Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Aplikasi Lisensi Dispensary Ganja Wis Dewasa ing Illinois

Pengin Mbukak Dispensary?

Aplikasi Dispensasi Ganja Illinois

kabeh dispensaries mbutuhake lisensi

Lisensi Dispensary Illinois aplikasi nutupi saben 30 elemen saka aplikasi lisensi organisasi dispensing diwasa sing kondisional, nanging ngrampungake aplikasi kasebut kanthi fokus ing 250 poin sing dicenthang State of Illinois kanggo pelamar dispensari. Tim kanggo lisensi dispensary nggunakake diwasa penting banget amarga pirang-pirang aspek skor bakal mbutuhake tim sing beda-beda, bisa uga dipasang ing perusahaan tanggung jawab winates.

Aplikasi Dispensary Babak Pisanan Pertama Diakhiri ing Litigasi.

READ MORE: Laporan Litigasi Lisensi Ganja Illinois.

Aplikasi isih ngenteni skor saka KPMG lan resolusi litigasi. Miwiti saiki ing babak 2 lan sampeyan bakal siyap nalika 110 lisensi liyane kanggo Dispensari Ganja Illinois dirilis ing 2021. 

PDF Dispensary Application PDF 

dispensasi-aplikasi-Illinois

carane Aplikasi Dispensary sing entuk skor ing Illinois:

  • Cocog Rencana Latihan karyawan (15 poin)
  • Ngamanake Keamanan lan Rekam (65 Poin)
  • Rencana Bisnis, Keuangan, Rencana Operasi lan Rencana Lantai (65 poin)
  • Kawruh lan pengalaman ing ganja utawa lapangan sing gegandhengan (30 poin)
  • Status minangka Pelamar Ekuitas Sosial (50 Poin)
  • Praktik Tenaga Kerja & Pakaryan (5 poin)
  • Pamilik Illinois (5 poin)
  • Status minangka Veteran (5 poin)
  • Rencana Bhinéka (5 poin)
  • 2 angka bonus ing kasus Hubungan Rencana Mupangat Komunitas

Waca teks nyata ukum dispensary nggunakake wong diwasa kondisional -> IllInois Diwasa UU Dispensari

Pengin Mbukak Dispensary?

Kepiye Sampeyan entuk lisensi Dispensary ganja ing Illinois?

A: Sampeyan duwe tim sing apik kanggo lisensi dispensasi ganja - kalebu ekuitas sosial, modal, pengalaman, lan komunitas - ditambah pengacara lan akuntan sing apik - lan sampeyan kerja keras lan mbuwang dhuwit sing dibutuhake kanggo njaluk dispensary siap mbukak kanggo bisnis. Anggaran luwih saka $ 100,000 kanggo proses aplikasi dhewe. Muga-muga sampeyan duwe aplikasi sing paling apik, pilih lotre.

Pira Lisensi Dispensary ing Illinois?

  • ing 2020 Illinois menehi 75 lisensi dispensasi ganja anyar
  • ing 2021, Illinois menehi lisensi dispensasi ganja 110 liyane
  • dispensarian ganja medis sadurunge bisa nggawe 110 dispensarian ganja liyane.

Iku dadi tanpa ngandika legalisasi mariyuana rekreasi lan medis ing Illinois tanpa mangu-mangu bakal nyebabake panggunaan produk ganja. Kanggo ngupayakake manawa klien entuk dhuwit, lan produk ganja ora kena ing tangan sing salah, negara kasebut nggawe macem-macem hukum kanggo ngatur dispenser ganja ing Illinois. Aplikasi lisensi rekreasi Illinois kudu ditrapake. 

  • Sing pengin mbuwang produk ganja kudu ngetutake ukum. Sapa wae sing ora operate sesuai karo ukum bakal ngadhepi akibat.

Ing ngisor iki, kita ndeleng rincian sing anyar Hukum dispensasi ganja Illinois. Ayo dak delok tenan, apa ta?

Pelamar Dispensary Illinois Kudu Sumber Kembang ganja

Miturut hukum Illinois sing anyar, dispensari dibutuhake kanggo nawakake "macem-macem produk saka macem-macem lisensi penegangan bisnis ganja supaya persediaan kasebut bisa didol ing dispensasi saka pusat penanaman tunggal, penanam kraf, prosesor, utawa entitas infuser ora bakal ana. luwih saka 40% saka total persediaan sing kasedhiya kanggo didol ".

Iki tegese konsumen bakal duwe macem-macem cukup kanggo dipilih ing sawijining dispenser. Iki uga nyuda pusat budidaya lan petani liyane supaya ora nggawe dispensari dhewe ing ngendi produke eksklusif. Ing cathetan sing padha, dispensary uga dilarang nolak produk stok saka petani utawa petani sing nyukupi sarat minimal.

Kepiye Pemegang Lisensi Dispensary Ganja Makarya ing Illinois

Dispensaries ganja ing lisensi ing Illinois ora bakal diluncurake mbukak windows-windows utawa nggunakake produk ganja ing mesin vending. Dheweke uga dilarang nawakake layanan pangiriman kanggo produk ganja. Kabeh dispensasi dibutuhake kanggo ndjogo operasi lan peralatan adol. Saben dispensasi uga kudu paling ora rong wong sing kerja sajrone jam operasional.

Nalika dispensari bisa nyedhiyakake macem-macem produk ganja, ora bakal diidini "Jual clon utawa bahan tanduran liya". Kajaba iku, kabeh produk bakal adol siji-siji, lan ora dibungkus siji-sijine kanthi rega siji. Saben produk "kudu diidentifikasi kanthi kapisah miturut kuantitas lan rega ing panrimo".

Apa sing kudu digunakake ing dispensasi ing Illinois?

Karyawan dispensary kudu dilatih babagan hukum ganja lan langkah-langkah sing ditindakake kanggo njamin keamanan. Langkah-langkah keamanan kasebut kalebu kalebu pembukuan, keamanan kanggo nyegah nyolong produk ganja, lan rencana sing nglacak kabeh saham nganti didol.

Undhang-undhang kasebut nyatakake yen saben dispensasi kudu duwe rencana lengkap lan "rencana keamanan uga rinci babagan kontraktor keamanan pribadi sing dilisensi miturut bagean 10-5 saka Detektif Pribadi, Alarm Swasta, Keamanan Swasta, Fingerprint Vendor, lan Undhang-undhang Tukang Kunci 2004" bakal nawarake keamanan menyang premis dispensasi.

Rencana bisnis dispensari bakal duwe pandhuan rinci babagan cara nyimpen bakal dikendhaleni kanthi cekak lan sithik. "Rencana operasi, kalebu paling sithik, praktik paling apik kanggo operasi dispensasi dina lan dina".

The Illinois Dewasa Gunakake dispensarian ganja uga bakal negesake babagan rencana kanggo ngrawat karyawane. Poin liyane bakal dianugerahi kanggo perusahaan sing rencana kanggo nyedhiyakake istilah sing luwih apik lan lingkungan kerja sing kondusif kanggo kabeh pegawe.

Katentuan Pangginaan supados langkung Pariwisata Closens Dispensary Ganja

Kabeh dispensasi dibutuhake kanggo menehi notifikasi departemen lisensi kanthi cepet, yen ora pengin nganyari lisensi operasi. Wektu sing diidini kanggo kabar iki paling ora 3 wulan sadurunge tanggal tutup.

Dispensasi dibutuhake kanggo kerja karo departemen lisensi kanggo nggawe rencana penutupan. Rencana iki "alamat, minimal, transfer cathetan bisnis, transfer produk ganja, lan liya-liyane sing ditemokake Departemen".

Peraturan Dispensari Cannabis Illinois Efek Aplikasi Sampeyan

Angger-anggering Toret lokal, polisi, lan departemen lisensi duwe hak kanggo mriksa pemriksaan sing durung diwartakake kanthi acak babagan dispensasi ganja ing negara kasebut. Kajaba iku, pejabat penegak hukum duwe hak ngakses kabeh produk, bahan, lan uga cathetan ganja.

Yen ngono, ana tuduhan manawa dispensasi kasebut wis nerak angger-anggering Toret, departemen kasebut bisa nindakake penyelidikan babagan pelamar '', rincian aplikasi, organisasi dispensing, pejabat utama, agen dispensari, pihak katelu, utawa pihak liyane sing gegandhengan karo organisasi dispensing ”.

Paukuman Dispensaries ganja Illinois amarga Gagal Nindakake UU

Miturut Undhang-undhang Ganja Illinois anyar, "Departemen bisa uga ngasilake kutipan nondisiplin amarga pelanggaran cilik". Kutipan kasebut bisa narik dhendha sing ora bisa ngluwihi $ 20,000 kanggo saben pelanggaran. Kutipan kasebut bakal dikenani biaya kanggo wong sing duwe lisensi dispensary. Sing duwe lisensi bisa njaluk pangadilan sajrone 30 dina wiwit kutipan kasebut diwenehake. Sawise wektu iki wis kliwat, kutipan kasebut bakal dadi final lan ora bisa dibantah.

Undhang-undhang jelas manawa departemen lisensi bisa, "nolak penerbitan, nolak kanggo gawe anyar utawa mulihake maneh, menehi teguran, papan kanggo nyoba, nundha, mbatalake, utawa njupuk tumindak disiplin utawa tumindak non-disiplin liyane marang lisensi". Sawetara cara sing dispensaries bisa nglanggar hukum kalebu:

  • Salah informasi sing dikirim menyang departemen lisensi
  • Entuk lisensi mariyuana liwat cara penipuan
  • Pola sing nampilake katrampilan kanthi cara dispensasi ngatasi bisnis
  • Pelanggaran tumindak lan aturan ganja
  • Melu tumindak sing ora etis sing bisa ngrusak masarakat. Sapa wae saka masarakat bisa nglaporake prilaku sing ora sopan dening dispensasi, lan pejabat penegak hukum bakal nindakake bagean kanggo neliti tuntutan kasebut.

Departemen uga bisa milih kanggo nundha operasi dispensasi. Sawise woro-woro penundaan ditanggepi, sing duwe lisensi njaluk supaya pangrungon sajrone 45 dina. Yen departemen ora ngurmati panjaluk iki, lisensi sing ditundha kanthi otomatis dibalekake maneh sawise 45 dina wis suwe.

Apa Keperluan kanggo miwiti Dispensary ganja ing lisensi?

Kajaba entuk lisensi operasi, ana uga lisensi dispensary Illinois liyane sing kudu ditrapake wong-wong sing pengin nggawe dispenser. Sawetara syarat kasebut yaiku:

  • Perwira utama kudu mbuktekake manawa dheweke duwe kawruh babagan macem-macem produk ganja sing direncanakake
  • Kudu rencana bisnis lengkap sing nuduhake dispensasi bakal ditindakake sesuai karo ukum.
  • Pelamar ekuitas sosial bakal entuk nganti 50 poin yen bisa mbuktekake manawa dheweke wis memenuhi syarat lisensi dispensary Illionis kanggo kategori iki. Pelamar ekuitas sosial bisa uga nduweni kualifikasi kanggo dana saka kucing sing disedhiyakake kanggo ndhukung bisnis ganja.

Mbungkus Aplikasi Dewasa Dispensari Kondisi ing Illinois 

Ana sampeyan duwe! Kerusakan undang-undang dispensasi ganja ing Illinois sing anyar sing bakal ngatur dispensasi ganja ing wulan Januari 2020. Sanajan undang-undang kasebut katon otoratif, dheweke nglindhungi kabeh pihak sing duwe kepentingan ing industri ganja, kalebu pamilik dispensasi lan konsumen ganja.

Yen sampeyan kepengin miwiti dispensasi ganja, sampeyan kudu mikir karo pengacara sing duwe pengalaman kanggo mbantu ngerti hukum lan nuntun sampeyan ing aplikasi diwasa lisensi dispensary ing Illinois.

 

Pengin Mbukak Dispensary?

Cara Golek Lisensi Dispensary Ing Illinois

  • Mangkene skrip saka video & podcast;

Welcome, Aku Tom - temokake aku karo googling pengacara Ganja. Sumber online kanggo kabeh pitakon babagan navigasi industri ganja - kaya topik sing saiki populer ing Illinois - lisensi dispenser anyar. Kita bakal nutupi aplikasi sing bakal ngaktifake nganti 500 peserta anyar menyang pasar dispensasi Ganja Illinois ing taun ngarep.

Kanggo mbantu wong nemokake informasi iki babagan cara entuk lisensi organisasi dispensasi panggunaan kondisional (iku pancen jeneng - ing ngisor) bagean 15-25 saka Lawakan Panggunan Dewasa Illinois anyar - smash seneng lan langganan. Kita ora mung bakal nutupi aplikasi, nanging uga cara ngetung kanggo nambah kasempatan dipilih.

Priksa manawa nganti pungkasan amarga aku bakal menehi pitunjuk babagan pirang-pirang dispenser sing bakal mbukak bisnis ing 1 Januari 2020. - lan apa 2 jinis kasebut.

Lan saiki kabeh sing kudu sampeyan lakoni kanggo entuk lisensi dispensary ing Illinois.

-

Departemen Pertanian wajib - prentah kasebut - ngetokake nganti 75 lisensi dispensasi anyar tanggal 1 Juli 2020.  Uga tanggal 21 Desember 2021, departemen pertanian bakal ngasilake 110 lisensi dispensary kanggo wong diwasa kondisional liyane. Sawise tanggal 1 Januari 2022, aspek kondisional dispensari dadi luwih permanen - nanging ora bisa ngluwihi 500 dispenser anyar ing negara kasebut. Kajaba suplai luwih dibutuhake. Luwih saka iku ing video liyane.

Dadi, pirembagan babagan khusus sing kudu ditrapake kanggo aplikasi lisensi kanggo dispensaries panggunaan diwasa pisanan.

Kaping pisanan - ukum kasebut nyedhiyakake dispersi geografis dispensari. Mangkene dhaptar sapa sing entuk gelombang pertama - bisa uga sampeyan ndeleng wong loro utawa loro, kenapa bloomington mung entuk siji nalika peoria entuk 3 - kita luwih adhem tinimbang para pedagang asuransi kasebut - lan mesthine wilayah chicago entuk 47.

Ngalih garis ing bagean 15-25 - kita bakal entuk syarat kanggo aplikasi kasebut. Sadurunge rampung - priksa manawa sampeyan bisa ndeleng liwat lensa babagan cara aplikasi bakal ngetung. Mula - kita miwiti karo Bagian 15-30 (c) ukum ganja.

250 poin bakal dianugerahi aplikasi lengkap - banjur Negara milih para pemenang. Iki titik gedhe - Keamanan lan Rekam Ngramut 65 nilai. Pancen luwih saka 25% poin sampeyan saka keamanan lan nyimpen rekor - lan aku wis ndeleng sawetara cathetan klien, sepira gedhene cathetan sampeyan - Jeffery? Kanggo wong sing jenenge Jeffery sing nonton iki - muga-muga aku nggawe sampeyan wedi.

Kaya-kaya penting banget Ngamanake Keamanan & Rekaman yaiku Pla Bisnis, Keuangan, Rencana Operasi lan Lantai - 65 poin.  Kita bakal nindakake video ing sawetara panyedhiya layanan iki babagan warta legalisasi ganja - mula tekan tombol langganan kanggo ngrungokake, lan yen sampeyan ana ing industri kasebut kanthi ngerti babagan poin kasebut - aja bebas ngunjungi aku ing industri ganja pengacara lan nelpon kula.

Dadi saiki kanthi luwih saka 50% poin sing diwenehake kanggo lisensi dispensasi ganja, kita bakal pindhah menyang sing paling penting ing aplikasi sampeyan. Status Pelamar Ekuitas Sosial - Tindakake video nalika musim gugur iki. Regane 50 poin. Kita mesthi ujar manawa ganja minangka olahraga tim lan anggota utama tim ing pasar ganja legal ing Illinois minangka ekuitas sosial - 20%

Sabanjure, kita pindhah menyang 30 poin kanggo Pengetahuan lan Pengalaman ing industri - iku penting amarga kualitas produk ing negara iki wis apik banget sajrone 2 taun kepungkur, yen aku duwe kertu lan sawetara produsen sing apik saiki wis ana - lan aku ngira kerajinan kasebut bakal ngasilake luwih akeh - lan ana sawetara tumpang tindih antarane kerajinan mundak akeh lan dispensari, dadi goleki sinergi kasebut.

Sadurunge ngrampungake macem-macem perkara, poin kaping pindho pungkasan yaiku Paket Pelatihan Karyawan - regane 15 poin. Iki uga dibutuhake ing aplikasi kasebut - lan salah sawijining sebab supaya larang regane bisa larang. Elinga, nglatih para staf supaya ngerti babagan aturan lan undang-undang - dakkandhani yen sampeyan pengin pitulung babagan kabijakan kasebut.

Oke ayo deleng - 60 kaping 2 + 50 + 30 + 15 = 215, mula aku ngarani 35 poin liyane sing beda-beda.

  1. Praktik Tenaga Kerja & Pakaryan - 5 poin
  2. Rencana Lingkungan - 5 poin
  3. Pamilik Illinois (51%) - 5 poin
  4. Veteran duweke 51% - 5 poin
  5. Paket Keragaman - 5 poin lan 2,500 tembung

 

Sampeyan entuk 250 poin - nanging 2 poin bonus dianugerahi rencana kanggo melu komunitas - 252 poin maks. Muga-muga sampeyan entuk kabeh.

Ora ngatasi 30 elemen lisensi dispensary sing digunakake kanggo wong diwasa bersyarat - aku pengin mungkasi video iki kurang saka 10 menit, supaya aku bisa ngirim Link'in lan skrip iki minangka "artikel" sing disenengi - iku platform sing beda karo youtube - nanging yen sampeyan pengin ngetutake aku ing tautan ing profilku, bakal kasambung ing katrangan.

Siji bab sing ora ana ing 30 elemen - alamat - yen sampeyan dipilih, sampeyan duwe 6 wulan kanggo menehi alamat karo negara kasebut.

Saiki pira dispensary bakal mbukak tanggal 1 Januari? Antarane 55 lan 110. dispenser medis 55 saiki duwe pilihan kanggo mbukak kanggo panggunaan wong diwasa & malah lokasi liya. Ora sabar kanggo ndeleng nomer teka wulan Januari.

metu

Matur nuwun wis gabung karo aku ing episode iki - elinga, legalisasi ganja mung kari sawetara wulan - mula wiwiti nyusun rencana kanggo dispensari & Lengganan kanggo nganyari. Lan yen sampeyan butuh pitulungku, cukup google pengacara ganja lan hubungi aku. Enggal ketemu.

 

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.

R. Martindale

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This