Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Pelamar Ekuitas Sosial ing Illinois

Pelamar ekuitas sosial ing ganja ing Illinois bisa ngakses dana negara khusus kanggo nyuda biaya kanggo mbukak bisnis sing digunakake wong diwasa - sinau ing kene.

Apa sing Pelamar Ekuitas Sosial ing Illinois?

illusion pelamar sosial

pelamar usaha sosial Illinois

Pelamar Ekuitas Sosial ing Illinois nyumbang 20% ​​saka total skor kanggo aplikasi lisensi ganja tim.

Napa Illinois duwe Pelamar Ekuitas Sosial?

Miturut riset sing ditindakake ing negara Illinois, ditemokake yen larangan saka ukum sadurunge wis nggawe akeh wong kanggo melu industri ganja, lan iki nggawe ketimpangan sosial sing terus nambah saben dinane. Hukum Illinois anyar tujuane ndandani iki kanthi nggawe "Pelamar Ekuitas Sosial" kanggo nyuda alangan sing ngalangi sadurunge ora mlebu ing industri saengga nggawe usaha sosial ing legal cannabis legalization. Rintangan kasebut kalebu kekurangan ibukutha amarga mlarat, antara liya faktor.

Podcast Pelamar Ekuitas Sosial kanggo Illinois

Kanggo maca hukum pelamar ekuitas sosial kanggo Illinois - Klik kene

kanggo Peta Wilayah sing Ora Disengaja - Klik ing kene

Definisi Pelamar Ekuitas Sosial ing Illinois

“Pelamar Ekuitas Sosial" ateges pelamar yaiku penduduk Illinois sing ketemu salah sawijining kritéria ing ngisor iki:

(1) pelamar paling ora duwe 51% kepemilikan lan kontrol dening siji utawa luwih individu sing wis manggon paling ora 5 saka 10 taun sadurunge ing Area sing Ora Dispektif.

(2) pelamar paling ora duwe 51% kepemilikan lan kontrol dening siji utawa luwih individu sing:

(i) wis dipenjara, disalahké, utawa dibantah kanggo kesalahane sing layak kanggo eksploitasi miturut Undhang-undhang iki; utawa

(ii) minangka anggota kulawarga sing duwe pengaruh;

(3) kanggo pelamar kanthi minimal 10 karyawan full time, pelamar paling ora 51% karyawan saiki sing:

(i) saiki manggon ana ing Wilayah sing ora Bisa dilacak; utawa

(ii) wis dipenjara, disalahké, utawa dibantah kanggo kesalahan sing cocog kanggo eksploitasi miturut Undhang-undhang iki utawa anggota kulawarga sing kena pengaruh.

Pelamar Ekuitas Sosial Kanggo Dispensaries ganja Illinois

Tanggal 1 Oktober 2019 - Ing Negara Illinois ngeculake aplikasi dispensasi ganja.  Aplikasi iki duwe sawetara basa sing penting kanggo bakat usaha sosial sampeyan ing tim sampeyan.

Yen pelamar pengin nglamar minangka Pelamar Ekuitas Sosial, wenehi bukti status Pemohon Ekuitas Sosial. Bukti status minangka Pelamar Ekuitas Sosial bisa diadegake kanthi menehi:

  1. Bukti status pelamar minangka "penduduk Illinois" kaya sing ditampilake kanthi dokumen gabung, utawa, yen aplikasi minangka individu, paling ora loro saka ing ngisor iki: (i) perjanjian sewa sing mlebu sing kalebu jeneng pelamar, (ii) sawijining akta properti sing kalebu jeneng pelamar, (iii) sekolah cathetan, (iv) kertu registrasi pamilih, (v) lisensi pembalap Illinois, KTP, utawa Wong sing duwe Kasedhiya Kasedhiya, (vi) tandha gaji, (vii) tagihan sarana, utawa (viii) bukti liyane pendhudhukan utawa informasi liyane sing perlu kanggo netepake omah. Sawijining wong, wis domine ing negara suwene 30 dina dadi "penduduk Illinois" kaya sing digunakake ing aplikasi iki; lan
  2. Bukti wong utawa wong sing duwe lan ngontrol luwih saka 51% saka organisasi dispensing sing wis diusulake wis urip ing Wewengkon Ora Ana Dispektif kanggo 5 saka sadurunge 10 taun kaya sing dituduhake, nanging ora diwatesi, filing pajeg, pendaptaran pemilih, sewa, hipotek, stubs gaji, tagihan sarana, bentuk asuransi, utawa cathetan sekolah sing kalebu jeneng pejabat pejabat sing kualifikasi; or 
  3. Bukti wong utawa wong sing duwe lan ngontrol luwih saka 51% saka organisasi dispensing sing wis diusulake dipenjara kanggo, disalahké, utawa dibantah kanggo kesalahan sing ditindakake kanggo ekspedisi dening Public Act 101-0027. Yen penangkapan, keyakinan, utawa adjudikasi wis disegel utawa diasingake, menehi cathetan tumindak kasebut; or
  4. Bukti wong utawa wong sing duwe lan ngontrol luwih saka 51% saka organisasi dispensing sing wis diusulake duwe tiyang sepah, wali sah, anak, pasangan, ngandel, utawa tanggungan of individu sing sadurunge 25 Juni 2019, dipenjara, disalahké, utawa ngakoni salah kanggo kesalahan sing ditindakake kanthi layak expungement dening Public Public 101-0027. Yen penangkapan, keyakinan, utawa adjudikasi wis disegel utawa diasingake, menehi cathetan tumindak kaya ngono. Pelamar uga kudu menehi bukti hubungan ing antarane pejabat kepala pejabat utawa pejabat pelamar lan wong sing ditangkep, disalahké, utawa ngakoni salah sawijine pelanggaran sing digawe layak kanggo diketepake dening Publik Public 101-0027; or
  5.  Bukti yen pelamar migunakake 10 utawa luwih karyawan full time, lan bukti yen 51% utawa luwih karyawan kasebut bakal layak dadi Pelamar Ekuitas Sosial ing salah sawijining kritéria sing diwenehake kanggo barang 2, 3, lan 4 ing ndhuwur, yen karyawan kudu duwe lan ngontrol 51% organisasi dispensasi sing diusulake. Pelamar bisa menehi bukti kaya sing diterangake ing ndhuwur kanggo saben karyawan. Pelamar uga kudu menehi bukti karyawan sing kerja ing wektu kerja kaya tanggal sing dikirim. Yen informasi karyawan utawa status karyawan ganti sadurunge lisensi dianugerahi, pelamar duwe kewajiban ngabari Divisi babagan perubahan informasi utawa status karyawan.
Luwih lengkap babagan Equity Sosial ing Illinois ganja

Panganggone Undhang-undhang Program Pilot ganja Medical 2014 Kesetaraan Sosial Sosial

Undhang-undhang Program Rumput Pupuk ganja 2014 sing ngidini panggunaan mariyuana medis banget mbatesi wong sing pengin nandur modal ing industri ganja. Tumindak kasebut pancen dibahas kanthi alangan kanggo nggawe wong duwe bisnis ing sektor iki. Sawetara pamilik saiki ora minangka refleksi saka total populasi negara amarga dikunci sapa wae sing ora duwe sumber daya utawa ngerti babagan carane nggawe bisnis ing sektor iki.

Program ekuitas sosial diadegake sawise program pilot ditemokake bias prasasat. Program iki dirancang kanggo mbantu wong-wong sing wis nandhang negatif amarga undang-undang ganja sing mbatesi. Program kasebut uga dirancang kanggo mupangate para sing manggon ing wilayah sing kekurangan amarga penangkapan lan serangan inkuberine sing gegandhengan karo mariyuana. Miturut hukum anyar,

"Majelis Umum luwih nemokake lan nyatakake yen perlu kanggo mesthekake konsistensi lan keadilan ing aplikasi Undhang-undhang iki ing saindenging Negara".

Kepiye UU ​​Anyar Bakal Ngaruhi Pelamar Ekuitas Sosial?

Legalisasi panggunaan mariyuana rekreasi ing Illinois kanthi positif bakal mengaruhi saben wong ing negara kasebut, lan ora mung konsumen ganja. Ing upaya kanggo njamin usaha sosial, ukum kasebut digawe supaya komunitas sing gampang dipinggirkan duwe akses lisensi dispensasi. Kajaba iku, sapa wae sing ditrapake kanggo usaha sosial kanthi bener bakal menehi nilai luwih saka 20% poin sing diwenehake menyang pelamar kasebut. Titik kasebut bakal dikategorikake menyang macem-macem kelas kanggo pelamar kanggo pusat penanaman kondisional, kerajinan tuwuh, utawa dispensarian.

Miturut undang-undang, pelamar usaha sosial bakal dadi sapa wae sing dadi penduduk Illinois, wis urip ing bagean negara sing paling ora kena pengaruh ing 5 paling suwene 10 taun kepungkur. Iki umume wilayah ing ngendi penangkepan, keyakinan, lan incarcerasi ditindakake amarga nglanggar tumindak ganja ing jaman kepungkur. Wong-wong sing cathetan ing ngisor iki tumindak uga nduweni kewajiban sosial.

Masalah Ekuitas Sosial Liyane Sing Bakal Nindakake Hukum Iki?

RUU kasebut bakal nimbang hak karyawan ing industri ganja. Ora kaya jaman biyen nalika karyawan industri ganja dibedakake, saiki bakal entuk perlindungan sing padha karo karyawan ing industri liyane.

Apa bab Dana Pembangunan Bisnis Illinois?

Miturut ukum ukum legalisasi ganja anyar ing Illinois, "Ana ing negara kas negara digawe dana khusus, sing bakal dianakake pisah lan adoh saka kabeh dhuwit negara liyane, sing bakal dikenal minangka Dana Pangembangan Bisnis Ganja".

Iki minangka kitty khusus sing diwenehake khusus kanggo wong-wong sing pengin mlebu ing industri ganja. Kitty dirancang kanggo digunakake kanggo mbiayai, ndhukung, lan nggawe gampang kanggo wong sing kepengin melu industri mariyuana nanging ora dirasakake babagan keuangan.

Sawetara cara dana iki bakal mbantu kalebu:

  • Kurban kanthi tingkat bunga sing murah. Utangan iki bakal digunakake dening pelamar usaha sosial kanggo netepake bisnis ganja sajrone lisensi miturut ukum.
  • Menehi geran kanggo pelamar usaha sosial sing bisa uga pengin miwiti lan ngoperasikake bisnis ganja nanging ora duwe kemampuan finansial.
  • Mbayar jangkauan sing dituju kanggo entuk manfaat pelamar usaha sosial
  • Mbayar riset sing dirancang kanggo nyengkuyung partisipasi wanita, cacat, lan kelompok minoritas ing masyarakat.

Pelamar Ekuitas Sosial Illinois

Napa Program Ekuitas Sosial Gagasan

Wong sing dipenjara utawa ditahan asring ngalami efek negatif sing dawa. Iki amarga umume majikan ora bakal ngetrapake sapa wae sing duwe cathetan, dene wong liya mung mbedakake mantan. Kasunyatane, wong-wong sing wis dicekel kepungkur amarga duwe ganja terus nandhang lara sanajan sawise nggunakake padha wis digawe hukum. Bojo, bocah, lan sedulure sing kena pengaruh uga ngalami finansial lan emosional nalika kulawargane menyang kunjara.

Program iki nawakake keuntungan aplikasi lisensi lan pitulungan finansial marang wong-wong sing kena pengaruh saka undang-undang penegakan sing gegandhengan karo ganja kanthi langsung utawa ora langsung.

Sapa sing Kelayakan njaluk Equity Social?

Pelamar usaha sosial yaiku individu sing nyukupi syarat minimal kanggo nduweni lisensi kondisional kanggo ngoperasikake bisnis ganja ing negara kasebut. Sawetara syarat kasebut kalebu:

  • Wong sing manggon ing area sing nduweni pertimbangan ekuitas sosial. Tetep ing kasus iki tegese duwe pajakan sing ditandatangani sing duwe jeneng pelamar utawa surat properti.
  • Kertu pemilih, lisensi nyopir, pituwas, lan apa wae kertu identifikasi bakal digunakake kanggo nemtokake residensi.

Apa sing diterangno UU babagan Pre-Konflik?

Wong-wong sing wis nate duwe wektu nggunakake mariyuana uga digunakake ing angger-anggering Toret. Miturut undang-undang Illinois sing anyar, yen ana pelanggaran disegel utawa diilangi, sawijining karyawan ora bakal diwartakake nglaporake pelanggaran sing kepungkur marang calon pengusaha. Yen wis dikandhani, ukum kasebut ora dirancang kanggo matesi majikan babagan tugas. Pengusaha isih duwe hak mriksa latar mburi lan ngetutake prosedur kerja sing padha karo karyawan liyane.

Apa Sampeyan Apa Yen Sampeyan Qualify entuk Manfaate Saka Persediaan Ekuitas Sosial?

Ora ana sangsi manawa industri ganja pancen lumayan. Yen sampeyan pengin nyetel bisnis ing industri iki lan layak kanggo nimbang ekuitas sosial, sampeyan kudu nimbang ngirim aplikasi miturut kategori ekuiti sosial.

Yen sampeyan bejo, sampeyan bisa uga ora mung njaluk disetujoni nanging sampeyan uga bisa entuk manfaat saka dana negara sing bisa nyetel bisnis sampeyan lan luwih dhisik saingan. Warta sing apik yaiku pendanaan kasebut ora mung larang regane nanging bisa dicapai karo para penduduk sing kekurangan ing Illinois.

Sambungake karo pengacara ganja sing cocog yen sampeyan ora yakin babagan proses aplikasi utawa yen sampeyan ora ngerti carane entuk manfaat paling apik saka nilai-nilai ekuitas sosial sampeyan.

 

Skrip Ekuitas Sosial

Apa wis, Aku Tom - temokake aku kanthi googling pengacara Ganja, banjur klik situs webku, pengacara industri ganja.com. Sumber online kanggo kabeh pitakon babagan navigasi industri ganja - kaya topik panas saiki ing Illinois - Pelamar Ekuitas Sosial.  

Kita bakal nyoba lan sampeyan bakal ngerti undang-undang iki luwih saka 99% wong yen sampeyan nonton nganti pungkasan, pikirane bledosan ing kana - nanging miturut hukum YouTube, aku kudu ngelingake sampeyan supaya seneng lan langganan.  

Ayo nyebar ing.

Bagean 7 UU kasebut gegayutan karo pelamar ekuitas sosial - nanging kita durung bisa nyelametake ing kana - luwih dhisik kudu mriksa definisi harfiah pelamar ekuitas sosial miturut ukum Illinois - supaya bisa dingerteni.

"Pelamar Ekuitas Sosial" ateges pelamar yaiku penduduk Illinois sing ketemu salah sawijining kritéria ing ngisor iki:

(1) pelamar paling ora duwe 51% kepemilikan lan kontrol dening siji utawa luwih individu sing wis manggon paling ora 5 saka 10 taun sadurunge ing Area sing Ora Dispektif.

(2) pelamar paling ora duwe 51% kepemilikan lan kontrol dening siji utawa luwih individu sing:

(i) wis dipenjara, disalahké, utawa dibantah kanggo kesalahane sing layak kanggo eksploitasi miturut Undhang-undhang iki; utawa

(ii) minangka anggota kulawarga sing duwe pengaruh;

(3) kanggo pelamar kanthi minimal 10 karyawan full time, pelamar paling ora 51% karyawan saiki sing:

(i) saiki manggon ana ing Wilayah sing ora Bisa dilacak; utawa

(ii) wis dipenjara, disalahké, utawa dibantah kanggo kesalahan sing cocog kanggo eksploitasi miturut Undhang-undhang iki utawa anggota kulawarga sing kena pengaruh.

usaha sosial

usaha sosial

Apa sampeyan ndeleng bedane - perusahaan cilik butuh "kepemilikan lan kontrol" kanggo pelamar ekuitas sosial, nanging perusahaan gedhe butuh karyawan sing mentah. Banjur sampeyan bisa njaga kontrol lan manajemen, nanging sampeyan pengin.

Saliyane, dewan direksi - pamilik lan pengendali perusahaan pancen dadi latihan bangunan tim - lan ora sabar ngenteni sampeyan babagan iki.

Saiki kita ngerti apa sing dadi Pelamar Ekuitas Sosial - kenapa kita pengin dadi salah sawijine? Amarga ukum kasebut milih kanthi 2 cara sing jelas banget: 1) kanthi nyedhiyakake paling ora 20% poin kanggo ngetrapake aplikasi dispenser lan nggawe aplikasi lan 2) kanthi menehi akses menyang utang pemerintah sing kurang kapentingan kanggo nyuda alangan mlebu pasar ganja sing sah .

Bagean 7-10 ukum ganja anyar nggawe Dana Pembangunan Bisnis ganja kanggo menehi silihan suku tarif rendah kanggo pelamar ekuitas sosial kanggo mbayar biaya bisnis sing dibutuhake kanggo ngetrapake bisnis ganja.

Salajengipun, hibah kasedhiya kanggo "pelamar usaha sosial sing layak" kanggo mbayar biaya bisnis biasa lan perlu kanggo miwiti lan mbukak bisnis ganja.

Apa "pelamar ekuitas sosial sing mumpuni"? Kita bali menyang definisi kanggo nemokake yaiku: 

"Pelamar Ekuitas Sosial Kualifikasi" tegese Pelamar Ekuitas Sosial sing wis dianugerahi lisensi bersyarat miturut Undhang-undhang iki kanggo mbukak perusahaan bisnis ganja.

Apik - apa "lisensi bersyarat"?

"Lisensi Organisasi Panganggoan Panganggoan Kondhisi Dewasa" tegese lisensi sing dianugerahi kanggo pelamar sing duwe skor paling dhuwur kanggo Lisensi Organisasi Dispensing Gunakake Dewasa sing duwe hak kanggo lisensi organisasi dispensing panggunaan diwasa yen pelamar entuk syarat-syarat sing dijelasake ing Undhang-undhang iki, nanging ora nduweni hak panampa kanggo miwiti tuku utawa adol produk ganja utawa infus ganja.

Oke, dispensary sing dipikolehi, nanging sadurunge dibukak - Coool… sampeyan bisa nyoba entuk dana yen status pelamar Ekuitas Sosial entuk lisensi… banjur ndhaptar dana… banjur dibangun banjur dibukak .. Apa bisa tuwuh ganja lan entuk hibah? Ayo dipriksa.

Oh kelangan, ana lisensi penanaman budidaya.

"Lisensi Pusat Budidaya Panganggo Wong Kahanan" tegese lisensi sing dianugerahi kanggo pelamar sing duwe skor paling dhuwur kanggo Lisensi Pusat Budidaya Panganggo Dewasa sing duwe hak kanggo Lisensi Pusat Budidaya Panganggo Dewasa yen pelamar entuk katemtuan tartamtu sing ditemtokake dening Departemen Pertanian miturut aturan , nanging ora menehi hak panampa kanggo miwiti tuwuh, ngolah, utawa adol produk ganja utawa ganja.

Dadi ana pirang-pirang lisensi? 30 - Pancen, nanging ngenteni para pemain saiki dadi simbah, mula ana pira, 20 - kacang, mula kita nganti 10. Tepat.

Uga, bisa uga luwih ala tinimbang iku,

Bagean 20-15. Aplikasi Dewasa Kultivasi Kondisi Kondisi (a) Yen Departemen Pertanian nyedhiyakake lisensi pusat budidaya tambahan miturut bagean 20-5, pelamar kanggo Lisensi Pusat Kultivasi Dewasa Kondisi kanthi elektronik, kudu ngirim elektronik ing ngisor iki kanthi wujud kaya dene Departemen Pertanian bisa diarahake:

Dadi kanggo penanaman diwasa kanthi kondisional, luwih saka 10 bintik saiki kudu teka online, bummer, dadi ayo konsentrasi geran dispensasi kasebut lan ndeleng jinis finansial sing kasedhiya. 

(c) Pinjaman sing digawe miturut bagean iki: 

(1) mung bakal digawe yen, miturut keputusan Departemen, proyek kasebut nambah target sing ditemtokake ing Undhang-undhang iki; lan 

(2) kudu kalebu jumlah pokok lan wujud lan ngemot syarat lan syarat kasebut babagan keamanan, asuransi, laporan, biaya delinquency, obat gawan, lan prekara liyane amarga Departemen bakal nemtokake cocog kanggo nglindhungi kepentingan umum lan konsisten. kanthi tujuan saka bagean iki. Katemtuan lan syarat-syarat bisa uga kurang saka pinjaman sing padha sing ora dijamin dening bagean iki. 

(d) Gerbang sing digawe miturut bagean iki bakal dianugerahi kanthi kompetitif lan taunan miturut Undhang-undhang tanggung jawab lan Transparensi. Geran sing digawe miturut bagean iki bakal luwih lan ningkatake tujuan ing Undhang-undhang iki, kalebu promosi Pelamar Ekuitas Sosial, pelatihan kerja lan pangembangan tenaga kerja, lan pitulung teknis kanggo Pelamar Ekuitas Sosial.

Dadi, kita bakal takon - kita nggawe aplikasi sing paling apik, mula kita pengin duwe poin ekuitas sosial, nanging apa kalebu proses nulis hibah menyang aplikasi - kita yakin sampeyan kudu nggedhekake poin.


20% aplikasi sampeyan bakal dilamar dadi pelamar ekuitas sosial. Nanging kayane akeh wong sing nduweni kualifikasi, luwih saka 800,000 sing dibukak kanggo exputement miturut angger-anggering Toret, lan wong-wong sing manggon ing komunitas sing mlarat - nanging apa sing diwenehake dispenser kanggo komunitas kasebut kanggo mbantu ngrampungake masalah perang narkoba? Dadi, ing ngendi kabeh crita perusahaan sampeyan bisa berkembang lan nggawa pangowahan positif kanggo masarakat.  

Iki kudu mlebu rencana latihan lan nggayuh komunitas. Bayangake manawa dispensary sampeyan disponsori expiryment and fair job saben taun? Ing kemitraan karo asosiasi bar lokal lan bisnis ganja sing butuh staf terlatih.

Iku minangka prekara perusahaan sampeyan - utamane yen golek poin ekuitas sosial - kudu dipikirake nalika nggabungake aplikasi lisensi ganja.

Apa sampeyan utangan utang? - ora bisa. Sampeyan ora bakal duwe utang, utawa hibah - sampeyan kudu nduweni kualifikasi. Duwe finansial kanthi cara apa wae. Aplikasi kasebut bakal larang kanggo dikirim amarga ukurane akeh - lan sanajan ana sing dipercaya karo sawetara wong, pengacara kudu mbayar wektu lan tenaga kerja. Apamaneh yen pengacara sampeyan cukup canggih kanthi penawaran pribadi sing kurang saka limang yuta dolar lan saham sing disenengi kanggo partisipasi tambahan dening pelamar ekuitas sosial

metu

Matur nuwun wis gabung karo aku ing episode iki - elinga, legalisasi ganja mung kari sawetara wulan - mula wiwiti nyusun rencana kanggo dispensari & Lengganan kanggo nganyari. Lan yen sampeyan butuh pitulungku, cukup google pengacara ganja lan hubungi aku. Enggal ketemu.

Panganggone Undhang-undhang Program Pilot Ganja Medikal 2014

The 2014 Undhang-undhang Program Program Pilot Ganja Kesehatan XNUMX sing ngidini panggunaan mariyuana medis pancen matesi kanggo wong sing pengin nandur modal ing industri ganja. Tumindak kasebut pancen dibahas kanthi alangan kanggo nggawe wong duwe bisnis ing sektor iki. Sawetara pamilik saiki ora minangka refleksi saka total populasi negara amarga dikunci sapa wae sing ora duwe sumber daya utawa ngerti babagan carane nggawe bisnis ing sektor iki.

Program ekuitas sosial diadegake sawise program pilot ditemokake bias prasasat. Program iki dirancang kanggo mbantu wong-wong sing wis nandhang negatif amarga undang-undang ganja sing mbatesi. Program kasebut uga dirancang kanggo mupangate para sing manggon ing wilayah sing kekurangan amarga penangkapan lan serangan inkuberine sing gegandhengan karo mariyuana. Miturut hukum anyar, "Majelis Umum luwih nemokake lan nyatakake yen perlu kanggo mesthekake konsistensi lan keadilan ing aplikasi Undhang-undhang iki ing saindenging Negara."

Kepiye UU ​​Anyar Bakal Ngaruhi Komunitas?

Legalisasi panggunaan mariyuana rekreasi ing Illinois kanthi positif bakal mengaruhi saben wong ing negara kasebut, lan ora mung konsumen ganja. Ing upaya kanggo njamin usaha sosial, ukum kasebut digawe supaya komunitas sing gampang dipinggirkan duwe akses lisensi dispensasi. Kajaba iku, sapa wae sing ditrapake kanggo usaha sosial bakal entuk 25 mata bonus kanthi otomatis. Poin-poin kasebut bakal dikategorikaké menyang kelas sing beda kanggo pelamar sing duwe usaha sosial lan sing adhedhasar ing Illinois.

Miturut undang-undang, pelamar usaha sosial bakal dadi sapa wae sing dadi penduduk Illinois, wis urip ing bagean negara sing paling ora kena pengaruh ing 5 paling suwene 10 taun kepungkur. Iki umume wilayah ing ngendi penangkepan, keyakinan, lan incarcerasi ditindakake amarga nglanggar tumindak ganja ing jaman kepungkur. Wong-wong sing cathetan ing ngisor iki tumindak uga nduweni kewajiban sosial.

Masalah Isu Sosial Sing Bakal Nindakake Hukum Iki?

RUU kasebut bakal nimbang hak karyawan ing industri ganja. Ora kaya jaman biyen nalika karyawan industri ganja dibedakake, saiki bakal entuk perlindungan sing padha karo karyawan ing industri liyane.

Apa bab Dana Pembangunan Bisnis?

Miturut ukum iki, "Ana dana khusus ing dana perbendaharaan Negara, sing bakal dipisah lan ora beda karo dhuwit liyane Negara, bisa dingerteni minangka Dana Pembangunan Bisnis ganja".
Iki minangka kitty khusus sing diwenehake khusus kanggo wong-wong sing pengin mlebu ing industri ganja. Kitty dirancang kanggo digunakake kanggo mbiayai, ndhukung, lan nggawe gampang kanggo wong sing kepengin melu industri mariyuana nanging ora dirasakake babagan keuangan.

Sawetara cara dana iki bakal mbantu kalebu:

  • Kurban kanthi tingkat bunga sing murah. Utangan iki bakal digunakake dening pelamar usaha sosial kanggo netepake bisnis ganja sajrone lisensi miturut ukum.
  • Menehi geran kanggo pelamar usaha sosial sing bisa uga pengin miwiti lan ngoperasikake bisnis ganja nanging ora duwe kemampuan finansial.
  • Mbayar jangkauan sing dituju kanggo entuk manfaat pelamar usaha sosial
  • Mbayar riset sing dirancang kanggo nyengkuyung partisipasi wanita, cacat, lan kelompok minoritas ing masyarakat.

Napa Program Ekuitas Sosial Gagasan

Wong sing dipenjara utawa ditahan asring ngalami efek negatif sing dawa. Iki amarga umume majikan ora bakal ngetrapake sapa wae sing duwe cathetan, dene wong liya mung mbedakake mantan. Kasunyatane, wong-wong sing wis dicekel kepungkur amarga duwe ganja terus nandhang lara sanajan sawise nggunakake padha wis digawe hukum. Bojo, bocah, lan sedulure sing kena pengaruh uga ngalami finansial lan emosional nalika kulawargane menyang kunjara.

Program iki nawakake keuntungan aplikasi lisensi lan pitulungan finansial marang wong-wong sing kena pengaruh saka undang-undang penegakan sing gegandhengan karo ganja kanthi langsung utawa ora langsung.

Sapa sing Kelayakan njaluk Equity Social?

Pelamar usaha sosial yaiku individu sing nyukupi syarat minimal kanggo nduweni lisensi kondisional kanggo ngoperasikake bisnis ganja ing negara kasebut. Sawetara syarat kasebut kalebu:
 
  • Wong sing manggon ing area sing nduweni pertimbangan ekuitas sosial. Tetep ing kasus iki tegese duwe pajakan sing ditandatangani sing duwe jeneng pelamar utawa surat properti.
  • Kertu pemilih, lisensi nyopir, pituwas, lan apa wae kertu identifikasi bakal digunakake kanggo nemtokake residensi.

Apa sing diterangno UU babagan Pre-Konflik?

Sing wis ngladeni wektu kanggo nggunakake lan nggunakake mariyuana uga dianggep ing ukum. Miturut ukum Illinois sing anyar, yen ana pelanggaran disegel utawa diasingake, sawijining karyawan ora dibutuhake kanggo ngumumake kesalahan sing kepungkur kanggo majikan potensial. Sing dikandhakake, ukum kasebut ora dirancang kanggo mbatesi majikan kanggo tugas kaya sing ditindakake. Sing juragan isih duwe hak kanggo mriksa latar mburi lan tindakake tata cara kerja sing padha digunakake kanggo karyawan liyane.

Apa Sampeyan Apa Yen Sampeyan Qualify entuk Manfaate Saka Persediaan Ekuitas Sosial?

Ora ana sangsi manawa industri ganja pancen lumayan. Yen sampeyan pengin nyetel bisnis ing industri iki lan layak kanggo nimbang ekuitas sosial, sampeyan kudu nimbang ngirim aplikasi miturut kategori ekuiti sosial.

Yen sampeyan bejo, sampeyan bisa uga ora mung njaluk disetujoni nanging sampeyan uga bisa entuk manfaat saka dana negara sing bisa nyetel bisnis sampeyan lan luwih dhisik saingan. Warta sing apik yaiku pendanaan kasebut ora mung larang regane nanging bisa dicapai karo para penduduk sing kekurangan ing Illinois.

Kenalan karo a pengacara ganja sing berkualitas yen sampeyan ora yakin babagan proses aplikasi utawa yen sampeyan ora ngerti carane entuk manfaat paling apik saka nilai-nilai ekuitas sosial.

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...

Lisensi Marijuana Warisan Detroit

Lisensi Marijuana Warisan Detroit

Detroit Legacy minangka istilah ukum sing nembe ditemtokake amarga pengin dadi operator ganja ing Kutha. Detroit pungkasane mlebu industri ganja sing digunakake diwasa nganti meh setaun sawise negara bagian Michigan nglegalake ganja rekreasi sing kira-kira bisa ngasilake $ 3 milyar ing ...

Pembaruan litigasi ganja ing Illinois

Pembaruan litigasi ganja ing Illinois

  Proses aplikasi lisensi ganja ing Illinois wis akeh prekara sing sampurna. Asil ing akeh tuntutan hukum lan akeh rasa ora puas umum. Kita mutusake kanggo nganyari sampeyan babagan kabeh proses sing ana ing jero, kenapa nggawe ...

Apa Sampeyan Bisa Tuwuh Mariyuana ing Michigan

Apa Sampeyan Bisa Tuwuh Mariyuana ing Michigan

   "Apa aku bisa marijuana?" minangka pitakonan sing populer banget ing negara-negara Amerika Serikat, Michigan mesthi ora ana sing istiméwa. Sadurunge miwiti omah ing negara sampeyan, priksa manawa sampeyan wis ngerti wangsulane. Tetep tundhuk karo undang-undang negara sampeyan, yen sampeyan bisa uga duwe risiko pidana ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This