Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Cara Golek Lisensi Ganja ing South Dakota

Pengin Entuk Lisensi ing Dakota Kidul?

CARA NAMPIKAN LISENSI MARIJUANA ING DAKOTA-2 Kidul

Cara Golek Mariyuana Commons ing South Dakota

South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Amarga ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, pungkasane sampeyan bisa entuk lisensi mariyuana supaya bisa digunakake ing South Dakota.

 

South Dakota milih kanggo lolos Amandemen A sing nglegalake mariyuana rekreasi kanthi swara 54-46%. Ukur 26 kanggo nglegalake mariyuana medis uga dilewati, nanging kanthi wates 70 nganti 30% luwih akeh.

 

Pasar ganja mbukak ing negara bagian, dadi kesempatan sampeyan kanggo miwiti nyiapake aplikasi lisensi kanggo mbukak bisnis ganja. Aja lali, industri ganja pancen angel banget lan duwe peraturan sing rumit. Kita duwe kabeh rincian sing kudu sampeyan ngerteni yen sampeyan kepengin entuk lisensi ganja ing South Dakota

 

Aturan isih disusun, mula kita bisa ngarep-arep bakal akeh owah-owahan ing taun ngarep. Departemen Pendapatan minangka panguwasa sing ngatur program ganja rekreasi ing South Dakota, sing ngatur aplikasi lisensi, dene program MMJ bakal diatur dening Departemen Kesehatan Dakota Selatan.

 

 

POS sing disengkuyung: HUKUM DAKOTA SELATAN MARIJUANA

POS sing disengkuyung: APLIKASI DISPENSI ARIZONA MARIJUANA

Pengin Entuk Lisensi ing Dakota Kidul?

Kapan Aplikasi Lisensi Mariyuana Dibukak ing South Dakota

Legalisasi Dakota Selatan bakal dadi undhang-undhang tanggal 1 Juli 2021. Departemen Pendapatan bakal dikenani tuduhan ngembangake peraturan perizinan nganti tanggal 1 April 2022.

Jinis Lisensi Mariyuana kanggo Ndhaptar ing Dakota Kidul

Kanggo program ganja rekreasi, lisensi sing kasedhiya ing South Dakota miturut Amandemen A, yaiku:

  • Ndhaptar lisensi, ngolah, proses, pabrikan, ngeterake lan adol ganja menyang pemborong ganja;
  • Lisensi sing ngidini fasilitas uji ganja bebas kanggo nganalisa lan nyathet safety lan kemampuan mariyuana;
  • Lisensi sing ngidini paket, ngolah lan nyiapake ganja kanggo transportasi lan adol menyang toko adol eceran;
  • Ndhaptar lisensi toko kanggo adol lan ngirim ganja kanggo konsumen.
  • Jinis lisensi liyane bisa ditetepake dening departemen

 

Lisensi sing kasedhiya kanggo program ganja medis, Ukur 26:

 

  • Lisensi kanggo dispenser mariyuana medis bakal diatur dening Departemen Kesehatan Dakota Kidul. Pamrentah lokal bisa nemtokake wates kanggo jumlah perusahaan ganja medis ing lokalitas

Apa jumlah lisensi sing diidini kanggo industri Ganja ing South Dakota?

 

South Dakota ora nemtokake nomer lisensi negara sing beda-beda, beda karo negara liyane ing Amerika Serikat kaya Illinois lan Arizona.

Sanajan ora duwe watesan ing saindhenging negara kanggo jumlah lisensi sing disetujoni, ora kanggo bisnis mariyuana medis utawa kanggo bisnis panggunaan diwasa, kutha bisa uga ngatur nomer dhewe.

Sepira regane Lisensi Mariyuana ing South Dakota?

Mesthine biaya lisensi ganja gumantung saka jinis lisensi sing pengin sampeyan entuk kanggo operasi. Kita isih ora duwe nomer kanggo biaya Lisensi amarga peraturan kasebut isih ana ing proses nulis.

Amandemen A negesake manawa ing wulan April 2022 Departemen kudu ngetokake peraturan sing dibutuhake kanggo tata cara lisensi, pembaruan, penundaan lan pencabutan lisensi, kalebu aplikasi, kualifikasi lan biaya, dadi tetep dielingi!

Apa Persyaratan sing Bisa Ndhaptar Lisensi Ganja ing South Dakota?

 

Babagan syarat kanggo aplikasi ganja  CARANE NANGGO LESEN MARIJUANA ING DAKOTA KidulLisensi ing South Dakota, ing wulan April 2022, Departemen kudu nemtokake:

 

  • Kualifikasi kanggo sing duwe lisensi;
  • Syarat keamanan, kalebu syarat cahya lan weker, kanggo nyegah pangalihan;
  • Syarat pengujian, kemasan, lan label, kalebu level tetrahydrocannabinol maksimum, kanggo njamin keamanan konsumen lan informasi sing akurat;
  • Watesan babagan produksi lan adol produk sing bisa dipangan kanggo njamin keamanan konsumen lan bocah;
  • Syarat kesehatan lan keamanan kanggo mesthekake persiapan sing aman lan nglarang pestisida sing ora aman;
  • Persyaratan inspeksi, pelacakan, lan rekam kanggo mesthekake tundhuk peraturan lan kanggo nyegah pangalihan;
  • Watesan iklan lan pemasaran;
  • Syarat kanggo mesthekake yen kabeh syarat lingkungan sing aman, pertanian, lan panganan lan produk sing ditrapake ditrapake;
  • Syarat kanggo nyegah adol lan pangalihan ganja kanggo wong sing umur luwih saka siji puluh siji taun

 

Pengin Ndhaptar Lisensi ing Dakota Kidul?

Pajeg ing South Dakota kanggo ganja

Amandemen kasebut menehi pajak 15% kanggo penjualan mariyuana. Pendapatan pajak bakal digunakake kanggo biaya Departemen, karo sisa penghasilan sing padha dibagi antarane dhukungan saka sekolah umum lan dana umum Negara

Iki minangka Amandemen Konstitusi A sing ngesahake Marijuana rekreasi ing South Dakota:

AmandemenHow-to-get-your-ganja-lisensi-ing-South-Dakota

 

Mangkene Ukur 26 sing ngesahake MMJ ing South Dakota:

Ukuran26Caranipun-pikantuk-ganja-lisensi-ing-kidul-dakota

 

Cara Miwiti Nyiyapake Aplikasi Mariyuana

Kaping pisanan, sampeyan kudu rencana bisnis ganja sing bener. Minangka bagean saka program kasebut, sampeyan bakal njlentrehake jinis dispensary sing pengin dibukak, suwene sampeyan jangka arep operasi ing South Dakota, lan apa tujuan utama bisnis sampeyan.

Yen sampeyan miwiti bisnis ganja lan pengin luwih fokus, disaranake kursus dek lapangan, iku bakal dadi kesempatan sing apik kanggo sampeyan miwiti mbayangake dispenser ganja.

Nalika ndhaptar lisensi ganja ing South Dakota utawa negara liya, bagean sing paling penting yaiku nggawe peraturan nalika nerangake formulir aplikasi. Sampeyan mesthi pinter takon karo pengacara babagan peraturan ing negara tartamtu.

Ora kabeh undang-undang padha ing negara-negara AS, nanging umume kalebu ing kategori sing padha. Syarat aplikasi, data sing dibutuhake, lan informasi tartamtu babagan bisnis sampeyan kudu mesthi ana nalika ndhaptar lisensi dispenser.

Yen sampeyan ora yakin carane ngrampungake aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngubungi pengacara sing tepat sing bakal nulung sampeyan nggawe rencana sing tepat kanggo proses aplikasi nalika sampeyan pengin mbukak dispensary ganja ing Arizona.

Titik penting babagan South Dakota GAMBAR KONSTITUSI A lan Ukuran 26

 

Legalisasi Dakota Selatan bakal dadi undhang-undhang tanggal 1 Juli 2021. Departemen Pendapatan bakal dikenani tuduhan ngembangake peraturan perizinan nganti tanggal 1 April 2022.

 

Omah tuwuh ing Dakota Kidul?

  • Ukur 26: MIN 4 tanduran
  • Amandemen A: 3 tanduran saben wong diwasa, 6 saben kluwarga Yen sampeyan manggon ing wilayah sing ora ana toko ritel

 

Ekuitas Sosial ing Hukum Ganja Dakota Kidul?

Kriteria Minimal Bare Menyang Keadilan Restoratif:

  • Kadaluwarsa? NO
  • Pranata Ekuitas Sosial? NO
  • Bagéyan Pajak sing Dianggo menyang Komunitas? NO

 

Aturan Kasempatan Ganja ing Dakota Kidul

  • Ukur 26: MAX 3 ons
  • Amandemen A: MAX 1 ons

 

Lisensi sing kasedhiya:

Amandemen A:

  • Ndhaptar lisensi, ngolah, proses, pabrikan, ngeterake lan adol ganja menyang pemborong ganja;
  • Lisensi sing ngidini fasilitas uji ganja bebas kanggo nganalisa lan nyathet safety lan kemampuan mariyuana;
  • Lisensi sing ngidini paket, ngolah lan nyiapake ganja kanggo transportasi lan adol menyang toko adol eceran;
  • Ndhaptar lisensi toko kanggo adol lan ngirim ganja kanggo konsumen.
  • Jinis lisensi liyane bisa ditetepake dening departemen

 

Ukuran 26:

  • Lisensi kanggo dispenser mariyuana medis bakal diatur dening Departemen Kesehatan Dakota Kidul. Pamrentah lokal bisa nemtokake wates kanggo jumlah perusahaan ganja medis ing lokalitas

 

Windows Lisensi

  • Amandemen A negesake manawa ing wulan April 2022 Departemen kudu ngetokake peraturan sing dibutuhake kanggo tata cara lisensi, nganyari maneh, penundaan lan pencabutan lisensi, kalebu aplikasi, kualifikasi lan biaya.
  • Periode wektu ora bisa ngluwihi 90 dina, mula Departemen kudu ngetokake tanggapan babagan aplikasi kasebut, kanthi nrima utawa nolak.
  • Ora ana nomer lisensi negara sing jembar - kutha bisa uga ngatur nomer kasebut.

 

 

Aja lali karo kita Peta Legalisasi Marijuana ing ngendi sampeyan bisa nelusuri status hukum saiki ing saben negara bagian ing Amerika Serikat lan ndeleng kabeh postingan ing saben negara kasebut.

Deloken:

Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizationnews.com.

Aturan Final USDA ing Hemp

Aturan Final USDA ing Hemp

  Aturan Final USDA kanggo Hemp - Total THC - Delta 8 & Remediation Aturan Final USDA ing Hemp pungkasane dirilis tanggal 15 Januari 2021 adhedhasar set peraturan rami USDA sadurunge sing menehi komentar umum saka meh 6,000 wong. Aturan Final USDA ing Hemp bakal ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York Anggota parlemen New York nggawe lisensi distributor panggunaan diwasa kanggo wong-wong sing kepengin miwiti bisnis ganja kanggo mlebu ing industri kasebut. Sawise Bill S854 ditampilake, New York saiki arep dadi salah sawijining negara nomer nembelas ...

Pabrik Ganja ing New York

Pabrik Ganja ing New York

  Lisensi Pembibitan Ganja New York Ganja Pembibitan ganja diarani babagan carane industri ganja diwiwiti. Sanajan ora kabeh negara mikir babagan lisensi nursery ing peraturan kasebut, anggota parlemen New York mutusake kalebu jinis lisensi kasebut ing ganja ...

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York Lisensi pangiriman ganja saka New York bisa uga padha karo apa sing ditindakake negara liya nalika pangiriman ganja, nanging kita ora bakal ngerti nganti kliwat legalisasi lan peraturan pungkasan disusun ing Kota Besar. Yen legalisasi ...

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

  Lisensi Mikrobiologi Ganja New York Lisensi bisnis mikro ganja katon minangka tren anyar kanggo negara nalika ngatur program ganja sing digunakake kanggo wong diwasa. Lisensi bisnis mikro New York minangka kesempatan kanggo pamilik bisnis cilik duwe kesempatan ing industri ...


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This