Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Memo USDA Hemp

Memo HEMP USDA - Teks Lengkap

Rungokake Potcast, utawa nonton ing ndhuwur.

 

Ing ngisor iki minangka lengkap lengkap USDA Hemp Memo:

***

UnitedStates Departemen Agriculture

Kantor inge Penasehat Umum

Washington, D.C.

2025 0-1400

GENERALCOUNSEL

Muga 28, 2019

MEMORANDUM

SUBJEK:

RUMUSAN EKOLEKSI AUTHORITES HEMP Anyar

Tanggal 20 Desember 2018, Présidhèn Trnmp.sanggenah dadi undhang-undhang Pertanian Pertanian tahun 2018, Pub. L. 115-334 (2018 Bill Farm). Produksi hemp 2018 XNUMX nggawe produksi hemp kanggo kabeh tujuan sing dilebokake ing statute.  

Kantor Penasihat Umum (OGC) nerbitake opini ukum sing ditrapake kanggo ngatasi pitakon babagan sev. ngilangi ketentuan sing gegandhengan karo rami saka RUU Farm 2018, kalebu: phase-out saka otoritas pilot hemp industri ing Undhang-undhang Pertanian 2014 (Bill Farm 2014) (Bagean 7605); amandemen kanggo Undhang-undhang Pemasaran Pertanian 1946 kanggo ngidini negara-negara Amerika lan India ngatur produksi hemp utawa ngetutake rencana Departemen Pertanian (USDA) sing ngatur produksi rami (Bagean 10113); panentu sing njamin aliran rami hemp ing commerce interstate (Bagean 10114); lan mbusak hemp saka Undhang-undhang Bahan sing dikontrol (Bagean 12619).

Kesimpulan utama saka pendapat legal OGC yaiku ing ngisor iki:

  1. Minangka enakmen saka Bill Farm 2018 tanggal 20 Desember 2018, hemp wis dicopot saka jadwal I saka Bahan Pengontrol Kontrol lan ora dadi bahan sing dikontrol.
  2. Sawise USDA nerbitake peraturan sing ngetrapake ketentuan produksi rami anyar 2018 Fa1m Bill sing ana ing Undhang-undhang Pemasaran Pertanian 1946, Negara-negara lan suku India bisa uga ora nglarang transp01tasi interstate utawa kiriman hemp sing diproduksi kanthi sah miturut rencana Negara utawa Suku utawa miturut lisensi ditanggepi miturut USDA
  3. Negara lan suku India uga ora nglarang transportasi antar negara utawa kiriman hemp sing diasilake kanthi sah ing ngisor Ladang 2014
  4. Wong sing duwe kapercayan felony Negara utawa Federal sing ana gandhengane karo bahan sing dikontrol tundhuk karo watesan sing ora dibayar ing 10 taun kanggo ngasilake hemp miturut Undhang-undhang Pemasaran Pertanian saka Pangecualian ditrapake kanggo wong sing ngalami rami kanthi rapi ing Undhang-undhang Farm 2014 sadurunge 20 Desember 2018, lan keyakinan kasebut uga kedadeyan sadurunge tanggal kasebut.

MEMORANDUM 28 Mei 2019

Halaman2

Kanthi enactment Bill Farm 2018, hemp bisa thukul mung (I) kanthi lisensi USDA sing diterbitake, (2) miturut rencana Negara utawa Tribal sing disetujoni karo USDA, utawa (3) miturut otoritas pilot pilot industri hempo 2014. . Otoritas pilot kasebut bakal kadaluwarsa setaun sawise USDA netepake rencana kanggo nerbitake lisensi USDA miturut syarat-syarat 2018 Farm Bill.

Penting kanggo masarakat ngerteni manawa 2018 Farm Bill njaga wewenang Negara-negara lan suku-suku India kanggo ngetrapake lan ngetrapake undang-undang sing ngatur produksi hemp sing luwih ketat tinimbang ukum Federal. Dadi, nalika Negara utawa suku bangsa India ora bisa ngalangi kiriman hemp liwat negara kasebut utawa suku bangsa, bisa uga terus nglaksanakake undang-undang Negara utawa Suku sing nglarang tuwuh hemp ing Negara utawa suku bangsa.

Sampeyan uga penting kanggo negesake manawa Bill Farm 2018 ora mengaruhi utawa ngowahi panguwasa Sekretaris Kesehatan lan Layanan Manusia utawa Komisioner Pangan lan Obat-obatan kanggo ngatur hemp ing angger-angger sing Ditrapake panganan lan Narkoba (FDA).

USDA ngarepake kanggo nerbitake peraturan sing ngetrapake panguwasa produksi rami anyar ing taun 2019.

Departemen Pertanian Amerika Serikat

Kantor Konseling Umum

Washington, D.C.

20250-1400

STEPHEN            ER VADEN

NEGARA UMUM

Muga 28, 2019

MEMORANDUM SEKRETARIS PERTANYAAN ANAK PERKARA

SUBJEK:      

 PENTING LENGKAP ING PROSES KANGGO AKTIVITI PENTADBIRAN AGRIKULUR 2018 ING PANJITEN HEMP

Memorandum iki menehi pendapat legal babagan ketentuan Undhang-undhang Peningkatan Pertanian taun 1. ("Bill Farm 2018"), Pu_b. L No. 2018-115, gegayutan karo hemp.

Kaya sing dijelasake ing ngisor iki, memorandum iki nyimpulake follQwing:

  1. Nalika ngetrapake RUU Fam2018 1 tanggal 20 Desember 2018, rami wis dicabut saka jadwal I Undhang-undhang Bahan Kontrol ("CSA") lan ora dadi Hemp sing dikendhalekake, ditetepake ing RUU Fa1m 2018 kanggo nyakup ganja. tanduran, utawa turunané, sing ngemot ora luwih saka 1 persen delta-0.3 tetrahydrocannabinol ("THC") dhasar bobot garing.
  2. Sawise Depaitment of Agriculture ("USDA" utawa "Depa1tment") nerbitake peraturan sing ngetrapake ketentuan produksi rami RUU Farm 2018 sing ana ing subtitle G Undhang-undhang Pemasaran Pertanian taun 1946 ("AMA; '), suku-suku Negara lan India bisa uga ora duwe nglarang transportasi antar negara utawa pangiriman rami kanthi sah miturut rancangan Negara utawa Suku utawa kanthi lisensi sing diterbitake miturut Departemen
  3. Suku negara lan suku India ora nglarang transportasi antar negara utawa pangiriman rami sing sah miturut Undhang-undhang Pertanian taun 2014 ("RUU Pertanian 2014").
  4. A Wong sing duwe kapercayan Negara utawa Federal sing ana gandhengane karo bahan sing dikontrol tundhuk karo watesan sing ora cocog ing 10 taun ngasilake hemp miturut subtitle G saka AMA. Pangecualian ditrapake kanggo wong sing tuwuh lawat lawon ing 2014 Frum Bill sadurunge 20 Desember 2018, lan keyakinan kasebut uga ana sadurunge tanggal kasebut.

Memorasi iki uga negesake rong aspek penting saka probabilitas Bill Farm 2018 sing ana gandhengane karo hemp. Kaping pisanan, 2018 Farm Bill njaga wewenang negara-negara Amerika lan suku India supaya ngetrapake lan ngetrapake undang-undang sing ngatur produksi (nanging ora transportasi utawa kiriman interstate) hemp sing luwih ketat tinimbang ukum Federal. Contone, undang-undang Negara sing nglarang tuwuh utawa penanaman hemp bisa terus dikuatake dening Negara kasebut. Kapindho, Bill Farm 2018 ora mengaruhi utawa ngowahi wewenang saka Sekretaris Kesehatan lan Layanan Manusia utawa Komisioner Pangan lan Obat-obatan sing ditrapake ing ukum AS.

  1. BACKGROUND

Th62018 Bill Farm, Pub. 115-334, digawe ing tanggal 20 Desember 2018, kalebu sawetara peruntukan sing ana hubungane karo rami.1 Pendapat hukum iki fokus ing bagean 7605, 10113, 10114, lan 12619, sing ringkesan ing ngisor iki.

  • Bagean 7605 ndandani bagean 7606 saka RUU Pertanian 2014 (7 USC § 5940), sing menehi wewenang institusi pendhidhikan sing luwih dhuwur utawa negara-negara pertanian kanggo tuwuh utawa ngolah rami industri ing kahanan tartamtu-yaiku, yen rami ditanam utawa ditandur kanggo tujuan riset ing Negara sing ngidini produksi hemp. Antarane liyane, bagean 7605 sing menehi saran RUU Pertanian 2014 § 7606 supaya Sekretaris Pertanian ("Sekretaris") nganakake kajian babagan progresiJ11s riset rami lan ngirim laporan menyang Kongres. Bagean 7605 uga mbatalake 2014 Frum Bill§ 7606, efektif setaun sawise tanggal Sekretaris nggawe rencana miturut bagean 297C 2
  • Bagean 10113 aJ11ends AMA kanthi nambah subtitle G (bagean 297A liwat 297E) (7 USC §§ 16390 -1639s) sing ana hubungane karo produksi hemp. Ing ngisor iki panguwasa anyar, sawijining negara utawa suku bangsa India sing pengin duwe panguwasa pangaturan utama babagan produksi hemp ing Negara kasebut utawa wilayah suku India bisa uga ngirim, kanggo disetujoni Sekretaris, rencana babagan pemantauan lan peraturan kasebut. hemp produksi .. Waca AMA § 297B. Kanggo negara-negara Amerika utawa India sing ora duwe rencana sing disetujoni, Sekretaris diarahake nggawe rencana Departemen babagan pemantauan lan peraturan produksi hemp ing wilayah kasebut. Waca AMA§ 297C. Ing

1 Fann Bill 2014 nemtokake "Hemp industri" minangka "tanduran ganja saliva L. lan bagean saka tanduran apa wae, tuwuh utawa ora, kanthi konsentrasi delta-9 tetrahydrocannabinol ora luwih saka 0.3 persen kanthi bobot garing." 7 USC § 5940 (a) (2). RUU Fann 2018 nambahake defmisi sing beda lan beda saka "hemp" ing bagean 297A AMA, mbantah minangka "tanduran ganja saliva L. lan prui tanduran kasebut, kalebu wiji lan kabeh asale, ekstrak, cannabinoid, isomer, asam, uyah, lan garam isomer, apa tuwuh utawa ora , kanthi konsentrasi delta-9 tetrahydrocrumabinol ora luwih saka 0.3 persen kanthi bobot bobot dJy. ” 7 USC

  • 16390 (1). Kaloro definisi kasebut mbutuhake konsentrasi THC ora luwih saka 0.3 persen kanggo tanduran Cannabis sativa L. dianggep hemp mungsuh ganja. Kanggo tujuan pendapat legal iki, aku nggunakake istilah kasebut "Hemp" lan "Hemp industri" ngganteni

2 Laporan Konferensi sing ngiringi RUU Fann 2018 nerangake efek pembatalan kaya ing ngisor iki: "Pranata kasebut uga mbatalake program pilot riset rami setaun sawise Sekretaris nerbitake peraturan pungkasan sing ngidini produksi rami skala komersial kaya sing diwenehake ing bagean 297C saka [AMA]. ” HR HR. No. 115-1072, jam 699 (2018). ·

Sekretaris uga dibutuhake kanggo promulgate peraturan lan pedoman ngetrapake subtitle

  1. Waca AMA § 297D. Otoritas anyar uga nyedhiyakake definisi (ndeleng AMA § 297A) lan wewenang pitunjuk (ndeleng AMA § 297E).
  • Bagean 10114 (7 UC § 16390 cathetan) minangka panentu freestanding sing nyatakake yen ora ana judhul X ing Bill Farm 2018 nglarang perdagangan antar hemp utawa hemp. Bagean 10114 uga nyedhiyakake manawa negara-negara Amerika lan India ora nglarang transportasi antrian utawa kirim produk hemp utawa hemp sing diasilake miturut subtitle G liwat Negara utawa teitori suku India.
  • Bagean 12619 ndandani CSA kanggo ngilangi rami saka definisi ganja CSA Bagean 1 619 uga mungkasi THCCSAtoexclude THC saka rami saka Jadwal I.3 \ ::

Nalika maringake Bill Farm 2018, Kongres sah nggawe produksi hemp kanggo kabeh tujuan ing statute nanging dilindhungi undhang-undhang kanggo negara-negara Amerika lan India supaya nindakake lan ngetrapake undang-undang sing luwih ketat sing ngatur produksi rami.

  1. ANALISIS
  1. Minangka Enactment Bill Fa2018m 1 tanggal 20 Desember120181 Hemp Wis Dibusak saka Jadwal I Undhang-undhang dikontrol lan Ora suwe dikendhaleni.

CSA § 102 (6) netepake. ”Bahan sing dikontrol” tegese “obat utawa bahan liyane, utawa prekursor langsung, kalebu ing jadwal I, II, IIl, .JV, utawa V bagean B judhul iki. . . . " 21 USC § 802 (6). Marijuana4 minangka bahan kontrol sing didhaptar ing jadwal I saka CSA. Waca CSA § 202 (c) (10), jadwal I (21 USC § 812 (c), Jadwal I (c) (l0)); 21 CFR § 1308.ll (d) (23).

Bill Farm 2018 direncanakan CSA kanthi rong cara.

  • Pisanan, 2018 Farm Bill§ 12619 (a) mbenakake definisi CSA ganja kanggo ngilangi h mp. Sadurunge enakmen RUU Fam2018 1, CSA§ 102 (16) (21 USC 802 (16)) nerangake ganja kaya ing ngisor iki:
  • Tembung 'marihuana' tegese kabeh bagean saka tanduran Ganja sativa L., apa tuwuh utawa ora; wiji mau; resin sing diekstrak saka pa1t tanduran apa wae; lan saben senyawa, pabrik, uyah, turunan, campuran, utawa nyiyapake tanduran kaya ngono, wiji utawa wiji utawa tetm kasebut ora kalebu gagang diwasa tanduran kasebut, serat sing diprodhuksi saka gagang, minyak utawa jajan digawe saka wiji tanduran , senyawa, pabrik, uyah, turunan, campuran, utawa nyiyapake gagang diwasa (kajaba resin sing diekstrak), serat, minyak, utawa jajan,

3 Kanggo latar mburi tambahan produksi produksi rami sadurunge enactment 2018 Fann Bi.II, ndeleng Layanan Riset Kongres, "Hemp minangka Komoditas Pertanian" (RL32725) (dianyari tanggal 9 Juli 2018), availbisa at https: // crsreports.kongres.gov/produk/pdf/RL/RL32725.

4 Pendapat iki nggunakake ejaan umum "mariyuana" kajaba nalika ngutip CSA, sing nggunakake ejaan "marihuana".

utawa wiji sing disterilisasi ing tanduran kasebut sing ora bisa dicambah.

Kaya sing disesuaikan karo Bill Farm 2018, definisi CSA ganja saiki maca:

  • Tundhuk karo subparagraf (B); istilah 'marihuana' tegese kabeh bagean saka tanduran Ganja sativa , apa tuwuh utawa ora; wiji kasebut; damar sing dijupuk saka bagean tanduran; lan kabeh senyawa, Pabrik, uyah, turunan, campuran, utawa nyiapake tanduran kaya ngono, wiji utawa resin.
  • Tembung 'marihuana' ora kalebu
  • hemp, kaya sing ditegesake ing bagean 297A undhang Pemasaran Pertanian 1946; utawa

8.

  • gagang diwasa saka tanduran kasebut, serat sing diasilake saka gagang kaya; minyak utawa jajan digawe saka

wiji tanduran kasebut, senyawa liyane, Pabrik, uyah, turunan, campuran, utawa persiapan batang diwasa kasebut (kajaba resin exn · tumindak ing kono), serat, minyak, utawa jajan, utawa wiji sing disterilisasi tanduran kasebut sing ora bisa dicambah.

  • Kapindho, Bill Farm 2018§ 12619 (b) amandemen CSA supaya ora kalebu THC ing rami saka tembung "tetrahydrocannabinols" ing jadwal Kaya sing diowahi karo Bill Farm 2018, CSA
  • 202 (c) (l 7), jadwal I (21 USC § 812 (c) (l 7), jadwal I) saiki maos:

Tetrahydrocannabinols, kajaba tetrahydrocannabinols in hemp (kaya sing diterangno Ing bagean

297A undhang Pemasaran Pertanian 1946).

Kanthi mbenerake definisi ganja kanggo ngilangi rami kaya sing ditetepake ing AMA § 297A, Kongres wis mbusak hemp saka jadwal I lan mbusak kabeh saka CSA. Kanthi tembung liyane, hemp dudu zat sing dikontrol. Kajaba iku, kanthi mbenakake jadwal aku kanggo ngilangi THC ing rami, Kongres uga mbusak THC ing rami saka CSA.

Penting kanggo diwenehi tandha manawa decontrolling hemp iki (lan THC ing hemp) yaiku ngetrapake. Sanajan peraturan implementasine CSA kudu dianyari supaya bisa nggambarake modifikasi RUU Petani 2018 menyang CSA, uga penerbitan peraturan kasebut sing dianyari utawa tumindak liya ora kudu ditindakake.

Aku ngatasi kene loro bantahan utama kanggo ndeleng manawa decontrolling hemp yaiku ngukum diri. Bantahan pertama yaiku, amarga peraturan durung diterbitake miturut CSA

  • 201, pangowahan legislatif kanggo jadwal I gegayutan hemp ora efektif. Bantahan iki ora bener.

Proses khas kanggo ngowahi jadwal CSA yaiku liwat mlemaking. Ing CSA

  • 201 (a), Jaksa Agung "bisa kanthi aturan" nambah, ngilangi, utawa ngirim antar jadwal, obat-obatan utawa bahan liyane nalika ditemokake. 21 USC
  • 81l (a). Nanging, jadwal kasebut uga bisa dibenerake kanthi langsung dening Kongres liwat owah-owahan ukum; lan Kongres wis nindakake pirang-pirang pirang-pirang.5 ·

'Deleng, contone, Pub. L. I 12-144, § 1152 (jadwal amandemen kanggo nambah agen cannabimimetic); Pub. L. 101-647,

  • 1902 (a) (jadwal amandhang kanggo nambah steroid anabolik).

Bantahan kapindho yaiku, amarga perubahan legislatif kanggo jadwal I babagan rami durung dibayangke ing 21 CFR § 1308.11, penghapusan kasebut durung efektif. Bantahan iki uga ora bener.

Iku aksioma sing nyatakake peraturan trompet.  Deleng Nat '/ Keluarga Berencana & Reproduksi. Health Ass'n, Inc. lwn Gonzales, 468 F.3d 826,829 (DC Cir. 2006) ("[A] statut sing sah mesthi menang babagan peraturan sing bertentangan [.]"). Kongres netepake limang jadwal CSA ing statute, nyedhiyakake manawa "jadwal jadwal wiwitane kalebu zat-zat sing kacathet ing bagean iki." 21

USC § 812 (a) .6 Kongres luwih lanjut manawa "[t] jadwal sing ditemtokake dening bagean iki bakal dianyari lan diterbitake maneh saben taun suwene rong taun wiwit setaun sawise 27 Oktober 1970, lan bakal dianyari lan diterbitake maneh saben taun sawise iku. ” 21 USC § 812 (a). Kebutuhan kanggo nganyari lan nerbitake jadwal maneh, dudu prasyarat kanggo efektifitas jadwal sing "digawe dening [peraturan]." Id Ing liyane

tembung, ing ngendi Kongres dhewe mbenakake jadwal kanggo nambah utawa mbusak zat sing dikontrol, penambahan utawa ngilangi zat sing dikontrol iki bisa ditindakake kanthi cepet ing enactment (ora ana tanggal efektif liyane ing aturan); saliyane utawa mbusak saka jadwal ora gumantung karo peraturan

Kanggo nggambarake, Kongres ngowahi CSA ing taun 2012 kanggo nambah "agen cannabimimetic" kanggo jadwal I.

Amandemen kasebut ditindakake minangka bagean saka Undhang-undhang Pencegahan Penyalahgunaan Narkoba Sintetik2012 (Pub.

  1. 112-144, judhul XI, subtitle D), sing ditandatangani dadi undang-undang tanggal 9 Juli 2012. Meh nem wulan mengko, Administrasi Penegakan Obat ("DEA") nerbitake keputusan pungkasan sing nggawe kode obat kanggo agen cannabimimetic sing ditambahake menyang gawe jadwal I dening Kongres lan nggawe pangowahan sing cocog karo jadwal I sing dikodifikasi ing 21 CFR § 1308.11. Waca 78 Panganan. Reg. 664 (4 Jan 2013). Ing nerangake ngapa pengumuman notifikasi lan komentar ora perlu, DEA nyathet manawa
    • "Panempatan 26 zat kasebut ing Jadwal I wis wiwit ditrapake wiwit tanggal 9 Juli, " Id ing 665 (tambah ditambahake). Ing tembung liyane, pangowahan pamrentahan kanggo jadwal aku dadi efektif sawise enactment. Refleksi saka owah-owahan kasebut ing 1 CFR § 21, sanajan dibutuhake 1308.11 USC § 21 (a), ora perlu kanggo nglakokake jadwal kasebut.

Patut, enactment saka Bill Farm 2018 ngrampungake mbusak hemp (lan THC ing

hemp8 saka CSA. Ngganti amandemen kanggo 21 CFR § 1308.11, nalika dibutuhake minangka sore

6 "Marihuana" lan "Tetrahydrocannabinols" kalorone kalebu ing jadwal awal sing dakwujudake dening Kongres taun 1970.

7 CJ Amerika Serikat v. Huerta, 547 F.2d 545, 547 (10 Cir. 1977) (“[F] lara nerbitake jadwal 'sing dianyari' kaya sing diwajibake karo Bagian 812 (a) ora ana pengaruh tumrap validitas bahan kasebut sing wiwitane kacathet ing limang jadwal.”); Amerika Serikat v. Monroe, 408 F. Upaminipun. 270,274 (ND Kal. 1976) ("Mangkono, nalika bagean 812 (a) kanthi jelas mrentah supaya jadwal bahan kontrol sing bakal diterbitake maneh, it jelas Kongres ora ngetren republication kanggo dadi diterbitake maneh jadwal, sing yen ditindakake kanthi ora bener bakal nyebabake jadwal kasebut ilang lan kadaluwarsa …………………………………………………………………… .. [T] dheweke

syarat supaya jadwal kasebut, yen 'dianyari,' diterbitake maneh 'mung kanggo nggawe siji dhaptar sing bakal nuduhake kabeh zat sing saiki tundhuk karo ketentuan Undhang-undhang ………………………………… ……………………………………………… .. “).

8 Jadwal Aku, kaya sing diterbitake ing 21 CFR § 1308.11, kalebu definisi "tetrahydrocannabinols" ing paragraf (d) (3I) sing ora katon ing CSA. Sanajan ana defisit kasebut ing peraturan cw · rent, aku

kewajiban terus DEA kanggo nerbitake jadwal sing wis dianyari, ora prelu nglakokake perubahan Bill Farm 2018 kanggo jadwal I.9 ·

B.            Sawise Departemen Pertanian Nerbitake Peraturan sing Ngleksanakke Ketentuan Produksi Hemp saka RUU Ladang 2018 sing Ditemokake ing Subtitle G Undhang-undhang Pemasaran Pertanian taun 1946, Negara-negara lan Suku India Bisa Ora Nglarang Transportasi Interstate utawa Kiriman Lawn Hemp sing Diprodhuksi ing Negara utawa Suku Rencana utawa lisensi sing diterbitake miturut rencana departemen. 

AMA § 297D (a) (l) (A) ngarahake Sekretaris kanggo nerbitake peraturan lan pedoman "secepat mungkin" kanggo ngetrapake subtitle G saka AMA. 7 USC § 1639r (a) (l) (A) .. Peraturan kasebut bakal menehi persetujuan persetujuan Negara lan suku miturut AMA § 297B lan penerbitan lisensi miturut rencana Departemen miturut AMA § 297C. Kaya sing diandharake ing ngisor iki, yen peraturan kasebut diterbitake, suku-suku Amerika lan suku India ora nglarang transportasi utawa pangiriman rami (kalebu produk rami) sing diproduksi sesuai karo rencana Negara utawa Suku sing disetujoni utawa diproduksi kanthi lisensi sing diterbitake miturut rencana Departemen.

Pengangkutan hemp ditangani ing taun 2018 Farm Bill§ 10114.10 Sanggan (a) nyedhiyakake:

  • PERATURAN -No kasebut ing judhul iki utawa amandemen sing digawe kanthi judhul iki nglarang perdagangan anthem hemp (kaya sing ditetepake ing bagean 297A Undhang-undhang Pemasaran Pertanian 1946 (kaya sing ditambahake bagean 10113)) utawa produk hemp.

7 Cathetan USC § 16390. Penyediaan kasebut nyatakake ora ana sing judhul X saka Fann Bill 2018

mratelakake panemume, yen THC ing hemp ora dikecualekake saka THC minangka jadwal sing dakkandhakake zat ing ngisor CSA kanthi amandemen amriksan RUU Farm Farm 2018.

9 Jadwal I, kaya sing dibayangke ing 21 CFR § 1308.11, kalebu dhaptar kapisah saka "ekstrak marihuana" ing paragraf

(d) (58). Ekstrak ganja ora ditampilake ing jadwal I ing statute amarga ditambah sawise! 970 miturut peraturan miturut CSA § 201. Tembung "ekstrak marihuana" ditetepake ing peraturan minangka "ekstrak sing ngemot siji utawa luwih cannabinoids sing wis dijupuk saka tanduran genus ganja, kajaba resin sing kapisah (apa mentah utawa murni) dipikolehi saka tanduran. " RUU Ladang taun 2018 mbenakake definisi "marihuana" kanggo ora dikatutake rami, nanging amarga definisi peraturan "ekstrak marihuana" ing jadwal aku ora nggunakake tembung "marihuana" utawa "teb · ahydrocannabinols" kanggo netepake tenn, mula ana pitakonan manawa ekstrak hemp isih dianggep dadi dhaptar minangka jadwal aku ngontrol zat. Nalika masalah kasebut ora ditrapake maneh miturut pendapat iki, Aku ngira definisi kukum sing diowahi saka "marihuana" wis sacara efektif ngilangi ekstrak hemp saka jadwal I, lan sing nuduhake kaya ing 21 CFR  § 1308.1I (d) (58) mung bakal dadi amandemen sing cocog. ·

10 Transportasi Hemp uga ditangani ing tumindak pitunjuk taunan, sing mbatesi dana sing diolehake Federal ora digunakake kanggo nglarang transpmtasi hemp. Nanging, ketentuan kasebut diwatesi mung amarga ruang kasebut mung ngatasi rami sing diproduksi miturut otoritas Bill Fann 2014, lan mung alamat Federal tumindak pamrentah. Yaiku, nalika panentu nglarang para aktor Federal ora ngalangi transportasi sing diarani "2014 Farm Bill rami, "dheweke ora matesi tumindak Negara in gati. Waca Pertanian, Developmerit deso, Pangan lan Narkoba Undhang-undhang Administrasi, lan Agensi sing gegandhengan, 2019, Pub. L. 116-6, div. B, § 728 (nglarang dana sing kasedhiya dening Undhang-undhang kasebut utawa Undhang-undhang liyane supaya ora digunakake kanggo nglanggar tagihan Pertanian2014 § 7606 utawa "kanggo nglarangt ing transportation1  Processing, sale, or use of industril hemp, or winihs of jush Tanduran, sing is thukul or dibudidayakake manut karo [2014 Farm Bill§ 7606], ing njero utawa njaba Negara sing ana hemp industri thukul utawa ditanduri ”). Deleng uga Undhang-undhang, Peradilan, Ilmu, lan Undhang-undhang Agencies sing gegandhengan, 2019, Pub.

  1. 116-6, div. C, § 536 ("Ora ana dana sing kasedhiya ing Undhang-undhang iki sing bisa digunakake kanggo nglanggar [2014 Farm Bill§ 7606] dening Departemen Kehakiman utawa Administrasi Penegakan Narkoba.").

nglarang konter interstate hemp. Nanging, panentu iki, ora ana sing mandhiri, ora duwe pengaruh nolak transportasi hemp ing Amerika Serikat utawa wilayah Tribal ing ngendi transportasi kasebut dilarang miturut hukum Negara utawa Suku.

Nanging, bagean (b) khusus nglarang Negara-negara lan suku-suku India nglarang transportasi hemp liwat wilayah kasebut utawa suku Tribal. Subjek (b) nyedhiyakake

  • 1ilANSPORTASI HEMP lan HEMP -No Negara utawa Suku India ora nglarang transp011ation utawa kiriman hemp utawa hemp prodLtc diprodhuksi in sesuai karo subtitle G saka Undhang-undhang Pemasaran Pertanian ing taun 1946 (kaya sing ditambahake karo bagean 10113) liwat Negara Bagian utawa sepuluh suku saka suku India, sing ditrapake.

7 Cathetan USC § 16390. Ing saleresipun, panentu kasebut preempts hukum negara nganti hukum negara kasebut

nglarang transp011ation interstate utawa kirim hemp sing wis digawe selaras karo subtitle G saka AMA.

Minangka prekara ukum ukum, "[k] Klausa Supremasi nyedhiyakake aturan sing jelas manawa ukum federal bakal dadi Undhang-undhang Paling Dhuwur; lan Hakim-hakim ing saben Negara kudu diikat, Ana Apa-apa ing Konstitusi utawa Undhang-undhang apa wae sing ana ing Kontroversi. ' Miturut prinsip iki, Kongres duwe kekuwatan kanggo milih undang-undang [S]. " Arizona Amerika Serikat, 567

US 387, 398-99 (2012) (ngutip seni AS Const. VI, cl. 2). "Miturut doktrin prevaluasi federal, ukum federal ngganti utawa ngganti undang-undang utawa peraturan sing ora cocog [S]." Amerika Serikat v. Sadeh, 820 FJd 746, 751 (5th Cir. 2016).

Pengadilan federal umume ngakoni telung kategori prevaluasi: (1) prevaluasi nyata (ing ngendi Kongres "mundur [saka]" kakuwatan saka Negara kasebut kanthi "pambekalan previsi nyata"); 11 (2) pengecualian lapangan (ing ngendi Negara-negara "ora bisa diatur) tumindak ing lapangan sing wis ditemtokake dening Kongres, sing tumindak miturut wewenang sing tepat, kudu diatur karo pamrentahan eksklusif ");12 lan prevaluasi konflik (ing endi undang-undang Negara preempted nalika bertentangan karo undang-undang Federal, sing kalebu kahanan "ing endi 'tundhuk marang peraturan federal lan [S] minangka kekalahan fisik'" utawa kahanan "nalika ukum [S] sing nate ukum ' ngadeg minangka alangan kanggo ngrampungake lan ngetrapake tujuan lan tujuan lengkap saka Kongres "').13 Arizona, 567 AS ing 399-400 (ngutip ngilang); Deleng uga Sadeh, 820 F.3d ing 751.

11 Delengen, contone, 7 USC § 1639i (b) ("(b) Preferensi Federal.-Ora Ana Negara utawa bagean politik ing Negara sing bisa langsung utawa ora langsung netepake ing panguwasa apa wae utawa terus ditrapake kanggo panganan utawa wiji ing commerce interstate syarat sing ana gandhengane karo labeling apa panganan (kalebu panganan sing disajikake ing restoran utawa pendhudhukan sing padha) utawa wiji direkayasa kanthi genetis (sing bakal kalebu istilah liyane sing padha karo sing ditemtokake dening Sekretaris Pertanian) utawa dikembangake utawa diproduksi nggunakake rekayasa genetika, kalebu syarat tuntutan klaim yen panganan utawa wiji yaiku utawa ngemot bahan sing dikembangake utawa diproduksi nggunakake teknik genetik. ").

12 Delengen, kayata, Pac. Gas & Elec. Co v. Negara Energi Res. Konservasi & Dev. Comm 'n, 461 AS 190,212 ("[T) pamrentah federal wis ngrebut kabeh bidang keamanan nuklir, kajaba kekuwatan winates sing dikatutake kanggo para raja.").

  • n Deleng, kayata, 21 USC 903 ("Ora ana ketentuan subbab iki sing ditegesi minangka tujuwane ing bagean Kongres kanggo ngrebut lapangan sing makaryakke, kalebu pidana pidana, kanggo ngilangi ukum Negara apa wae babagan subyek sing padha yen ora ana ing panguwasa Negara, kajaba ana

Bagean 10114 (b) ing 2018 Fann Bill ngramal definisi prekara konflik amarga undang-undang Negara sing nglarang transportasi interstate utawa kirim produk hemp utawa hemp sing wis digawe selaras karo subtitle G saka AMA bakal ana konflik langsung karo bagean 10114 (b), sing nyedhiyakake manawa ora ana Negara sing nglarang kegiatan kasebut.14 Pramila, angger-angger Negara kaya ngono wis diremehake dening Kongres. Asil padha ditrapake kanggo suku India.15

Minangka jumlah, nalika peraturan implementasine diterbitake, Negara-negara lan suku India bisa uga ora nglarang kiriman hemp sing digawe kanthi sah miturut rencana Negara utawa Suku sing disetujoni utawa miturut lisensi sing diterbitake miturut rencana Departemen.

C.            Stlites lan suku India bisa uga ora nglarang transportasi antar negara bagean utawa pangiriman Hemp sing diprodhuksi kanthi sah miturut Undhang-undhang Pertanian 2014.

Amarga saka 2018 Fmm Bill ora langsung mbatalake otoritas pilot rami ing 2014 Farm Bill § 7606 - lan amarga publikasi peraturan sing ngetrapake ketentuan produksi rami RUU Fann 2018 kemungkinane ora bakal kedadeyan nganti mengko ing taun 2019-ana pitakonan apa Negara-negara. lan suku India dilarang ngalangi transportasi antar negara utawa pangiriman rami (kalebu produk rami) sing diprodhuksi kanthi sah miturut RUU Fmm 2014. Wangsulan kasebut gumantung saka tegese tembung "sesuai karo subtitle G saka Marketing PertanianActof1946 ″ in2018FmmBill § 10114 (b) (7U.SC § 1639onote). Mung rami sing diproduksi sesuai karo subtitle G sing dicakup dening prekara preferensi sing dibahas ing ndhuwur. Kaya sing diandharake ing ngisor iki, mratelakake panemume wangsulan pitakon iki ya, kanthi AMA § 297B (f).

AMA§ 297B (f) nyatakake efek sah saka peruntukan sing menehi wewenang kanggo negara-negara Amerika lan India supaya ngrancang rencana kanggo ngetrapake panguwasa pengawas primer babagan produksi rami ing Negara kasebut utawa wilayah suku India. Khusus, bagean 297B (f) nyedhiyakake:

(f) Efek.-Boten ing bagean iki nglarang produksi hemp ing Negara utawa tenis suku suku India-

(!) sing rencana Negara utawa Suku ora disetujoni miturut bagean iki, yen produksi hemp sesuai karo bagean 297C utawa hukum Federal liyane (kalebu peraturan); lan

(2) yen produksi hemp ora dilarang dening suku Negara utawa India.

Konflik positif antara ketentuan subbab iki lan undang-undang Negara supaya kekarone ora bisa ngadeg kanthi konsisten. ”).

14 Utawa, bagean 10114 (b) bisa uga dianggep minangka prekawis pre-prejanjen amarga ukum kasebut kanthi jelas nolak kekuwatan saka Negara kanggo nglarang transportasi utawa kiriman hemp utawa hemp liwat Negara.

15 AMA§ 297B (a) (3) ngemot ketentuan anti-preferensi sing nyatakake manawa ora ana ing § 297B (a) "preempts utawa matesi hukum apa wae Negara utawa suku India" sing Nggawe produksi hemp "lan" luwih ketat tinimbang [subtitle G] .11 TU.SC § J639p (a) (3). Nanging, ketentuan anti-preferensi diwatesi kanggo produksi saka rami - dudu transportasi utawa kiriman hemp- lan kanthi mangkono ora bertentangan karo 2018 Farm Bill§ IOI14 (b).

7 USC § 1639p (f) (penekanan ditambahake).

Ketentuan kasebut ngatasi produksi hemp ing teritot negara utawa suku bangsa sing Negara utawa suku bangsa ora duwe rencana sing disetujoni ing sangisoring AMA § 297B. Penyediaan iki ngakoni manawa, ing skenario kasebut, produksi rami ing negara utawa suku bangsa ingIT isih bisa ditampa yen diprodhuksi salah siji sesuai karo rencana Departemen ing sangisore AMA § 297C or sesuai karo ukum Federal liyane, lan Negara utawa suku ora nglarang produksi.

Basa subtitle G saka AMA, kaya sing ditambahake karo RUU Pertanian 2018, kanthi jelas nggambarake scenaricf'in sing ora digawe miturut rencana 297B sing disetujoni utawa uga lisensi sing diterbitake miturut rencana 297C Departemen, nanging isih sah diprodhuksi ing

"Ukum Federal liyane." Miturutku, "undang-undang Federal liyane" kalebu Bill Farm 2014

  • 7606.16

Ngerti, sadurunge dileksanakake ing Tagihan Pertanian2014 § 7606, CSA minangka siji-sijine undang-undang Federal sing ngidini produksi rami. Pancen, produksi hemp- minangka "produksi" bahan sing dikontrol jadwal I - umume dilarang miturut CSA kajaba nganti sah sing diwenehake miturut registrasi utawa ngilangi miturut CSA. Waca 21 USC

  • § 802 (15), 802 (22), 822, lan 823; 21 CFR paJt 1301. Ditampa (1) ngilangi hemp minangka zat sing dikendhaleni miturut CSA, (2) pambatalan otoritas Fann Bill § 2014 sing ditundha 7606, lan (3) diberlakukan saka pejabat produksi rami anyar ing subtitle AMA, mratelakake panemume, "undang-undang Federal liyane" nuduhake ketentuan Tagihan Farmasi 2014
  • 7606, sing isih ditrapake. Tafsiran sing kaya mengkene iki bakal nyebabake efek "ukum Federal liyane." Iki minangka "prinsip interpretasi kardinal sing kudu diwenehake .Jaluk, yen bisa, kanggo saben klausa lan tembung statute." Deleng, kayata, Loughrin v. Amerika Serikat, 573 AS 351, 358 (2014) (kutipan internal lan kutipan internal). ·

Mula, maca AMA§ 297B (f) selaras karo Faim Bill§ 2018 10114 (b), yen rami diprodhuksi kanthi sah sesuai karo Farm Farm 2014 § 7606 ("ukum Federal liyane"), mula viJtue saka AMA § 297B (f), produksi ora dilarang. Rami kasebut bakal diprodhuksi "sesuai karo subtitle G," sing khusus nyebutake scenaifo kaya, kaya AMA

  • 297B (f) minangka bagean saka subtitle G. Patut, miturut 2018 Farm Bill§ 10114 (b), sawijining Negara utawa India

16 Sing Kongres nggambarake skenario kaya ngono iku katon basa ing taun 2018 Fann Bill§ 7605 (b} nundha pambatalan taun 2014 bal-balan Farm§ 7606 nganti 12 wulan sawise Sekretaris nggawe rencana 297C. Menawi mekaten, interpretasi iki ora dicegah dening AMA§ 1C (c) (l), sing nyedhiyakake: "[i] kasus suku Negara utawa India sing rencana Negara utawa Suku ora disetujoni miturut bagean 297B, nglanggar hukum ngasilake hemp ing Negara kasebut utawa sepuluh suku bangsa India kasebut tanpa lisensi sing diterbitake Sekretaris miturut bagean (b). ” Diwenehake referensi kanggo "utawa hukum Federal liyane" ing AMA § 297B (f) (l) - lan kasunyatan manawa Tagihan Farmasi 297 § 2014 isih ditrapake

- bakal diwaca AMA §297C (c) (J) sing ora masuk akal kanggo nyimpulake yen rami sing diproduksi sesuai karo hukum Federal (RUU Fann 2014 § 7606), ing wektu sing padha, ora sah tanpa lisensi kapisah sing diterbitake Sekretaris miturut rencana 297C. Minangka com1s wis suwe dingerteni, inte1 interpretasi kukum sing bakal "ngasilake asil sing ora masuk akal bakal kasedhiya interpretasi ifaltemative selaras karo tujuan legislatif. ” Griffin v. Oc_eanic Kontraktor, Inc., 458 US 564,575 (1982).

taler bisa uga ora nglarang transp01isasi utawa ngirim apa sing diarani "Rami RUU Ternak 2014" liwat wilayah Negara utawa Suku kasebut.17

Pangembangan Anyar

Aku ngakoni manawa kesimpulan kasebut ana ing kahanan sing ora tetep karo keputusan anyar ing sawijining kasus ing Distrik Idaho, nanging uga cocog karo keputusan anyar ing sawijining kasus ing Distrik Selatan Virginia Barat. Pengadilan kasebut ora nemoni basa "ukum Federal liyane" ing AMA § 297B (f) (l), sing dakkerteni.

In Big Sky Scientific LLC v. Jdaho Polisi Negara, Kasus Nomer 19-CV-00040 (D. Idaho), hakim hakim nemokake manawa pangiriman rami OregoI1 sing arep menyang Colorado lan interdesi dening Polisi Negara Idaho ora bisa diproduksi "sesuai karo subtitle G" amarga Negara kasebut asale durung duwe rencana sing disetujoni rn1der AMA § 297B lan Sekretaris durung nggawe rencana miturut AMA § 297C.18 Majistret kasebut ngakoni ukum Oregon sing menehi pengolahan hemp, amarga nyatakake para penggugat negesake manawa hemp kasebut diasilake dening petani sing dilisensi dening Departemen Pertanian Oregon (lan, kanthi mangkono, selaras karo syarat 2014 Fann Bill§ 7606).19 Nanging, kanggo nolak gerakan penggugat kanggo prentah, majistret · nyimpulake manawa, nalika ngetrapake RUU Pertanian 2018, Kongres duwe tujuan kanggo "nggawe kerangka peraturan babagan produksi lan transportasi antar-jami rami kanggo prnpose ukum federal, lan kerangka kerja kasebut bakal dilebokake ing rencana federal (utawa patuh [S] tate utawa [T] ribal) kanggo produksi rami sing ditemokake ing RUU Fmm 2018. ”20 Sanajan 2018 Farm Bill ngidini hemp bisa diangkut ing garis negara, majistret melu11d sing proteksi perdagangan interstate mung ditrapake ing rami sing diterbitake miturut peraturan sing diwarisake miturut wewenang Roti Pertanian 2018.1 Dadi, amarga peraturan kasebut durung ana, rami sing kena dipateni tundhuk karo hukum Idaho sing nglarang transpo1iation kasebut.

USDA ora wengi ing Langit Big kasus, lan kantor iki ora setuju karo pertimbangan majistret babagan pengiriman rami sing diproduksi kanthi sah miturut 2014 Farm Bill. Ing

17 Kesimpulan iki kayane disengkuyung uga ing sejarah legislatif. Nalika nerangake efek saka prekara preemption, Laporan Konferensi negesake: "Nalika suku [S] lan suku India bisa matesi produksi lan penjualan produk rami lan rami ing watese, para Manajer, ing Sek. 10112 [sic], setuju ora ngidini tai [S] suku lan suku India mbatesi transportasi utawa pangiriman produk rami utawa rami liwat tate [S] utawa territ01y India. ” HR REP. No. 115-1072, jam 738 (2018). Utamane, Managers diarani hemp umume, ora mung hemp sing diproduksi miturut rencana sing digawe miturut subtitle G AMA.

18 Deleng Langit Gedhe, ECF Doc. # 32, Keputusan Memorandum lan Ordo Re: Plaintif Gerak kanggo injeksi awal; deloken sisan ECF Doc. # 6, Keputusan lan Memorandum Re: Gerak Darurat Plaintif kanggo Urutan Watesan wektu sementara lan lltjunction awal lan Plaintif Gerak kanggo Gambar Ringkesan (kasedhiya ing 2019 WL 438336 (2 Feb 2019)).

19 Langit Big, ECF Doc. # 32, ing 5, 7-8.

20 Id ing 3.

21 Id ing 19-26.

inte1preting basa undang-undang, hakim kasebut kanthi bener nyathet prinsip konstruksi kukum sing kondhang yen undang-undang ora kena ditafsirake "kanthi cara sing nggawe · ketentuan liyane saka undang-undang sing padha ora cocog, ora ana artine, utawa berlebihan." 22 Nanging, katon ora nggatekake manawa prinsip interpretasi pandhuan, hakim ora nuduhake pengaruh saka basa "undang-undang Federal liyane" ing AMA § 297B (f) utawa nyoba menehi makna basa kasebut. Pengadilan Idaho gagal maca statute kanthi sakabehe lan ora nganggep klausa "undang-undang Federal liyane" sing aku yakin. Amarga sifat putusan hakim sing wiwitan, aku mratelakake panemume nolak prentah sadurunge ora panjurung.23

Kosok baline, interpretasi 2018 Farm Bill § 10114 maju miturut pendapat hukum iki konsisten karo keputusan sing ditanggepi ing Distrik Kidul West Virginia. Ing Amerika Serikat v. Mallory, Kasus No. 18-CV-1289 (SDW Va.), \ Oepmtment Kehakiman ngajokake tumindak sipil kanggo ngrebut rami sing didakwa dilanggar CSA lan uga ana ing njaba ruang lingkup Rencana Fann 2014. Ing masalah ing kasus kasebut, hemp biasane ditanam dening produser sing dilisensi dening State of Virginia ing program pilot Fmm Bill§ 2014 7606, ing endi wiji hemp dikirim saka supplier Kentucky sing dilisensi dening Persemakmuran Kentucky miturut Undhang-undhang Farm Farm 2014

  • 7606 program pilot. Pengadilan gumantung marang kombinasi undang-undang - RUU Pertanian 2014, undhang-undhang sing digunaake, 24 lan RUU Farm 2018 - kanggo mbubarake prentah pambuka terdakwa25 lan kanggo negesake kabeh kasus pamrentah. 26 Nalika mbubarake prentah pambuka , pengadilan ngirim wong sing terdakwa kanggo ngeterake produk rami ing jalur Negara Bagian menyang Pennsylvania kanggo diproses lan didol.1

Senajan Mallory pengadilan ora duwe kesempatan kanggo ngatasi upaya Negeri kanggo mblokir transportasi hemp, pengadilan kasebut nuduhake referensi RUU Fmm 2018 § 10114, kanthi tegas manawa "kanthi nyata ngidini rami, wiji, lan rami, produk sing diturunake bisa diangkut menyang jalur Negara. ”28 Pendapat hakim distrik ngandhakake rami sing diprodhuksi miturut Tagihan Fann 2014 § 7606 lan dudu produksi rami miturut rencana Negara, Suku, utawa Depmtmental. Kesimpulan sing ditindakake dening Mall01y pengadilan selaras karo inte1pretasi saya yen Amerika ora bisa ngalangi kiriman hemp, apa maneh

22 Id ing 21-22 (nyebutake Padash v. I.NS., 258 F.3d ll61, 1170-71 (kaping 9 Cir. 2004)). Magistrate terus:

Prinsip penting saka konstitusional sing kudu dikutip nggambarake yen, yen it bisa dicegah, ora ana klausa, ukara, utawa tembung sing ora bisa dilalekake, ora ana, utawa ora pati penting. … Kita tugas kanggo ngetrapake, yen bisa, kanggo saben klausa lan angger-angger.

Id ing 23 (kutipan internal lan kutipan dicopot).

23 Sejatine, rnling hakim kasebut diadili. Waca Sky Sky Sci. LLC v. Bennett, Kasus No. 19-35138 (9th Cir.).

24 Waca supra nota kaki

25 Mal / olJ ', ECF Doc. # 60, Mratelakake panemume lan Ordo, 2019 WL 252530 (SDW Va. 17 Jan 2019).

26 Mal / kula, SMF Dokter. # 72, Mratelakake panemume lan Ordo, 2019 WL 1061677 (SDW Va. 6 Maret 2019).

27 Mal / o, y, SMF Dokter. # 60, 2019 WL 252530, ing * 3.

28 Mallory, SMF Dokter. # 72, 2019 WL 1061677, ing * 6:

page 12

rami kasebut diprodhuksi miturut RUU Faim 2014 utawa miturut rencana Negara, Suku, utawa Departemen sing ana ing RUU Pertanian 1. Iki uga minangka keputusan pungkasan saka Distrik Selatan Virginia West cowt, lan ora ana keputusan awal kaya pendapat saka hakim Distrik ofldaho.29

Ing prakara interpretasi kukumipun, teks ukum kasebut diatur. Sawijining wong kudu maca teks kasebut kanthi lengkap lan menehi makna tembung sadurunge. Referensi "undang-undang Federal liyane" kudu diwenehi arti, lan basa kasebut kanthi jelas nuduhake ukum Federal sing saiki menehi wewenang produksi rami - RUU Fann 1 § 2014. Mula, hemp sing diproduksi miturut otoritas pilot yaiku hemp sing diproduksi sesuai karo subtitle G saka AMA. Suku Negara lan suku India ora nglarang transpo7606tasi utawa pangirim rami kasebut liwat omah negara utawa Suku kasebut. ·

D.           Watesan Ruang Farms 2018 babagan Produksi Hemp dening Pawestri Tartamtu.

RUU Pertanian 2018 nambahake ketentuan anyar kanggo ngatasi kemampuan wong sing dihukum kanggo ngasilake rami. RUU Faim 2014 meneng wae babagan masalah kasebut. AMA§ 297B (e) (3) (B) (mbesuk, "Penyediaan Felony"), kaya sing ditambahake karo Bill Farm 2018, nyedhiyakake:

(B) FELONY.-

  • ING GENERAL-Kajaba sing diwenehake ing klausa (ii), sapa wae sing disalahké saka pelanggaran sing ana gandhengane karo a Bahan sing dikendhaleni miturut ukum Negara utawa Federal · sadurunge, utawa sawise tanggal enactment iki subtitle bakal diakoni, sajrone wektu I0 taun sawise tanggal bebendhu-

(!) partisipasi ing program sing ditetepake ing bagean iki utawa bagean 297C; lan

(II) ngasilake hemp ing ngisor peraturan utawa pedoman sing diterbitake miturut bagean 297D (a).

  • -Klik (i) ora bakal ditrapake kanggo wong sing tuwuh rami kanthi lisensi, registrasi, · utawa wewenang ing ngisor program pilot sing diwenehake dening bagean 7606 saka Agricultural Undhang saka2014 (7 USC 5940) sadurunge tanggal enactment subtitle iki.

7 USC § l 639p (e) (3) (B) (ditambahake penekanan). Referensi kanggo "tanggal panerapan subtitle iki" yaiku subtitle G saka AMA, kaya sing ditambahake karo bagean 10113 of2018 Bill Fann. Mula, "tanggal berlaku subtitle iki" minangka tanggal berlaku RUU Pertanian 2018 tanggal 20 Desember 2018.

Ing njlentrehake panentu Felony, Laporan Konferensi kasebut:

Sapa wong sing disalahké saka gegayutan karo zat sing dikendhaleni ora layak kanggo melu miturut rencana [S] utawa ribal [T] kanggo periode taun-taun sawise tanggal bebendhu. Nanging, larangan kasebut ora bakal ditrapake kanggo produser sing wis menehi pamrentah kanthi sah ing program pilot hemp S [t] hemp kaya sing diwenehake dening Undhang-undhang Pertanian 2014, sadurunge enakmen saka subtitle iki. Konvènsi felony sakbanjure sawise tanggal enactment subtitle iki bakal micu taun 0 taun

29 Mallory, BCF Doc. # 72, 2019 WL l 06 I677, jam * 9 (nolak usulan Amerika Serikat kanggo amandemen lan menehi usul para terdakwa supaya diberhentikan). Langit Big, SMF Dokter. # 32, ing 28 (nolak usul para penggugat kanggo injeksi preliminaiy lan nyatakake yen pelaku kasebut dhewe bakal nggawe pesenan nyetel konferensi jadwal kanggo ngatur kasus bakal maju).

page 13

Wektu nonpartisipasi preduli saka produser melu program pilot sing sah ing 2014.

HR REP. Ora. 115-1072, ing 737 (2018).

Umume, wong sing dihukum amarga kejahatan Negara utawa Federal sing ana gandhengane karo zat sing dikontrol - ora preduli kapan keyakinan kasebut kedadeyan - ora layak ngasilake rami miturut subtitle G AMA sajrone periode i0 taun sawise tanggal ukuman kasebut. Pangecualian ana ing klausa (ii) panentu Felony sing ditrapake kanggo wong sing sah ngasilake rami miturut RUU Pertanian 2014 sadurunge 20 Desember, 2018, lan sing wis divonis babagan kejahatan sing ana gandhengane karo zat kontrol sadurunge tanggal kasebut. Negara-negara Amerika lan suku-suku India saiki duwe tanggung jawab kanggo nemtokake manawa ana wong sing kepengin ngasilake rami ing § § Wilayah utawa suku Tribal duwe kapercayan babagan kejahatan Federal utawa Negara sing gegayutan karo zat-zat sing dikontrol sing bakal nggawe wong kasebut ora bisa ngasilake hemp.

  • ISU LAIN

Ana rong aspek penting ing masalah iki sing kudu dititikake.

Kaping pisanan, Bill Farm 2018 njaga wewenang negara-negara Amerika lan India supaya nindakake lan ngetrapake · ukum sing ngatur produksi rami sing luwih kenceng tinimbang hukum Federal. Waca AMA

  • 297B (a) (3) (7 USC § 1639p (a) (3)) ("Ora ana apa-apa ing bagean iki sing preempts utawa matesi hukum apa wae Negara utawa suku India sing ... (i) ngatur produksi rami; lan (ii ) luwih ketat tinimbang subtitle iki. ”). Contone, Negara bisa terus nglarang tuwuh utawa budidaya hemp ing Negara kasebut. 30 Kaya sing dibahas ing ndhuwur, nalika suku utawa suku India bisa nglarang produksi rami, ora bisa nglarang pangiriman hemp antar negara bagean sing duwe wis diproduksi sesuai karo ukum Federal.

Kapindho, RUU Faim 2018 ora mengaruhi utawa ngowahi kewenangan Sekretaris Kesehatan lan Layanan Manusia ("Sekretaris HHS" ·) utawa Komisioner Pangan lan Obat ("FDA · · Komisaris") ing Federal Food, Narkoba, lan Undhang-undhang Kosmetik (21 USC § 301 dkk.) Lan bagean 351 Undhang-undhang Layanan Kesehatan Masyarakat (42 USC § 262). Waca AMA§ 297D (c) (7 USC

  • 1639r (c)). Nalika AMA§ 297D (b) nyedhiyakake manawa Sekretaris Pertanian duwe "wewenang" kanggo nerbitake peraturan lan pedoman Federal sing ana gandhengane karo produksi rami; panguwasa iki tundhuk wewenang Sekretaris HHS lan Komisaris FDA kanggo ngumumake peraturan lan pedoman Federal miturut undang-undang FDA. 7 USC § 1639r (b).

3 ° Negara tartamtu terus nglarang penanaman hemp.  Waca Konferensi Nasional Dewan Undhang-undhang Negara, "Statut Hemp sidhang Negara Indu," kasedhiya ing http:// www.11c l. org  /riset  h/ agricullelungan-lan-rural-kembang / negara-· indus trial-hemp-statutes.aspx # stgeni (dianyari Feb. I, 2019).

  1. Kesimpulan 

Aku wis nganalisa ketentuan hemp sing ditindakake minangka patang Ragad Fann 2018 lan entuk kesimpulan ing ngisor iki:

  1. Minangka kanggo nggawe tagihan Roti Fatm 2018 tanggal 20 Desember 2018, hemp wis dicopot saka jadwal I saka CSA lan ora dikendhaleni maneh.
  2. Sawise USDA nerbitake peraturan sing ngetrapake ketentuan produksi rami saka RUU Fatm 2018 sing ana ing subtitle G AMA, Negara-negara lan suku-suku India ora nglarang transp1tasi antar negara bagean utawa pangiriman rami kanthi sah ngasilake rencana Negara utawa Suku utawa miturut lisensi sing diterbitake ing Depattmental                             i;
  3. Negara-negara lan suku India uga ora nglarang transpottasi interstate utawa kiriman hemp kanthi sah digawe ing Farm Farm 2014
  4. Wong sing duwe kapercayan saka Negara utawa Federal sing ana gandhengane karo bahan sing dikontrol tundhuk watesan sing ora cocog karo 10 taun ngasilake hemp miturut subtitle G saka AMA. Pangecualian ditrapake kanggo wong sing ngalami hukum rami ing Undhang-undhang Tani 2014 sadurunge tanggal 20 Desember 2018, lan keyakinan kasebut uga kedadeyan sadurunge tanggal kasebut.

Rang undang-undang Farm 2018 njaga wewenang suku-suku Negara lan suku India kanggo netepake lan ngetrapake undang-undang sing ngatur produksi rwaning hukum hukum Federal sing luwih kenceng. Kajaba iku, ilie 2018 Farm Bill ora mengaruhi utawa ngowahi wewenang Sekretaris HHS utawa Komisioner FDA kanggo ngatur hemp miturut hukum FDA sing ditrapake.

Waca minggu ngarep kanthi News ganja liyane!

Elinga langganan. @ https://www.youtube.com/cannabislegalizationnews

 

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...

Lisensi Marijuana Warisan Detroit

Lisensi Marijuana Warisan Detroit

Detroit Legacy minangka istilah ukum sing nembe ditemtokake amarga pengin dadi operator ganja ing Kutha. Detroit pungkasane mlebu industri ganja sing digunakake diwasa nganti meh setaun sawise negara bagian Michigan nglegalake ganja rekreasi sing kira-kira bisa ngasilake $ 3 milyar ing ...

Pembaruan litigasi ganja ing Illinois

Pembaruan litigasi ganja ing Illinois

  Proses aplikasi lisensi ganja ing Illinois wis akeh prekara sing sampurna. Asil ing akeh tuntutan hukum lan akeh rasa ora puas umum. Kita mutusake kanggo nganyari sampeyan babagan kabeh proses sing ana ing jero, kenapa nggawe ...

Apa Sampeyan Bisa Tuwuh Mariyuana ing Michigan

Apa Sampeyan Bisa Tuwuh Mariyuana ing Michigan

   "Apa aku bisa marijuana?" minangka pitakonan sing populer banget ing negara-negara Amerika Serikat, Michigan mesthi ora ana sing istiméwa. Sadurunge miwiti omah ing negara sampeyan, priksa manawa sampeyan wis ngerti wangsulane. Tetep tundhuk karo undang-undang negara sampeyan, yen sampeyan bisa uga duwe risiko pidana ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This