing ana babagan safety lan standar lingkungan kerja, kode tumindak, keuntungan kesehatan, keuntungan pendidikan, pensiun, standar upah sing urip, lan mlebu persetujuan perdamaian karo karyawan. Gunggung Poin: 20 Watesan Kaca: 10

Aku: Rencana Lingkungan

Pelamar kudu: (1) nyedhiyakake utawa nduduhake rencana kanggo nyilikake tilas karbon, dampak lingkungan, lan kebutuhan sumber daya kanggo produksi ganja lan; (2) njlentrehake rencana kanggo nggunakake energi alternatif, perawatan banyu sampah lan mlayu, lan perawatan udhara sing diijolke. Gunggung Poin: 20 Watesan Kaca: 10

J: Residen Illinois Dikontrol utawa Milik

Pelamar Lisensi Pengembang Kerajinan kudu ngumumake manawa Pelamar minangka Residen utawa Kontrak Residen ing Illinois. Yen Pelamar ora ndhaptar Residen utawa Diduweni Resident Illinois, Pelamar ora kudu menehi informasi luwih lengkap ing Pameran iki. Yen Pelamar wis nglamar minangka Residen utawa Milik Pendhudhuk ing Illinois, Pelamar kudu: nyediakake cathetan pajak sing mbuktekake fasilitas kasebut bakal dikontrol utawa diduweni dening individu utawa individu sing wis dadi penduduk ing Illinois saben 51 taun kepungkur. Total Points: 5 Page Limit: ora ana

K: Kontrol Veteran utawa Milik

Pelamar kudu ngumumake manawa Pelamar dikontrol Veteran utawa duwe. Yen Pelamar ora dikontrol utawa diduweni Veteran, Pelamar ora kudu menehi informasi luwih lengkap ing Pameran iki. Yen Pelamar nglamar minangka duweke Veteran utawa Dikontrol, Pelamar kudu: nyedhiyakake bukti sing mbuktikake manawa fasilitas kasebut dikontrol utawa diduweni dening veteran, kaya sing ditegesake ing Bagean 51-45 Kode Pengadaan Illinois (57 ILCS 30). Total Points: 500 Page Limit: ora ana

L: Rencana Kepelbagaian

Pelamar kudu: menehi narasi sing netepake tujuan kanggo macem-macem kepemilikan, manajemen, pakaryan, lan kontrak kanggo mesthekake manawa peserta lan klompok macem-macem entuk kesempatan sing padha. Jumlah Poin: 100 Watesan halaman: Ora luwih saka 2500 tembung

M: Bagean Bonus (Opsional)

Yen ana gandhengane kanggo ngetrapake aplikasi Craft Grower, Departemen Pertanian Illinois bisa menehi nganti 2 poin bonus kanggo inisiatif sing disenengi nanging ora dibutuhake ing kategori ing ngisor iki: (1) rencana tunjangan komunitas, (2) rencana pencegahan penyalahgunaan obat-obatan , (3) laporan komunitas / lingkungan lokal. Yen ngirim Pameran iki, Pelamar kudu: nyatakake kategori (utawa kategori) lisensi sing Pelamar wis siyap nanggepi. Saben kategori lan respons sing cocog kudu diwenehi label kanthi jelas. Total Poin: 2 saben kategori Limit Kaca: 10 saben kategori

N: Kepemilikan Properti

Pelamar kudu ngirim dokumentasi sing beda-beda gumantung karo status Pelamar minangka pamilik properti. Yen properti ing lokasi sing diusulake disewa dening Pelamar, Pelamar kudu ngirim: salinan sewa, konfirmasi kepemilikan tanah, identifikasi hipotek lan / utawa sing duwe utang, pratelan tinulis saka pemilik properti lan / utawa tuan tanah sing menehi sertifikasi kanggo fasilitas tuwuh kerajinan kanggo dioperasikake ing papan kasebut dening pelamar paling ora nganti tanggal 31 Desember 2021, lan yen ditrapake, verifikasi notifikasi saka pemilik properti marang sapa wae lan kabeh hipotek lan / utawa pemegang saham sing sampurna yen properti kasebut bakal digunakake fasilitas tuwuh kerajinan paling sethithik nganti tanggal 31 Desember 2021, lan idin saka pihak hipotek lan / utawa pemegang saham sing sampurna.

Yen properti kasebut dudu duweke utawa saiki disewakake dening Pelamar, Pelamar kudu ngirim: pratelan tinulis saka pemilik properti lan / utawa tuan tanah sing menehi persetujuan kanggo para pelamar kanggo nyewa utawa tuku tanah kasebut kanggo tujuan ngoperasikake fasilitas tuwuh kerajinan paling ora liwat 31 Desember 2021, lan yen ditrapake, verifikasi kabar saka pemilik properti marang sapa wae lan kabeh hipotek lan / utawa pemegang saham sing sampurna yen properti kasebut bakal digunakake minangka fasilitas pengembangan kerajinan paling sethithik nganti tanggal 31 Desember 2021, lan idin kasebut hipotek lan / utawa sing duwe utang sampurna. Yen properti kasebut diduweni dening Pelamar, Pelamar kudu ngirim: konfirmasi kepemilikan tanah, identifikasi apa wae lan kabeh hipotek lan utawa sing duwe utang sing sampurna, lan yen ditrapake, verifikasi notifikasi kanggo kabeh lan kabeh hipotek lan / utawa sing duwe utang sing sampurna yaiku properti kasebut kanggo digunakake minangka fasilitas pakaryan tuwuh paling ora nganti tanggal 31 Desember 2021; lan idin kasebut dening hipotek lan / utawa pemegang saham sing sampurna. Watesan kaca: ora ana

O: Zon Wigati Zoning

Pameran iki ngemot rong bagean: siji sing bakal dirampungake dening Pelamar, lan siji bakal rampung dening panguwasa zoning lokal. Loro bagean kasebut kudu dirampungake.

P: Informasi Organisasi lan Pambocoran Minat Kapentingan

Pelamar lisensi kudu nyampekano kabeh informasi finansial sing gegandhengan karo petani kerajinan. Nalika nanggapi Pameran iki, Pelamar dianjurake supaya maneh definisi "kapentingan finansial" ing aturan, lan Seksi 1300.305 lan 1300.300 (c) (22) - (27). Pelamar Penggali Kerajinan kudu nyedhiyakake:

1. Struktur kepemilikan Penanam Kerajinan, kalebu kapentingan kepemilikan persentase saben entitas individu utawa bisnis. Iki kudu ngerteni kabeh pejabat utama lan entitas bisnis sing liwat cara langsung utawa ora langsung, ngatur, duwe utawa ngontrol kapentingan lan aset Pelamar Pengrajin Kerajinan. a. Pelamar kudu nyatakake jinis apa entitas bisnis yaiku: proprietor tunggal, kemitraan, kemitraan winates, kemitraan tanggung jawab winates, perusahaan, perusahaan tanggung jawab winates, utawa liyane.

aku. Pemilik tunggal kudu nyedhiyakake jeneng, omah, lan tanggal lair saka pihak sing. ii. Kabeh kemitraan kudu menehi jeneng lan alamat kabeh mitra, umum lan winates, lan dokumen kemitraan. iii. Mitra sing winates, kemitraan tanggung jawab, perusahaan, lan perusahaan tanggung jawab winates kudu menehi salinan sertifikat eksistensi lan salinan sertifikat Pendapat sing apik saka Sekretaris Negara Illinois, sing diterbitake sajrone 60 dina kepungkur. iv. Perusahaan tanggung jawab winates kudu nyedhiyakake salinan Organisasi Organisasi lan dhaptar anggota perusahaan tanggung jawab winates lan informasi kontak kasebut. v. Perusahaan kudu nyedhiyakake salinan Artikel saka Gabungan, lan salinan registrasi jeneng sing diterbitake dening Sekretaris Negara yen ana. Perusahaan uga kudu menehi jeneng lan alamat kabeh para pemegang saham lan direktur perusahaan.

1. Kabeh entitas asing kudu nyedhiyakake dokumentasi sing ditrapake kanggo jinis entitas ing ndhuwur, ditambah salinan Sertifikat Barang Lisensi petani kerajinan IllinoisNgadeg saka yurisdiksi penggabungan, lan salinan Sertifikat Otoritas sing diterbitake dening Sekretaris Negara Illinois.

2. Bagan organisasi saiki Cower Grower, kalebu katrangan posisi lan jeneng lan resume wong sing duwe posisi. Kalebu katrampilan tambahan, pendhidhikan, utawa pengalaman sing ana gandhengane karo penanam kerajinan sing ora kalebu resume karyawan.

3. Salinan perjanjian ganti rugi, perjanjian manajemen, perjanjian persetujuan, utawa dokumen finansial liyane ing antarane utawa ing antarane Pelamar lan sapa wae sing duwe kepentingan finansial lan / utawa kontrol ing lisensi, kalebu petani, pamilik, lan pejabat, utawa narasi yen kesepakatan sacara lisan.

4. Dokumentasi madegake yen Pelamar ngetrapake aset udakara $ 20,000 paling ora $ XNUMX.

5. Sifat lan jinis obligasi, silihan, garis kredit, lan sapiturute, ditanggepi utawa kaleksanan, utawa bakal ditokake utawa kaleksanan, sing ana gandhengane karo bukaan utawa operasi grower koperasi sing diusulake.

6. Pambocoran kabeh sumber dana sing digunakake kanggo ndarbeni utawa ngembangake bisnis penanam kerajinan lan dokumentasi babagan pendanaan kasebut. Pelamar kudu ngrampungake lembar kerja ing ngisor iki kanggo individu utawa lembaga sing dingerteni ing informasi ing ndhuwur.

Q: Perwira Kepala utawa Pernyataan Pambocoran Anggota Dewan

Formulir pimpinan pejabat Kerajinan Grower kudu rampung kanggo saben petugas utama lan / utawa anggota dewan. Formulir iki kudu diisi kanthi lengkap sanajan ana kemungkinan informasi duplikat.

R. Ukara Notarized

Pelamar Pengrajin Kerajinan kudu menehi tandha lan menehi notifikasi babagan statement sing menehi khusus supaya dheweke ora nindakake perkara tartamtu, lan informasi kasebut sing ana ing aplikasi pengusaha kerajinan pancen bener lan bener.

S: Formulir Persetujuan Fingerprint

Pelamar lisensi petani kerajinan kudu ngrampungake Formulir Persetujuan lan Formulir Kabar Fingerprint lan ngirim langsung menyang vendor scan langsung. Formulir iki ora kalebu ing Aplikasi. Pelamar ora kudu ngowahi Jeneng Agensi sing Nyuwun, Pengenal ORI Identitas Agensi, Nyuwun Alamat Agensi, utawa kolom Kode Tujuan Formulir kasebut.

Cara Dadi Petani Kerajinan ing Illinois

Kita bakal nyakup aplikasi sing bakal ngaktifake udakara 150 pamilih anyar ing pasar penanaman Illinois Cannabis ing taun-taun sing bakal teka.

Kanggo mbantu wong nemokake informasi iki babagan cara entuk lisensi petani kerajinan - ajeni seneng lan lengganan. Saiki ayo ngobrol babagan garis wektu lan apa sing dadi aplikasi kanggo entuk lisensi. Iki minangka prosedur sing dawa banget - nanging yen sampeyan tetep nganti pungkasan, sampeyan bakal ngerti wangsulan saka pitakon "cAku duwe kerajinan sing tuwuh, infuser lan dispensary kabeh ing bangunan sing padha yen kabeh duwe entitas sing kapisah lan duwe lisensi? Hmm… uga, ayo ngrampungake babagan carane entuk lisensi kerajinan sampeyan.

Pira Lisensi Tukang Craft ditanggepi ing Illinois?

Departemen Pertanian kudu - sing wajib - ngetokake nganti 40 lisensi petani kerajinan nganti tanggal 1 Juli 2020, lan ora bisa adol lisensi kasebut nganti tanggal 21 Desember 2021. Uga tanggal 21 Desember 2021, departemen pertanian bakal menehi 60 lisensi petani kerajinan ing Illinois. Sawise tanggal 1 Januari 2022, departemen pertanian bisa nambah jumlah petani kerajinan lan ngganti aplikasi lisensi - nanging ora bisa ngluwihi 150 petani kerajinan ing negara kasebut.

Lisensi anyar kanggo petani ganja wiwitan ing Illinois.

Dadi ayo ngomong babagan apa sing khusus kudu mlebu aplikasi lisensi kasebut kanggo petani 100 kerajinan pertama ing Illinois.

Bagean 30-10 ukum kalebu aplikasi kasebut. Kunjungi kaca web babagan pengacara industri ganja kanggo tautan kanggo ndownload bagean iki supaya sampeyan bisa duwe salinan persyaratan kanggo mbantu perusahaan ganja mbukak ing Illinois.

Aplikasi kasebut kalebu:

  1. Ragad aplikasi sing ora bisa dibalekake $ 5,000 - ragad lisensi yaiku $ 30,000 yen aplikasi sampeyan kalebu salah sawijining beja sing dipilih.
  2. Jeneng legal tukang kerja kerajinan
  3. Alamat fisik sing diusulake para penggarap kerajinan
  4. Jeneng, alamat, nomer jaminan sosial, tanggal lair saben petugas kepala lan anggota dewan petani kerajinan - kabeh kudu umure paling ora 21 taun.
  5. Rincian nerusake administratif utawa pengadilan (pengadilan) ing ngendi ana wong sing mbutuhake syarat 4 sumpah, utawa duwe lisensi dibatalake utawa dilereni.
  6. Nyaranake salinan undang-undang kalebu prosedur kanggo pengawasan pengrajin kerajinan, kalebu pangembangan lan implementasi sistem pemantauan tanduran, rekaman rekaman akurat, rencana staf, lan rencana keamanan sing disetujoni dening Departemen Polisi Negara sing netepi masalah aturan saka departemen Ag-Coming kanggo Oktober 2019- Sawijining persediaan fisik kudu ditindakake tanduran kanthi mingguan dening petani kerajinan.

-deleng, iki sebabe aku ngomong karo wong-wong sadurunge yen biayane bakal larang, akeh bisnis sing mbukak, dheweke ora ngemot kabeh dokumen pamrentah iki sadurunge durung entuk ijin kanggo mbukak bisnis - mula konsultan bakal ngisi puluhan yen ora atusan ewu dolar kanggo mbantu bisnis sampeyan entuk lisensi kanggo tuwuh ing Illinois, mula takon marang vendor kasebut yen duwe tugas fidusia kanggo bisnis sampeyan - kaya pengacara sampeyan. Saiki bali menyang kabeh syarat.

  1. Verifikasi dening Polisi Negara yen kabeh mriksa latar mburi perwira utama, anggota dewan, lan agen saka pembentukan bisnis ganja wis ditindakake.
  2. Salin orgindace utawa ijin zoning lokal saiki lan verifikasi manawa petani kerajinan tundhuk karo aturan zoning lokal
  3. Praktik kerja sing diusulake - buku pegawe alias karyawan - sing nduduhake rencana tumindak kanggo menehi informasi, nyewa lan ndidik minoritas, wanita, veteran lan penyandang cacat, nindakake praktik tenaga kerja sing adil lan menehi perlindungan para pekerja.
  4. Tampilake pengalaman ing praktik utawa bisnis sing ningkatake kekuwatan ekonomi ing wilayah sing ora kena pengaruh.
  5. Pengalaman karo penanaman ag biz utawa operasi hortikultur
  6. Keterangan fasilitas terlampir, dikunci ing ngendi ganja bakal ditanam, dipanen, diprodhuksi, di rangkep, utawa digunakake disiapake kanggo distribusi menyang organisasi dispensing.
  7. Panaliten ing fasilitas terlampir, dikunci kalebu pertanian
  8. Budidaya, pangolahan, persediaan lan rencana kemasan,
  9. Katrangan babagan pengalaman pelamar karo teknologi tech cul lan standar industri.
  10. Dhaptar derajat, sertifikat, utawa pengalaman sing relevan saka kabeh calon pejabat, anggota dewan lan gents bisnis sing gegandhengan
  11. Identitas saben wong kanthi kapentingan finansial utawa voting 5% utawa luwih
  12. Rencana sing nggambarake kepiye petani kanggo ngrampungake saben ing ngisor iki:
    1. Kabutuhan energi - lan adopsi panggunaan energi berkelanjutan
    2. Warta banyu lan kebijakan panggunaan utawa konservasi banyu sustainable
    3. Pengelolaan limbah lan pengurangan sampah
  13. Rencana daur ulang kanggo bungkus sing tuku, sampah daur ulang sing diasilake, utawa sampah ganja

Luwih - kabeh sampah ganja ora bakal bisa digiling kanthi sampah liyane sing bisa dibuwang.

Apa sing kudu ditindakake para tukang kerja kanggo nggawe lisensi kasebut?

  1. Komitmen kanggo netepi ketentuan sampah lokal - lan tetep tundhuk karo kabeh persyaratan lingkungan federal lan negara kalebu - nyimpen kabeh sampah organik karo produk ganja sing wis rampung, mbuwang sampah cair sing ana ganja.
  2. Komitmen standar teknologi kanggo efisiensi sumber daya saka fasilitas tani kerajinan - tegese
    1. Petani kerajinan janji nggunakake sumber daya kanthi irit - kalebu tenaga lan banyu kanggo budidaya ganja & nyukupi utawa ngluwihi sarat teknologi kanggo
    2. Lampu
    3. HVAC
      1. Gumantung ing ukuran ruang kanopi apa jinis HVAC digunakake
    4. Penapis banyu
      1. Kalebu sistem mbanyoni otomatis
      2. Ukurake larian banyu ing sistem.
  3. Sembarang informasi liyane sing dibutuhake miturut aturan.

Deleng - maju terus. Crita sing dawa - aplikasi kerajinan bakal mbutuhake wektu sing suwe lan mula konsultan bakal ana ing kana kanggo adol kepiye carane nindakake lan kenapa bisa, nanging sadurunge sampeyan nindakake - waca carane aplikasi bakal entuk skor .

Nyithak Aplikasi Tumbuh Kerajinan

  1. Kita ngalih bagean 30-15 saka undang-undang Tukang Kerajinan kanggo entuk nilai yen dijaluk. Poin kasebut ora dikatutake kanthi apik, nanging kita bisa mbalikke matematika kanggo ngira 78% poin sing ora diterangno langsung.

    1. Cocog saka fasilitas sing diusulake
    2. Cocog karo rencana pelatihan karyawan
    3. Keamanan lan tetep cathetan
    4. Rencana budidoyo
    5. Rencana keamanan lan label produk
    6. Rencana bisnis
    7. Status Pelamar minangka pelamar ekuitas sosial - yen video kasebut rampung - Aku bakal nyelehake link kasebut ing kana. - iki nomer kaping pisanan sing disedhiyakake, ora kurang saka 20% poin sing kasedhiya ing kategori iki - mula paling ora 20% keputusan yaiku, ora preduli yen sampeyan pengin lisensi.
    8. Praktik tenaga kerja lan lapangan kerja - sing bakal kurang saka 2% nganti total poin sing kasedhiya - udakara 10x kurang mbebayani tinimbang ekuitas sosial, nanging isih duwe praktik kerja sing apik,
    9. Rencana lingkungan babagan operasi penanaman sampeyan kaya rencana HVAC, H20, efisiensi energi lan teknologi.
    10. Kerajinan tuwuh luwih saka 51% sing diduweni saka penduduk Illinois
    11. Kerajinan tuwuh luwih saka 51% diduweni utawa dikontrol dening para veteran
    12. Rencana bhinéka sing kalebu narasi ora luwih saka 2,500 tembung sing nemtokake tujuan sampeyan beda ing kepemilikan, manajemen, pakaryan lan kontraksi
    13. Punapa mawon departemen ag bisa ditetepake miturut aturan kanggo poin
    14. 2 angka bonus kanggo rencana pelamar kanggo melu karo komunitas, nanging iki mung dianugerahi yen aplikasi kanggo wilayah tartamtu diikat.

    Yen sampeyan menang - mula ana rencana sing dilebokake ing aplikasi kerajinan dadi syarat lisensi - yen ora tundhuk karo kabijakan lan prosedur sampeyan dhewe bakal nyebabake kerajinan sampeyan bakal ngalami risiko ilang lisensi - mula sampeyan luwih becik tegese apa sing sampeyan ucapake ing aplikasi .

Apa sampeyan pancen pengin lisensi petani kerajinan?

Wah, aku ngerti - bener? Aplikasi iki pancen edan & yen sampeyan menang, mula bakal dadi syarat lisensi sampeyan. Nanging yen sampeyan seneng iki lan pengin informasi luwih lengkap, lengganan saluran kasebut lan wenehi ringkesan babagan konten supaya luwih akeh sing kasedhiya ing feed sampeyan.

Bisa Tanduran Kerajinan Nyambung menyang Dispensary ing Illinois?

 Miturut kaca 215 ukum - petani bisa nggawe premis karo infuser utawa dispensary - lan duwe lisensi sing nuduhake wilayah umum kaya kamar loker, kamar makan awan, kamar mandhi.

Dadi ing sawijining dina, kerajinan kasebut bisa tuwuh dadi bisnis ganja wiwit wiji nganti didol - kita bakal weruh.

metu

Matur nuwun wis gabung karo aku ing episode iki - elinga, legalisasi ganja mung kari sawetara wulan - mula wiwiti rencana sampeyan kanggo budidaya. Lan yen sampeyan butuh pitulungku, cukup google pengacara ganja lan hubungi aku. Tentrem kabeh!

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

Dalang Bisnis ganja

Langsung Dope

iku sing dibutuhake startups
Ayo Saiki
* Syarat & Ketentuan Berlaku
close-link
Ndaftar kanggo konten eksklusif. Dadi wong pisanan sing krungu kabar babagan negara sampeyan.
langganan
gambar cedhak