Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Ringkesan ganja Illinois

Illinois Dewasa Gunakake ganja wis tekan tanggal 1 Januari 2020, yen ukum kasebut diajak Demokrat lan didukung karo Gubernur. Hukum ganja diterangno

Pengin Mbukak Dispensary?

Panggunaan Dewasa Illinois ing Hukum Hukum ganja

Iki Ringkesan Panganggone Wong diwasa saka JB Pritzker wiwit Mei, 2019. Sing dadi undang-undang sing beda.

Kapan lan Kepiye paugeran Illinois bakal nggunakake Pribadi?

Wiwit tanggal 1 Januari 2020, wong diwasa luwih saka 21 taun bisa tuku gandum kanthi sah kanggo nggunakake rekreasi saka dispensaries sing dilisensi ing negara Illinois. 

Kanggo tagihan 522 halaman lengkap Klik kene

Watesan kemungkinan ganja:

Kepemilikan ganja ora winates, udakara siji ons ganja bisa diduweni kanthi sah dening warga diwasa Illinois - amarga gangguan kumulatif lan kudu ditambahake, kajaba tuwuh ing omah.

  • Penduduk Illinois
    • Kembang ganja 30 gram
    • 5 konsentrasi ganja
    • 500 mg produk infus ganja THC; utawa
    • 5 tanduran kanggo Warga Illinois sing berkelayakan
  • Pendhudhuk Non-Illinois
    • setengah jumlah minangka penduduk Illinois
    • ora ana omah sing tuwuh dadi warga sing dudu warga

Wong diwasa nggunakake Ganja Ganti Pangowahan ganja Medical Illinois

Hukum Marinani Illinois Nggayuh Equity

The ukum legal legal ganja ing Illinois uga ngupayakake mbenerake ketidakadilan ing jaman biyen kanthi nggawe peserta anyar menyang pasar ganja kanggo "pelamar ekuitas sosial." Program utang sithik $ 20 yuta dolar bakal diwenehake dening Departemen Perdagangan lan Peluang Ekonomi (DCEO) kanggo "pelamar ekuitas sosial" sing mumpuni.

Pelamar Kesetaraan Sosial ing Hukum Cannabis

  • A pelamar usaha sosial yaiku penduduk Illinois sing cocog paling ora salah sawijining kritéria ing ngisor iki:
    • Pelamar paling ora 51 kepemilikan lan kontrol dening siji utawa luwih individu sing wis manggon paling ora 5 saka sadurunge 10 taun ing wilayah sing ora kena pengaruh.
    • Pelamar paling ora 51 persen kepemilikan lan kontrol dening siji utawa luwih individu sing ditangkep, disalahké, utawa ngakoni dadi pendhapa pengadilan remaja kanggo kesalahan apa wae sing layak kanggo pengurangan ing Undhang-undhang iki utawa anggota kulawarga sing kena pengaruh.
    • Pelamar paling ora 51 persen kepemilikan lan kontrol dening siji utawa luwih individu sing ditangkep, disalahké, utawa ngakoni dadi pendhapa pengadilan remaja kanggo kesalahan apa wae sing layak kanggo pengurangan ing Undhang-undhang iki utawa anggota kulawarga sing kena pengaruh.
      • Saiki manggon ing wilayah sing ora kena pengaruh; utawa
      • Wis ditangkep, disalahké, utawa disalahké dadi pendhapa pengadilan babagan bocah kanggo kesalahan sing cocog kanggo punggung ing Undhang-undhang iki utawa anggota kulawarga sing ana pengaruh.
  • 25 saka 200 poin kanggo "pelamar anyar" bakal adhedhasar "Pelamar Ekuitas Sosial.

Pelamar Anyar ing Pasar ganja Illinois

Departemen Pertanian bakal ngembangake - kanthi proses nggawe aturan - pitungan kanggo ngetung calon pelamar anyar nggunakake industri ganja diwasa kanggo pusat budidaya, dispensari, lan petani kerajinan.

Skor adhedhasar informasi saka undang-undang kasebut, sing ana ing skala 200 poin. 25 poin muncul saka Pelamar Ekuitas Sosial, lan tambahan 12 bonus kanggo pelamar ganja anyar bisa dianugerahi kanggo:

  • Laku pakaryan lan tenaga kerja (2)
  • Persetujuan perdamaian buruh (2)
  • Laporan lokal / lingkungan lokal (2)
  • Rencana lingkungan (2)
  • Illinois pemilik (2)
  • Rencana kanggo melu masarakat (2)

Watesan babagan Pemilikan Bisnis ganja ing Illinois

  1. Ora ana wong utawa entitas sing bakal duwe kapentingan legal, adil, utawa entuk manfaat, sing langsung utawa ora langsung, luwih saka 3 pusat penanaman.
  2. Ora ana wong utawa entitas sing duwe kapentingan legal, adil, utawa migunani, langsung utawa ora langsung, luwih saka 10 organisasi dispensing.
  3. Ora ana lisensi penanam kraf sing bakal ditanggepi kanggo sapa wae utawa lembaga sing duwe luwih saka 10% kapentingan ing pusat pertanianTan lisensi pengusaha kerajinan ora bakal ditanggepi kanggo sapa wae utawa lembaga sing duwe luwih saka 10% kapentingan ing pusat penanaman
  4. Ora ana wong utawa entitas sing bakal duwe kapentingan legal, adil, kepemilikan, utawa entuk bathi, sing langsung utawa ora langsung, luwih saka siji lisensi pengusaha kerajinan ing artikel iki.

Pembentukan status "pelamar usaha sosial" kanggo lisensi

  • A pelamar usaha sosial yaiku penduduk Illinois sing memenuhi salah sawijining kriteria ing ngisor iki:
  • Pelamar paling ora duwe 51 persen kepemilikan lan kontrol dening siji utawa luwih individu sing wis manggon paling ora 5 saka sadurunge 10 taun ing wilayah sing ora kena pengaruh.
  • Pelamar paling ora 51 persen kepemilikan lan kontrol dening siji utawa luwih individu sing ditangkep, disalahké, utawa ngakoni dadi pendhapa pengadilan remaja kanggo kesalahan apa wae sing layak kanggo pengurangan ing Undhang-undhang iki utawa anggota kulawarga sing kena pengaruh. ;
  • Kanggo pelamar kanthi minimal 10 karyawan full time, pelamar paling ora 51% karyawan saiki sing:
    • Saiki manggon ing wilayah sing ora kena pengaruh; utawa
    • Wis ditangkep, disalahké, utawa disalahké dadi pendhapa pengadilan babagan bocah kanggo kesalahan sing cocog kanggo punggung ing Undhang-undhang iki utawa anggota kulawarga sing ana pengaruh.
ringkesan wong diwasa gunakake

illitian diwasa nggunakake ringkesan kanggo hukum ganja anyar

 

Pengin Mbukak Dispensary?

Aplikasi kanggo wong anyar ing pasar diwasa ing Illinois nggunakake ganja

Proses nyetak kanggo dispensarian. (Departemen Pertanian bakal ngembangake proses sing padha liwat proses pamrentah kanggo pusat penanaman, pemroses, lan petani kerajinan.) Undhang-undhang kasebut ngemot proses pemarkahan IDFPR bakal digunakake kanggo mriksa aplikasi.

  • Saka total 200 poin, 25 poin ditunjuk khusus kanggo pelamar sing nduweni "pelamar usaha sosial."
  • IDFPR bisa menehi 12 mata bonus kanggo pelamar sing luwih disenengi, nanging ora dibutuhake, inisiatif. Titik bonus mung bakal dianugerahi yen departemen kasebut nampa jumlah aplikasi sing luwih akeh sing cocog karo jumlah minimum sing dibutuhake.
    • Laku pakaryan lan tenaga kerja (2)
    • Persetujuan perdamaian buruh (2)
    • Laporan lokal / lingkungan lokal (2)
    • Rencana lingkungan (2)
    • Illinois pemilik (2)
    • Rencana kanggo melu masarakat (2)

Pengabayar beya

  • Departemen Peraturan Kewangan lan Profesional lan Departemen Pertanian bakal ngilangi 50 persen saka biaya aplikasi lisensi sing ora bisa dibalekake (nganti 2 aplikasi) lan biaya sing ora bisa dibalekake sing ana gandhengane karo tuku lisensi kanggo ngoperasikake bisnis ganja (nganti rong lisensi) yen pelamar usaha sosial memenuhi syarat tartamtu.

Ngurangi biaya ngarep kanggo lisensi Dispensing New

  • Pelamar sing entuk lisensi organisasi dispensing kondisional bakal duwe 180 dina wiwit tanggal penghargaan kasebut kanggo ngenali lokasi fisik kanggo storefront organisasi dispensing nalika para pengunjung anyar diidini ing pasar. Iki bakal nyuda biaya sing gegandhengan karo industri.

ECHITIVING EQUITY IN ILLINOIS MENGIKUTKAN KABUPATEN ASLI lan LICENSUR

Proses ing ngisor iki dirancang kanggo njamin pasar sing paling cocog ing negara kasebut.

  • Daya tarik awal pangguna lisensi diwasa kanggo sing duwe lisensi ganja medis saiki
  • Timeline kanggo lisensi
  • Organisasi budaya:
    • Pekebun ganja medis bisa uga nglamar lisensi ing 60 dina saka tanggal sing efektif.
    • Lisensi bakal disebarake menyang pelamar sing layak sajrone 45 dina.
  • Organisasi dispensing:
    • Dispensaries ganja bisa uga nduwe lisensi sajrone 60 dina saka tanggal efektif.
    • Lisensi bakal disebarake menyang pelamar sing layak sajrone 14 dina.
    • Penjualan ganja ganja diwasa bakal diwiwiti tanggal 1 Januari 2020.
    • Entitas kasebut bisa uga nduwe lisensi nomer loro ing lokasi anyar ing ngisor parameter sing padha.

Biaya lisensi kanggo persetujuan panggunaan diwasa awal

  • Organisasi budaya:
    • Ragad ijin sing ora bisa dibalekake: $ 100,000
    • Ragad dana pangembangan bisnis ganja: 5% saka total dodolan antarane 1 Juli 2018 nganti 1 Juli 2019 utawa $ 500,000, sing endi wae kurang.
  • Organisasi dispensing:
    • Lisensi 1
  • Ragad ijin sing ora bisa dibalekake: $ 30,000
  • Ragad dana pangembangan bisnis ganja: 3% saka total dodolan antarane 1 Juli 2018 nganti 1 Juli 2019 utawa $ 100,000, sing endi wae kurang.
    • Lisensi 2
  • Ragad ijin sing ora dibalekake: 30,000
  • Ragad dana pangembangan bisnis ganja: $ 200,000

Pesenan anyar menyang pasar diwasa nggunakake ganja

  • Jinis lisensi
  • Pusat kultivasi
  • Tanduran kerajinan
  • pemroses
  • Organisasi transportasi
  • Organisasi dispensing

Timeline kanggo Ekspansi Bisnis ganja ing New Illinois

KABEH 1

    • Peraturan Pemerintah Keuangan lan Profesional
  • 1 Mei 2020: Agensi menehi lisensi nganti 75 organisasi dispensing anyar
    • Departemen Pertanian
  • 1 Juli 2020: Agensi menehi 40 lisensi kanggo prosesor, nganti 40 lisensi kanggo petani kerajinan, lan lisensi kanggo transportasi organisasi.

KABEH 2

    • Peraturan Pemerintah Keuangan lan Profesional
  • 21 Desember 2021: Agensi menehi 110 lisensi kanggo organisasi dispensing anyar
    • Departemen Pertanian
  • 21 Desember 2021: Agensi menehi 60 lisensi kanggo petani kerajinan, nganti 60 lisensi kanggo pemroses, lan lisensi kanggo transportasi organisasi.

Biaya lisènsi kanggo peserta anyar menyang pasar ganja Illinois

  • Tanduran kerajinan
    • Ragad aplikasi sing ora bisa dibalekake $ 5,000
    • Ragad lisènsi $ 40,000
  • pemroses
    • Ragad aplikasi sing ora bisa dibalekake $ 5,000
    • Ragad lisènsi $ 40,000
  • Organisasi transportasi
    • Ragad aplikasi sing ora bisa dibalekake $ 5,000
    • Ragad lisènsi $ 10,000
  • Organisasi dispensing
    • Ragad aplikasi sing ora bisa dibalekake $ 5,000
    • Ragad lisènsi $ 30,000

PANJENONGAN ING KOMUNITIS YANG DIPANGGALKE ING NGANGGANG WANG ING NGGALU

  • Usul kasebut bakal nggawe program hibah anyar, program Mulihake Komunitas (ROC), kanggo nandur modal ing komunitas sing nandhang sangsara amarga ana kabijakan narkoba.
  • Ringkesan program ROC
  • ICJIA bakal nunjuk "ROC Area" utawa lokasi ing ngendi pelamar bakal layak nglamar dana negara liwat ROC Board.
  • Dewan ROC bakal kalebu luwih saka 22 anggota lan dipimpin dening Gubernur, utawa sing dadi desainer, lan Jeksa Agung bisa ngetokake, utawa sing dadi desainer.
  • Dewan ROC bakal ngembangake aplikasi geran, aplikasi saka ROC Area sing layak, nyebarake geran ing negara kasebut, lan ngawasi lan ngevaluasi program ROC.
  • Dewan ROC bakal ngirim laporan taunan menyang Kantor Gubernur babagan kamajuane.

ULANGAN TEMBANG CANNABIS ING ILLINOIS 

Pelanggaran sing ana ing ngisor iki sing cocog kanggo ekspansi. 

Bagean 4 Kemungkinan (Ora sah kanggo sapa wae kanggo ngerti ganja ing jumlah ing ngisor iki)    
a. <10g Pelanggaran hukum sipil

Ragad;

Muga diwenehi probasi lan tuduhan ditolak §10 (a)

b. 10-30g Kelas B Misdemeanor

<6 wulan;

Muga diwenehi probasi lan tuduhan ditolak §10 (a)

c. 30-100g Kelas A Misdemeanor

<1 taun;

Muga diwenehi probasi lan tuduhan ditolak §10 (a)

d. 100-500g Kelas 4 Felony 1-3 taun

Bagean 5 Produsen / Ngirim

(Ora sah kanggo sapa wae kanthi sengaja kanggo ngasilake, ngirim, utawa duwe tujuan kanggo ngirim utawa ngasilake ganja ing jumlah ing ngisor iki

   
a. <2.5g Kelas B Misdemeanor

<6 wulan;

Muga diwenehi probasi lan tuduhan ditolak §10 (a)

b. 2.5-10g Kelas A Misdemeanor

<1 taun;

Muga diwenehi probasi lan tuduhan ditolak §10 (a)

c. 10-30g Kelas 4 Felony

1-3 taun;

Muga diwenehi probasi lan tuduhan ditolak §10 (a)

Bagean 8 Tanduran (Ora sah kanggo sapa wae kanthi ora sengaja ngasilake utawa nduwe tanduran ganja sativa kajaba sah kanggo tujuan riset)    
a. <5 tanduran Kelas A Misdemeanor

<1 taun;

Muga diwenehi probasi lan tuduhan ditolak §10 (a)

b. 5-20 tanduran Kelas 4 Felony

1-3 taun;

Muga diwenehi probasi lan tuduhan ditolak §10 (a)

 Proses eksposur saka Kajahatan ganja Illinois

Usul kasebut nyatakake proses cepet kanggo nyathet cathetan pidana individu sing dicekel, dipenjara, pengawasan, utawa nyoba kanggo kesalahan nakal utawa Kelas 4 pelanggaran saka Undhang-undhang Kontrol ganja. Tujuan utama bagean iki yaiku kanggo (1) cathetan sing gegandhengan karo ganja, lan (2) nyepetake proses kasebut.

  • Proses pengembangan otomatis mbutuhake ing ngisor iki:
  • Departemen Polisi Negara kudu ngenalake kabeh individu sing duwe cathetan pidana sing layak kanggo ekspong lan kanthi otomatis nglaporake cathetan pelanggaran cilik ing wektu rong taun saka tanggal sing efektif.
  • Sajrone 180 dina saka tanggal efektif saka tumindak iki, Departemen Polisi Negara kudu ngabari (a) kantor jaksa sing tanggung jawab kanggo nuntut kesalahan kasebut, (b) lembaga penegak hukum lokal, lan (c) kantor jabatan Peguam Negara Illinois ngenali kabeh individu kanthi pelanggaran cilik sing cocog kanggo ekspansi.
  • Sajrone 180 dina sawise nampa kabar saka Departemen Polisi Negara, kantor Kejaksaan Negeri sing cocog bakal ngajokake perintah sing diusulake karo pengadilan babagan pengarepan kanggo wong sing duwe pelanggaran sing cocog. Kantor Jeksa Agung bisa uga ngajokake order sing diusulake yen Pengacara Negara durung.
  • Sajrone 180 dina sawise nampa pesenan sing diusulake, pengadilan bakal nyemak maneh supaya diusulake lan mrentahake pengarepan cathetan pengadilan lan penegak kajaba manawa nemtokake manawa pelanggaran kasebut ora cocog karo definisi pelanggaran suntingan.
  • Pengadilan bakal nyedhiyakake salinan pesenan kasebut menyang Departemen Polisi Negara, agensi penahanan, agensi keadilan kriminal sing relevan, lan individu sing wis direkam.

Proses pengembangan otomatis ora ditrapake kanggo individu sing nyalahi panggunaan utawa pelanggaran felony Kelas 4 sing uga diisi biaya liyane saka pelanggaran kualifikasi. Wong-wong sing duwe cathetan kasebut, lan wong liya ing kahanan liya, bisa uga misahake pengadilan ing pengadilan supaya cathetan kasebut tiwas.

 

Pengin Mbukak Dispensary?

GOLEKSI GAMPANG PADULAN CANNABIS IN ILLINOIS

  • Ora ana ing proposal sing nglarang para pengusaha supaya ora nggunakake kabijakan kerja babagan udud, konsumsi, panyimpenan utawa nggunakake ganja ing papan kerja.
  • Ora ana ing proposal sing nglarang para pengusaha supaya dhisiplin karyawan utawa mungkasi pagawean karyawan amarga nglanggar kebijakan penggawean utawa kebijakan narkoba ing papan kerja.

TAXATION Gunakake CANNABIS IN ILLINOIS

  • Kabeh pajak sing disimpen ing Dana Regulasi Cannabis

Pajak hak istimewa budaya

  • 7% saka kuitansi reged saka adol ganja dening tukang kebon, tukang kebon, utawa prosesor menyang organisasi dispensing
    • Pajak ekstra pembeli ganja:
  • 10% rega tuku - Ganja karo tingkat THC ing ngisor utawa 35%
  • 20% rega tuku - Kabeh produk infus ganja
  • 25% rega tuku - Ganja karo tingkat THC ndhuwur 35%
  • Pajak iki uga saliyane kabeh pendhudhukan, hak istimewa, utawa pajak ekstra sing ditindakake dening Negara Illinois utawa dening perusahaan kotamadya utawa pamrentahan politik.
    • Pajak ekstra pamilih kutha:
  • Munisipalitas bisa uga ngasilake pajak ekstra sing tuku kanggo 3% kanthi kenaikan 0.25%
  • Negara bisa negesake pajak ekstra sing dituku nganti 0.5% ing wilayah sing digabung
  • 25%
  • Wilayah sing ora dilebokake bisa ngetrapake pajak ekstra pembeli nganti 3.5% kenaikan 0.25%

ALLOKASI ULANGAN NEGARA DARI NEGARA CANNABIS

  • Departemen Pendapatan bakal nyedhiyakake anggaran penghasilan FY20 resmi ing dina-dina sing bakal teka.
  • Hasil pajak bakal disimpen ing Dana Regulasi Cannabis
  • Agensi negara sing tanggung jawab kanggo ngurus program ganja diwasa bakal nampa sumber daya kanggo nutupi biaya administratif saka pajak sing diklumpukake ing program kasebut.
  • Kabeh pendapatan isih bakal diparengake kaya ing ngisor iki:
  • 35% bakal ditransfer menyang Dana Hasil Umum,
  • 25% bakal ditransfer menyang Dana Dhata Komunitas kanggo mulihake komunitas,
  • 20% bakal ditransfer menyang dana sing bakal ndhukung layanan mental lan penyalahgunaan zat
  • ing departemen kesehatan lokal,
  • 10% bakal ditransfer menyang Dana Penstabilitas Anggaran kanggo mbayar tunjangan saka tagihan sing ora dibayar,
  • 8% bakal ditransfer menyang Badan Pelatihan lan Standar Penguatkuasaan Illinois kanggo nggawe program garansi penegak hukum, lan
  • 2% bakal ditransfer menyang Dana Perawatan Narkoba kanggo mbiayai pendhidhikan lan kesadaran umum.

PENDIDIKAN UNDANG-UNDANG ILLINOIS CANNABIS

  • Kantor Gubernur
  • Gubernur bakal milih Pegawai Pengawas Regulasi Cannabis sing bakal disimpen ing IDFPR. Wong iki, lan tim, bakal duwe wewenang kanggo menehi rekomendasi kukum lan peraturan babagan program panggunaan wong diwasa. Wong iki uga bakal koordinasi upaya ing antarane lembaga negara sing melu ngatur lan mbayar pajak penjualan ganja ing Illinois.
    • Departemen Pendapatan
  • Tanggung jawab kanggo ngetrapake lan ngumpulake pajak sing gegayutan karo adol ganja.
    • Departemen Pertanian
  • Tanggung jawab kanggo lisensi lan pengawasan pusat penanaman, petani kerajinan, organisasi pangolahan, lan organisasi transportasi.
  • Tanggung jawab kanggo makarya laboratorium sing nyoba ganja
    • Peraturan Pemerintah Keuangan lan Profesional
  • Tanggung jawab kanggo lisensi lan pengawasan organisasi dispensing.
    • Polisi Negara Illinois
  • Tanggung jawab kanggo nggawe mriksa latar mburi kanggo kabeh wong sing melu sektor lisensi ganja.
  • Tanggung jawab kanggo mriksa rencana keamanan kanggo kabeh entitas sing dilisensi.
  • Tanggung jawab kanggo nyemak kabeh informasi riwayat riwayat pidana lan ngenali kabeh individu sing nduweni pelanggaran cilik sing cocog kanggo eksploitasi otomatis.
    • Departemen Kesehatan Umum
  • Tanggung jawab ngembangake rekomendasi babagan peringatan kesehatan lan nggampangake Komite Penasihat Kesehatan Umum Cannabis Gunakake.
    • Kesempatan Departemen Perdagangan lan Ekonomi
  • Tanggung jawab kanggo ngatur program silihan, program geran, lan pitulung teknis kanggo pelamar ekuitas sosial.
    • Jasa Layanan Manusia
  • Tanggung jawab kanggo menehi rekomendasi menyang Komite Penasihat Kesehatan Umum Cannabis Gunakake babagan perawatan lan pencegahan obat.
  • Tanggung jawab ngembangake lan nyebarake bahan pendhidhikan konsumen.
    • ICJIA
  • Tanggung jawab kanggo ngrancang wilayah ROC ing negara sing bisa uga njaluk dana saka papan ROC kanggo investasi dana maneh ing komunitas.

KESIHATAN AWAM lan Kaslametan kanggo ILLINOIS CANNABIS

  • Rong puluh persen penghasilan sing didol saka ganja ganja diwasa bakal ndhukung upaya ngatasi penyalahgunaan zat lan kesehatan mental.
Watesan Iklan kanggo Bisnis Cannabis
  • Pembentukan bisnis ganja ora bakal diselehake utawa njaga, utawa nyebabake supaya diselehake utawa diselenggarakake, iklan, ganja utawa produk sing diserang ganja ing sembarang bentuk utawa liwat medium:
  • Sajrone jarak 1,000 perimeter latar sekolah, papan dolanan, rumah sakit, fasilitas kesehatan, pusat hiburan utawa fasilitas rekreasi, pusat perawatan bocah, taman umum utawa perpustakaan umum, utawa papan apa wae sing diakoni ora diwatesi karo umur 21 taun utawa luwih lawas;
  • Ing utawa ing kendaraan transit umum utawa papan perlindungan transit umum;
  • On utawa ing properti umum utawa umum dilakokno;
  • Sing ngemot informasi sing salah utawa mblusukake, promosi konsumsi sing berlebihan, nggambarake wong umur 21 taun sing nggunakake ganja, kalebu gambar saka godhong ganja; utawa
  • Kalebu gambar apa wae sing dirancang utawa kamungkinan kanggo narik kawigaten bocah cilik, kalebu kartun, dolanan, kewan, utawa bocah, utawa padha karo gambar, karakter, utawa ukara sing umume digunakake kanggo ngiklanake kanggo bocah-bocah, utawa apa wae sing niru bungkusan permen utawa labeling, utawa sing nggunakake konsumsi ganja.
  • Watesan iki ora ditrapake kanggo pesen non-komersial.

Syarat kemasan Illinois ganja

  • Pèngetan ing ngisor iki bakal ditrapake kanggo kabeh produk ganja: "Produk iki ngemot ganja lan dienggo kanggo wong diwasa 21 lan luwih. Panggunaane bisa ngrasakake kognisi lan bisa dadi kabiasaan. Produk iki ora kudu digunakake dening wanita sing ngandhut utawa nyusoni. Ora sah adol utawa nyedhiyakake barang iki kanggo sapa wae, lan bisa uga ora diangkut ing njaba negara Illinois. Ora sah ngetrapake kendaraan bermotor nalika ana pengaruh ganja. Kemungkinan utawa nggunakake produk iki bisa uga nindakake paukuman hukum sing penting ing sawetara ukum lan miturut ukum federal. "
  • Kabeh ganja sing dipanen kanggo disebarke menyang perusahaan ganja kudu dibungkus ing wadhah sing disegel.
  • Pembungkusan produk apa wae sing ngemot ganja kudu tahan bocah lan tahan cahya kanthi standar saiki, kalebu standar Komisi Produk Kesehatan Produk sing dirujuk dening Undhang-undhang Racun.
  • Label saben produk ganja kudu ngemot, antara liya, "nggunakake" tanggal ing label, kuantitas ganja sing ana ing produk, lan dhaptar konten.
  • Kabeh produk ganja kudu ngemot pernyataan peringatan sing ditetepake kanggo konsumen, kanthi ukuran sing bisa diwaca lan gampang katon kanggo konsumen sing mriksa paket, sing bisa uga ora ditutupi utawa ora jelas.
  • Packaging ora kudu ngemot informasi sing:
  • Apa salah utawa mbingungake;
  • Dipun promosiaken kakehan;
  • Nggambarake wong ing umur 21 taun sing nggunakake ganja;
  • Kalebu gambar apa wae sing dirancang utawa bisa narik kawigaten kanggo bocah cilik, kalebu kartun, dolanan, kewan, utawa bocah, utawa mitra sing padha karo gambar, karakter, utawa ukara sing umume digunakake kanggo ngiklanake kanggo bocah, utawa apa wae kemasan utawa labeling sing uga meh padha karo produk sing kasedhiya kanggo konsumsi minangka permen sing kasedhiya komersial, utawa promosi konsumsi ganja;
  • Ngemot segel, flag, crest, coat of arm, utawa insignia liyane sing bisa nyasarake konsumen supaya percaya yen produk kasebut wis disetujoni, digawe utawa digunakake dening Negara Illinois.

GRATIS GRATIS UNTUK CANNABIS IN ILLINOIS

  • Rumah tangga Illinois diidini tuwuh nganti limang tanduran ganja ing kahanan tartamtu:
  • Tanduran sing diwasa iku diwasa umur 21 utawa luwih lawas,
  • Tandurane ana ing omah sing nduwe omah utawa duwe ijin saka sing duwe,
  • Tanduran panandhang diwatesi mung tandur 5 utawa kurang tanduran,
  • Penuaian kudu njaga ganja ing kamar sing dikunci dhewe saka anggota kulawarga sing umuré umur 21, lan
  • Tanduran tukang dilarang nggunakake ganja ing umum.

ORDINAN LOKAL UNTUK MENGGUNAKAN ADN CANNABIS IN ILLINOIS

  • Munisipalitas bisa nglampahi orane tumrap sekolah sing nglarang panyebaran dispensasi ing ukum.
  • Unit pemerintah lokal kudu nganutake 'milih metu' orane sajrone setaun kaping efektif saka statute utawa diwatesi kanggo milih 'milih' miturut referendum lokal.
    • Munisipalitas bisa uga mbatesi watesan zoning sing ana hubungane karo pusat penanaman lisensi, petani kerajinan, organisasi pangolahan, lan dispensari

 

Nganti ketemu maneh - luwih cepet yen sampeyan langganan.

Elinga langganan. @ https://www.youtube.com/cannabislegalizationnews

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.

R. Martindale

Pengacara Industri Ganja yaiku Stumari situs web sing dirancang kanggo praktik bisnis konsultasi lan praktik Tom Howard ing perusahaan hukum kasebut Dasar Kolateral.
Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This