Warta ganja paling anyar
Pilih Page

IRC 280E & Ganja

Kode Hasil internal 280e

IRC 280E

IRC 280e Teks:

Ora ana potongan utawa kredit sing diidini kanggo mbayar jumlah utawa mbayar sajrone taun sing kena pajak kanthi nindakake perdagangan utawa bisnis yen perdagangan utawa bisnis kasebut (utawa kegiatan sing kalebu perdagangan utawa bisnis kasebut) kasusun saka perdagangan barang-barang sing dikontrol (miturut artine jadwal aku lan II saka Undhang-undhang Bahan sing dikontrol) sing dilarang dening ukum Federal utawa ukum saka Negara endi sing dagang utawa bisnis sing ditindakake.

(Ditambah Pub. L. 97–248, judhul III, § 351 (a), 3 Sept 1982, 96 Stat. 640.)

Undhang-undhang Bahan Kontrol (CSA) kanthi tegas nglarang kepemilikan lan perdagangan mariyuana. 21 USC §§ 841 (a) (1), 846. Kabeh mariyuana dilarang, ora ana sing dikecualian.

Nanging, undang-undang liyane sing ngidini dana federal menyang Departemen Kehakiman ngemot pengecualian larangan ganja miturut CSA - paling ora ing Seksi 538 Anggaran sing mbuwang perang mariyuana medis.

Sanajan iki, bisnis dispensari ganja angger-angger negara isih duwe masalah karo pajak kaping pindho amarga Bagean 280E Kode Hasil Internal (IRC)

Yen sampeyan perlu pengacara ganja, utawa konsultan kanggo mbantu sampeyan tundhuk karo IRC 280E, sing kalebu perusahaan manajemen - aja bebas nelpon saka situs web.

 

"IRC 280E duwe industri ganja sing mbayar pajeg luwih akeh tinimbang bisnis liyane sing sah ing Amerika Serikat."

IRC 280E nggawe bisnis ganja medis

Gambar dening Lorem Ipsum liwat Unsplash

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Pengadilan Kehakiman Eropa Aturan CBD dudu Narkotika

  Pengadilan Kehakiman Eropa Aturan CBD dudu Pengadilan Kehakiman Eropa Narkotik Aturan CBD dudu Narkotika, mbukak jendela anyar kanggo reformasi peraturan CBD ing Prancis lan saindenging Eropa lan bisa uga meksa pengatur nasional liyane kanggo mriksa maneh watesan sing ana ...

Apa Sampeyan Bisa Merek Merek Ganja?

Apa Sampeyan Bisa Merek Merek Ganja? Kaya bisnis liyane, industri ganja nglindhungi produk lan layanane. Ing pangertene iki, luwih becik sampeyan nyoba nglindhungi hak Kekayaan Intelektual babagan bisnis ganja. Nanging apa ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Apa Sampeyan Bisa Paten Saring Ganja Anyar

Apa Sampeyan Bisa Paten Saring Ganja Anyar Sampeyan? Yen sampeyan wirausaha ganja, ngerti cara paten galur ganja bisa digunakake. Minangka negara terus nglegalake produk ganja lan ganja, perusahaan lan pengusaha ganja ing saindenging ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...

Legalisasi Marijuana Medis ing Mississippi

Undhang-undhang Mariyuana Kesehatan Mississippi, Legalisasi Mariyuana Kedokteran teka ing Mississippi! Negara kasebut milih langkah Inisiatif No 65 ing tanggal 3 November iki kanggo njamin kasedhiyan lan akses aman kanggo mariyuana medis kanggo wong sing nduweni kualifikasi ...

Mangkene pamrih saka IRCE 280e

Ing taun 1980, bakul coke rusak, nanging pengacara dheweke ujar manawa dheweke kudu bisa nyuda biaya bisnis penjualan kokain ilegal. Asile, Kongres liwati IRC280E lan nglarang nyuda biaya "nindakake" bisnis sade jadwal 1 bahan, sing dilarang dening hukum negara utawa federal.

Bisnis biasane nyuda rong biaya utama - barang sing adol, lan sing 'nindakake' bisnis kasebut.  

Biaya kanggo nggarap bisnis yaiku babagan operasional penjualan. Contone, sewa, tagihan telpon, keperluan, karyawan, pemasaran, baggies sithik kanggo bakul coke sing wis kasebut ing ndhuwur, kabeh kajaba biaya barang sing didol (COGS).

Fact Fun: Kongres ora ngetrapake COGS ing ukum nglarang potongan kasebut 'nindakake' amarga wedi tantangan konstitusional.

Industri ganja ndadekake prabédan iki gampang banget. Biaya barang sing didol yaiku sing tuwuh lan nyiyapake panen kanggo pasar, dene sing nindakake usaha yaiku sing ana gandhengane karo adol. Akibate, pusat budidaya kudu kuwatir babagan pajak dobel kurang saka dispensari.  

IRC 280e bakal ditrapake nganti Marijuana metu saka CSA

Biaya sing dikepengini ing pusat penanaman yaiku biaya ngasilake ganja, dene biaya sing dibayar kanggo dispensasi kabeh ana gandhengane.

Ing video kasebut, Tom nerangake carane tembung sabenere saka telung potongan ukum federal - lan prinsip bedrock hukum pajak - kabeh teka kanggo ngatasi masalah pajak kaping pindho kanggo bisnis ganja medis sing disetujoni dening negara.

Priksa video kasebut - lan lengganan saluran YouTube Pengacara Industri Cannabis kanggo takon pitakon babagan masalah legal ing industri ganja sah.

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This