Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Kepiye Undhang-undhang Liyane kanggo Imigrasi

Kepiye Undhang-undhang Liyane kanggo Imigrasi

Imigrasi lan Undhang-undhang MOREAna hubungan penting banget antarane imigrasi lan Undhang-undhang MORE, sing durung ditekan.

Undhang-undhang MORE minangka pangowahan sing pantes kanggo komunitas ganja. RUU sing ngrusak kriminal ing tingkat federal nyedhiyakake akeh tujuan kanggo masarakat lan sing paling kena pengaruh Perang Narkoba, nanging yen sampeyan durung mikir babagan hubungane imigrasi lan Undhang-undhang MORE, iki penjelasan pentinge RUU kasebut kanggo tujuan imigrasi lan deportasi.

Para imigran bakal entuk manfaat saka Undhang-undhang Reinvestasi lan Ekspansi Peluang Marijuana, sing luwih dikenal kanthi Undhang-undhang MORE, amarga dheweke ora bakal bisa dibuwang maneh utawa ditolak kewarganegaraan adhedhasar sembarang jinis pelanggaran ganja.

 

Undhang-undhang MORE babagan Imigrasi

Undhang-undhang MORE ngemot bagean sing ngatasi masalah sing gegandhengan karo ganja kanggo imigrasi. Uga ngakoni manawa duwe ganja minangka penyebab deportasi sing paling umum kanggo pelanggaran lan penyebab deportasi amarga pelanggaran ukum narkoba minangka motivasi Undhang-undhang kasebut.

SEK 9. Ora ana efek sing mbebayani kanggo tujuan ukum imigrasi.

(a) Umumé. — Kanggo tujuan ukum imigrasi (kaya istilah kasebut ditetepake ing bagean 101 Undhang-undhang Imigrasi lan Kewarganegaraan), ganja bisa uga ora dianggep minangka bahan sing dikendhaleni, lan wong asing ora bisa nolak entuk manfaat utawa perlindungan. miturut undang-undang imigrasi adhedhasar acara apa wae, kalebu tumindak, nemokake, diakoni, kecanduan utawa nyiksa, penahanan, pengadilan remaja, utawa keyakinan, sing ana gandhengane karo ganja, ora preduli apa kedadeyan kasebut sadurunge, ing, utawa sawise tanggal efektif Undhang-undhang iki.

(c) Ngganti amandemen tumindak imigrasi lan kebangsaan. -Undhang-undhang Imigrasi lan Kewarganegaraan wis diowahi—

(1) ing bagean 212 (h), kanthi nyerang "lan subparagraph (A) (i) (II) saka bagean kasebut nganti ana gandhengane karo siji pelanggaran kepemilikan sederhana 30 gram utawa kurang ganja";

(2) ing bagean 237 (a) (2) (B) (i), kanthi nyerang "liyane kajaba ana siji pelanggaran sing ana gandhengane kanggo nggunakake 30 gram utawa kurang ganja";

(3) ing bagean 101 (f) (3), kanthi nyerang "(kajaba paragraf kasebut ana gandhengane karo siji pelanggaran kepemilikan sederhana 30 gram utawa kurang saka marihuana)";

(4) ing bagean 244 (c) (2) (A) (iii) (II) kanthi nyerang "kajaba nganti akeh paragraf sing ana gandhengane karo kesalahan siji sing duwe 30 gram utawa kurang saka ganja";

(5) ing bagean 245 (h) (2) (B) kanthi nyerang "(kajaba bagean saka paragraf sing ana gandhengane karo kesalahan siji sing duwe 30 gram utawa kurang saka ganja)";

(6) ing bagean 210 (c) (2) (B) (ii) (III) kanthi nyerang ", kajaba nganti pirang-pirang paragraf sing ana gandhengane karo kesalahan siji sing nduweni 30 gram utawa kurang saka marihuana"; lan

(7) ing bagean 245A (d) (2) (B) (ii) (II) kanthi nyerang ", kajaba nganti akeh paragraf sing ana gandhengane karo pelanggaran tunggal kepemilikan sederhana 30 gram utawa kurang saka marihuana".

 
 

POS sing disengkuyung: AKU LEBIH LANJUT - AKU REINVESTASI PELUASAN MARIJUANA lan Panjaluk

POS sing disengkuyung: GEORGIA CANNABIS: TRULIF NGANGGO LISENSI PERUBATAN NEGERI

Pengin Mbukak Dispensary?

Apa Sampeyan Bisa Diusir Ngisi Biaya Mariyuana?

Saiki pelanggaran sing gegandhengan karo ganja dianggep minangka pelanggaran sing bisa diusir lan hubungane karo pelamar visa utawa kewarganegaraan bisa dadi mariyuana bisa digunakake minangka dhasar kanggo penolakan aplikasi, sanajan kerja ing dispenser utawa fasilitas sing tuwuh, ora masalah manawa negara kasebut wis nglegalake mariyuana medis lan rekreasi, dianggep dadi penyebab deportasi amarga nindakake kegiatan sing diatur kanthi federal lan ora sah.

Ing wulan April 2019, Layanan Kewarganegaraan lan Imigrasi AS nerbitake Peringatan Kebijakan ing ngisor iki "pelamar (kanggo kewarganegaraan naturalisasi) sing melu kegiyatan ganja tartamtu bisa uga ora duwe [karakter moral sing apik] yen ditemokake nglanggar ukum federal, sanajan kegiatan kasebut ora sah miturut ukum negara utawa negara manca sing ditrapake. ”

Undhang-undhang MORE saiki ngupaya reformasi aturan imigrasi sing nyedhiyakake panggunaan utawa duwe mariyuana, utawa kapercayan sadurunge kanggo pelanggaran ganja, ora kena pengaruh ing ukum imigrasi.

Para imigran bakal diijini nyekel lapangan kerja ing industri ganja sing saya akeh, lan sing dihukum amarga tindak pidana ganja ora bakal ditemokake maneh utawa bisa dicopot

 

Pentinge Undhang-undhang MORE babagan imigrasi

Mbusak ganja saka Undhang-undhang Bahan-bahan Kontrol ora ngesahake mariyuana ing saben negara, nanging nggunakake kriminal ing level federal. Amarga imigrasi biasane diatur kanthi federal, yen Undhang-undhang MORE dadi efek sing duwe mariyuana mung ora bakal dadi pelanggaran deportasi.

Undhang-undhang MORE penting kanggo para imigran amarga ngilangi mariyuana saka Undhang-undhang Bahan Kontrol ora mung ngidini para imigran sing dihukum amarga tindak pidana ganja bisa ngilangi rekor, nanging uga ngidini dheweke duwe kerja ing industri ganja sing lagi ana tanpa mbebayani status imigrasi.

Sanajan ora bakal dadi pelanggaran federal, pelanggaran undang-undang lokal minangka perkara sing isih dipikirake liwat administrasi federal, lan kalebu imigrasi. Sampeyan kudu takon karo pengacara imigrasi kanggo njaluk saran legal yen sampeyan ana ing kahanan sing padha.

Pengin Mbukak Dispensary?

Kanggo Ngerteni Luwih Apike Hubungan Imigrasi lan Undhang-undhang LANJUT, Mangkene teks lengkap:

THE-MORE-ACT-ON-IMIGRASI

 

Aja lali karo kita Peta Legalisasi Marijuana ing ngendi sampeyan bisa nelusuri status hukum saiki ing saben negara bagian ing Amerika Serikat lan ndeleng kabeh postingan ing saben negara kasebut.

Deloken:

Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizaitonnews.com

Aturan Final USDA ing Hemp

Aturan Final USDA ing Hemp

  Aturan Final USDA kanggo Hemp - Total THC - Delta 8 & Remediation Aturan Final USDA ing Hemp pungkasane dirilis tanggal 15 Januari 2021 adhedhasar set peraturan rami USDA sadurunge sing menehi komentar umum saka meh 6,000 wong. Aturan Final USDA ing Hemp bakal ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York Anggota parlemen New York nggawe lisensi distributor panggunaan diwasa kanggo wong-wong sing kepengin miwiti bisnis ganja kanggo mlebu ing industri kasebut. Sawise Bill S854 ditampilake, New York saiki arep dadi salah sawijining negara nomer nembelas ...

Pabrik Ganja ing New York

Pabrik Ganja ing New York

  Lisensi Pembibitan Ganja New York Ganja Pembibitan ganja diarani babagan carane industri ganja diwiwiti. Sanajan ora kabeh negara mikir babagan lisensi nursery ing peraturan kasebut, anggota parlemen New York mutusake kalebu jinis lisensi kasebut ing ganja ...

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York Lisensi pangiriman ganja saka New York bisa uga padha karo apa sing ditindakake negara liya nalika pangiriman ganja, nanging kita ora bakal ngerti nganti kliwat legalisasi lan peraturan pungkasan disusun ing Kota Besar. Yen legalisasi ...

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

  Lisensi Mikrobiologi Ganja New York Lisensi bisnis mikro ganja katon minangka tren anyar kanggo negara nalika ngatur program ganja sing digunakake kanggo wong diwasa. Lisensi bisnis mikro New York minangka kesempatan kanggo pamilik bisnis cilik duwe kesempatan ing industri ...


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This