Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Undhang-undhang Mariyuana Kedokteran Mississippi

Undhang-undhang Marijuana Medis-2Undhang-undhang Mariyuana Kedokteran Mississippi

Legalisasi Marijuana Medis teka ing Mississippi! Negara milih kanggo milih Langkah Inisiatif Nomer 65 tanggal 3 November iki kanggo njamin kasedhiyan lan akses aman kanggo mariyuana medis kanggo wong sing nduweni kualitase sing kondhisi.

Inisiatif iki usul kanggo mbenake Konstitusi Mississippi kanggo ngidini pasien paling ora ana 22 kondhisi medis sing nyuda nggunakake mariyuana medis, kanthi idin saka dokter lan lisensi pusat perawatan lisensi.

Program sing diatur bakal disiyapake dening Departemen Kesehatan Mississippi kanggo nemtokake cara mariyuana bakal ditanam, diproses, lan kasedhiya kanggo njamin akses sing aman lan aman kanggo pasien sing nduweni kualifikasi.

 

 

Apa mariyuana sah ing Mississippi?

Rungokake PodCast kita News Legalization News utawa Nonton judul YouTube Warta Legalisasi Ganja | Ganja ing Pilkada 2020 | Lima Negara Lulus Ngukur Ganja kanggo informasi sing gegandhengan.

 

POS sing disengkuyung: HUKUM DAKOTA SELATAN MARIJUANA

POS sing disengkuyung: APLIKASI DISPENSI ARIZONA MARIJUANA

Tertarik kanggo melu industri ganja?

Inisiatif Mississippi 65 kanggo Normalisasi Mariyuana Medis

 

Apa watesan ganja medis sing diidini ing Mississippi?

Pasien diidini nganti 2.5 ons ganja saben rong minggu. Pusat perawatan marijuanas medis ora diidini kanggo nyedhiyakake pasien sing wis memenuhi syarat, sajrone patbelas dina, ganja medis luwih saka 2.5 ons bobot

Pasien kudu njaluk kertu mariyuana medis, sing bakal dianyarake saben taun lan ora bisa mbayar luwih saka biaya sing regane nganti Sèket Dolar

 

Apa Mississippi ngidini budidaya omah?

Mississippi ora ngidini pasien sing duwe kualifikasi nandur ganja ing omah.

 

Apa jumlah lisensi sing diidini kanggo industri Mariyuana Kedokteran ing Mississippi?

Mississippi, bertentangan karo negara-negara liyane ing Amerika Serikat, ora duwe wates negara kanggo jumlah lisensi sing bakal diwenehake kanggo pusat perawatan mariyuana medis.

Lan nalika nerangake peraturan lokal, rezeki zona sing ditrapake kanggo dispenser ritel ora bisa diwatesi tinimbang karo apotek ritel lan persediaan zona sing ditrapake kanggo bisnis liyane sing kalebu definisi medis
Pusat perawatan mariyuana ora bakal luwih mbatesi tinimbang bisnis komersial utawa industri sing sah miturut ukuran lan karyawan

Inisiatif kasebut uga negesake manawa pusat perawatan mariyuana medis kudu ana udakara limang atus meter saka sekolah, greja, utawa pusat perawatan bocah sing wis ana lisensi.

Departemen iki kudu nganggo aturan lan peraturan pungkasan paling ora tanggal 1 Juli 2021. Departemen kudu miwiti nerbitake kertu identifikasi lan lisensi pusat perawatan paling ora tanggal 15 Agustus 2021

 

Apa tarif pajak Marijuana Kesehatan ing Mississippi

Sanajan isih durung diadegake, departemen kasebut bisa ngetrapake nganti padha karo tarif pajak penjualan negara nganti pungkasan penjualan ganja medis.

 

Mississippi Medical Laws Marijuana - Inisiatif 65 PDF

Mississippi-Medical-Marijuana-2020-Proposed-Ballot-Initiative

 

 

 

Tertarik kanggo melu industri ganja?

Apa Inisiatif Ora 65A?legalisasi ganja medis mississppi

 

Inisiatif 65A minangka amandemen ganja medis alternatif legislatif, sing mbatesi ganja ngrokok kanggo pasien sing lara parah.

Ora nemtokake kahanan kualifikasi, watesan kepemilikan, utawa tarif pajak. Akeh rincian sing dibutuhake kanggo ditetepake dening legislatif negara. Inisiatif iki ora kliwat

  • Produk mariyuana bakal diprodhuksi dening pabrikan ing tingkat farmasi.
  • Mariyuana ora bisa ngrokok, kajaba sing duwe kondisi medis terminal,
  • Perawatan kudu diawasi dening dokter, perawat, lan apoteker sing duwe lisensi

 

Aja lali karo kita Peta Legalisasi Marijuana ing ngendi sampeyan bisa nelusuri status hukum saiki ing saben negara bagian ing Amerika Serikat lan ndeleng kabeh postingan ing saben negara kasebut.

Deloken:

Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizationnews.com.

 

Pengin Mbukak Tanduran Pertumbuhan

Aturan Final USDA ing Hemp

Aturan Final USDA ing Hemp

  Aturan Final USDA kanggo Hemp - Total THC - Delta 8 & Remediation Aturan Final USDA ing Hemp pungkasane dirilis tanggal 15 Januari 2021 adhedhasar set peraturan rami USDA sadurunge sing menehi komentar umum saka meh 6,000 wong. Aturan Final USDA ing Hemp bakal ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York Anggota parlemen New York nggawe lisensi distributor panggunaan diwasa kanggo wong-wong sing kepengin miwiti bisnis ganja kanggo mlebu ing industri kasebut. Sawise Bill S854 ditampilake, New York saiki arep dadi salah sawijining negara nomer nembelas ...

Pabrik Ganja ing New York

Pabrik Ganja ing New York

  Lisensi Pembibitan Ganja New York Ganja Pembibitan ganja diarani babagan carane industri ganja diwiwiti. Sanajan ora kabeh negara mikir babagan lisensi nursery ing peraturan kasebut, anggota parlemen New York mutusake kalebu jinis lisensi kasebut ing ganja ...

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York Lisensi pangiriman ganja saka New York bisa uga padha karo apa sing ditindakake negara liya nalika pangiriman ganja, nanging kita ora bakal ngerti nganti kliwat legalisasi lan peraturan pungkasan disusun ing Kota Besar. Yen legalisasi ...

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

  Lisensi Mikrobiologi Ganja New York Lisensi bisnis mikro ganja katon minangka tren anyar kanggo negara nalika ngatur program ganja sing digunakake kanggo wong diwasa. Lisensi bisnis mikro New York minangka kesempatan kanggo pamilik bisnis cilik duwe kesempatan ing industri ...


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This