Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Pengin Entuk Lisensi Produksi Ganja Medis ing Georgia?

Lisensi Produksi Ganja Medis GeorgiaLisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara kasebut ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan ngidinake produksi lan penjualan ganja ing Georgia lan saiki aplikasi mbukak.

Akses Georgia menyang Komisi Ganja Medis kanthi sebulat suara nyetujoni proses sing bakal ngidini meh 14,000 pasien pangguna ing Georgia entuk minyak kanggo perawatan ing negara kasebut. Yen sampeyan kepengin gabung karo industri ganja ing Negara Peach.

Aplikasi diwiwiti tanggal Desember, 28, lan kanthi wektu sing cendhak, sampeyan kudu cepet-cepet ngirim aplikasi ing wektu sing tepat. Lisensi produksi samesthine bakal diterbitake ing wulan Maret 2021.

 

Jinis Lisensi Ganja ing Georgia

 

Lisensi Produsen Mariyuana Kelas 1 Georgia

Lisensi Produksi Kelas 1 menehi wewenang sing duwe lisensi kanggo:

  • Ganja mung ing fasilitas njero ruangan kanggo digunakake kanggo ngasilake minyak THC sithik, winates nganti 100,000 kaki persegi papan budidaya
  • Pabrik minyak THC sithik

Komisi kasebut bakal ngetokake rong lisensi produksi Kelas 1.

 

Lisensi Produsen Mariyuana Kelas 2 Georgia

Lisensi Produksi Kelas 2 menehi wewenang kanggo:

  • Ganja mung ing fasilitas njero ruangan kanggo digunakake kanggo ngasilake minyak THC sithik, winates nganti 50,000 kaki persegi papan budidaya
  • Pabrik minyak THC sithik

Komisi kasebut bakal ngetokake papat lisensi produksi Kelas 2.

 

Nomer Lisensi Produksi Ganja ing Georgia

Georgia pancen nemtokake lisensi sing winates banget kanggo ditanggepi ing saindenging negara. Negara kasebut ngidini enem lisensi diterbitake kanggo budidaya ganja medis, sing bisa duwe THC ora luwih saka 5%.

Komisi kasebut bakal menehi lisensi kanggo rong fasilitas 100,000 kaki persegi lan patang fasilitas 50,000 kaki persegi.

 

Apa Produk Ganja sing Bisa Diproduksi Lisensi Marijuana Kelas 1 lan Kelas 2?

Ukum Georgia ngidini Lisensi Produksi Kelas 1 lan Kelas 2 ngasilake minyak THC murah. Ukum Georgia ora ngidini Lisensi Produksi ngasilake utawa ngasilake cannatol, tincture, topikal, sublingual onset cepet, edibles, inhalable, lan liya-liyane. Produk kasebut dilarang didol lan didol ing Georgia.

 

 

Pengin Entuk Lisensi Produksi Ganja Medis ing Georgia?

 

Biaya Lisensi Produksi Ganja Medis ing Georgia

  • Lisensi Produksi Kelas 1 mbutuhake ragad aplikasi sing ora bisa dibalekake $ 25,000, ragad lisensi awal $ 200,000 lan ragad pembaruan lisensi $ 100,000.
  • Lisensi Produksi Kelas 2 mbutuhake ragad aplikasi sing ora bisa dibalekake $ 5,000, ragad lisensi awal $ 100,000 lan ragad pembaruan lisensi $ 50,000.

 

Proses Aplikasi Lisensi Produksi Ganja ing Georgia

Proses aplikasi kanggo loro jinis lisensi produksi ganja medis ing Georgia mbukak kanggo masarakat umum.

Iki minangka Instruksi kanggo Ndhaptar Lisensi Produksi Ganja ing Georgia:

 

Lisensi Produksi Ganja Medis Kelas 1

A.-Instruksi-Aplikasi-Kelas-1-Produksi-Lisensi-ing-Georgia

 

Lisensi Produksi Ganja Medis Kelas 2

A.-Instruksi-Aplikasi-Kelas-2-Produksi-Lisensi-ing-Georgia

 

Angket Pelamar

Sing ndhaptar lisensi produksi ganja medis ing Georgia kudu ngirim kuesioner ing ngisor iki sing dijawab karo aplikasi kasebut.

Pelamar kudu nyedhiyakake keamanan ing fasilitas kasebut, nggawe ngawasi video elektronik lan nggunakake kertu kunci sing mlebu akses karyawan lan pengunjung. Uga, pelacakan “winih-to-sale” kanggo ngetrapake produk kasebut sajrone produksi dibutuhake. Penegak ukum bakal diidini mriksa fasilitas kasebut miturut panjaluk.

 

Apa Aplikasi Bisa Dikirim Kanggo Lisensi Produksi Kelas 1 lan Kelas 2?

Ukum Georgia ora nglarang ngirim proposal kanggo Lisensi Produksi Kelas 1 lan Kelas 2. Nanging, yen proposal dipilih kanggo penghargaan lisensi ing sak kelas, nanging kepemilikan ing kelas liyane dilarang.

"Ora ana wong utawa entitas sing duwe kepemilikan lisensi sing diterbitake miturut bagean kode iki sing ora duwe kepemilikan ing jinis lisensi liyane sing diterbitake miturut bagean iki."

"Kepemilikan kepemilikan luwih saka siji lisensi bakal dicabut kabeh lisensi."

 

Apa Lisensi Produksi kalebu Lisensi Dispensing?Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi produksi ing Georgia ora kalebu lisensi dispensasi. Komisi durung nemtokake persyaratan kanggo Lisensi Dispensing utawa uga aturan kanggo ngatur dispensari ganja medis.

Proses aplikasi lisensi dispensary bakal diwiwiti ing 2021 sawise siklus aplikasi Lisensi Produksi Kelas 2020 lan Kelas 1 2.

 

Aja lali karo kita Peta Legalisasi Marijuana ing ngendi sampeyan bisa nelusuri status hukum saiki ing saben negara bagian ing Amerika Serikat lan ndeleng kabeh postingan ing saben negara kasebut.

 

Deloken:

Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizationnews.com.

Aturan Final USDA ing Hemp

Aturan Final USDA ing Hemp

  Aturan Final USDA kanggo Hemp - Total THC - Delta 8 & Remediation Aturan Final USDA ing Hemp pungkasane dirilis tanggal 15 Januari 2021 adhedhasar set peraturan rami USDA sadurunge sing menehi komentar umum saka meh 6,000 wong. Aturan Final USDA ing Hemp bakal ...

Pengin Entuk Lisensi Produksi Ganja Medis ing Georgia?

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.
R. Martindale

Pengacara Industri Ganja yaiku Stumari situs web sing dirancang kanggo praktik bisnis konsultasi lan praktik Tom Howard ing perusahaan hukum kasebut Dasar Kolateral.
Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York Anggota parlemen New York nggawe lisensi distributor panggunaan diwasa kanggo wong-wong sing kepengin miwiti bisnis ganja kanggo mlebu ing industri kasebut. Sawise Bill S854 ditampilake, New York saiki arep dadi salah sawijining negara nomer nembelas ...

Pabrik Ganja ing New York

Pabrik Ganja ing New York

  Lisensi Pembibitan Ganja New York Ganja Pembibitan ganja diarani babagan carane industri ganja diwiwiti. Sanajan ora kabeh negara mikir babagan lisensi nursery ing peraturan kasebut, anggota parlemen New York mutusake kalebu jinis lisensi kasebut ing ganja ...

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York Lisensi pangiriman ganja saka New York bisa uga padha karo apa sing ditindakake negara liya nalika pangiriman ganja, nanging kita ora bakal ngerti nganti kliwat legalisasi lan peraturan pungkasan disusun ing Kota Besar. Yen legalisasi ...

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

  Lisensi Mikrobiologi Ganja New York Lisensi bisnis mikro ganja katon minangka tren anyar kanggo negara nalika ngatur program ganja sing digunakake kanggo wong diwasa. Lisensi bisnis mikro New York minangka kesempatan kanggo pamilik bisnis cilik duwe kesempatan ing industri ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This