Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Wewengkon Ora Ana Dispektif

Wilayah Illinois sing ora proporsional duwe kunci status pelamar ekuitas sosial miturut Undhang-undhang Peraturan Ganja & Pajak. Peta Area sing Ora Disengaja ing Illinois

Wilayah ora duwe pengaruh diterangno

"Wilayah sing ora proporsional"Ing Undhang-undhang Ganja & Peraturan Ganja sing anyar tegese wilayah kutha sing mlarat lan akeh tangkepan sing ana ganja. Area sing Disebabake Ora proporsional saka rong pertiga unsur kanggo pelamar ekuitas sosial. Mula peta ill Illionis sing ora proporsional penting banget. Wilayah kasebut saiki disusun dening Departemen Perdagangan lan Pembangunan Ekonomi kanggo Illinois lan kudu ana ing kene saiki.

Sinau babagan wilayah sing ora kena pengaruh ing Illinois

 

"Wilayah sing ora proporsional kena pengaruh ing illinoy" tegese:

"Disproportionately Impacted Area" means a census tract or comparable geographic area that satisfies the following criteria as determined by the Department of Commerce and Economic Opportunity, that: 
(1) meets at least one of the following criteria: 
(A) the area has a poverty rate of at least 20%
according to the latest federal decennial census; or
(B) 75% or more of the children in the area
participate in the federal free lunch program according to reported statistics from the State Board of Education; or
(C) at least 20% of the households in the area
receive assistance under the Supplemental Nutrition Assistance Program; or
(D) the area has an average unemployment rate, as
determined by the Illinois Department of Employment Security, that is more than 120% of the national unemployment average, as determined by the United States Department of Labor, for a period of at least 2 consecutive calendar years preceding the date of the application; and
(2) has high rates of arrest, conviction, and
incarceration related to the sale, possession, use, cultivation, manufacture, or transport of cannabis.

 

Kesan sing ora cocog yaiku peta - DCEO

Ing tanggal 4 Séptémber 2019, Dinas Peraturan Kewangan lan Profesional (IDFPR) Illinois nganyari babagan Frekuensi Pitakonan Ditanya (FAQ) bagean saka situs web ganja diwasa kanggo nyelehake tanggal 60 dina lan partisipasi siji agensi kanggo nggawe peta kanggo Disproportionally Imposed Area.

Wewengkon Ora Ana Impone sing Dispapsensi dening DCEO

Wilayah sing ditrapake sacara dobel karo DCED

 

FAQ digunakake kanggo maca:

wilayah sing ora kena pengaruh

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This