Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Hukum ganja Missouri lan Pengacara lan Viét

Bakal Missouri Nggunakake Wisa Ganja Orang diwasa ing taun 2020?

Pengacara ganja Missouri, Dan Viets, wis nindakake hukum ing Missouri luwih saka 30 taun. Dheweke nggunakake wektu paling gedhe kanggo mbela wong-wong Missouri saka ukum ganja sing wis ketinggalan jaman. Saliyane dadi anggota dewan NORML, dheweke uga panampa Conan O'Brien ing Tonight Show "Award Audien" kanggo "Nggoleki Kaya Profesor Universitas sing Bakal Nggawe Ganja Sampeyan". Dheweke minangka pendhukung ganja sing wis suwe dadi pamimpin ganja rekreasi ing Missouri. Minggu iki Dan banjur ngobrol babagan undang-undang ganja Missouri lan apa sing direncanakake kanggo Dina Pemilihan.

Lawyer MissouriSapa Dan Viets?

Pengacara ganja Missouri, Dan Viets, saiki mlaku metu ing Columbia, MO

  • Nglindhungi kasus ganja pidana
  • Direktor Dewan NORML lan Coordinator State NORML kanggo NORML
  • Wis muncul ing saben pengadilan sirkuit lan federal ing Missouri
  • Praktek praktik wiwit taun 1986

Ganja ing Balkas

Missouri bisa uga ora duwe rekaman paling apik kanggo ganja, nanging dheweke nyoba ngganti kasebut. Missouri kepengin ngijolake ganja rekreasi ing taun 2020. Nanging, kanggo golek balai, umume kudu 160,199 tandatangan tanggal 3 Mei 2020. Ing taun 2018, Missouri milih kanggo milih inisiatif Layanan Kesehatan Marija lan Dokter Kesehatan Veteran kanthi koleksual dikenal minangka Amandemen 2. Amandemen 2 ganja sah kanggo nggunakake medis, ngetrapake pajak saka 4%, nyatakake yen pendapatan pajak bakal menyang layanan kesehatan kanggo para veteran. Amandemen 2 liwati karo 65.59% swara. Tanduran omah diidini kanggo pasien lan a sawetara kahanan sing nduweni kualifikasi kalebu PTSD, IBS, lan kahanan kronis.

Apa Katoné Wong diwasa ing Missouri?

Pengacara ganja Missouri, Dan Viets, bebarengan karo Missourians kanggo Pendhaftaran Anyar, yaiku nglumpukake tandha kanggo inisiatif ganja wong diwasa. Ing inisiatif iki:

  • Wong diwasa 21+ bakal diluncurake kanggo tuku lan duwe ganja
  • Sawetara kriminal ganja bakal diwutahake
  • Pajak 15% bakal dilebokake ing dodolan eceran
  • Hasil pajak saka dodolan eceran bakal diparengake menyang komisi para veteran Missouri, Dana Dalan Negara, lan organisasi nirlaba sing darmabakti kanggo perawatan kecanduan narkoba lan overdosis overdosis.

Apa sing Bisa Ditindakake Pengacara Ganja ing Missouri?

Dening: Simonat

Ganja medis wis sah ing Missouri wiwit taun 2018. Saiki, kita ndeleng dorongan kuat saka para ahli hukum kanggo nggawe legal ganja rekreasi ing Missouri ing taun 2020. Kepiye cara iki mengaruhi pasar ganja Missourian? Apa kita bakal bisa ndeleng game sing pas ing pasar nalika tuwuh, sade, lan dispensarian ganja ing negara kasebut? Kita menehi jawaban minangka bagean saka Dan Vietes lan Associates sing mbantu nggawe iklim sing apik kanggo para pangguna bisnis lan ganja ing Missouri.

 

Apa Marijuana Bakal Legal ing Missouri ing 2020?

Aktivis ganja luwih seneng nyathet ukum ganja Missouri. Pamilih bakal entuk kesempatan kanggo milih ganja diwasa ing Missouri ing taun 2020, sing bakal mbukak lawang kanggo akeh kemungkinan bisnis ing negara iki.

Analisis fiskal nuduhake negara bakal ngasilake nganti $ 155 yuta saben taun 2025. Ramalan kasebut ngandhakake kemungkinan potensial bisnis ing negara iki. Akeh negara ngasilake jumlah penghargaan kanggo sistem peraturan sing ngidini pangguna ganja nggunakake ganja.

Nalika nerangake ganja medis, ramalan kasebut ujar manawa, ing taun 2020, bakal ana sekitar 19,000 pasien ganja medis ing Missouri. Kabeh kekarepan kanggo kertu mariyuana medis resmi sing dadi ijin kanggo nggunakake mariyuana kanggo tujuan medis.

 

Apa Makaten Legalisasi Manajemen kanggo Perusahaan Swasta ing Missouri?

Ing swara balung November 2020, para pamilih ing Missouri bakal duwe kesempatan kanggo milih legalization ganja sing kudu ngidini individu 21 taun utawa luwih lawas duwe siji ewu ganja sing duwe legal. Tuku kasebut bisa ditindakake saka para pengecer sing dilisensi sing saiki nyoba lisensi dadi bagean saka pasar ganja terbuka.

Negara kasebut ngumumake manawa 192 lisensi bakal ditokake ing taun iki ing Missouri, sing ana mung 16,5% kabeh kiriman aplikasi sing bakal disetujoni taun iki. Sakabèhé, 1,163 pelamar nyoba golek lisensi kanggo dispensaries ing saindenging negara, sing ngomong babagan volume bathi kemungkinan sing bisa digawe yen negara ngidini luwih akeh pelamar entuk lisensi dispensasi.

Minangka perbandingan, Colorado nduweni 1,577 pamilik bisnis ganja rekreasi ing taun 2018. Sanajan jumlah lisensi sing wis diterbitake wis rada kurang ing taun 2020, kita bisa ngerti kepiye Colorado ndhukung dispensaries lan bisnis cilik sing tujuane dadi bagean saka pasar ganja Colorado. Ing wulan Juni 2019, Colorado ngliwati $ 1 milyar pendapatan negara ganja, yaiku salah sawijining asil saka pirang-pirang kampanye kanggo konsumsi wong diwasa sing tanggung jawab.

Departemen kesehatan resmi bisa ngetokake lisensi sing dikarepake, nanging mratelakake panemume Missourians yaiku dispensaries lan pusat penanaman kudu cukup diwatesi. Pelamar kanggo lisensi dispensari ngalami proses pilihan sing ketat sing adhedhasar sistem nulis. Akeh pelamar wis ngeluh babagan prosedur ngevaluasi aplikasi kasebut amarga perusahaan swasta duwe peraturan dhewe ing proses evaluasi. Yen iki tetep dadi masalah ing Missouri, pasar bisnis ganja lokal bisa uga ilang potensial gedhe kanggo tuwuhing pendapatan pasar.

 

Kepiye Pengacara Pengacara Ganja Missouri Mbantu Pengaturan Hukum ganja ing Negara iki?

Kanthi inisiatif sakabèhé legalization ganja ing Missouri, mula bakal ana pitakonan babagan label produk produk ganja sing tepat. Peraturan labeling bakal mengaruhi Missouri kaya negara liyane, kalebu South Dakota lan Kansas, ing endi label kudu ngategori produk kasebut kanthi cara tartamtu. Paket lan label kudu memenuhi standar sing ditrapake kanggo menehi saran resmi. Iklan lan pemasaran produk uga kudu diatur kanthi bener, utamane nalika pariwara menyang pedunung enom ing umur 21. Produk kudu diwenehi label kanthi jelas lan diiklan kanthi cara sing ora narik kawigaten para pamuda.

 

Apa Pilihan sing Apik Kanggo Golek Pengacara Ganja Nalika Miwiti Bisnis ing Missouri?

Inisiatif legalization ganja ing Missouri ditindakake kanthi lengkap ing taun 2020. Kita bakal bisa ndeleng kepiye negara iki bisa terus maju karo negara-negara sing wis nggunakake panggunaan ganja rekreasi. Pejabat nyatakake bakal dadi langkah gedhe kanggo industri ganja Missouri ing babagan hak-hak sipil lan peraturan ukum.

Yen sampeyan rencana mbukak toko dispensasi utawa toko, sampeyan kudu nggoleki Pengacara ganja Missouri sing bisa mbantu sampeyan babagan peraturan bisnis ganja sing perlu ing negara Missouri.

 

Deloken:

Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizationnews.com.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.
Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.
R. Martindale

Pengacara Industri Ganja yaiku Stumari situs web sing dirancang kanggo praktik bisnis konsultasi lan praktik Tom Howard ing perusahaan hukum kasebut Dasar Kolateral.
Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This