Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Panganggone pribadi ganja ing Illinois

Legalisasi ngganti hukum ganja ing Illinois ing taun 2020 - sampeyan bisa uga pengin ngerti sepira jumlah sing bisa diduweni utawa tuwuh - kita nerangake babagan tuwuh omah lan perkara legalisasi ing IL. Pira tanduran sing bisa tuwuh ing Illinois?

Pengin njaluk ing industri ganja?

Apa sing diarani undang-undang ganja anyar Illinois babagan panggunaan ganja pribadi ing Illinois?

ukum legalisasi illinoisUndang-undang anyar sing sah nggunakake ganja rekreasi wis diwarisake ing Illinois tanggal 31 Mei 2019. Negara kasebut ing taun kaping 11 ing negara kasebut ngidini panggunaan ganja rekreasi, nanging negara pisanan kanggo legalisasi ganja kanthi proses legislatif.

Miturut ukum ganja anyar iki, "Majelis Umum nemokake lan nyatakake yen nggunakake ganja kudu sah kanggo wong sing umur 21 taun utawa luwih lawas."

Hukum ganja Illinois

Ing ngisor iki kita ngrembug babagan sing anyar Hukum ganja Illinois sing saiki ditindakake wiwit tanggal 1 Januari 2020, lan sanjabane. Elinga, hukum cannbis berkembang kanthi cepet, dadi mesthi mriksa maneh kanggo hukum ganja paling anyar ing Illinois. 

Pengin njaluk ing industri ganja?

Illinois Ora Nduwe Hukum Ganja

Illinois ngganti istilah "ganja" kanthi jeneng biologis, Ganja, pirang-pirang taun kepungkur. Malah nalika larangan, Illinois nyebut ganja minangka ganja. Saiki diterusake karo Undhang-undhang Peraturan lan Pajak Ganja Illinois sing anyar. 

Sapa sing pareng adol ganja?

Wiwitane, mung dispensari sing dilisensi bakal diijini adol ganja medis nalika tagihan dadi ukum ing Januari 2020. Akeh lisensi liyane bakal diwenehake menyang toko liyane ing tengah taun.

Wis, ana pirang-pirang dispensasi sing beda ing bagean negara. Ing wiwitan taun 2020, wis diprediksi yen cedhak 300 toko bakal adol ganja.

Nanging, isih bakal dadi pamrentah kotamadya lan kabupaten kanggo mutusake manawa penjual mariyuana bisa beroperasi ing wilayah yurisdiksi.

Ngendi sampeyan bisa ngrokok ganja?

Miturut hukum anyar, ngrokok ganja bakal diidini ing omah lan ing papan sing adol ganja. Nanging, ngrokok bakal dilarang ing wilayah kasebut:

  • Wilayah umum, kayata dalan lan taman
  • Ing kendharaan motor apa pribadi utawa liya
  • Cedhak kantor polisi, utawa cedhak karo driver bis sekolah sing isih tugas
  • Ing latar sekolah. Nanging, pengecualian digawe kanggo kasus ganja medis
  • Nyedhak karo sapa wae sing wis umur 21 taun

Nalika udud mariyuana ing omah sampeyan diidini, pamilik properti duwe hak kanggo nglarang ing papan sing padha. Kolej lan universitas uga diidini nglarang ngrokok rokok ing institusi kasebut.

Gunggunge Gulih bisa Titik

Miturut hukum kasebut, warga Illinois bakal diidini duwe 30 ganja kembang ganja, konsentrasi 5 gram, lan 500 miligram produk infus ganja. Produk infus ganja kalebu tincture lan edibles.

Pajeg

Pajak dodolan bakal ditrapake kanggo kabeh produk ganja. Contone, produk sing THC kurang saka 35% bakal duwe pajak penjualan 10%. Edibles lan produk infus ganja bakal kena pajak ing 20%. Produk kanthi konsentrasi THC luwih saka 35% bakal duwe pajak penjualan udakara 25%.

Kajaba saka pajak penjualan, pajak rego 7% bakal ditrapake ganja sing didol para petani menyang dispensari. Mesthine, ing mburi dina, biaya kasebut bakal diwarisake menyang konsumen.

 

Endi Saka endi Obat Ganja?

Saiki, ana 20 fasilitas budidaya ganja ing Illinois. Ing wiwitan Januari 2020, iki bakal dadi siji-sijine fasilitas sing diidini tuwuh ganja. Sajrone taun, petani kerajinan sing kepengin tuwuh ganja bakal diijini ngirim aplikasi lisensi. Lisensi bakal diwenehake menyang fasilitas sing bisa tuwuh nganti 5000 kaki persegi gulma.

Pira tanduran sing bisa tuwuh ing Illinois?

  • Tanduran mariyuana bakal sah kanggo wong sing nggunakake ganja kanggo keperluan medis.
  • Tpasien hese bakal diidini nandur 5 tanduran ganja sawayah-wayah.
  • Saliyane, pangguna mariyuana rekreasi ora diijini nandur ganja ing omahé.
  • Mengkono bakal narik dhendha ukuman sipil $ 200.

Sing diwenehake kanggo Tanduran Ganja ing Illinois

Yen sampeyan pangguna pangguna kanthi welas-rame saka program ganja medis, lan ana ing watesan umur sing ditemtokake dening ukum, sampeyan bisa tuwuh ganja. Sampeyan uga kudu dadi penduduk negara iki supaya bisa tuwuh suket ing omah. Miturut hukum iki, penduduk kuwi "Wong sing duwe omah ing negara suwene 30 dina."

Yen tuwuh ganja, kudu ditandur kanggo tanduran. Sampeyan bisa duwe agen nindakake iki kanggo sampeyan sajrone wektu sing cendhak. Mangkene, tanduran ora kena diakses utawa digunakake dening wong liya sing ora sah.

Ganja Ngarep Akeh ing Illinois?

Miturut hukum kasebut, tanduran ganja kudu thukul ing papan sing ditutup lan dikunci. Iki bakal mesthekake manawa tanduran ora bisa diakses dening wong sing ora duwe wewenang. Ora ilegal kanggo tuwuh tanduran ing papan sing gampang diakses dening masarakat.

Kajaba iku, sapa wae sing ndhaptar tanduran ganja dilarang menehi tanduran utawa produk sing ditanam ganja menyang tanggi, kanca, utawa wong liya babagan perkara kasebut. Nindakake iki ora mung bakal narik dhendha, nanging uga bakal nyebabake pencabutan omah sing tuwuh kanthi bener.

Endi Entuk Wiji Ganja?

Wiji ganja bakal ditawakake ing dispensasi sing beda-beda sing dilisensi kanggo adol produk ganja. Ora ilegal kanggo tuku wiji kanggo wong liya. Mung wong sing pangguna pangguna kanthi welas asih sing diidini tuku wiji lan tuwuh tanduran ganja tanpa lisensi.

 

Gunakake lan Kemungkinan Ganja dening Wong sing Umur 21 Umur

Miturut hukum anyar, duweke ganja dening sapa wae sing wis umur 21 taun bakal dadi tindak pidana. Paukuman kanggo kesalahan kasebut bakal gumantung ing kahanan sing ana, lan bisa uga kalebu:

  • Pembatalan lisensi nyopir yen wong nyopir kendharaan kasebut tumindak kaluputan
  • Denda ora kurang saka $ 500 yen wong tuwa utawa wali ngidini sapa wae sing kurang watesan nggunakake ganja
  • Tembung penjara yen ana tindak kriminal liyane nalika ana pengaruh ganja

Nalika sampeyan kudu ngasilake dokumen pengenalan kanggo verifikasi umur nalika tuku produk ganja, informasi pribadhi bakal dilindhungi kanggo tujuan privasi. Sing adol ora bakal dibutuhake kanggo ngrekam informasi pribadhi. Yen dheweke nindakake, dheweke kudu njaluk idin pertama.

Sawise tagihan iki dadi hukum, sing pengin njupuk ganja kanggo tujuan rekreasi utawa medis bakal luwih gampang entuk produk ganja sing dibutuhake. Dheweke uga bakal entuk regane dhuwit amarga kabeh transaksi bisnis bakal ditindakake sesuai karo ukum.

Nanging, wong-wong sing umure kurang saka 21 taun kudu ora nggunakake utawa nggunakake ganja, lan produk apa wae sing ana gandhengane amarga bisa nyebabake masalah karo aparat penegak ukum.

 

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.

R. Martindale

Pengacara Industri Ganja yaiku Stumari situs web sing dirancang kanggo praktik bisnis konsultasi lan praktik Tom Howard ing perusahaan hukum kasebut Dasar Kolateral.
Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This