Kebijakan Privasi

Tanggal modifikasi pungkasan: 10 November 2021

Ing Stumari, kita ngormati privasi sampeyan. Kebijakan Privasi iki nyedhiyakake informasi babagan cara ngumpulake lan ngolah data pribadhi nalika sampeyan ngunjungi situs web kita (www.collateralbase.com, www.cannabisindustrylawyer.com, kawruh.cannabisindustrylawyer.com, utawa www.cannabislegalizationnews.com) utawa nggunakake layanan kita. Ing Kebijakan Privasi iki, kita uga ngandhani babagan hak sampeyan minangka subyek data. 

Kita ora ngumpulake data pribadhi ngluwihi apa sing diterangake ing kabijakan iki. Kita ora ngolah data pribadhi kanthi cara sing bertentangan karo tujuan sing dipikolehi data pribadhi. Nalika ngolah informasi pribadhi, kita bakal tundhuk karo aturan Peraturan Perlindhungan Data Umum (GDPR).

Sapa sing nangani data pribadhi sampeyan? 

controller

Stumari lan Collateral Base wis milih pengontrol kanggo mbantu nangani data ing platform web kita. We dumunung ing: 

316 SW Washington St. Ste 1a

Peoria, IL 61602

Kita minangka Pengontrol babagan data pribadhi sing diwenehake. Iki tegese kita nemtokake tujuan lan cara pangolahan data pribadhi. 

(sub-) prosesor

Kita (bisa) nggunakake (sub-) prosesor. (Sub-) pemroses mung ngolah data pribadhi sing diwatesi nganti perlu kanggo ngrampungake tugas utawa layanan tartamtu. Kita mung nyedhiyakake data pribadhi kanthi langkah-langkah perlindungan sing cocog. Langkah-langkah kasebut bisa dadi: persetujuan pangolahan data kanggo njamin kerahasiaan; langkah-langkah teknis kanggo njamin keamanan nalika nransfer data; kewajiban kanggo (sub-) prosesor kanggo nggunakake kabeh informasi miturut aturan privasi sing ditrapake lan ora nggunakake data kanggo tujuan dhewe. 

Transfer njaba Area Ekonomi Eropa

Kita bisa ngirim data pribadhi menyang negara ing njaba Wilayah Ekonomi Eropa utawa organisasi internasional. Ing skenario iki, kita bakal mesthekake yen mekanisme pangayoman lan transfer sing cocog, cocok lan dibutuhake kudu ditindakake.

Iki tegese transfer bisa ditindakake adhedhasar keputusan kecukupan dening Komisi Eropa. Yen ora ana keputusan sing cukup, kita bakal nggunakake klausa kontrak standar ing kabeh kontrak kanggo transfer data pribadhi menyang negara katelu kaya sing diwenehake dening Komisi Eropa.

Yen sampeyan pengin nampa salinan dokumentasi sing nuduhake pangayoman sing cocog sing wis ditindakake, sampeyan bisa njaluk panjaluk liwat legal@Stumari utawa Collateral Base.com.

Napa lan kepiye cara ngolah data pribadhi sampeyan?

Kita ngolah data pribadhi kanggo tujuan kasebut ing ngisor iki. Ing kahanan kasebut, kita mbutuhake data kanggo nyedhiyakake layanan kita. Kita bisa uga nuduhake informasi pribadhi karo salah sawijining prosesor kanggo tujuan sing padha. Yen kita pengin ngolah data pribadhi ngluwihi tujuan kasebut, kita bakal njaluk idin sing jelas.  

Informasi pribadhi sampeyan ora bakal disebarake menyang wong liya kanggo maksud apa wae.

Tuku produk

Nalika sampeyan tuku salah sawijining produk, kita ngumpulake data ing ngisor iki sajrone proses pesenan: 

  • Jeneng pisanan lan jeneng mburi;
  • Alamat lan negara sampeyan;
  • Alamat email sampeyan;
  • Jeneng perusahaan lan nomer PPN (yen ana);
  • Alamat IP sampeyan. Kita kudu ngumpulake informasi iki amarga rong alasan: siji kanggo bisa nyedhiyani layanan dhukungan sing tepat lan loro amarga kepatuhan hukum VAT EU.

Kita kudu njupuk informasi iki kanggo tundhuk karo aturan Walanda. Informasi iki disimpen ing server situs data Stumari utawa Collateral Base lan ing akun Stumari utawa Collateral Base.com, MyStumari utawa Collateral Base & Stumari utawa Collateral Base Academy ing ngendi sampeyan bisa ngakses informasi kasebut.

Kita nyimpen data pesenan (pembayaran) kanggo anggere perlu kanggo tundhuk karo aturan Walanda.

Kita nuduhake informasi sampeyan karo Postmark. Postmark minangka prosesor sing ngirim kabeh email saka Stumari utawa Collateral Base babagan hubungan kontrak (contone, email konfirmasi). Mula saka iku perlu kanggo nuduhake data ing ngisor iki. Informasi sing dikirim menyang Postmark, yaiku: 

  • jeneng ngarep
  • Alamat email
  • Nomer langganan
  • Jeneng produk saka produk tuku 
  • Currency
  • Nomer pesenan, tanggal pesenan, rega, cara pembayaran.   

Postmark nyimpen informasi iki kanggo wektu 45 dina. Sawise wektu iki, kabeh data bakal dibusak. 

Kita ora ngolah rincian pembayaran (contone, informasi kertu kredit) ing kaca checkout. Informasi iki mung ditampilake kanthi visual ing situs web kita nanging sacara teknis kalebu Paypal utawa Adyen. Stumari utawa Collateral Base mung ngolah kode sing dienkripsi amarga kita ora perlu ndeleng rincian lan kanthi cara iki proteksi data saya tambah. PayPal lan Adyen dianggep minangka pengontrol mandiri. Klompok insinyur dhukungan Stumari utawa Collateral Base bisa ngakses data ing ngisor iki ing lingkungan Paypal lan Adyen: alamat email, nomer transaksi, wektu transaksi lan penerbit kertu. Akses iki dibutuhake kanggo konfirmasi pembayaran lan/utawa mbalekaken maneh dening insinyur dhukungan kita. 

Nuduhake data pelanggan karo Newfold Digital Inc.

Stumari utawa Collateral Base diduweni dening Newfold Capital Inc. (Newfold). Kanggo nyukupi standar hukum lan kepatuhan internasional, kita bisa nuduhake data pelanggan karo Newfold. Stumari utawa Collateral Base lan Newfold dianggep 'Pengontrol' babagan informasi iki amarga kita bebarengan nemtokake tujuan lan cara pangolahan iki. Amarga kita ngirim informasi iki menyang Amerika Serikat, ana persetujuan pangolahan data. 

Newfold nahan informasi pribadhi anggere perlu kanggo tundhuk karo undang-undang AS.  

Langganan newsletter kita

Apa sampeyan pengin tetep ngerti babagan produk lan layanan Stumari utawa Collateral Base? apik tenan! Nalika langganan newsletter Stumari utawa Collateral Base ing situs web, sampeyan kudu menehi idin kanggo Stumari utawa Collateral Base kanggo ngirim buletin kita. Mbatalake idin kasebut bisa gampang ditindakake kanthi ngeklik "Batal langganan" ing ngisor surat buletin. Nalika langganan buletin Stumari utawa Collateral Base, kita bakal njaluk informasi ing ngisor iki:

  • Jeneng pisanan lan jeneng mburi;
  • Alamat email sampeyan

Saben uwong sing tuku produk Stumari utawa Collateral Base bakal kanthi otomatis nampa buletin kita. Alesan kanggo iki yaiku buletin kita ngemot akeh konten sing gegandhengan karo produk sing bisa migunani banget kanggo sampeyan minangka pangguna produk kita. Sampeyan bisa kanthi gampang mbatalake kanthi ngeklik tombol "unsubscribe" ing sangisore newsletter-mail sawayah-wayah. 

Kita nransfer informasi ing ndhuwur menyang Mailblue, prosesor sing ngirim newsletter Stumari utawa Collateral Base. Nalika sampeyan mungkasi langganan, Mailblue bakal mbusak alamat email saka dhaptar mailing.

dhukungan 

Nalika sampeyan pelanggan premium, kita ngirim dhukungan liwat Bantuan Scout lan email. Nalika sampeyan takon pitakonan liwat bantuan Scout beacon, kita bakal ngumpulake kutha, negara, alamat IP, sistem operasi, piranti lan browser web. Kita ora bakal ngumpulake data iki yen sampeyan ngirim email biasa. Yen ngono, mung alamat email sampeyan sing bakal diklumpukake. Informasi kasebut disimpen ing Bantuan Scout lan mung digunakake kanggo nyedhiyakake dhukungan sing tepat lan nganalisa panggunaan layanan dhukungan. Mulane perlu kanggo nyimpen informasi iki kanggo periode patang (4) taun. Sawise wektu patang (4) taun, kabeh data ing Help Scout bakal dibusak lan dirusak. 

ngomentari

Nalika sampeyan menehi komentar ing salah sawijining kiriman ing situs web, kayata ing blog, kita bakal njaluk jeneng lan alamat email sampeyan. Iki kanggo kabutuhan komentar ing kirim blog. Informasi iki bakal disimpen ing kaca web tartamtu kanggo anggere ana. 

Webinars 

Kaya sing sampeyan ngerteni, Stumari utawa Collateral Base dadi tuan rumah webinar sing menarik banget! Webinar iki dianakake ing Crowdcast. Nalika sampeyan ndhaptar webinar Stumari utawa Collateral Base, Crowdcast ngumpulake data pribadhi ing ngisor iki:  

  • Alamat email (kanggo nggawe akun Crowdcast)
  • Jeneng
  • jeneng
  • Lokasi (negara lan kutha)
  • Cara log in 
  • Jawaban sampeyan kanggo pitakonan sing wis dikirim host webinar, yen ana.

Crowdcast nyimpen lan nyimpen informasi iki nganti Stumari utawa Collateral Base mbusak acara. 

bukti asli

Sawetara produk kita bakal njaluk sampeyan ngenali karo Google utawa Facebook supaya kita bisa njupuk informasi kanggo sampeyan. Kita ora bakal ndeleng data individu sampeyan. Kita duwe hak kanggo nglumpukake data panggunaan kanggo ngukur kinerja aplikasi kita, nanging ora ana informasi pribadhi sing bisa dingerteni sing bakal diungkapake menyang pihak katelu.

pranala njaba

Situs web kita ngemot pranala (afiliasi) menyang sawetara situs liyane. Stumari utawa Collateral Base.com lan panulise ora tanggung jawab kanggo praktik privasi utawa konten situs web kasebut

Informasi mlebu kanthi otomatis nalika ngunjungi situs web kita

Ing situs web kita nggunakake alat analytics web saka pihak katelu (Google Analytics lan Google Tag Manager, Hotjar) lan awake dhewe kanggo mbantu nganalisis cara pangguna nggunakake situs kita. Piranti kasebut nggunakake 'cookies', yaiku file teks sing diselehake ing komputer, kanggo ngumpulake informasi log internet standar lan informasi prilaku pengunjung.

Kita lan pihak katelu nggunakake cookie kanggo:

  • Aktifake fungsi situs web kita (sesi, cookie teknis lan fungsional);
  • Analisa panggunaan situs web lan nggawe situs web luwih ramah pangguna kanthi basis kasebut (cookie analitik);

Kita ngumpulake data pribadi ing ngisor iki: 

  • Alamat IP;
  • Informasi babagan panggunaan situs web kita (kayata kaca sing dibukak lan klik);
  • Jinis piranti lan browser;
  • Lokasi (negara lan kutha);
  • Landing page (referrer-URL);
  • Resolusi layar;
  • Panjaluk lan tanggapan sing dikirim saka lan menyang piranti sampeyan.

Kanthi alat sing diduweni Stumari utawa Collateral Base, ora ana identifikasi karo subyek data lan cookie mung fungsional. Alamat IP sampeyan disimpen ing log akses ing server kita lan disimpen suwene 90 dina lan mung digunakake kanggo keamanan lan tujuan respon kedadeyan. Server iki di-host dening SiteGround. Sawise wektu iki, data bakal dibusak lan dirusak. Alesan kanggo nyimpen informasi iki yaiku respon kedadeyan. Informasi liyane sing diklumpukake diarani 'cookie sesi' lan 'cookie fungsional'. Iki digunakake kanggo ngidini sampeyan nggunakake situs web kita. 

Cookie iki ora duwe akibat kanggo privasi pengunjung. Amarga aspek kasebut, alat sing diduweni Stumari utawa Collateral Base diidini tanpa njaluk idin sadurunge. Informasi sing diasilake cookie babagan panggunaan situs web sampeyan dikirim menyang perusahaan hosting SiteGround. Informasi iki banjur digunakake kanggo ngevaluasi panggunaan pengunjung situs web lan ngumpulake laporan statistik babagan aktivitas situs web kanggo Stumari utawa Collateral Base.com. 

Kanthi Google Analytics lan Google Tag Manager, IP anonim digunakake lan kita ngetutake pedoman Otoritas Perlindungan Data Walanda kanggo nyetel analytics Google kanthi cara sing ramah privasi. Google bisa nransfer informasi sing diklumpukake menyang pihak katelu yen dibutuhake kanthi sah. Kita ora duwe pengaruh babagan iki. Kita ora bakal ngidini Google nggunakake informasi analytics sing dikumpulake kanggo layanan utawa tujuan Google liyane. 

Hotjar Kanthi otomatis obfuscate kolom input, formulir, nomer telpon etc. kang ora ana data pribadhi sing direkam. Google nyimpen informasi kasebut sajrone 26 wulan. 

Pangolahan alamat IP sampeyan kanggo panggunaan situs web kita beda karo nalika sampeyan nggawe pesenan. Informasi iki ora disambungake lan pangolahan dening pihak katelu alamat IP sampeyan kanggo nganalisa panggunaan situs web kita tetep anonim.  

Mateni lan ngaktifake cookie

Yen sampeyan ora pengin nyimpen cookie ing komputer utawa pengin mbusak cookie sing wis disimpen, sampeyan bisa ngatur iki liwat layar setelan ing setelan browser Panjenengan. Pangaturan setelan kasebut beda-beda saben browser.

Yen sampeyan pengin mbusak cookie sing wis disimpen, sampeyan bisa ngatur iki liwat layar setelan ing setelan browser Panjenengan. Pangaturan setelan kasebut beda-beda saben browser.

Hak sampeyan minangka subyek data 

Ing GDPR, sampeyan duwe sawetara hak minangka subyek data. Bab kabijakan privasi iki nyatakake hak subyek data lan carane sampeyan bisa njaluk hak kasebut.

Hak akses

Sampeyan duwe hak kanggo ngakses data pribadhi sing diproses lan nyimpen salinan data iki. Ing akun Stumari utawa Collateral Base.com, My Stumari utawa Collateral Base & Stumari utawa Collateral Base, sampeyan bisa kanthi gampang ngakses data pribadhi sing diklumpukake lan disimpen nalika sampeyan wis pesen. 

Hak kanggo mbenerake

Yen data pribadhi sampeyan ora bener, sampeyan duwe hak kanggo njaluk kita mbenerake data pribadhi. Kita bakal mbenerake data pribadhi sampeyan.

Hak kanggo mbusak ('kanggo dilalekake')

Yen sampeyan pengin kita mbusak data pribadhi, sampeyan duwe hak kanggo njaluk kita mbusak data pribadhi. Kita bakal mbusak data pribadhi, kajaba kita duwe kewajiban hukum kanggo tetep ngolah data pribadhi.

Hak kanggo matesi proses

Yen sampeyan mratelakake panemume yen pangolahan data pribadhi sampeyan ora sah, utawa data pribadhi sampeyan ora bener, utawa sampeyan mbutuhake data pribadhi kanggo tuntutan hukum sawise periode retensi, utawa sampeyan wis mbantah pangolahan data pribadhi, sampeyan bisa njaluk kita matesi data pribadhi. Ing kasus iki, kita ora bisa ngolah data pribadhi kajaba sampeyan menehi idin.

Hak kanggo portabilitas data (nalika diproses miturut persetujuan utawa persetujuan kinerja)

Sampeyan bisa njaluk ekspor kabeh data pribadhi sing diproses dening Stumari utawa Collateral Base. Kita bakal menehi sampeyan ekspor data pribadhi sing wis diklumpukake lan diproses.

Hak kanggo mbantah pangolahan.

Sampeyan duwe hak kanggo mbantah pangolahan data pribadhi, ing kahanan tartamtu.

Yen sampeyan pengin nggunakake hak subyek data kaya kasebut ing paragraf iki, kirim panjalukan liwat e-mail tom@CollateralBase.com. Kanggo panjalukan pambusakan data, hubungi tom@CollateralBase.com.

 

keamanan

Kita wis njupuk langkah-langkah keamanan teknis lan organisasi sing cocog kanggo nglindhungi data pribadhi saka mundhut, nyalahi panggunaan, owah-owahan lan / utawa karusakan. Senajan kita nindakake care cukup kanggo nyedhiyani transmisi aman informasi antarane peralatan lan sistem kita, kita ora bisa mesthekake utawa njamin keamanan informasi sing dikirim menyang kita liwat internet. Akses menyang data pribadhi sing relevan mung diwenehake kanggo karyawan sing sah sing mbutuhake akses menyang data pribadhi sing cocog kanggo kinerja kerjane. Kita duwe pedoman lan pranata kanggo njaga keamanan data lan infrastruktur teknologi, uga piranti lunak sing dibangun lan disebarake menyang pangguna sing wis digarisake ing kabijakan keamanan cyber internal. 

Hubungi Stumari utawa Collateral Base

Yen sampeyan duwe pitakon utawa keluhan babagan pernyataan privasi iki, praktik situs iki, utawa urusan karo situs web iki, sampeyan bisa ngubungi kita liwat kaca kontak utawa ngirim email menyang

Rincian kontak:

Stumari utawa Collateral Base, LLC

E-mail: tom@CollateralBase.com

Collateral Base, LLC

316 SW Washington St. Ste 1a

Peoria, IL 61602

USA

Attn: Data Perlindhungan Data

Hak lan Pilihan CCPA

CCPA menehi hak khusus marang konsumen sing dadi warga California babagan informasi pribadhi. Hak CCPA sampeyan lan cara nggunakake hak kasebut diterangake ing kene.

Hak Akses

Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita mbukak informasi tartamtu kanggo sampeyan babagan koleksi lan panggunaan informasi pribadhi sajrone 12 wulan kepungkur. Sawise nampa lan konfirmasi panjaluk konsumen sing bisa diverifikasi (pirsani Ngleksanani Akses, Portabilitas Data, lan Hak Pambusakan), kita bakal ngandhani sampeyan:

  • Kategori informasi pribadhi sing diklumpukake babagan sampeyan.
  • Kategori sumber kanggo informasi pribadi sing dikumpulake babagan sampeyan.
  • Tujuan bisnis utawa komersial kita kanggo ngumpulake utawa adol informasi pribadhi kasebut.
  • Kategori pihak katelu sing kita nuduhake informasi pribadhi kasebut.
  • Informasi pribadi tartamtu sing dikumpulake babagan sampeyan (uga diarani panjaluk portabilitas data).
  • Yen kita adol utawa mbukak informasi pribadhi kanggo tujuan bisnis, rong dhaptar kapisah sing mbukak:
    • sales, ngenali kategori informasi pribadhi sing saben kategori panrima dituku; lan
    • pambocoran kanggo tujuan bisnis, ngenali kategori informasi pribadhi sing dipikolehi saben kategori panampa.

Hak Panjaluk pambusakan

Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita mbusak informasi pribadhi sing diklumpukake saka sampeyan lan disimpen, tundhuk pangecualian tartamtu. Sawise nampa lan konfirmasi panjaluk konsumen sing bisa diverifikasi (pirsani Akses Olahraga), kita bakal mbusak (lan ngarahake panyedhiya layanan kanggo mbusak) informasi pribadhi saka cathetan kita, kajaba ana pengecualian.

Kita bisa nolak panjaluk pambusakan sampeyan yen nyimpen informasi kasebut perlu kanggo kita utawa panyedhiya layanan kanggo:

  1. Rampungake transaksi sing nglumpukake informasi pribadi, nyedhiyakake barang utawa layanan sing sampeyan njaluk, njupuk tindakan sing antisipasi ing konteks hubungan bisnis karo sampeyan, utawa nindakake kontrak karo sampeyan.
  2. Ndeteksi insiden keamanan, nglindhungi tumindak jahat, ngapusi, apus, utawa ilegal, utawa nuntut pihak sing tanggung jawab nindakake kegiatan kasebut.
  3. Produk debug kanggo ngenali lan ndandani kesalahan sing ngganggu fungsi sing wis ana.
  4. Nglatih wicara bebas, njamin hak konsumen liya nggunakake hak bebas ucap, utawa nggunakake hak liya sing diwenehake miturut ukum.
  5. Patuhi Undhang-undhang Privasi Komunikasi Elektronik California (Cal. Penal Code § 1546 et. seq.).
  6. Melu riset umum utawa peer-review sesuai karo Bagean 1798.105 (d)(6) CCPA.
  7. Aktifake panggunaan internal sing cocog banget karo pangarepan konsumen adhedhasar hubungan sampeyan karo kita.
  8. Tundhuk karo kewajiban sing sah.
  9. Gunakake panggunaan internal lan sing sah kanggo informasi kasebut sing cocog karo konteks sing diwenehake.

Nggunakake Akses, Portabilitas Data, lan Hak pambusakan

Kanggo nggunakake akses, portabilitas data, lan hak pambusakan sing kasebut ing ndhuwur, kirimake panjaluk konsumen sing bisa diverifikasi menyang kita kanthi ngirim email menyang tom@collateralbase.com

Mung sampeyan, utawa wong sing kadhaptar karo Sekretaris Negara California sing menehi wewenang kanggo tumindak atas jenenge sampeyan, bisa nggawe panjalukan konsumen sing bisa diverifikasi sing ana gandhengane karo informasi pribadhi. Sampeyan uga bisa nggawe panjalukan konsumen sing bisa diverifikasi atas jenenge bocah cilik sampeyan.

Sampeyan mung bisa njaluk panjaluk konsumen sing bisa diverifikasi kanggo akses utawa portabilitas data kaping pindho sajrone 12 wulan. Panjaluk konsumen sing bisa diverifikasi kudu:

  • Menehi informasi cekap sing ngidini kita verifikasi kanthi cukup manawa sampeyan minangka wong sing nglumpukake informasi pribadi utawa wakil sing sah.
  • Jlentrehake panjaluk sampeyan kanthi rinci sing cukup supaya kita bisa ngerti, ngevaluasi, lan nanggapi kanthi bener.

Kita ora bisa nanggapi panjaluk sampeyan utawa menehi informasi pribadhi yen ora bisa verifikasi identitas utawa wewenang sampeyan kanggo nggawe panjaluk lan konfirmasi informasi pribadhi sing ana hubungane karo sampeyan.

Kita mung bakal nggunakake informasi pribadhi sing diwenehake ing panjalukan konsumen sing bisa diverifikasi kanggo verifikasi identitas utawa wewenang panyuwun kanggo nggawe panjaluk kasebut.

Wektu lan Format Response

Kita ngarahake nanggapi panjaluk konsumen sing bisa diverifikasi sajrone patang puluh lima (45) dina sawise ditampa. Yen mbutuhake wektu luwih akeh (nganti 90 dina), kita bakal ngandhani alesan lan wektu ekstensi kanthi nulis.

Sembarang pambocoran sing diwenehake mung bakal nutupi periode 12 sasi sadurunge panrimo panjalukan konsumen sing bisa diverifikasi. Yen kita ora bisa nuruti panjaluk, kita bakal ngandhani apa sebabe. Kanggo panjalukan portabilitas data, kita bakal milih format sing ngidini sampeyan nransfer data kanthi gampang ing papan liya.

Non-Diskriminasi

Kita ora bakal mbedakake sampeyan amarga nggunakake hak CCPA sampeyan, kajaba diidinake dening CCPA.

Contact Details

Thomas Howard

E-mail: tom@collateralbase.com 

Collateral Base, LLC

316 SW Washington St. Ste 1a

Peoria, IL 61602



Dalang Bisnis ganja

Langsung Dope

iku sing dibutuhake startups
Ayo Saiki
* Syarat & Ketentuan Berlaku
close-link
Ndaftar kanggo konten eksklusif. Dadi wong pisanan sing krungu kabar babagan negara sampeyan.
langganan
gambar cedhak