Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Lisensi Transporter Illinois ganja

Apa hukum anyar ing Illinois kanggo Organisasi Pengiriman ganja ing negara kasebut?

Lisensi Transporter ganja

Lisensi Transporter ganja

Organisasi transportasi ganja ditugasi mawa produk ganja utawa produk infus ganja ing Illinois. Organisasi kasebut dibutuhake kanggo ngangkut produk ganja utawa produk sing diserang obat ganja menyang pusat penanaman, tukang tandhang kerajinan, organisasi infuser, organisasi dispensing, fasilitas uji coba, utawa kaya sing diwenehake dening aturan.

Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Organisasi Pengiriman Cannabis ing Illinois. Saka akuisisi lisensi, syarat, lan larangan transportasi menyang pembaruan lisensi.
 

Pengeluaran lisensi

Organisasi transportasi ganja ing Illinois mbutuhake lisensi kanggo operasi. Lisensi iki kudu ditanggepi Departemen penghasil sing ora suwe saka 1 Juli 2020. Departemen bakal nggawe aplikasi kasebut wiwit tanggal 7 Januari 2020, lan kabeh organisasi sing mbutuhake lisensi kasebut kudu nganti 15 Maret 2020, kanggo nggawe aplikasi.

Sawise iku, organisasi bakal duwe antarane 7 Januari lan 15 Maret saben taun kanggo nggawe aplikasi. Lan yen dina-dina iki tiba akhir minggu utawa liburan, organisasi bakal ngetrapake nganti dina bisnis sabanjure.

Aplikasi lisensi

Organisasi Pengiriman ganja dibutuhake kanggo ngirim formulir lisensi kanthi elektronik. Formulir aplikasi kudu ngemot;

Sawetara rincian sing bakal dibutuhake kanggo aplikasi iki kalebu:

  • (1) ragad aplikasi sing ora bisa mbayar ulang saka $ 5,000 utawa, sawise tanggal 1 Januari 2021, jumlah liyane sing ditetepake dening aturan dening Departemen Pertanian, bakal disimpen ing Dana Peraturan Ganja;

  • (2) Jeneng transportasi firma;
  • (3) Alamat fisik perusahaan, yen diusulake;

  • (4) Jeneng, nomer keamanan sosial, alamat, lan tanggal lair saka pejabat eksekutif uga anggota dewan; saben wong kudu paling ora 21 taun;
  • (5) rincian administrasi utawa proses ukum sing ana ing pejabat eksekutif utawa anggota dewan
    (i) sumpah, dipenjara, didenda, utawa

    (ii) minangka anggota dewan perusahaan utawa organisasi nirlaba sing sumpah, dipenjara, mbayar denda, utawa duwe lisensi diluwari utawa dilereni;

  • (6) undang-undang sing diusulake kanggo ngatur perusahaan sing kalebu; rencana pengunjung sing tepat, sistem staf, lan strategi keamanan sing disetujoni divisi polisi negara lan sing cocog karo aturan sing diwenehake ing Undhang-undhang iki. Perusahaan transportasi uga kudu nindakake persediaan fisik mingguan.

  • (7) verifikasi screening keamanan sing ditindakake ing anggota perusahaan kasebut.
  • (8) Salinan Ordean zon lokal lokal saiki kanggo nuduhake tenan karo kabeh aturan lokal sing wis ditetepake.

  • (9) menehi syarat istilah kanggo nuduhake keterlibatan ing praktik tenaga kerja sing adil, lan

  • (10) apa pelamar bisa nuduhake pengalaman ing praktik utawa praktik bisnis sing ningkatake kekuwatan ekonomi ing Area Impak sing ora Disengaja;

  • (11) nomer lan jinis peralatan sing nggunakake transportasi bakal digunakake kanggo ngangkut produk ganja lan produk ganja;

  • (12) rencana loading, transportasi, lan mbukak momotan;

  • (13) gambaran pengalaman para pelamar babagan distribusi utawa bisnis keamanan;

  • (14) identitas saben wong sing duwe kepentingan finansial utawa pamilih 5% utawa luwih ing organisasi transportasi babagan lisensi kasebut, apa kapercayan, perusahaan, kemitraan, perusahaan tanggung jawab winates, utawa proprietorship tunggal, kalebu jeneng lan alamat saben wong; lan

  • (15) informasi liyane sing dibutuhake miturut aturan.

Pengeluaran lisensi

Departemen Pertanian bakal menehi lisensi kanggo Organisasi Pengiriman ganja ing Illinois, ing sistem poin. Skor kasebut bakal adhedhasar kepiye tepat lan ngatur aplikasi, uga kualitas tanggapan kanggo informasi sing dibutuhake.
Organisasi sing ngasilake 85% lan liya-liyane lan kabeh syarat kanggo lisensi transporter bakal ditanggepi lisensi sajrone 60 dina ngirim aplikasi kasebut.
Sawise organisasi nampa lisensi, kabeh informasi sing kasedhiya ing aplikasi, kalebu rencana, bakal dadi syarat wajib ijin. Gagal netepi dheweke bisa mbutuhake tumindak disiplin sing bisa kalebu pembatalan lisensi.
Organisasi sing nduweni hak lisensi uga kudu mbayar $ 10,000 sadurunge nampa lisensi kasebut. Ragad iki disimpen ing Dana Regulasi ganja.

Penolakan Aplikasi

Bagean 40-20 saka angger-angger ganja lan tumindak pajak nyatakake yen aplikasi sing digawe saka Organisasi Organisasi Cannabis ing Illinois bisa ditolak yen;

  • (1) Aplikasi ora ngirim kabeh bahan sing dibutuhake
  • (2) Sawijining aplikasi ora netepi aturan zoning lokal utawa syarat ijin
  • (3) Anggota dewan utawa pejabat utama nglanggar syarat organisasi
  • (4) Kepala pejabat utawa anggota dewan organisasi ing ngisor umur 21 taun
  • (5) Aplikasi ngemot informasi palsu
  • (6) Perwira utama, pemegang lisensi, anggota dewan, utawa anggota sing duwe kapentingan finansial finansial utawa luwih saka 5% utawa luwih ing lisensi kasebut, ora bisa milih ngasilake pajak utawa mbayar jumlah sing kena utang ing Negara Illinois.

Syarat lan Larangan Organisasi Pengangkutan

Kabeh transportasi sing dilisensi dibutuhake kanggo;

  • (1) Nduwe prosedur kanggo ngatur organisasi ditambah karo sistem pemantauan persediaan
  • (2) Mung transportasi ganja utawa produk sing disebar ing ganja kanggo pusat penanaman, fasilitas uji coba, grower kerajinan, organisasi dispensing, organisasi infuser, utawa uga diwenehake dening aturan.
  • (3) Rekam kabeh ganja sing diangkut lan dilebokake ing wadhah ganja nalika ngeterake
  • (4) Laporan kerugian utawa nyolong kanggo panguwasa sajrone 24 jam ditemokake liwat, telpon, kanthi pribadi utawa kanthi nulis.
  • (5) Jaga sapa wae sing ora umur 21 ora adoh saka kendaraan sing nggawa ganja

Kartu Identifikasi Agen transportasi

Agen transportasi dibutuhake duwe kertu identifikasi agen supaya bisa nggarap organisasi transportasi ing Illinois.

Kertu identifikasi agen kudu ngemot;

  • (i) Jeneng agen
  • (ii) Tanggal masalah lan kadaluwarsa
  • (iii) Nomer identitas alphanumerik sing unik (Kudu ngemot 10 angka)
  • (iv) Foto wadhah kertu
  • (v) Jeneng legal organisasi transporter sing dadi juragan kanggo agen kasebut

Gegayutan karo kertu kasebut, Departemen kasebut diwajibake;

  • (1) Nemtokake informasi apa sing bakal digayuh liwat formulir aplikasi
  • (2) Verifikasi informasi kasebut ing formulir aplikasi lan nyetujoni utawa nolak aplikasi 30 dina sawise dikirim
  • (3) Kertu ID agen Entuk 15 dina sawise disetujoni
  • (4) Ngidini panggunaan elektronik lan konfirmasi kiriman

Undhang-undhang mbutuhake agen supaya kertu identifikasi katon nalika properti bisnis ganja. Dheweke uga kudu ngasilake kertu identifikasi menyang organisasi yen kontrak kerja wis rampung utawa mungkasi. Yen kertu wis ilang, agen kasebut kudu langsung lapor menyang Dinas Kepolisian Negara uga Dinas Pertanian.

Pemriksaan Latar mburi Organisasi

Negara Illinois mbutuhake mriksa latar mburi kanggo kabeh pejabat kepala calon, anggota dewan, lan agen organisasi transportasi sadurunge organisasi bisa ngirim aplikasi kanggo lisensi pisanan.
Saringan bakal ditindakake liwat Departemen polisi negara. Para pejabat kepala calon, anggota dewan, lan agen dibutuhake kanggo menehi sidik driji.
Organisasi bakal dibutuhake mbayar biaya skrining sejarah kriminal, sing bakal dibayar menyang dana layanan polisi negara.
Pembaruan lisensi Organisasi Pengangkutan lan Kertu Identifikasi Agen.
Lisensi organisasi transportasi lan kertu identifikasi agen bakal dianyari maneh sawise mati. Departemen Pertanian bakal menehi kabar ditulis utawa elektronik kanggo kadaluwarsa, 90 dina sadurunge dina kadaluwarsa.

Organisasi Pengangkutan ganja ing Illinois kudu ngarepake nganyari maneh 45 dina sawise nggawe aplikasi nganyari maneh yen;

  • (1) Dheweke mbayar ragad pembaruan sing ora bisa dibalekake $ 10,000 sing setor ing Dana Peraturan Ganja
  • (2) Lisensi organisasi durung dibatalake utawa dilereni amarga nglanggar aturan apa wae
  • (3) Organisasi kasebut wis dioperasikake miturut rencana sing ditrapake minangka bagean saka aplikasi utawa amandemen sing digawe kanggo rencana kasebut lan disetujoni dening Departemen Pertanian.
  • (4) Organisasi wis ngirim laporan macem-macem kaya sing dibutuhake dening Departemen
Organisasi transportasi sing gagal nganyarake lisensi sadurunge tanggal kadaluwarsa ora nate nglakokake operasional nganti ijin wis dianyari. Sembarang perusahaan sing terus operasi sawise mati lisensi kasebut, kena hukuman.
Agen sing kertu identifikasi wis kadaluwarsa uga bakal samesthine bakal nganyari maneh. Agen-agen kasebut sing gagal netepi ora bakal dienggo kerja kanggo ngangkut organisasi transportasi ganja ing Illinois. Lan yen nindakake, dheweke uga kena denda.
Organisasi utawa agen sing rame ing babagan ngasilake pajak utawa mbayar dhuwit sing utang ing Negara Illinois ora bakal duwe lisensi anyar.
Yen sampeyan pengin entuk lisensi kanggo organisasi transportasi ganja utawa agen sampeyan, sampeyan kudu nelpon pengacara ganja. 
Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.

R. Martindale

Pengacara Industri Ganja yaiku Stumari situs web sing dirancang kanggo praktik bisnis konsultasi lan praktik Tom Howard ing perusahaan hukum kasebut Dasar Kolateral.
Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This