Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Program College Votasional Visaasional Komunitas College ing Illinois

Program pilot kejuruan ganja Community College ing Illinois dirancang kanggo nglatih para ahli sing bakal ngatur industri ganja mbesuk.

Kabeh Sampeyan kudu ngerti babagan Program Pilot Vokasional Visaasional Komunitas ing Illinois

Apa Program Pilot Vokasional Visaasional Komunitas ing Illinois?

Program College Votasional Visaasional Komunitas College ing Illinois The Program Pilot Vokasional Vokasional Komunitas College ing Illinois dirancang kanggo nglatih para ahli sing bakal ngatur industri ganja ing mangsa ngarep. Kolej komunitas ing kasus iki tegese kuliah komunitas umum.

Kanggo hukum ganja Illinois bisa ditindakake kanthi sukses, perlu nglatih wong sing bakal kerja ing industri kasebut. Wong-wong iki ora mung bakal dilatih ing undang-undang, nanging uga bakal dipandu babagan cara ngatur perusahaan ganja.

Mangkene sampeyan kudu ngerti:

Administrasi Program Ganja IL

Departemen tetanèn bakal dadi tanggung jawab ngurus program pilot vokasional ganja ing negara Illinois. Wektu hukum kasebut ditindakake ing Januari 2020, departemen pertanian tujuane duwe lisensi paling ora 8 program ing kolej komunitas ing negara kasebut.

Ing taun 2021, kolega sing wis duwe lisensi kanggo nawakake program ganja bakal diidini kanggo miwiti nglatih para siswa sing minat. Tujuane ing kene yaiku nyiyapake siswa mlebu ing industri ganja. Latihan bakal fokus ing praktik bisnis lan profesional, uga masalah legal sing kudu ditindakake para pemain ing industri kasebut.

Ora mung kabeh wong sing diidini nindakake program ganja. Kabeh peserta kudu paling sethithik umur 18 taun kanggo ndhaptar latihan iki. Kajaba iku, bakal ana sertifikat sing diwenehake dening akademi komunitas kanggo wong-wong sing sukses menjalani latihan babagan cara ngatur bisnis ganja.

Penerbitan Lisensi Program Perguruan Tinggi Ganja Kolej Komunitas

Lisensi bakal ditanggepi wiwit taun 2020. Kabeh kuliah sing kepengin menehi kursus iki dibutuhake kanggo ngirim lisensi kanthi tanggal 1 Juli 2020. Ijin kasebut bakal dianugerahi penghargaan, lan departemen pertanian bakal ditugasake karo tanggung jawab teka sistem kanggo pangkat pelamar lisensi. Sawetara faktor sing bakal dianggep kalebu:

  • Bhinéka geografis
  • Rencana kurikulum sing jelas
  • Pengalaman Fakultas ing mariyuana lan lapangan sing gegandhengan
  • 5 lisensi kasebut bakal dianugerahi institusi kanthi luwih saka 50% populasi mahasiswa sing berpendapatan murah
  • Langkah-langkah keamanan ditindakake supaya pabrik lan produk ganja ora kena ing tangan sing salah.
  • Rencana penempatan kanggo para siswa sing sukses ngliwati program kasebut

Keperluan Program Pilot Vokasional Kolej Komunitas

Institusi sing entuk persetujuan kanggo mbukak program pilot dibutuhake kanggo ngetutake sawetara aturan. Pisanan, institusi kasebut ora diidini duwe luwih saka 50 tanduran ganja ing tahap ngembang sawayah-wayah. Ora ana tanduran utawa prodhuk sing bakal dikirimake saka institusi kasebut kajaba conto sing digawa menyang laboratorium. Kajaba iku, kuliah kasebut kudu milih agen sing njaga log Wikipedia wong-wong sing mlebu ing fasilitas ganja. Syarat liyane kalebu:

  • Akses menyang wilayah akeh ganja bakal diwatesi. Kurikulum mung bisa kasedhiya kanggo wong-wong sing nglakoni kursus ganja
  • Perusahaan transportasi kudu dikontrak kanggo ngeterake produk ganja saka perguruan tinggi menyang laboratorium.
  • Kabeh produk ganja sing ora rampung ing laboratorium kudu dirusak sajrone 5 minggu sawise panen.
  • Agen fakultas kudu ing fasilitas ganja saben wektu yen ana siswa. Undhang-undhang kasebut ujar manawa, "Ora ana siswa sing melu kurikulum ganja sing dibutuhake kanggo entuk sertifikat bisa uga ana ing fasilitas lisensi kajaba pejabat fakultas sing uga kasedhiya kanthi fisik."

Pemriksaan lan Pemriksa Rawak dening Polisi

Pertanian lan departemen polisi negara nduweni hak kanggo mriksa priksa acak ing fasilitas kasebut. Pamriksan kanthi acak bakal mung diwatesi ing lokasi sing ana fasilitas ganja.

 

Kertu Identifikasi Agen Pusat Budaya

Iki minangka dokumen identifikasi sing bakal ditanggepi menyang agen pusat penanaman sing tanggung jawab kanggo ngatur lan njamin pusat kasebut tundhuk karo hukum. Dokumen iki bakal ditanggepi dening Departemen Pertanian.

Kepiye Kertu Kertu Identifikasi Agen Fakultas

Sawijining individu kudu ngirim aplikasi lan mbayar ragad sing ora dibalekake supaya diwenehake kertu identifikasi agen fakultas. Kertu uga kudu dianyari nalika interval. Sawijining individu bakal ngerti apa kertu kasebut wis disetujoni utawa ditolak sajrone 30 dina sawise ngirim aplikasi. Penting diwenehi tandha manawa kabeh dokumen sing relevan kudu diajukake supaya aplikasi kasebut dilalekake.

Sawise aplikasi disetujoni, pelamar bakal entuk kertu identifikasi agen sajrone 15 dina wiwit disetujoni. Agen kasebut kudu dijaluk supaya kertu katon yen lagi ana ing fasilitas sing dikunci, "Utawa fasilitas kanggo dheweke dadi agen."

Informasi sing ana ing kertu identifikasi kalebu:

  • Jeneng card card
  • Tanggal kertu ditanggepi
  • Tanggal kadaluwarsa kertu
  • Nomer identifikasi alphanumerik. Nomer iki bakal ngemot 10 angka kanthi paling 4 huruf lan 4 nomer
  • Foto sing nduwe kertu
  • Jeneng kampus komunitas sing digunakake karyawan

Apa sing Nindakake Yen UU Broken?

Departemen tetanèn duwe hak kanggo mbatalake kertu agen fakultas yen dheweke ora netepi aturan kaya sing wis diatur ing ukum ganja. Lisensi program uga bisa dicopot yen nglanggar artikel ing hukum iki. Undhang-undhang uga ujar manawa, "Dewan bakal mbatalake wewenang kanggo menehi sertifikat saka kampus komunitas sing wis menehi lisensi dibatalake dening Departemen"

Laporan Kemajuan Operasi Program Pilot Ganja IL
Miturut hukum Illinois, "Miturut tanggal 31 Desember 2025, Pegawai Pengawas Regulasi Cannabis Illinois, kanthi koordinasi karo Dewan, kudu ngetokake laporan menyang Gubernur lan Majelis Umum". Sawetara isi laporan iki bakal:
  • Kedadean keamanan disekseni ing kabeh fasilitas sing dilisensi. Sampeyan uga kudu nyukupi rincian babagan tumindak sing ditindakake ing institusi sing direkam kedadeyan.
  • Statistik siswa sing ndhaptar program sing ana gandhengane ganja. Statistik iki kudu adhedhasar jender, etnis, lan kampus komunitas.
  • Cacahe siswa sing wis ngrampungake program ganja ing institusi sing dilisensi beda
  • Statistik babagan penempatan kerja kanggo siswa sawise rampung program kasebut
kesimpulan
Yen sampeyan kepengin dadi bagian saka Program Pilot Vokasional Visaasional Komunitas College ing Illinois, sampeyan kudu ngobrol karo pengacara sing wis nate mbantu sampeyan ngerti syarat sing dibutuhake kaya ukum lan nuntun sampeyan liwat proses aplikasi.
Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.

R. Martindale

Pengacara Industri Ganja yaiku Stumari situs web sing dirancang kanggo praktik bisnis konsultasi lan praktik Tom Howard ing perusahaan hukum kasebut Dasar Kolateral.

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This