Matthew Miller

Pengacara - New York & New Jersey

Matt mbantu para klien supaya bisa nggayuh tujuan bisnis kanthi kerja bareng karo dheweke kanggo nggawe, ngembangake, lan banjur nggunakake portofolio properti intelektual.

Nggunakake keahliane ing tuntutan paten domestik lan internasional, Matt wis entuk paten ing macem-macem lapangan teknis. Matt duwe pengalaman ngewangi para kliene navigasi (ora ana maneh) banyu sing surem saka paten piranti lunak AS, utamane ing bidang pembelajaran mesin lan intelijen buatan. Dheweke uga duwe pengalaman nggarap perusahaan percetakan 3D, seniman, musisi, lan pencipta saka akeh lapisan masyarakat liyane.

Matt minangka salah sawijining sawetara ahli materi sing bener nalika nerangake persimpangan properti intelektual, ganja, lan rami. Matt wis ngandika kaping pirang-pirang ing konvensi industri kayata NECANN lan CannaCon, lan dadi bagean saka panel industri ing acara wirausaha rami pisanan ing Universitas Rutgers. Wiwit mlebu industri telung taun kepungkur, Matt wis ajeg entuk merek dagang federal atas jenenge klien (yen cocog) ing bidang ganja / rami. Kajaba iku, dheweke terus menehi pitunjuk marang wong liya babagan apa sing bisa dipatenake, kepiye entuk paten, kepiye paten ide, lan proses paten sakabèhé kanggo ide lan panemuan wong ora ing ruang ganja nanging ing macem-macem industri.

Minangka pengacara paten ing New York lan New Jersey uga pengacara merek dagang ing New York lan New Jersey, Matthew Miller terus ngembangake firma hukum, kanthi nggarap klien ora mung ing saindenging negara, nanging ing saindenging jagad. .

Pengucapan Ngandika

Matt wis ngomong babagan properti intelektual macem-macem acara industri lan universitas lokal, kalebu NECANN, CannaCon, Columbia University, The New School, Scarlet Startups, Hofstra University, JC Tech Meetup, NJ Grassroots, lan Hunter College. Matt uga dadi speaker biasa ing kompetisi pitch, Startupalooza, lan wis muncul ing sawetara podcast sing ngrembug babagan properti intelektual lan kewirausahaan.

Entuk Konsultasi Ganja Karo Matthew

  • Nggawe Bisnis Ganja menyang Tingkat Sabanjure
  • 60 - 75 Menit Analisis karo Tom ing Bisnis Sampeyan
  • Analisis biaya budidaya kerajinan
  • Analisis biaya Dispensary Gunakake Dewasa
  • Strategi & Analisis Aplikasi
  • Tinjauan Pelamar Kesetaraan Sosial
  • Cara Penggalangan dana & Syarat
  • Tren sing berkembang kanggo industri sampeyan
  • Salinan sing ditandatangani saka Buku Tom babagan hukum ganja
  • $ 500.00 Diskon ing Investasi Future

Testimoni

Delengen apa sing dikandhakake sawetara klienku sing sukses babagan kerja bareng. Aku bangga banget kanggo njamin standar paling dhuwur saka kepuasan klien.

BEN REDIGER, CEO @ HEMP MERGERS GROUP

Tom minangka pengacara sing bener yen sampeyan dadi investor sing minat karo industri Ganja lan Hemp ing Illinois.

HUNTER DEVO, CEO @ DELTA-8 HEMP CO.

Thomas wis ngrewangi banget lan ngerti industri luwih apik tinimbang pengacara liyane sing wis diajak ngobrol.

MICHAEL PHILLIPS, WINNING ILLINOIS APPLICANT

Konsultasi kasebut informatif lan mbantu aku mbukak proses sing angel. Aku nyaranake layanane.

Entuk Konsultasi Ganja Karo Matthew

  • Nggawe Bisnis Ganja menyang Tingkat Sabanjure
  • 60 - 75 Menit Analisis karo Tom ing Bisnis Sampeyan
  • Analisis biaya budidaya kerajinan
  • Analisis biaya Dispensary Gunakake Dewasa
  • Strategi & Analisis Aplikasi
  • Tinjauan Pelamar Kesetaraan Sosial
  • Cara Penggalangan dana & Syarat
  • Tren sing berkembang kanggo industri sampeyan
  • Salinan sing ditandatangani saka Buku Tom babagan hukum ganja
  • $ 500.00 Diskon ing Investasi Future
Dalang Bisnis ganja

Langsung Dope

iku sing dibutuhake startups
Ayo Saiki
* Syarat & Ketentuan Berlaku
close-link
Ndaftar kanggo konten eksklusif. Dadi wong pisanan sing krungu kabar babagan negara sampeyan.
langganan
gambar cedhak