John Mackewich

Pengacara - Ohio & Michigan

Ganja, Bisnis, lan Pengacara Employment sing berpengalaman.

Mbantu klien ganja medis lan rekreasi lan rami industri wiwit 2012. Kasil mbantu para pembudidaya, pemroses, lan dispensaries entuk lisensi ganja lan industri rami ing saindenging Amerika Serikat. Draf aplikasi lisensi ganja sing menang ing pirang-pirang negara.

Mbantu operator ganja Amerika kanthi ekspansi multi-negara, penggabungan lan akuisisi, akuisisi lan pembiayaan real estate uga kontrak umum lan hukum ketenagakerjaan.

Mbantu perusahaan ganja Kanada nalika mlebu ing Amerika Serikat.

Perwakilan hukum kanggo perusahaan wiwitan lan berkembang;

Mbantu klien domestik lan internasional kanthi penggabungan lan akuisisi; reorganisasi perusahaan, usaha patungan, franchising lan panyusunan perjanjian komersial;

Pembiayaan perusahaan lan komersial, kalebu penawaran pribadi lan umum saka ekuitas lan sekuritas utang; transaksi ekuitas pribadi lan modal usaha; struktur lan panyusunan fasilitas keuangan lan kredit;

Kepatuhan sekuritas perusahaan publik, kalebu laporan berkala SEC, materi proksi, masalah registrasi, masalah pambocoran publik lan tata kelola perusahaan.

Lisensi lan kepatuhan peraturan ing macem-macem industri peraturan (perbankan, game, olahraga fantasi, e-olahraga, ganja, rami industri);

Penasihat umum njaba Amerika kanggo perusahaan internasional;

Ngawasi lan menehi saran babagan transaksi bisnis internasional, tenaga kerja lan lapangan kerja, usaha patungan, perdagangan, imigrasi, investasi manca lan transaksi komersial kanthi penekanan ing India lan China; lan

Nasehat perusahaan lan investor internasional babagan investasi lan masalah perusahaan ing Amerika Serikat.

Keahlian:

Hukum Corporate
Capital Venture
Pasar
Campuran & Akuisisi
Kepatuhan peraturan kanggo industri sing diatur
Lisensi lan regulasi Marijuana & Industrial Hemp
Hukum lan Perdagangan Internasional kanggo China, India lan Asia
Kepatuhan Impor-Ekspor
Lokal lan Penasehat Umum
Tenaga Kerja lan Tenaga Kerja, Sumber Daya Manusia, SHRM

Entuk Konsultasi Ganja Karo John

  • Nggawe Bisnis Ganja menyang Tingkat Sabanjure
  • 60 - 75 Menit Analisis karo Tom ing Bisnis Sampeyan
  • Analisis biaya budidaya kerajinan
  • Analisis biaya Dispensary Gunakake Dewasa
  • Strategi & Analisis Aplikasi
  • Tinjauan Pelamar Kesetaraan Sosial
  • Cara Penggalangan dana & Syarat
  • Tren sing berkembang kanggo industri sampeyan
  • Salinan sing ditandatangani saka Buku Tom babagan hukum ganja
  • Diskon ing Investasi Future

Testimoni

Delengen apa sing dikandhakake sawetara klienku sing sukses babagan kerja bareng. Aku bangga banget kanggo njamin standar paling dhuwur saka kepuasan klien.

BEN REDIGER, CEO @ HEMP MERGERS GROUP

Tom minangka pengacara sing bener yen sampeyan dadi investor sing minat karo industri Ganja lan Hemp ing Illinois.

HUNTER DEVO, CEO @ DELTA-8 HEMP CO.

Thomas wis ngrewangi banget lan ngerti industri luwih apik tinimbang pengacara liyane sing wis diajak ngobrol.

MICHAEL PHILLIPS, WINNING ILLINOIS APPLICANT

Konsultasi kasebut informatif lan mbantu aku mbukak proses sing angel. Aku nyaranake layanane.

Entuk Konsultasi Ganja Karo John

  • Nggawe Bisnis Ganja menyang Tingkat Sabanjure
  • 60 - 75 Menit Analisis karo Tom ing Bisnis Sampeyan
  • Analisis biaya budidaya kerajinan
  • Analisis biaya Dispensary Gunakake Dewasa
  • Strategi & Analisis Aplikasi
  • Tinjauan Pelamar Kesetaraan Sosial
  • Cara Penggalangan dana & Syarat
  • Tren sing berkembang kanggo industri sampeyan
  • Salinan sing ditandatangani saka Buku Tom babagan hukum ganja
  • Diskon ing Investasi Future
Dalang Bisnis ganja

Langsung Dope

iku sing dibutuhake startups
Ayo Saiki
* Syarat & Ketentuan Berlaku
close-link
Ndaftar kanggo konten eksklusif. Dadi wong pisanan sing krungu kabar babagan negara sampeyan.
langganan
gambar cedhak