Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Pajak Keistimewaan Budaya ganja lan Pajak Ekstra Pembelian Ganja i

Pajak Hak Cipta Budidaya Ganja - Apa sing diandharake ukum babagan pajeg hak istimewa budidaya ganja lan pajak cukai pembeli ganja ing Illinois?

Apa sing diarani hukum babagan tax hak istimewa kultur ganja lan pajak ekstra ganja ing Illinois?

Artikel 60 lan 65 ngrusak kepiye pajak sing ditindakake kanggo bisnis ganja ing Illinois. Bagean 60 wuwus babagan Pajak Keistimewaan Cannabis Cultivation ing Illinois, sing nerangake babagan jumlah pajak, biaya produk apa sing cocog kanggo mbayar tax lan uga pembayaran mbayar lan ngasilake para pengusaha ganja. Bagean 65, nggambarake pajak Ekstra Pembeli Ganja ing Illinois, apa sing dikepengini lan kepiye diklumpukake saka para panuku ganja.

Maca terus kanggo sinau babagan Artikel 60 & 65 pajak ing Illinois.

Apa pajak Keistimewaan Budidaya Cannabis ing Illinois?

Wiwit dina September 2019, pajak hak istimewa penanaman penanaman ganja 7% bakal dileksanakake ing sale pertama ganja dening para petani ing Illinois. Departemen Pendapatan duwe hak kanggo nemtokake rega ganja nalika;

(i) Bakul bakul lan bakul dadi gabungan

(ii) Transfer ganja ora liwat transaksi dawa

(iii) Sing tuku tuku gandum menyang organisasi dispensing dhewe utawa infuser supaya nilai ganja ora bisa ditetepake.

Artikel kasebut sabanjure nyedhiyakake rega sing diwenehake dening Departemen kudu cocog karo nilai produk liyane kanthi kualitas, karakter, lan panggunaan ing wilayah kasebut. Lan yen ora ana produk kaya ngono, Departemen bisa nganggep produk ing wilayah liyane ing Illinois.

Ing sangisore Pajak Keistimewaan Perkebunan ganja ing Illinois, dadi tanggung jawab wong sing nggawe adol pertama (tukang kebon) mbayar pajak sing dileksanakake. Para panuku sakteruse kaya organisasi pangolahan ora nduweni hak mbayar pajak iki. Nanging ukum kasebut, ngidini para petani bisa mbayar maneh kanthi ngisi tanggungan pajak tambahan kanthi rega.

Registrasi Cultivator

Kabeh petani ganja sing mbayar pajak hak istimewa kultur ganja ing Illinois dijaluk ngijingi sertifikasi liwat Departemen penghasilan. Aplikasi kasebut kudu digawe online miturut syarat Departemen.

Sampeyan uga penting kanggo dicathet yen mung pelamar sing dilisensi miturut Undhang-undhang Cannabis lan Undhang-undhang Pajak sing bisa diwenehake sertifikat.

Wangsul lan Pembayaran Pajak Kepribadian Budaya ganja

Wong, sing mbayar pajak hak istimewa ing kebon ganja ing Illinois, kudu ngasilake utawa sadurunge saben kaping 20 kanggo wulan sadurunge. Wangsulipun kedah negari:

(1) Jeneng pajek;
(2) Alamat Pajak, lan alamat fisik bisnis;
(3) Penghasilan ganja saben wulan kanggo wulan sadurunge; 
(4) Jumlah ditampa saka dodolan wektu;
(5) Potongan kaya sing dibutuhake saka ukum;
(6) Panrimo rego ing wulan kasebut sawise wulan filing sing digunakake kanggo ngetung pajak;
(7) Jumlah tax utang;
(8) Tandha saka mbayar pajak; lan
(9) Rincian liyane kaya sing dibutuhake dening departemen.

Kabeh ngasilake lan pambayaran kudu digawe sacara elektronik. Pembayar pajak sing angel mbayar mbayar kanthi elektronik bisa uga njaluk petisyen marang Departemen babagan ngilangi platform elektronik.

Pembayar pajak kasebut kudu dibutuhake supaya bisa ngajokake bali kanthi kapisah utawa gabungke karo ngasilake pajak ing sangisore UU Undhang-undhang Program Pilot Ganja Kesehatan.

Pembayar pajak wajib nggawe pambayaran saben wulan utawa sadurunge tanggal 7, 15, 22, lan dina terakhir saben wulan. Yen pihak sing mbayar pajak gagal mbayar suwane seprapat utawa mbayar jumlah sing kurang saka sing dibutuhake, dheweke bisa nemoni paukuman utawa kapentingan. Yen ngono, mbayar mbayar ngluwihi tanggung jawab pajak dibutuhake, bisa njaluk memorandum kredit sadurunge kadaluwarsa 30 dina sawise tanggal pambayaran.

Kabeh pambayaran pajak hak istimewa kultur ganja disalurake menyang Dana Peraturan ganja.

Apa Konstitusi Pajak Ekstra Pembelian Ganja ing Illinois?

Pajak Ekstra Pembelian Ganja ing Illinois bakal diwiwiti tanggal 1 Januari 2020. Pajak kasebut bakal ditrapake kanggo para panuku ganja ing tarif sing beda kaya ing ngisor iki;

(1) Sembarang ganja, liyane saka produk sing diserang ganja, kanthi tingkat delta-9-tetrahydrocannabinol sing disesuaikan ing utawa ing ngisor iki 35% bakal ngrebut pajak sing bakal dadi 10% saka biaya ganja.
(2) Sembarang ganja, liyane saka produk sing disalahake ganja, kanthi tingkat delta-9-tetrahydrocannabinol sing ditrapake ing ndhuwur 35% bakal ngrebut pajak sing bakal dadi 25% saka biaya ganja.; lan
(3) Produk sing disebar ing ganja bakal kena pajak 20% saka jumlah tuku.

Kepiye Pajak Ekstra Pembeli Ganja ing Illinois diklumpukake

Miturut tumindak kasebut, pajak eksais panuku diklumpukake dening para pengecer. Dheweke nindakake iki kanthi nambah tanggungan pajak kanggo rega sing dibayar para panuku supaya entuk ganja saka pengecer.
Jumlah pajak sing diklumpukake diisi miturut tarif sing kasebut ing ndhuwur, sing banjur kudu dikirim menyang Departemen penghasilan.
Yen pengecer ngisi pajeg sing luwih larang tinimbang sing dibutuhake dening Pajak Pengecualian Cannabis Purchaser ing Illinois, panuku duwe hak njaluk mbayar ulang. Lan nalika kasus sing tuku ora mbayar pajak, mula sing bakul kudu mbayar ing utawa sadurunge tanggal 20 wulan sawise wulan tuku.
Miturut konstitusi kasebut, dadi tanggung jawab pengecer kanggo ngumpulake Pajak Pengecualian Cannabis Purchaser ing Illinois. Apa pengecer ganja nglumpukake pajak utawa ora, kabeh pajak sing kudu diklumpukake bakal nerjemahake menyang utang sing kudu dibayar dening pengecer ing negara kasebut.

Registrasi Pengecer ganja

Kabeh pengecer sing nglumpukake pajak miturut UU Regulasi lan Undhang-undhang Pajak kudu ngetrapake sacara elektronik kanggo sertifikasi.
Konstitusi kasebut nyatakake yen para pengecer bisa entuk sertifikasi, mula kudu dilisensi.

Kertu Identifikasi Agen Pusat Budaya

Iki minangka dokumen identifikasi sing bakal ditanggepi menyang agen pusat penanaman sing tanggung jawab kanggo ngatur lan njamin pusat kasebut tundhuk karo hukum. Dokumen iki bakal ditanggepi dening Departemen Pertanian.

Ngrekam Rekam

Saben pengecer dibutuhake supaya rekaman ganja sing dituku, ditahan, adol, utawa dibuwang. Dheweke uga kudu njaga kabeh invoice, cathetan sales, tagihan, lan kertas penting liyane sing ana gandhengane karo tuku adol lan pembuangan ganja.
Dokumen tuku iki kudu dijaga ing papan sing dilisensi ora kurang saka 90 dina wiwit dina tuku kajaba ana pengecualian saka Departemen penghasilan sing disampaikan kanthi nulis.
Dokumen kasebut uga kudu ana ing papan kasebut sajrone jam kerja biasa lan kudu kasedhiya kanggo inspeksi saka karyawan Departemen lan agen resmi.
Karyawan Departemen duwe kuwasa nyekel, nggoleki bisnis ganja, utawa ngrebut ganja saka pengecer sing nglanggar ketentuan tumindak kasebut.
Pajak sing dileksanakake ing ganja kanggo ngatur panggunaan ing Illinois langsung ditrapake kanggo tukang kebon lan panuku ganja. Tukang kebon ganja mbayar pajak Keistimewaan Cultivasi Cannabis ing Illinois amarga ndarbeni hak istimewa kanggo entuk hasil, nanging panuku mbayar Pajak Pengecualian ganja ing Illinois kanggo hak istimewa nggunakake ganja.
Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.

R. Martindale

Pengacara Industri Ganja yaiku Stumari situs web sing dirancang kanggo praktik bisnis konsultasi lan praktik Tom Howard ing perusahaan hukum kasebut Dasar Kolateral.

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This