Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Kebijakan Privasi

Sing kita

Alamat situs web kita yaiku: https://www.cannabisindustrylawyer.com.

Data pribadhi apa sing dikumpulake lan apa sing dikumpulake

komentar

Nalika pengunjung ninggalake komentar ing situs iki, kita ngumpulake data sing dituduhake ing formulir komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan senin agen browser kanggo mbantu deteksi spam.

Senar anonim sing digawe saka alamat email (uga disebut hash) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng yen sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

media

Yen ngunggah gambar menyang situs web, sampeyan kudu ngunggah gambar karo data lokasi sing ditempelake (EXIF GPS). Pengunjung situs web bisa ngundhuh lan ngekstrak sembarang data lokasi saka gambar ing situs web.

Wangun kontak

Cookies

Yen sampeyan ninggalake komentar ing situs sampeyan, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng, alamat email lan situs web ing cookie. Iki kanggo nyenengake supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane. Cookie iki bakal tahan setahun.

Yen sampeyan duwe akun lan sampeyan mlebu menyang situs iki, kita bakal ngeset cookie sak wentoro kanggo nemtokake manawa browser sampeyan nrima cookie. Cookie iki ora ana data pribadi lan dibuang nalika sampeyan nutup browser.

Nalika mlebu, kita uga bakal nyiyapake pirang-pirang cookie kanggo nyimpen informasi login lan pilihan tampilan layar sampeyan. Kothak mlebu log suwene rong dina, lan cookie pilihan layar suwene setaun. Yen sampeyan milih "Elingi Aku", login sampeyan bakal tetep rong minggu. Yen sampeyan ora metu saka akun sampeyan, cookie login bakal dicopot.

Yen nyunting utawa ngirim artikel, cookie tambahan bakal disimpen ing browser sampeyan. Cookie iki ora kalebu data pribadhi lan mung nuduhake ID post artikel sing mung disunting. Sampeyan kadaluwarsa sawise dina 1.

Isi tertahan saka situs web liyane

Artikel ing situs iki uga kalebu isi sing kasedhiya (contone video, gambar, artikel, dsb.). Isi tertanam saka situs web liya dumadi kanthi cara sing padha, kaya manawa pengunjung wis ngunjungi situs web liyane.

Situs web iki bisa ngumpulake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nampilake pelacakan pihak katelu tambahan, lan ngawasi interaksi sampeyan karo isi sing ditempelake, kalebu nelusuri interaksi karo isi sing kasedhiya yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs kasebut.

Analytics

Sapa sing kita bareng karo data sampeyan

Suwene kita tetep data

Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar lan metadatae disimpen tanpa wates. Iki supaya kita bisa ngenali lan nyetujoni komentar tindakake pandhuan kanthi otomatis tinimbang nyekeli mau ing antrian moderat.

Kanggo pangguna sing ndaftar ing situs web kita (yen ana), kita uga nyimpen informasi pribadhi ing profil pangguna. Kabeh pangguna bisa ndeleng, nyunting, utawa mbusak informasi pribadhi ing sembarang wektu (kajaba padha ora bisa ngganti jeneng panganggo). Administrator situs web uga bisa ndeleng lan nyunting informasi kasebut.

Apa hak sampeyan duwe liwat data sampeyan

Yen sampeyan duwe akun ing situs iki, utawa wis ngiwa komentar, sampeyan bisa nyuwun nampa file sing dièkspor ing data pribadhi sing bakal ditindakake, kalebu data sing diwenehake kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa nyuwun supaya sampeyan mbusak data pribadhi sing dianakake babagan sampeyan. Iki ora kalebu data manawa diwajibake kanggo tujuan administrasi, hukum, utawa keamanan.

Ngirim data

Komentar pengunjung bisa dicenthang liwat layanan deteksi spam otomatis.

 

Informasi kontak

 

informasi tambahan

 

Carane kita nglindhungi data sampeyan

 

Prosedur pelanggaran apa data sing ana ing panggonane

 

Apa pihak katelu kita nampa data saka

 

Penggawéan kaputusan otomatis lan / utawa pamrograman apa kita nganggo data pangguna

 

Syarat pambocoran peraturan industri

 

Sing kita

Alamat situs web kita yaiku: https://www.cannabisindustrylawyer.com.

Data pribadhi apa sing dikumpulake lan apa sing dikumpulake

komentar

Nalika pengunjung ninggalake komentar ing situs iki, kita ngumpulake data sing dituduhake ing formulir komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan senin agen browser kanggo mbantu deteksi spam.

Senar anonim sing digawe saka alamat email (uga disebut hash) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng yen sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

media

Yen ngunggah gambar menyang situs web, sampeyan kudu ngunggah gambar karo data lokasi sing ditempelake (EXIF GPS). Pengunjung situs web bisa ngundhuh lan ngekstrak sembarang data lokasi saka gambar ing situs web.

Wangun kontak

Cookies

Yen sampeyan ninggalake komentar ing situs sampeyan, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng, alamat email lan situs web ing cookie. Iki kanggo nyenengake supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane. Cookie iki bakal tahan setahun.

Yen sampeyan duwe akun lan sampeyan mlebu menyang situs iki, kita bakal ngeset cookie sak wentoro kanggo nemtokake manawa browser sampeyan nrima cookie. Cookie iki ora ana data pribadi lan dibuang nalika sampeyan nutup browser.

Nalika mlebu, kita uga bakal nyiyapake pirang-pirang cookie kanggo nyimpen informasi login lan pilihan tampilan layar sampeyan. Kothak mlebu log suwene rong dina, lan cookie pilihan layar suwene setaun. Yen sampeyan milih "Elingi Aku", login sampeyan bakal tetep rong minggu. Yen sampeyan ora metu saka akun sampeyan, cookie login bakal dicopot.

Yen nyunting utawa ngirim artikel, cookie tambahan bakal disimpen ing browser sampeyan. Cookie iki ora kalebu data pribadhi lan mung nuduhake ID post artikel sing mung disunting. Sampeyan kadaluwarsa sawise dina 1.

Isi tertahan saka situs web liyane

Artikel ing situs iki uga kalebu isi sing kasedhiya (contone video, gambar, artikel, dsb.). Isi tertanam saka situs web liya dumadi kanthi cara sing padha, kaya manawa pengunjung wis ngunjungi situs web liyane.

Situs web iki bisa ngumpulake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nampilake pelacakan pihak katelu tambahan, lan ngawasi interaksi sampeyan karo isi sing ditempelake, kalebu nelusuri interaksi karo isi sing kasedhiya yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs kasebut.

Analytics

Sapa sing kita bareng karo data sampeyan

Suwene kita tetep data

Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar lan metadatae disimpen tanpa wates. Iki supaya kita bisa ngenali lan nyetujoni komentar tindakake pandhuan kanthi otomatis tinimbang nyekeli mau ing antrian moderat.

Kanggo pangguna sing ndaftar ing situs web kita (yen ana), kita uga nyimpen informasi pribadhi ing profil pangguna. Kabeh pangguna bisa ndeleng, nyunting, utawa mbusak informasi pribadhi ing sembarang wektu (kajaba padha ora bisa ngganti jeneng panganggo). Administrator situs web uga bisa ndeleng lan nyunting informasi kasebut.

Apa hak sampeyan duwe liwat data sampeyan

Yen sampeyan duwe akun ing situs iki, utawa wis ngiwa komentar, sampeyan bisa nyuwun nampa file sing dièkspor ing data pribadhi sing bakal ditindakake, kalebu data sing diwenehake kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa nyuwun supaya sampeyan mbusak data pribadhi sing dianakake babagan sampeyan. Iki ora kalebu data manawa diwajibake kanggo tujuan administrasi, hukum, utawa keamanan.

Ngirim data

Komentar pengunjung bisa dicenthang liwat layanan deteksi spam otomatis.

Informasi kontak

informasi tambahan

Carane kita nglindhungi data sampeyan

Prosedur pelanggaran apa data sing ana ing panggonane

Apa pihak katelu kita nampa data saka

Penggawéan kaputusan otomatis lan / utawa pamrograman apa kita nganggo data pangguna

Syarat pambocoran peraturan industri

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This