Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Katentuan Pangginaan supados langkung

Stumari, LLC. Katentuan Pangginaan supados langkung

Efektif nganti 11 Juli 2018

 

Katentuan Pangginaan supados langkung Ringkesan

 

Kanggo penak, Stumari nawakake ringkesan Katentuan Pangginaan supados iki ing format ringkesan sing ora naleni uga Ketentuan Penggunaan sing naleni kanthi sah sawise ngetrapake Ringkesan Katentuan Pangginaan supados iki. Mangga dingerteni manawa iki dudu ringkesan lengkap Katentuan Pangginaan Stumari; iku minangka pratinjau hak lan tanggung jawab pangguna sing penting. Waca kabeh dokumen Katentuan Pangginaan supados langkung tliti. Kajaba iku, elinga yen ngakses utawa nggunakake bagean situs web Stumari iki, sampeyan setuju bakal tundhuk karo Katentuan Pangginaan supados lengkap sing ditetepake sawise Ringkesan Katentuan Pangginaan supados langkung. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh syarat lan katemtuan Katentuan Pangginaan supados lengkap, sampeyan ora bisa ngakses situs web Stumari utawa nggunakake layanan apa wae.

 

  • Stumari nyedhiyakake platform kolaborasi lan komunikasi antarane profesional legal ("Konsultan Pangguna") lan Pangguna sing njaluk bantuan legal. ("Klien Legal"). Stumari dudu perusahaan hukum, layanan referensi pengacara utawa agensi tenaga kerja, lan ora njamin asil. Mangga nggunakake Stumari kanthi tanggung jawab lan waca liyane babagan layanan ing bagean 2 ing ngisor iki.

 

  • Sampeyan tanggung jawab kanggo keamanan akun, lan kanggo kabeh kegiatan sing ditindakake ing akun sampeyan. Waca liyane babagan tanggung jawab pangguna ing bagean 3 ing ngisor iki.

 

  • Tumindak tartamtu, kayata nggunakake layanan kanggo kegiatan ilegal, ora diidini ing Stumari. Waca liyane babagan tumindak pangguna ing Bagean 4 ing ngisor iki.

 

  • Isi tartamtu, kayata ngancam kiriman utawa konten sing nglanggar hak properti intelektual partai liyane, ora diidini ing Stumari. Stumari duwe hak kanggo mbusak Konten Generated Generated sing nglanggar kebijakan kita. Waca liyane babagan Konten Generated Generator ing bagean 5 ing ngisor iki.

 

  • Istilah khusus sing mrentah pangguna Pangguna Konsultan Stumari. Kayata:
  • Pangguna Konsultan dudu karyawan utawa agen Stumari.
  • Ora ana hubungan pengacara-klien sing dibentuk karo Stumari, lan ora ana tugas kerahasiaan, liwat nggunakake Situs Web Stumari, kalebu postingan kerja.
  • Hubungan pengacara-klien bisa dibentuk liwat panggunaan layanan antarane Pelanggan Legal lan Pangguna Konsultan.
  • Pangguna Konsultan tanggung jawab kanggo mesthekake yen informasi, tuntutan, utawa iklan sing dikirimake ing situs web Stumari tundhuk karo kabeh hukum lan aturan tumindak profesional sing ditrapake.
  • Stumari ora nggawe jaminan babar blas, kemampuan, utawa kualitas sah pangguna pangguna Konsultan sing bisa didaftar ing situs web kita

 

  • Pangguna Konsultan gratis kanggo nggawe lan njaga profil ing situs web Stumari. Nalika Stumari nggawe usaha kanthi komersil kanggo ngonfirmasi lisensi pangguna Konsultan kanggo nindakake hukum, Stumari ora nggawe perwakilan babagan latar mburi utawa kualifikasi pangguna Konsultan.
  • Pangguna Konsultan bisa dadi "Pangguna Konsultan Diverifikasi" kanthi menehi Stumari kanthi verifikasi tambahan manawa dheweke minangka pengacara sing dilisensi aktif lan apik kanggo nindakake hukum. Pangguna Konsultan Diverifikasi uga mbayar ragad kanggo akses menyang layanan Stumari tambahan lan alat manajemen praktik. Stumari ora nyetujoni utawa menehi saran Pangguna Konsultan lan tanggung jawab saka Klien Legal supaya pancegahan sadurunge njupuk pangguna Konsultan kanggo karya hukum.
  • Ora ana biaya kanggo Klien Legal kanggo ngirim panjaluk kerja ing Stumari utawa nggunakake piranti online utawa dokumen Stumari. Ragad layanan utawa pangolahan (umpamane ragad kertu kredit) bisa aplikasi ing invoice sing dibayar liwat Stumari.

 

Waca liyane babagan pangguna Konsultan ing bagean 6 ing ngisor iki.

 

  • Stumari netepi ketentuan pelabuhan aman Digital Millennium Copyright Act. Yen sampeyan yakin manawa materi sing ana utawa dihubungake dening Stumari nglanggar hak cipta sampeyan, sampeyan disaranake ngandhani Stumari selaras karo Kebijakan Undhang Hak Cipta Milenium Digital Stumari. Waca liyane babagan Kebijakan DMCA Stumari ing Bagean 8 ing ngisor iki.
  • Stumari bisa ngirim email minangka bagean saka sawijining layanan. Sampeyan bisa milih metu saka komunikasi email. Waca liyane babagan komunikasi email ing Bagean 10 ing ngisor iki.
  • Stumari bisa ngowahi istilah kasebut sawayah-wayah. Nanging, Stumari ngandhani babagan owah-owahan materi babagan syarat kanthi ngirim kabar ing homepage lan / utawa ngirim email menyang alamat email sing diwenehake menyang Stumari. Waca liyane babagan modifikasi istilah panggunaan ing bagean 17 ing ngisor iki.
  • Mangga deleng Kebijakan Privasi Stumari kanggo informasi lengkap babagan hak pangguna ing Stumari.

 

Mangga deleng Sarat lengkap kanggo informasi lengkap.

 

Matur nuwun kanggo milih Stumari minangka platform kanggo pengalaman legal sampeyan. Sarat panggunaan ing ngisor iki ngatur kabeh panggunaan Layanan liwat situs web sing ana ing https://www.Stumari.co lan kabeh konten, layanan, lan produk sing kasedhiya ing utawa liwat situs web. Kita ngerti manawa maca perjanjian Ketentuan Gunakake minangka tugas, nanging wacanen persetujuan kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake situs web Stumari. Iki ngrembug babagan sifat layanan Stumari; aturan kasebut Stumari ngarepake pangguna sing ngetutake situs web lan layanan; hubungan antara Stumari, pangguna, lan konsultan pangguna; lan rincian hukum sing ngontrol aturan lan hubungan kasebut. Amarga iku kontrak penting ing antarane kita lan sampeyan, pangguna, kita wis nyoba nggawe kanthi jelas lan ramah pangguna.

 

Kanthi ngakses utawa nggunakake bagean ing situs web, sampeyan setuju bakal kabentuk miturut syarat-syarat lan kahanan ing perjanjian iki. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh syarat lan syarat perjanjian iki, sampeyan ora bisa ngakses situs web utawa nggunakake layanan apa wae. Situs web mung kasedhiya kanggo individu sing umure paling 18 taun.

______________________________________________________________________

 

Katentuan Pangginaan supados langkung Stumari

 

Definisi. Istilah ing ngisor iki digunakake ing saindhenging Katentuan Pangginaan supados iki lan duwe makna khusus. Sampeyan kudu ngerti apa tegese saben istilah.

 

  1. Tembung "Layanan" nuduhake layanan sing diwenehake dening Stumari, kalebu tanpa watesan ing komunitas online Stumari; alat komunikasi; manajemen dokumen lan solusi panyimpenan; lan layanan pembayaran. Stumari ora menehi layanan rujukan pengacara utawa dadi agensi tenaga kerja. Kita nyedhiyakake papan kanggo Pangguna kanggo ketemu lan ijol-ijolan informasi karo Pangguna Konsultan.
  2. Tembung "Agreement" (sing uga bisa dirujuk ing kene minangka "Katentuan Pangginaan supados langkung") nuduhake, bebarengan, kabeh istilah, kahanan, lan notifikasi sing ana utawa referensi ing dokumen iki.
  3. "Situs Web" nuduhake situs web Stumari sing ana ing https://www.Stumari.com, kabeh subpage lan subdomain, lan kabeh konten, layanan, lan produk sing kasedhiya ing utawa liwat situs web.
  4. "Stumari," "We," lan "Us" waca Stumari, Inc., uga afiliasi, direktur, anak perusahaan, pejabat, lan karyawan. Pangguna Konsultan ora dadi bagean Stumari.
  5. "Pangguna," "Sampeyan" lan "Panjenengan" waca wong, perusahaan, utawa organisasi sing ngunjungi utawa nggunakake situs web lan / utawa Layanan. Pangguna bisa uga Klien Legal, pangguna Konsultan, utawa ora.
  6. "Konsultan Pangguna" waca pangguna konsultan konsultan ing lapangan legal sing bisa komunikasi lan menehi kontrak kerja utawa konsultasi kanggo Klien Legal utawa pangguna Konsultan. Pangguna Konsultan dudu karyawan utawa agen Stumari. Mangga deleng bagean 6 saka Agreement iki kanggo informasi luwih lengkap babagan Pangguna Konsultan.
  7. "Pelanggan Legal" waca 1) Pangguna sing ngirim panjalukan saka Pangguna Konsultan kanggo nyedhiyakake layanan sah kanthi biaya ("Jobs"); lan 2) Pangguna sing kontrak karo Konsultan pangguna kanggo karya tambahan, sing, kanggo tujuan Seksi 7 ing ngisor iki, bisa kalebu pekerjaan tetep, ngluwihi Pakaryan dhisikan sing nggawe hubungan Klien pangguna-Legal klien. Pangguna Konsultan bisa ngirim usulan ("Tawaran") kanggo Proyek kasebut lan bisa uga nggawe istilah hubungan karo Klien Legal liwat surat keterlibatan sing ditandatangani utawa perjanjian ditulis liyane. Mangga deleng bagean 6 (b) kanggo informasi luwih lengkap babagan Klien, Bidang, lan Klien Legal
  8. "Konten" nuduhake konten sing ditampilake utawa ditampilake liwat Website, kalebu tanpa watesan teks, dokumen, informasi, data, artikel, pendapat, gambar, foto, grafis, piranti lunak, aplikasi, rekaman video, rekaman audio, swara, desain, fitur, lan bahan liyane sing kasedhiya ing situs web. Konten kalebu, tanpa watesan, Konten Generasi Generasi, sing bisa diajukake dening Anggota Stumari (Pelanggan Legal utawa Konsultan Konsumsi).

 

  1. Babagan Layanan Stumari.

Layanan Stumari minangka platform kanggo kolaborasi lan komunikasi antarane profesional legal lan sing njaluk bantuan legal. Layanan Stumari nyedhiyakake akses menyang Komunitas virtual Stumari pangguna Konsultan Konsultasi; kolaborasi gampang liwat alat manajemen komunikasi Stumari; manajemen dokumen lan panyimpenan; alat pembayaran sing aman lan aman lan aman.

 

  1. Stumari Ora Tenan Hukum. Stumari ora menehi perwakilan sah. Stumari ora menehi saran legal, pendapat legal, rekomendasi, pitunjuk, utawa penyuluhan. Pangguna Konsultan dudu karyawan utawa agen Stumari. Stumari ora melu persetujuan antarane Pangguna utawa ing perwakilan Pangguna. Ora ana kedadeyan sing bisa uga Stumari tanggung jawab kanggo tumindak utawa ngilangi panggunaan konsultasi pangguna sing konsultasi kanggo sampeyan.

 

  1. Stumari Dudu Layanan Referral Pengacara utawa Agensi Pakaryan. Stumari dudu layanan referral pengacara utawa agensi tenaga kerja. Stumari ora milih utawa nyetujoni pangguna pangguna Konsultan Konsultan kanggo Klien Legal. Nalika Stumari nggunakake upaya sing cukup komersial kanggo ngonfirmasi yen Pangguna Konsultan sing duwe lisensi pengacara, kita ora nggawe jaminan, garansi, utawa perwakilan babagan kemampuan legal, kompetensi, kualitas, utawa kualifikasi saka pangguna Konsultan. Stumari ora njamin utawa njamin manawa Pangguna Konsultan dijamin karo asuransi tanggung jawab profesional. Stumari nyengkuyung Klien Legal kanggo riset pangguna Konsultan sadurunge nrima saran profesional.

 

  1. Stumari ora njagani para Pangguna. Stumari mung menehi platform kanggo wong sing njaluk bantuan legal bisa komunikasi lan transaksi karo profesional legal. Stumari ora nyetujoni pangguna Pangguna Konsultan lan ora nglarang pratelan sing digunakake dening Konsultan Konsumsi ing platform. Stumari ora nggawe perwakilan babagan kualifikasi panyedhiya layanan hukum sing dudu pengacara.

 

  1. Stumari Ora Jaminan Asil. Saka wektu, Klien Legal bisa ngirim pangguna saka Konsultan pangguna; tinjauan kasebut ora dadi jaminan, garansi, utawa prediksi babagan asil saka masalah legal ing ngarep. Stumari ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo konten Konten Generasi Generasi utawa saran legal sing sampeyan temoni utawa liwat situs web, lan panggunaan utawa ngandhakake konten sing wis Dianggo pangguna utawa saran legal mung dadi tanggung jawab dhewe.

 

  1. Panganggone Stumari Ora Nggawe Hubungan Klien-Pelanggan Kanthi Stumari. Stumari ora menehi saran utawa layanan sah. Panggunaan Layanan Stumari ora dimaksudake, lan ora, nggawe hubungan pengacara-klien. Sembarang komunikasi liwat Stumari bisa uga ora rahasia. Stumari ora tanggung jawab kanggo tumindak utawa lali saka panggunaan konsultasi pangguna sing konsultasi kanggo sampeyan.

 

 

  1. Tanggung jawab pangguna Sampeyan, lan sampeyan mung, sing tanggung jawab kanggo akun lan apa sing kedadeyan nalika sampeyan mlebu menyang utawa nggunakake akun. Keamanan minangka tanggung jawab sampeyan.

 

  1. Keamanan akun pangguna. Yen ndhaptar Layanan, sampeyan bakal nggawe akun pribadi sing kalebu jeneng pangguna lan tembung sandhi sing unik kanggo ngakses Layanan lan nampa pesen saka Stumari. Sampeyan tanggung jawab njaga keamanan akun, lan sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh kegiatan sing kedadeyan ing akun lan tumindak liyane sing ana gandhengane karo akun kasebut. Sampeyan setuju ngabari Stumari langsung babagan panggunaan akun sing ora resmi, utawa pelanggaran keamanan liyane. Kita ora bakal tanggung jawab kanggo tanggung jawab, kerugian, utawa kerusakan amarga panggunaan sing ora sah ing komputer, piranti seluler, utawa piranti komputasi liyane lan / utawa akun. '

 

  1. Hubungan karo Pangguna Konsultan. Amarga ora bisa njamin fitness pangguna saka Konsultan Konsisten kanggo kabutuhan tartamtu, kita ngajak Klien Legal kanggo riset pangguna Konsultan sadurunge nrima saran profesional. Klien Legal uga bisa njaluk perjanjian keterlibatan legal sing ditulis kanggo syarat, orane katrangan, watesan, lan kahanan perwakilan kasebut.

 

  1. Ora ana Prigel Konten Konten Panganggo. Konten Gawe Panganggo sing dikirim ing situs web, kayata kiriman blog, diwenehake mung kanggo informasi informasi, kanthi ora ana jaminan manawa Panganggo sing Panganggo Panganggo bener, bener, utawa akurat. Konten Gawe Panganggo Ora dadi sulih saka saran legal profesional utawa panjaluk supaya menehi saran sah babagan fakta khusus. Sampeyan ora kudu tundha utawa ora njaluk saran legal utawa ora nggatekake saran hukum profesional adhedhasar Konten Generated Generated. Wektu tundha kanggo menehi saran legal kasebut bisa nyebabake tuntutan sampeyan duwe, gumantung saka watesan sing ditrapake. Konten Gawe Panganggo Ora diatur dening asosiasi bar negara utawa nasional.

 

  1. Selaras karo UU. Sampeyan makili lan njamin yen: (i) sampeyan duwe wewenang, lan umure legal ing yurisdiksi sampeyan, ngetrapake dhewe ing Persetujuan iki; (ii) panggunaan Layanan iki bakal ditrapake kanggo tujuan sing diidini dening Kesepakatan iki; (iii) panggunaan Layanan sampeyan ora bakal nglanggar hak-hak properti intelektual saka pihak katelu; lan (iv) panggunaan Layanan sampeyan bakal tundhuk karo kabeh undang-undang, peraturan, lan peraturan lokal, negara lan federal, lan kabeh kabijakan Stumari liyane.

 

  1. Gunakake lan Nindakake Watesan. Sampeyan dienggo nggunakake layanan kasebut sajrone sampeyan tindakake sawetara aturan dhasar. Watesan Iki lan Watesan Watesan ing ngisor iki minangka aturan dhasar sing kita ngarepake nalika nggunakake Layanan. Kita ora tanggung jawab kanggo konten sing dikirim pangguna, lan kita duwe hak kanggo nutup akun yen perlu.
  2. Isi Larangan. Sampeyan setuju manawa ora ngalami apa-apa ngirim isi konten (kalebu piranti lunak, teks, gambar, utawa informasi liyane)
  3. iku ora ilegal utawa promosi kegiatan sing ilegal
  4. ngala-ala, nganiaya, nyiksa, ngancam, utawa nyebabake kekerasan marang sapa wae utawa klompok

iii. yaiku pornografi, diskriminasi, utawa digunakake korban utawa ngganggu individu utawa klompok kanthi dhasar agama, jender, orientasi seksual, balapan, suku bangsa, umur, utawa cacat

  1. yaiku spam, yaiku mesin- utawa digawe kanthi acak, dadi pariwara tanpa idin utawa ora njaluk idin, surat chain, bentuk liya sing ora sah, utawa apa wae bentuk lotre utawa judi;
  2. ngemot utawa nginstal virus, cacing, malware, jaran Trojan, utawa konten liyane sing dirancang utawa tujuane ngganggu, ngrusak, utawa mbatesi fungsi piranti lunak, piranti lunak, utawa peralatan telekomunikasi utawa ngrusak utawa entuk akses ora sah ing data utawa ora sah. informasi liyane saka pihak katelu;
  3. nglanggar hak properti saka pihak, kalebu paten, merek dagang, rahasia perdagangan, hak cipta, hak publisitas, utawa hak liyane

vii. impersonates wong utawa entitas, kalebu karyawan utawa wakil kita; utawa

viii. nglanggar privasi pihak katelu.

 

  1. Pangguna Kudu Umur Umure 18. Sampeyan makili manawa sampeyan umure luwih saka 18 taun. Stumari ora target konten kita kanggo bocah utawa remaja ing umur 18 taun, lan kita ora ngidini pangguna Pangguna umur 18 ing Layanan. Yen kita ngerti pangguna apa wae ing umur 18 taun, kita bakal mungkasi akun pangguna kasebut langsung.

 

  1. Ora Ana Tanggung Jawab kanggo Interaksi Panganggo; Stumari Mei Ngawasi Interaksi. Sembarang tanggung jawab, kerugian utawa kerusakan sing ana akibat saka interaksi pangguna, kalebu, tanpa watesan, Kiriman Proyek, sing sampeyan utowo utawa nampa liwat panggunaan Layanan sampeyan mung dadi tanggung jawab sampeyan. Kanthi kawicaksanan, kita, utawa teknologi sing digunakake, bisa ngawasi lan / utawa ngrekam interaksi umum sampeyan karo Layanan, sanajan ora spesifik interaksi legal sampeyan.

 

  1. Kanan kanggo Mungkasi Akun. Kita duwe hak (sanadyan ora dadi kewajiban), miturut kawicaksanane dhewe, nemtokake manawa ana tumindak utawa pangguna sing cocog utawa tundhuk karo Katentuan Panggunaan iki, utawa mungkasi utawa nolak akses lan nggunakake Layanan kanggo pangguna pangguna kanggo sapa wae alesan, nganggo utawa tanpa kabar sadurunge.

 

  1. Konten Konten Panganggo Sampeyan duwe konten, nanging sampeyan ngidini hak tartamtu, supaya kita bisa nuduhake lan nuduhake konten sing dikirim. Kita duwe hak mbusak konten yen perlu.

 

  1. Tanggung jawab kanggo Konten Konten Panganggo. Sampeyan bisa nggawe konten, ditulis utawa liya, nalika nggunakake Layanan ("Konten Generasi Generasi"). Sampeyan mung tanggung jawab kanggo konten, lan apa wae sing cilaka saka, Konten Konten Panganggo Panganggo sing dikirim, upload, nyambung utawa digunakake kanggo Layanan, preduli saka konten kasebut. Sembarang tanggung jawab, kerugian utawa kerusakan sing ana akibat saka panggunaan Konten Konten pangguna sing sampeyan gunakake utawa akses liwat panggunaan Layanan sampeyan mung tanggung jawab sampeyan. Kita ora tanggung jawab kanggo tampilan umum utawa nyalahake konten sing Generated Pangguna.

 

  1. Kanan kanggo Kirim. Sampeyan makili lan njamin yen sampeyan duwe hak kanggo ngirim kabeh Konten Generated Generated sing dikirim. Khusus, sampeyan menehi jaminan manawa sampeyan wis nate mutusake lisensi pihak katelu sing ana gandhengane karo Konten sing Dianggo Panganggo, lan sampeyan kudu njupuk kabeh langkah sing kudu dilalui kanggo mungkasi pangguna apa wae syarat sing dibutuhake.

 

  1. Stumari Muga Ngowahi utawa Mbusak Konten. Kita duwe hak (sanajan ora dadi kewajiban), miturut kawicaksanane dhewe, nemtokake manawa ana lan ora cocog karo konten Pangguna pangguna, utawa nolak utawa mbusak konten sing Diwenehi pangguna, kanthi mratelakake panemume , nglanggar kabijakan Stumari utawa kanthi cara mbebayani, ora cocog, utawa ora disenengi. Stumari luwih nduweni hak kanggo nggawe format lan ngowahi lan ngowahi cara konten sing Dianggo Panganggo sing dituduhake ing situs web.

 

  1. Kepemilikan Konten Konten Generasi. Kajaba konten sing asale saka Stumari, kita ora njaluk kepemilikan konten sing dikirim, disimpen, utawa diproses ing akun sampeyan. Sampeyan njaga kabeh kepemilikan, kontrol, lan tanggung jawab kanggo Konten Generated Generated sing dikirim. Sampeyan bisa ngontrol akses menyang konten Generated pangguna liwat setelan ing akun pangguna.

 

  1. Grant lisensi. Kanthi sanget kanggo ngidini Stumari nggunakake konten sing diunggah menyang Layanan kanthi alesan tanpa nglanggar hak-hak sing sampeyan duwe, sampeyan menehi hak-hak ing ngisor iki: kanthi ngirim konten liwat situs web, sampeyan kanthi jelas menehi Stumari lan penerus kita ing saindenging jagad, sublicenseable, kanthi -Ngirim lisensi gratis lan ora mbayar royalti, lan non-eksklusif kanggo nggunakake, ngasilake, nampilake, ngowahi, ngganti, adaptasi, lan nindakake konten sing ana gandhengane karo tujuan bisnis Stumari. Lisensi iki ora menehi hak Stumari kanggo adol konten sing wis Dianggo Panganggo utawa ora disebar ing njaba situs web. Lisensi iki bakal mungkasi nalika isine dicopot saka situs web.

 

  1. Pangguna Konsultan Pangguna Konsultan minangka profesional legal independen sing nawakake kanggo nindakake layanan konsultasi kanggo calon Klien Legal. Dheweke ora karyawan Stumari.

 

  1.     Ora ana Hubungan Pelanggan-Peguam liwat Gunakake Situs Web. Panganggone situs web Stumari bisa uga ora nggawe hubungan pengacara karo klien Konsultan. Informasi sing dikirim utawa kasedhiya ing utawa liwat situs web, kalebu, tanpa watesan, tanggepan apa wae pitakonan legal sing dikirim ing situs web; informasi ing Pandhuan lan Dokumen Stumari; informasi sing dikirim sacara umum ing situs web; utawa informasi sing dikirim ing pesen sing ora njaluk menyang Panganggo ora dimaksudake minangka saran legal, ora rahasia, lan ora nggawe hubungan pengacara. Iki dianggep Konten Gawe Panganggo.

 

  1. Hubungan Pengacara-Pelanggan liwat Layanan Gunakake. Hubungan pengacara-klien bisa dibentuk liwat panggunaan Layanan antarane Pangguna lan Konsultan mung. Klien Legal bisa ngirim Proyek liwat Layanan. Pangguna Konsultan bisa ngirim Tawaran lan rembugan rincian Proyek kasebut sadurunge nrima. Sawise ditrima, orane katrangan saka Perwakilan Konsultan pangguna diwatesi mung kanggo persetujuan sing disepakati ing Tawaran kajaba pangguna Klien lan Konsultan Legal banjur nggawe formasi liwat surat keterlibatan sing ditandatangani utawa perjanjian tertulis liyane, ing endi kesepakatan ditulis paling anyar bakal ditindakake njupuk prioritas babagan proposal sing sadurunge ditampa. A Bid dudu pengganti kanggo konsultasi pribadi utawa telpon karo pengacara sing dilisensi kanggo praktik ing ukum sampeyan babagan masalah legal tartamtu, lan sampeyan ora kudu ngandelake informasi sing ana ing Tawaran minangka saran legal. Stumari njupuk kabeh usaha sing cukup kanggo njamin kabijakan bid karo pesen pribadi liyane ing Layanan kita, nanging ora bisa njamin rahasia. Komunikasi sing mbutuhake rahasia kudu ditindakake ing njaba Layanan Stumari, kayata liwat telpon.

 

  1. Tanggung jawab pangguna Pangguna Konsultan tanggung jawab kanggo mesthekake yen ana informasi, pamrih, utawa iklan sing dikirimake utawa dilebokake ing Situs Web, kalebu tanpa Watesan Konten Panganggo Panganggo, lan komunikasi sing bisa diwenehake karo calon klien liwat situs web utawa Layanan, tundhuk karo lengkap. kabeh ukum lan aturan tumindak profesional, sing kalebu hukum sing ora resmi lan sing ngatur bentuk, cara utawa konten komunikasi karo klien, pariwara, utawa masalah liyane.

 

  1. Pembayaran Pangguna Konsultan. Istilah tartamtu mrentah pangguna Konsultan lan pambayaran.

 

  1.          Stumari Ora Partai Kanggo Kontrak. Klien Legal bisa uga kontrak karo Pangguna Konsultan liwat kiriman lan ditampa Proyek. Kontrak kaya kasebut mung antarane Klien Legal lan pangguna Konsultan. Stumari ora bakal dadi partai menyang kontrak kanggo Proyek sing dikirim liwat Layanan kita, kajaba dikirim dening pejabat Stumari. Stumari nggampangake kontrak kasebut kanthi nyedhiyakake platform kanggo manajemen komunikasi lan alat pambayaran.

 

  1.         Kabeh Fees Legal Dibayar Kanggo Konsultan pangguna. Stumari ora menehi layanan hukum lan ora ngisi layanan hukum. Pembayaran sing digawe kanggo Pangguna Konsultan liwat platform tagihan Stumari ditransfer langsung menyang akun pembayaran pangguna Konsultan, kurang layanan lan pangolahan sing ana gandhengane (umpamane biaya kertu kredit).

 

iii. Pangguna Konsultan Bakal Nampa Bayaran Liwat Layanan Kanggo Kabeh Transaksi Pangguna. Pangguna Konsultan sing nampa Pakaryan liwat Layanan bakal nampa pembayaran liwat layanan kanggo kabeh transaksi sing gegandhengan karo pangguna kasebut, kalebu transaksi sabanjure sing ora mesthi ana hubungane karo Pakaryan awal. Yen Klien Legal ora gelem utawa ora bisa mbayar mbayar liwat Stumari, Pangguna Konsultan setuju kanggo menehi notifikasi marang Stumari babagan pengaturan pembayaran anyar. Pembayaran dening Klien Legal kanggo Pangguna Konsultan, digawe ing njaba layanan tanpa kabar sadurunge menyang Stumari, minangka pengabaian lengkap saka kaloro pihak saka jaminan pembayaran / perlindungan perselisihan Stumari kaya sing dibahas ing Bagean 14 lan 15 ing ngisor iki, sanajan bisa uga ana hubungane karo sadurunge pembayaran sing dibayar sajrone layanan kasebut.

 

  1. Kode Promosi lan Kridit. Stumari bisa uga nggawe kode promosi sing bisa ditebus kanggo kredit akun, utawa fitur liyane utawa mupangat sing ana gandhengane karo layanan pangguna Konsultan, tundhuk karo syarat-syarat ing ngisor iki lan istilah tambahan sing Stumari netepake kanthi basis kode promosi saben ( "Kode Promo"). Istilah tartamtu mrentah pangguna Konsultan lan pambayaran.
  2.          Panganggone Kode Promo Ora Nggawe Hubungan Pelanggan Pengacara. Saka wektu, Klien Legal bisa duwe diskon sing diwenehake dening Stumari sing, ing bagean liya, nggunakake dana Stumari kanggo mbayar bagean saka biaya hukum sing dibayar dening Klien Legal kanggo Pangguna Konsultan. Panggunaan kupon kasebut ora nggambarake hubungan pengacara-klien ing antarane Stumari lan Pangguna Konsultan ing endi kupon digunakake kanggo tagihan mbayar saka Klien Legal.
  3. Kode Promo kudu digunakake dening pamirsa sing dimaksud, kanggo tujuan sing dikarepake, lan kanthi cara sing sah.

 

Kode promosi bisa uga ora diduplikasi, didol utawa ditransfer, utawa kasedhiya kanggo masarakat umum (apa sing dikirim menyang forum umum utawa liya), kajaba sacara resmi diijinkeun dening Stumari. Kode Promo ora duwe nilai awis lan bisa kadaluwarsa utawa dipateni dening Stumari sawayah-wayah, kanthi alesan, sadurunge nggunakake. Stumari duwe hak kanggo nyegah utawa nyuda kridit utawa fitur liyane utawa mupangat sing kasedhiya liwat panggunaan Kode Promo dening sampeyan utawa pangguna liya yen Stumari nemtokake utawa percaya manawa panggunaan utawa penebusan Kode Promo ora ana kesalahan, penipuan, ilegal, utawa nglanggar syarat-syarat Promo Code sing ditrapake.

 

  1. Pangguna Pakaryan kanggo Pakaryan Konsultan.

 

7.1      Ragad Sukses kanggo Pakaryan.  Yen pangguna Konsultan nampa tawaran pakaryan ("Tutup Penggawean") sing digawe dening pangguna (saben, "Juragan Pekerja"), manawa kanggo istilah sing ora bisa ditemtokake utawa tetep, sajrone utawa sajrone wolulas (18) wulan (Periode kasebut, "Periode Penutup") sawise Panganggo Konsultan miwiti Pakaryan dhisikan kanggo Pangguna kasebut (saben, "Penutup"), istilah lan syarat ing ngisor iki bakal ditrapake:

 

  1. Kanggo Pangguna Konsultan.

Saben Pangguna Konsultan setuju yen (1) yen sampeyan nampa Penawaran, sampeyan kudu menehi kabar kanthi cepet marang Stumari tanggal awal Employment Covered ("Tanggal Mulai") lan istilah utama Penawaran Terperinci (lan ngandhani Stumari kanthi cepet kudu ditulis yen Wiwitan utawa nawakake istilah ganti kapan wae, (2) sampeyan kudu menehi Stumari karo (a) salinan Penutup Cover, utawa (b) nglakokake dokumen ing antarane sampeyan, Panganggo Juragan lan Stumari sing nyatakake materi Istilah kerja, kalebu, antara liya, Tanggal lan ganti rugi, kanthi cepet nalika mlebu surat penawaran Pakaryan sing ditutupi antarane sampeyan lan Pangguna Juragan ("Tanggal efektif"), kaya sing dijaluk kanthi ditulis dening Stumari, lan (3) sampeyan bakal menehi kabar kanthi cepet marang Stumari kanthi seratan sawise mungkasi pagawean sampeyan minangka pegawe yen ana (a) Anggota Juragan mungkasi Pakaryan Ditutup adhedhasar kinerja sing ora puas sajrone sangang puluh (90) dina saka tanggal Pakaryan sing Sampeyan ditutupi miwiti, utawa (b) sampeyan kanthi sukarela mungkasi Pakaryan Covered sampeyan sajrone sangang puluh (90) dina saka tanggal Pakaryan Sampul. Yen acara sadurunge Tanggal Mulai, sampeyan utawa Pengusaha Pekerjaan milih ora miwiti hubungan kerja sing dirujuk dening Penutup, sampeyan kudu menehi kabar kanthi cepet marang Stumari kanthi seratan.

 

  1. Kanggo Pangguna Juragan.

Nalika pangguna Konsultan nampa Penutup sing Ditutup, sampeyan setuju mbayar ragad sukses kanggo Stumari (masing-masing, "Bayaran Sukses") padha karo persentase gaji gaji dhasar Konsultan pangguna sing ditawakake ing Penutup Tutup (Konsultan pangguna "Dasar Gaji ”), jumlah sing kudu dibayar lan kudu dibayar ora luwih saka telung puluh (30) dina sawise Tanggal Start lan digunakake miturut ukara pisanan saben bagean 13.b. lan Bagean 13.d. ing kene:

Yen Tanggal Wiwitan ana ing utawa sadurunge pirang-pirang dina sawise diwiwiti Persentasi Dhasar Pakaryan Panganggo Panganggo Panganggo Panganggo kanggo Persentase

1-182 dina 15%

183-365 dina 10%

366-550 dina 5%

551 dina 0%

 

Kanthi nrima Katentuan Panggunaan iki, Pangguna Juragan setuju manawa Stumari wis sah kanggo invoice akun Panganggo Majelis kanggo kabeh Ganti Sukses sing kudu dibayar lan dibayar kanggo Stumari ing ngisor iki lan ora ana bewara utawa idin tambahan sing dibutuhake.

 

 

7.2 Panentu Ragad Sukses.

 

Sanajan kasebut, yen ana perselisihan Bayaran Sukses, yen Anggota Pekerja bisa netepake manawa Pangguna Juragan nduwe Proses Aktif (kaya sing ditetepake ing ngisor iki) karo pangguna Konsultan sadurunge nggunakake Situs Web lan / utawa Layanan Stumari (contone, pangguna Konsultan wis miwiti proses wawancara karo Anggota Pekerja lan proses kasebut durung rampung, utawa Penggawe wis nampa resume Konsultan pangguna saka lembaga kerja utawa headhunter lan isih dikonsumsi kanthi aktif dening Pangguna Juragan), Pangguna Juragan bisa uga uwal saka mbayar Ragad Sukses. Nanging, tekad pungkasan apa Bayaran Sukses sing ditanggung dening pangguna Juragan kanggo Penutup Covered sing ditrima yaiku miturut budi bicara tunggal Stumari. Kanggo tujuan kasebut, "Proses Aktif" tegese ateges komunikasi langsung, interaktif sing terus, ing konteks recruiting utawa nyewa sing aktif nalika keputusan kanggo nyekel calon utawa nolak durung ditindakake, sajrone telung (3) wulan sadurunge nggunakake. Situs Web lan / utawa Layanan kanggo pangguna Konsultan sing ana ing sistem pelacakan pemohon pangguna sing diwenehake dening agensi utawa sing dikirim dening agensi merekrut.

 

Yen Sampeyan minangka panggunaan Gunakake situs web lan / utawa Layanan, sampeyan setuju karo ketentuan Yayasan Sukses iki. Yen sampeyan ora setuju karo syarat-syarat kasebut, tulung enteni akun sampeyan lan enggal-enggal nggunakake situs web lan Layanan kita OBLIGASI KANGGO BAYAR ANTARI KESELAMATAN KANGGO MANGSA ANAK TERMINASI ATAWA MODIFIKASI KENEKA KENE Gunakake. Yen Pangguna Juragan nyuda Situs lan / utawa Layanan sawise nemokake pangguna Konsultan liwat Situs lan / utawa Layanan lan banjur nyewa pangguna Konsultan, pangguna Juragan bakal ditagihake biaya sukses sing padha karo 25% saka Gaji Dhasar saka Konsultan Pangguna lan Stumari bisa uga, kanthi mutusake, bisa mungkasi akun Stumari Pangguna.

 

7.3      Mbalekaken.

 

Yen (a) Anggota Juragan nyewa Konsultan pangguna lan mungkasi pakaryan Konsultan pangguna adhedhasar kinerja sing ora puas sajrone sangang puluh (90) dina wiwitan tanggal, (b) Konsultan pangguna kanthi sukarela mungkasi pagawean kasebut sajrone sangang puluh (90) dina saka Tanggal Start, utawa (c) Konsultan Pangguna ora miwiti pakaryan amarga salah sawijine Pakaryan utawa Konsultan pangguna milih ora miwiti hubungan pagawean sing ditliti ing Panutup Covered (masing-masing, "Acara Penutup"), nalika panrima lan konfirmasi ditulis. saka informasi kasebut, Stumari bakal mbayar maneh kanthi lengkap kanggo pangguna Juragan Bayaran Sukses sing ana hubungane karo Konsultan pangguna sing pungkasan.

 

  1. Konten Konten Katelu. Bisa uga ana konten saka pihak katelu ing situs web Stumari, kayata postingan blog sing ditulis dening pangguna liya utawa tautan menyang situs web liyane. Amarga ora bisa ngontrol konten kasebut, kita ora tanggung jawab kanggo konten kasebut utawa kanggo situs web sing bisa digandhengake karo konten.

 

  1. Akses menyang Konten Partai Katelu. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan bakal bisa ngakses konten sing asalé utawa asal saka pihak katelu ("Konten Partai Katelu"). Panggunaan Layanan iki minangka idin kanggo Stumari kanggo nampilake konten iki marang sampeyan. Sampeyan ngakoni kabeh tanggung jawab kanggo, lan nganggep kabeh risiko, panggunaan konten Partai Katelu.

 

  1. Ora Ana Tanggung jawab Kanggo Konten Partai Katelu. Minangka bagean saka Layanan kasebut, Stumari bisa menehi sampeyan link sing gampang ing situs web pihak katelu uga wangun konten Partai Katelu. Link kasebut diwenehake minangka sopan tumrap pelanggan Pelayanan. Kita ora ngontrol situs web utawa konten pihak katelu utawa promosi, bahan, informasi, barang utawa layanan sing kasedhiya. Kanthi nyambungake konten kasebut, kita ora makili utawa negesake manawa kita milih utawa nyetujui, uga kita ora tanggung jawab, akurasi utawa linuwih saka pendapat, saran, utawa pernyataan sing digawe saka pihak liyane tinimbang Stumari. Kita ora tanggung jawab kanggo Konten Konten Partai Katelu liwat situs web. Yen sampeyan mutusake ninggalake situs web lan ngakses konten Partai Katelu, sampeyan duwe risiko dhewe lan sampeyan kudu ngerti manawa istilah lan kabijakan kita ora nate ngatur. Sampeyan kudu nyemak istilah lan kabijakan sing ditrapake, kalebu praktik privasi lan data nglumpukake.

 

  1. Ora Wenang Ora Nggunakake Konten Partai Katelu. Kesepakatan iki ora ngidini sampeyan nyebar, nampilake kanthi umum, nindakake publik, nggawe, ngowahi, utawa digunakake konten Partai Katelu kajaba diidini karo syarat-syarat lan syarat Stumari.

 

  1. Hak Cipta lan Kebijakan DMCA. Yen sampeyan yakin manawa materi sing ana utawa dihubungake dening Stumari nglanggar hak cipta sampeyan, kiriman menyang Stumari selaras karo Kebijakan Undhang Hak Cipta Milenium Digital kita.

 

  1. Mungkasi Akun Pelanggaran Baleni. Stumari ngajeni hak properti intelektual wong liya lan njaluk supaya Pangguna kita uga nindakake. Selaras karo 17 USC 512 (i) Undhang-undhang Hak cipta Amerika Serikat, kita bakal mungkasi akses pangguna lan panggunaan Situs Web yen, ing kahanan sing cocog, pangguna ditemtokake minangka pelanggaran ulang hak cipta utawa hak properti intelektual liyane. saka Stumari utawa liyane. Kita bisa mungkasi akses kanggo para peserta utawa pangguna sing ditemokake bola-bali kanggo nyedhiyani utawa ngirim konten pihak katelu sing dilindhungi tanpa hak lan idin.

 

  1. Notasi DMCA Take-Down. Yen sampeyan duwe hak cipta utawa agen saka pemilik hak cipta lan yakin, manawa ana apa wae bahan sing diwenehake ing Pelanggaran Layanan marang hak cipta sampeyan, sampeyan bisa ngirim kabar miturut Undhang-undhang Hak cipta Digital Millenium (pirsani 17 USC 512) ("DMCA") kanthi ngirim kabar njupuk format mudhun kanthi bener kanggo agen hak cipta sing ditunjuk Stumari ing 580 Market St, # 500, San Francisco, CA 94104.

 

  1. Respon Kanggo Kelingan DMCA. Yen Stumari njupuk tindakan kanggo nanggepi kabar sing nglanggar, bakal entuk kapercayan sing apik kanggo ngubungi pesta sing nggawe konten kaya ngono kanthi alamat email paling anyar, yen ana, sing diwenehake dening partai kasebut menyang Stumari. Sembarang kabar pelanggaran DMCA bisa uga diterusake menyang pesta sing nyedhiyakake konten kasebut utawa kanggo pihak katelu kayata ChillingEffects.org.

 

  1. Kabar Counter Yen sampeyan yakin manawa Konten sing digawe saka pangguna sing wis dicopot saka situs web ora nglanggar, utawa sampeyan duwe wewenang saka pamilik hak cipta, agen pamilik hak cipta, utawa miturut ukum, kanggo ngirim lan nggunakake konten sing sampeyan kirimake menyang situs web, sampeyan bisa ngirim notifikasi tanggapan sing wis diformat kanthi bener menyang agen hak cipta Stumari nggunakake informasi kontak sing kasebut ing ndhuwur.

 

  1. Respon kanggo Cathetan Kontra DMCA Yen cathetan kontra ditampa dening agen hak cipta Stumari, Stumari bisa ngirim salinan kontra kontra menyang pesta wadul asli sing ngandhani manawa wong kasebut bisa mbaleni konten sing dicopot ing 10 dina bisnis. Kajaba pemilik hak cipta ngajokake tumindak pengadilan babagan panyedhiya konten, anggota utawa pangguna, konten sing dibuwang bakal dibalekake maneh ing situs web ing bisnis 10 nganti 14 dina sawise ditampa saka counter counter.

 

  1. Kabar Harta Intelektual. Stumari nahan kabeh kepemilikan properti intelektual, kalebu hak cipta, paten, lan merek dagang.

 

  1. Ora Transfer. Stumari njaga kepemilikan kabeh hak properti intelektual saka jinis situs web lan Layanan, kalebu hak cipta, paten, merek dagang lan hak properti liyane. Merek dagang, tandha layanan, grafis lan logo liyane sing wis ana gandhengane karo Website lan Layanan bisa uga dadi merek dagang saka pihak katelu liyane. Kesepakatan kasebut ora bisa mindhah saka kita menyang properti intelektual Stumari utawa pihak katelu, lan kabeh hak, judhul, lan kapentingan lan properti kasebut bakal tetep (kaya ing antarane pihak-pihak). Kita cadangan kabeh hak sing ora diwenehake kanthi nyata marang sampeyan ing perjanjian iki.

 

  1. Khusus, Stumari, Stumari.com, lan kabeh merek dagang liyane sing ditampilake, ditampilake, utawa digunakake ing situs web utawa minangka bagean saka Layanan kasebut minangka merek dagang hukum utawa merek dagang umum utawa tandha layanan saka Stumari, Inc. merek dagang iki bisa uga ora disalin , diundhuh, diterbitake, digunakake, diowahi, utawa disebar ing sembarang cara tanpa idin tinulis saka Stumari, kajaba minangka bagean integral saka salinan Konten sing sah.

 

  1. Komunikasi Email. Kita nggunakake email lan elektronik tegese kanggo terus kontak karo pangguna.

 

  1. Perangkat Lunak Elektronik sing dibutuhake. Kanggo tujuan kontrak, sampeyan (i) nampa komunikasi saka Stumari kanthi bentuk elektronik liwat alamat email sing dikirim utawa liwat Layanan; lan (ii) setuju manawa kabeh Syarat panggunaan, kesepakatan, notifikasi, pambocoran, lan komunikasi liyane sing diwenehake Stumari kanggo sampeyan syarat elektronik kanthi syarat kabeh komunikasi sing bisa diwenehake manawa komunikasi kasebut. Bagean iki ora mengaruhi hak-hak sing ora bisa dibatalake.

 

  1. Bewara Legal Kanggo Stumari Kudu Nulis. Komunikasi digawe liwat email utawa sistem olahpesen pribadi Service ora bakal dadi notifikasi hukum kanggo Stumari utawa pejabat, karyawan, agen utawa wakil ing kahanan apa wae sing dibutuhake Stumari dening kontrak utawa hukum utawa peraturan.

 

  1. Nggon mandeg. Sampeyan bisa mbatalake Persetujuan iki lan nutup akun kapan wae. Mungkasi Layanan Stumari ora mungkasi hubungan utawa kewajiban pengacara-klien.
  2. Sampeyan bisa Mungkasi Persetujuan iki. Yen sampeyan pengin mungkasi perjanjian iki utawa akun karo Layanan, sampeyan bisa mungkasi nggunakake Stumari. Yen sampeyan pengin mbusak data akun pangguna, hubungi Stumari ing info@Stumari.com. Kita bakal nahan lan nggunakake informasi sampeyan kanthi perlu kanggo netepi kewajiban sah, ngrampungake musuhan, lan ngetrapake perjanjian, nanging nglarang syarat-syarat hukum, kita bakal ngilangi profil lengkap sampeyan sajrone 30 dina.

 

  1. Stumari Mei Mungkasi Persetujuan iki. Stumari bisa mungkasi akses menyang kabeh utawa bagean situs web sawayah-wayah, kanthi utawa tanpa sabab, kanthi utawa tanpa notifikasi, bisa ditindakake kanthi langsung.

 

  1. Sesambetan Antarane Pengacara Lan Kaluwesan Penafian Klien. Mungkasi hubungan sampeyan karo Stumari ora mengaruhi hubungan sampeyan karo konsultan utawa klien sing sampeyan wis disimpen liwat Layanan Stumari. Kabeh tugas hukum, kontrak, lan etika, kewajiban lan tanggung jawab bisa mungkasi hubungan Stumari.

 

  1. Sawetara Pungkasan Urip Survive. Kabeh pranatacara iki sing kudu mandheg mandheg bakal bisa mandheg, kalebu, tanpa watesan, nyedhiyakake kepemilikan, penafian garansi, tanggung jawab lan watesan tanggung jawab.

 

  1. Pembayaran lan Transaksi.

 

  1. Proses Pembayaran. Pembayaran bakal diproses kaya sing wis ditemtokake ing proposal lan / utawa invoice lan disepakati karo Klien Hukum lan Pangguna Konsultan. Nalika Pakaryan (utawa bagean sing wis disepakati kanthi ditulis dening Klien Hukum lan Pangguna Konsultan) ditandhani wis rampung dening Anggota Konsultan, Stumari bakal menehi informasi marang Klien Hukum yen Pakaryan (utawa segmen kasebut minangka pre-setuju kanthi ditulis dening Klien Legal lan Pangguna Konsultan) lengkap. Klien Legal banjur kudu mbayar jumlah sing wis disetujoni utawa njaluk panjaluk. Yen Klien Legal ora njupuk tindakan sawise 10 dina, Stumari bakal duwe hak kanggo ngisi kertu kredit, akun bank, utawa akun Klien Legal kanggo jumlah lengkap biaya sing disepakati utawa faktur sing ora dibantah, kalebu layanan utawa proses sing ditrapake beya Klien Legal bisa ngirim perselisihan babagan pambayaran menyang info@Stumari.com kanthi syarat yen dheweke tundhuk marang kahanan liyane sing ditemtokake ing Bagean 14 (Prosedur Resolusi Perselisihan Klien-Konsultan Legal).

 

  1. Tanggung jawab Pembayaran. Sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh biaya, kalebu pajak, layanan, lan biaya pangolahan, sing digandhengake karo panggunaan Layanan iki. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju mbayar pangguna Konsultan liwat Stumari jumlah sing disepakati ing invois Tawaran utawa ora diresiki, lan layanan sing ana gandhengane lan biaya pangolahan, kajaba sampeyan ora mbantah invoice kanthi ngirim email menyang info@Stumari.com lan tundhuk menyang kahanan liyane sing wis ditrapake ing Bagean 15 (Tata Cara Resepsi Anggota Resepsi Klien Klien) Sampeyan tanggung jawab kanggo menehi cara pembayaran bener.

 

  1. Tanggung Jawab Stumari Stumari sarujuk kanggo menehi sampeyan invoice lengkap saben pangisian daya sadurunge ngisi kertu kredit utawa akun PayPal. Stumari setuju mbayar pangguna Konsultan Konsultan sing ditrapake jumlah sing ditampa, layanan sing kurang utawa layanan pangolahan, yen ana.

 

  1. Otoritas Pembayaran. Kanthi sarujuk karo syarat kasebut, sampeyan menehi ijin Stumari kanggo ngisi kertu kredit ing file, akun PayPal, utawa cara pembayaran liyane sing wis disetujoni biaya sing diwenehake Stumari. Gumantung ing spesifikasi Tawaran sampeyan, Stumari bisa uga ngisi daya sampeyan kanthi siji utawa wektu. Sampeyan ngidini Stumari kanggo ngisi jumlah lengkap sing wis dibayar kanggo pangguna Konsultan liwat Layanan, uga layanan lan pangolahan sing ditrapake. Kanggo ngindhari keraguan, yen ing kasus tartamtu, pangguna Konsultan mung nggunakake Layanan kanggo invoice sampeyan kanggo layanan sah kajaba sing dadi topik Penawaran, kanthi masang kertu kredit utawa akun PayPal ing file karo Stumari utawa prosesor pambayaran pihak katelu, sampeyan ngakoni lan setuju manawa istilah pembayaran sing ditrapake ing bagean 12 iki bakal ditrapake.

 

 

  1. Penjaminan Pembayaran Pangguna pangguna sing Diverifikasi. Stumari njamin pambayaran invoice Anggota Konsultan sing Diverifikasi kanggo ngrampungake Proyek (utawa bagean kasebut minangka pra-sarujuk kanthi ditulis dening Klien Legal lan pangguna Konsultan) kanggo Klien Legal ("Penjaminan Pembayaran Terpilih" Stumari), tundhuk ing nderek syarat-syarat lan syarat ("Kahanan Penjaminan Pembayaran Terbatas"):

 

  1. Klien Legal gagal ngrampungake invoice pangguna Konsultan sing Diverifikasi (jumlah dolar saka invoice kasebut, "Jumlah Unvoid Invoice") ing pungkasan dina kaping sepuluh (10th) sawise invoice wis dikirim (tanggal kasebut, " Tanggal Pay Pay Pelanggan Legal ”).

 

  1. Pangguna Konsultan sing Diverifikasi wis ngirim klaim tertulis marang Stumari kanggo Jumlah Invoisi Tanpa Bayaran (i) sajrone dina tanggalan rong puluh siji (21), diwiwiti dina sawise nusul Tanggal Tanggal Pembayaran Klien Legal (wektu kasebut, "Diverifikasi Periode Pengajuan Klaim Panganggo Konsultan ”) lan (ii) nyedhiyakake kanthi rinci babagan kasunyatan lan kahanan Pakaryan, kalebu alesan apa wae sing diwenehake dening Klien Hukum amarga dheweke ora mbayar, lan / utawa alesan apa wae sing bisa ditindakake pengacara kanthi becik iman ngira-ngira kenapa klien nolak mbayar pembayaran (pratelan kasebut, "Panjaluk Jaminan Pembayaran Terbatas"). Gagal ngirim Panjaluk Garansi Pembayaran Terbatas sajrone Periode Pengajuan Klaim Panganggo Konsultan sing Diverifikasi bakal dadi pambatalan permanen saka Anggota Konsultan kasebut kanggo nampa Jumlah Invois sing Ora Dibayar saka wong utawa entitas apa wae, kalebu Stumari lan Klien Legal. Yen Stumari nemtokake ing sawijine kebijaksanaan mutlak sing wajar yen ditindakake, bisa uga terus nglumpukake karo Klien Legal lan yen sukses, Pangguna Konsultan sing Diverifikasi bakal nampa bagean sing diklumpukake, dikurangi biaya koleksi Stumari sing ora ana ing kanthong, miturut 12e ing ndhuwur.

 

  1. Yen Pangguna Konsultan Terverifikasi ngirim Panjaluk Jaminan Pembayaran Terbatas sajrone Periode Pengajuan Klaim Panganggo Konsultan sing Diverifikasi, lan panjaluk kasebut ngemot informasi sing kasebut ing klausa 14.b. ing ndhuwur, Stumari bakal nyoba kanthi setya supaya bisa kerja bareng karo Klien Legal lan Pangguna Konsultan sing Diverifikasi nganti pitung (7) dina tanggalan wiwit tanggal Panjaluk Jaminan Pembayaran Terbatas (periode kasebut, Periode Mediasi ”) kanggo ngrampungake perkara sing dadi subyek saka Panjaluk Jaminan Pembayaran Terbatas (" Prakara sing Diselisih Gegayutan karo Pembayaran "). Yen prekara sing dibantah karo Payment wis rampung dirampungake sajrone Periode Mediasi Materi sing Diswadhah karo Pembayaran, masing-masing Klien Legal, pangguna Konsultan sing Diverifikasi lan, yen relevan, Stumari bakal njupuk langkah sing disepakati kanggo nglakokake persetujuan sing disepakati résolusi

 

  1. Yen prekara sing dibantah karo Pembayaran tetep ora bisa diselesaikan ing pungkasan Periode Mediasi Materi sing Disambung Gegayuhan, kanthi paling ora dina tanggalan kaping pitu (7) sawise pungkasan Periode Mediasi Materi sing Diselehake. tanggal panentu kasebut dikomunikasikan kanthi tertulis menyang Konsultan Panganggo Klien lan Anggota sing Diverifikasi, "Tanggal Ditetepake-Ditetepake Jumlah Stumari"), Stumari bakal nggawe keputusan kanthi kaprigelan mutlak lan mutlak ("Keputusan Masalah Stumari sing Diselehake"), adhedhasar informasi sing diwenehake saka pangguna Konsultan sing Diverifikasi lan, yen diwenehake, Klien Legal, apa sifat lan kualitas layanan hukum sing diwenehake gegayutan karo Pakaryan sing gegandhengan kasebut cocog karo standar industri, ketentuan Tawaran sing gegandhengan lan Ketentuan iki lan Kahanan. Yen Stumari mutusake prakara sing dibantah sing gegandhengan karo Pembayaran kanggo pangguna Konsultan sing Diverifikasi, Stumari ngirimake Jumlah Invoisi sing Ora Dibayar menyang Anggota Konsultan sing Diverifikasi sajrone pitung (7) dina tanggalan sawise Tanggal Ditetepake Jumlah Ditanggepi Stumari, lan pangguna Konsultan sing Diverifikasi bakal dianggep wis menehi kabeh hak-hak kasebut bab Prakara sing Diselehake Gegayutan karo Pembayaran kanggo Stumari. Ora ana prekara apa wae sing kasebut ing kene utawa sebaliknya, jumlah dolar sing digoleki miturut Bagean 14 iki ora bakal ngluwihi jumlah sing dikontrak antara Klien Legal lan Pangguna Konsultan sing Diverifikasi gegayutan karo Pakaryan utawa jumlah sing banjur disepakati ing surat pertunangan sing ditandatangani utawa liyane. kesepakatan tinulis ing antarane pihak katelu, lan ing acara apa wae, aja nganti luwih saka $ 5,000 kanthi agregat ing kabeh invoice sing durung dibayar sing dikirim dening Anggota Konsultan Terverifikasi menyang Klien Legal.

 

  1. Yen Stumari mutusake prakara sing dibantah karo Payment kanggo Klien Legal, Klien Legal ora bakal kewajiban mbayar maneh saka Jumlah Invoice sing Ora Dibayar menyang Anggota Konsultan sing Diverifikasi lan bakal dianggep wis menehi kabeh hak-hak kasebut gegayutan karo Prakara sing Diselehake Gegayutan karo Pembayaran kaya Tanggal Determinasi Jumlah Sengketa Stumari. Ing acara kasebut, Pangguna Konsultan sing Diverifikasi bakal (i) dianggep wis ngeculake hak kanggo golek jumlah kasebut saka Klien Legal, lan (ii) duwe hak kanggo miwiti proses arbitrase sing naleni babagan Jumlah Invois sing Ora Dibayar marang Stumari sing padha karo proses sing kasebut ing bagean 21.d. ing ngisor iki (Arbitrase) kanthi menehi notifikasi tertulis marang Stumari babagan hak kasebut sajrone sepuluh (10) dina tanggalan sawise pungkasan Tanggal Penetapan Jumlah Sengketa Stumari (periode kasebut, "Periode Wektu Pemilihan Arbitrase Pembayaran-Sengketa" ). Yen Pangguna Konsultan sing Diverifikasi ora nggunakake hak kanggo miwiti proses arbitrase sajrone Periode Wektu Pemilihan Arbitrase Pembayaran, dheweke bakal dianggep permanen ngeculake hak pambayaran Jumlah Invois sing Ora Dibayar.

 

  1. Apa Stumari ngerti yen kertu kredit klien, ing akun PayPal, utawa cara pembayaran liyane ora sah, utawa Stumari ngerti yen Klien Legal ora ana sebab sing sah, ora gelem utawa ora bisa mbayar pambayaran. kanggo Proyek, utawa Proyek liyane utawa Unvoid Invoice ing Stumari, Stumari bakal ngandhani yen Pangguna Konsultan / Pangguna Konsumsi Klien Pelanggan sing sah babagan panggunaan (mbayar). Kabeh layanan sing ditindakake dening Anggota Konsultan sing Diverifikasi sadurunge Kabar kena tundhuk ing "Penjaminan Pembayaran Terpilih," sanajan kabeh layanan sing ditindakake dening pangguna Konsultan sing Diverifikasi sakbanjure Kabar ora bakal diisi "Penjaminan Pembayaran Terbatas." Yen pangguna Konsultan sing Diverifikasi ngirim invoice menyang Pelanggan Legal kanggo layanan sing ditindakake sakbanjure kabar, Stumari isih bakal ngupayakake kanggo nglumpukake pembayaran kanggo layanan sing ditindakake dening pangguna Konsultan sing Diverifikasi.

 

  1. Prentah Resolusi Imitensi Klien sah Klien. Yen ana Klien Legal yakin yen sifat utawa kualitas layanan legal sing diwenehake dening pangguna Konsultan sing Diverifikasi gegayutan karo Proyek sing relevan ora selaras karo standar industri utawa syarat-syarat saka Tawaran sing gegandhengan utawa Ketentuan iki lan Kahanan, utawa jumlah invoice kanggo layanan sah sing diwenehake dening Konsultan Panganggo kasebut ora konsisten karo Tawaran kasebut (prakara kasebut, "Matéri sing Berbagi-Layanan sing gegandhengan"), dheweke bakal diijinake kanggo nyegah pambayaran jumlah sing dibantah yaiku masalah prakara kasebut ("Jumlah Pembayaran Ditahan"), tundhuk karo syarat lan kahanan ing ngisor iki ("Kondisi Jumlah Pembayaran Ditahan"):

 

  1. Sajrone sepuluh (10) dina tanggalan tanggal invoice sing ana gandhengane (periode kasebut, "Periode Pemberitahuan Perselisihan Klien Legal"), Klien Legal kudu menehi kabar tertulis marang Stumari kanthi rinci babagan kasunyatan lan kahanan sing dadi dhasar Babagan Sengketa sing Gegayutan karo Layanan (saben, "Wara-Wara Sengketa sing gegandhengan karo Layanan"). Kegagalan Klien Legal kanggo ngirim Pemberitahuan Sengketa sing Ana Gandhengane karo Layanan ing Periode Panyuwunan Sengketa Klien Hukum kasebut kalebu ngilangi permanen Klien Hukum kasebut kanggo mbantah Jumlah Pembayaran sing Ditahan, sing jumlah kasebut bakal dikenani biaya ing Klien sing ana ing file kertu kredit, akun PayPal, utawa cara pembayaran liyane sing disetujoni sesuai karo Bagean 13.d. Katentuan Pangginaan supados Iki.

 

  1. Yen Klien Hukum ngirim Pemberitahuan Sengketa sing Ana Gandhengane karo Layanan ing Periode Panyuwunan Perselisihan Klien, lan panjaluk kasebut ngemot informasi sing kasebut ing klausa 15.a. ing ndhuwur, Stumari bakal nyoba kanthi setya supaya bisa kerja bareng karo Klien Legal lan Pangguna Konsultan sing Diverifikasi kanthi suwene nganti limalas (15) dina tanggalan wiwit tanggal Pemberitahuan Sengketa Berkaitan Layanan (periode kasebut, Periode Mediasi Matter ”) kanggo ngrampungake Materi sing Diselehake Gandhengane karo Layanan. Yen Materi Sengketa sing Gegayutan karo Layanan sukses dirampungake sajrone Periode Mediasi Materi sing Disengkel Layanan, saben Klien Hukum, Pangguna Konsultan sing Diverifikasi lan, yen relevan, Stumari bakal njupuk langkah sing disepakati kanggo nglakokake résolusi

 

  1. Yen Materi Sengketa sing Gegayutan karo Layanan tetep ora bisa diselesaikan ing pungkasan Periode Mediasi Materi sing Diselehake, ora luwih saka dina tanggalan patbelas (14) sawise rampung Periode Mediasi Materi sing Diselehake. bakal nggawe keputusan miturut kabijaksanaan sing mutlak lan mutlak ("Keputusan Prakara sing Disekurekake Layanan Stumari"), lan adhedhasar informasi sing diwenehake saka Klien Legal lan Anggota Konsultan sing Diverifikasi, apa sifat lan kualitas layanan hukum kasebut sing digawe gegayutan karo Pakaryan sing dadi subyek Materi sing Disengkel Layanan jumbuh karo standar industri, ketentuan Tawaran sing gegandhengan lan Syarat lan Ketentuan iki. Yen Stumari mutusake prekara sing dibantah gegandhengan karo Layanan kanggo pangguna Konsultan sing Diverifikasi, Klien Legal kudu menehi pambayaran Jumlah Pembayaran sing Ditahan menyang Pangguna Konsultan kasebut sajrone pitung (7) dina tanggalan sawise tanggal kasebut Klien Legal dilaporake kanthi nulis Keputusan Perkara sing Diselehake babagan Layanan Stumari ("Pemberitahuan Keputusan Masalah sing gegandhengan karo Layanan Stumari"). Yen Klien Legal ora mbayar kanthi tepat wektu, Stumari bakal ngirim Jumlah Pembayaran sing Ditahan menyang Panganggo Konsultan sing Diverifikasi sing bakal menehi hak kanggo mbayar maneh jumlah kasebut menyang Stumari sing, miturut kabijaksanaan dhewe, bisa proses pembayaran miturut menyang Bagean 13.d lan / utawa milih kanggo ngupayakake hak-hak lan obat-obatan marang Klien Legal.

 

  1. Yen Stumari mutusake Babagan Sengketa sing Gegayutan karo Layanan kanggo Klien Legal, Klien Legal ora bakal kewajiban nggawe pembayaran Jumlah Pembayaran Ditahan menyang Anggota Konsultan sing Diverifikasi lan bakal dianggep wis menehi kabeh hak-hak kasebut gegayutan karo Prakara sing Disengkelake Layanan karo Stumari. Ing acara kasebut, Pangguna Konsultan sing Diverifikasi bakal (i) dianggep wis ngeculake hak kanggo golek jumlah kasebut saka Klien Legal, lan (ii) duwe hak kanggo miwiti proses arbitrase sing naleni babagan Jumlah Pembayaran sing Ditahan marang Stumari sing padha karo proses sing kasebut ing bagean 21.d. ing ngisor iki (Arbitrase) kanthi menehi kabar babagan Stumari babagan hak kasebut sajrone sepuluh (10) dina tanggalan sawise tanggal Pemberitahuan Keputusan Masalah sing Berhubungan karo Layanan (periode kasebut, "Periode Wektu Pemilihan Arbitrase sing Berhubungan karo Layanan "). Yen pangguna Konsultan sing Diverifikasi ora nggunakake hak kanggo miwiti proses arbitrase sajrone Periode Wektu Pemilihan Arbitrase sing gegandhengan karo Layanan, dheweke bakal dianggep wis ngilangi hak permanen kanggo mbayar Jumlah Pembayaran sing Ditahan .

Yen Anggota Konsultan sing Diverifikasi lan Klien Legal wis entuk wektu sing tepat ing wektu sing diwenehake ing bagean 14 lan Bagean 15, prosedur sing diwenehake ing bagean 15 kudu luwih dhisik tumrap proses sing wis kasebut ing bagean 14 lan Pangguna Diverifikasi. Konsultan setuju ngapura hak-hak kasebut kanggo ngetrapake hak-hak sing ditetepake ing bagean 13 babagan fakta lan kahanan sing ana hubungane karo perkara-perkara sing gegandhengan karo Bayaran. "Proses Resolusi Musuhan Resik".

 

  1. Penafian Warranty. Kita nyedhiyakake layanan kaya ta, lan ora janji utawa njamin babagan layanan iki. Waca bagean iki kanthi ati-ati; sampeyan kudu ngerti apa sing bakal diarepake.

 

  1. Stumari nyedhiyakake situs web lan Layanan "kaya saiki," tanpa jaminan babar pisan. Tanpa mbatesi sadurunge, Stumari kanthi jelas nolak kabeh garansi, apa ekspres, tersirat utawa kukum, gegayutan karo situs web lan Layanan kalebu, tanpa watesan, jaminan babar pisan, fitness kanggo tujuan tartamtu, judhul, keamanan, akurasi lan ora nglanggar.

 

  1. Khusus, Stumari ora nggawe perwakilan utawa garansi yen informasi sing diwenehake utawa diwenehake liwat Layanan kasebut akurat, bisa dipercaya utawa bener; manawa Layanan bakal nyukupi syarat sampeyan; manawa Layanan bakal kasedhiya ing wektu utawa lokasi tartamtu, manawa Layanan kasebut bakal dienggo kanthi ora bisa diganggu utawa bakal diamanake; yen ana cacat utawa kesalahan bakal dibenerake; utawa yen Layanan gratis saka virus utawa komponen mbebayani liyane. Sampeyan njupuk tanggung jawab lengkap lan risiko kerugian akibat panggunaan informasi, konten utawa materi liyane sing dipikolehi saka Layanan iki. Sawetara yurisdiksi watesan utawa ora ngidini penafian babar pisan, mula panentu kasebut ora bisa ditrapake kanggo sampeyan.

 

  1. Batesan Tanggung Jawab. Kita ora bakal tanggung jawab kanggo kerusakan utawa kerugian sing ditimbulake saka panggunaan layanan utawa sing ana ing Prejanjen iki. Waca bagean iki kanthi ati-ati; iku matesi kuwajiban kita.

 

  1. Nganti sejatine undang-undang sing ditrapake, Stumari ora bakal nanggung sampeyan kanggo ilang bathi, panggunaan, utawa data, utawa amarga kerusakan ora sengaja, ora langsung, khusus, konsekuensi utawa teladan, mula ana akibat saka (i ) panggunaan, pambocoran, utawa tampilan konten sing wis Duwe Panganggo; (ii) panggunaan utawa kasedhiyan sampeyan nggunakake Layanan; (iii) Layanan umum utawa piranti lunak utawa sistem sing nyedhiyakake Layanan; utawa (iv) interaksi liyane karo Stumari utawa pangguna Pangguna liyane, manawa adhedhasar jaminan, kontrak, tort (kalebu teledor) utawa teori hukum liyane, lan apa Stumari wis dilaporake babagan kemungkinan karusakan kasebut. lan sanajan obat sing ditemtokake ing Kasepakatan iki ditemtokake wis gagal amarga ana ing kabutuhan penting. Stumari ora duwe tanggung jawab kanggo gagal utawa tundha amarga masalah sing ana ing kontrol sing cukup. Sawetara yurisdiksi watesan utawa ora ngidini penafian tanggung jawab, mula panentu kasebut ora bisa ditrapake kanggo sampeyan.

 

  1. Ahli Warisan Katelu. Pangguna Konsultan dimaksudake dadi ahli waris pihak katelu ing bagean Katentuan Pangginaan supados langkung. Sembarang informasi legal sing diwenehake ing Layanan mung kanggo informasi. Stumari lan para pencipta Konten sing Diprodhuksi Panganggo sing ngemot informasi legal mbantah kabeh jaminan, kanthi nyata utawa tersirat, statutory utawa liya, kalebu nanging ora diwatesi mung kanggo jaminan merchantability, non-pelanggaran hak pihak katelu, lan fitness kanggo tujuan tartamtu , kanthi maksimal sing diidini dening ukum. Ora ana kedadeyan Stumari utawa pangguna Konsultan sing tanggung jawab kanggo kerusakan (kalebu, tanpa watesan, kerusakan insiden lan akibat, bundhas pribadi / pati salah, bathi sing ilang, utawa kerusakan akibat data sing ilang utawa gangguan bisnis) amarga panggunaan utawa ora bisa nggunakake Layanan utawa Konten sing Dibangkitake Pengguna, adhedhasar jaminan, kontrak, tort, utawa teori legal liyane, lan apa Stumari utawa kontributor Konten Generasi Anggota disaranake bisa uga kerusakan kasebut. Stumari utawa kontributor Konten Generasi Pangguna ora tanggung jawab kanggo cilaka, kalebu pati, amarga panggunaan utawa panggunaan salah saka Layanan utawa Konten Generasi Anggota.

 

  1. Pedhot lan Indikasi.

 

  1. Sampeyan setuju mbayar rugi lan nuntut Stumari sing ora mbebayani saka lan nuntut kabeh tuntutan lan biaya, kalebu biaya pengacara, amarga nggunakake Situs Web lan Layanan, kalebu nanging ora diwatesi karo nglanggar Perjanjen iki.

 

  1. Yen sampeyan duwe perselisihan karo siji utawa luwih pangguna, sampeyan ngeculake Stumari saka tuntutan, panjaluk lan kerusakan (nyata lan akibat) saka saben jinis lan alam, sing dingerteni lan ora dingerteni, sing metu utawa utawa ana hubungane karo musuhan kasebut. Yen sampeyan minangka penduduk California, sampeyan ngilangi Kode Sipil California §1542, sing ujar: "Rilis umum ora nglanjutake tuntutan sing menehi kreditor ora ngerti utawa curiga ana ing sih nalika nglakokake rilis, yaiku yen dikenal dening dheweke kudu kena pengaruh material saka pemukiman karo wong sing duwe utang. "

 

 

  1. Modifikasi Sarat panggunaan. Stumari bisa ngowahi Perjanjian iki saben wektu, lan miturut kebijaksanaan Stumari. Kita bakal menehi kabar menyang Panganggo pangowahan material ing Perjanjian iki (i) kanthi ngirim kabar menyang alamat email utama sing ditemtokake ing akun sampeyan, sing bakal ditrapake nalika ngirim email iki, lan / utawa (ii) liwat situs web kita paling ora 30 dina sadurunge pangowahan kasebut ditrapake kanthi ngirim kabar ing kaca ngarep. Pangowahan non-material ing Perjanjian iki bakal enggal ditrapake. Kita ngajak para pengunjung supaya kerep mriksa kaca iki yen ana owah-owahan ing Perjanjian iki. Sampeyan terus nggunakake Layanan sawise tanggal versi versi revisi saka Perjanjian iki minangka persetujuan saka istilah kasebut.

 

  1. aneka. Kesepakatan iki dikendhaleni karo hukum California. Sampeyan, lan sampeyan mung, sing tanggung jawab kanggo kewajiban sing sampeyan setuju ing kontrak iki. Yen kita melu penggabungan utawa kita tuku, kita bisa mindhah perjanjian iki, selagi hak sampeyan dilindhungi. Sampeyan bisa uga mung setuju karo syarat kasebut yen sampeyan bisa mbentuk kontrak naleni ing negara sampeyan. Istilah kasebut, kalebu Kebijakan Privasi, minangka persetujuan lengkap antarane kita, lan ora ana istilah liyane sing ditrapake.

 

  1. Pamrentahan Hukum. Kajaba sejatine hukum sing ditrapake menehi liyane, Persetujuan iki antarane sampeyan lan Stumari lan akses menyang utawa nggunakake Situs Web utawa Layanan sing diatur dening hukum federal Amerika Serikat lan hukum-hukum Negara California, tanpa dipikirake kanggo konflik pranata ukum. Sampeyan lan Stumari setuju ngirim menyang yurisdiksi eksklusif lan papan pengadilan sing dumunung ing Kota lan County San Francisco, California, kajaba sing diwenehake ing ngisor iki ing Kesepakatan iki.

 

  1. Efektivitas. Yen bagean saka perjanjian iki ora bener utawa ora bisa dilaksanakake, bagean kasebut saka perjanjian kasebut bakal digambarake kanggo nggambarake maksud asli partai. Sisih sing isih ana bakal tetep kanthi kuat lan ditrapake. Sembarang kegagalan ing Stumari kanggo ngetrapake panentu saka Perjanjen iki ora bakal dianggep ngalahake hak kita kanggo ngetrapake ketentuan kasebut. Hak-hak kita miturut perjanjian iki bakal tahan manawa ana persetujuan iki.

 

  1. Watesan Terma tumindak. Sampeyan setuju manawa ana sebab sing ana gandhengane utawa kedadeyan saka hubungan sampeyan karo Stumari kudu diwiwiti sajrone SATU taun sawise panyebab aksen tumindak. Yen ora, panyebab tumindak kasebut dialangi kanthi permanen.

 

  1. Arbitrase. Yen ana perselisihan ing antarane sampeyan lan Stumari, kita pengin menehi sampeyan cara netral lan efektif kanggo ngatasi masalah kasebut. Pramila kanggo tuntutan apa wae (kajaba tuntutan kanggo injunksi utawa ora adil utawa tuntutan babagan hak properti intelektual) ing Perjanjen iki, salah sawijining pihak bisa milih mutusake masalah sing ana ing Perjanjen iki liwat naleni arbitrase sing ora katon. Arbitrase pemilihan partai kudu miwiti liwat panyedhiya solusi regejegan alternatif ("ADR") sing disetujoni dening pihak kasebut. Penyedia ADR lan pihak-pihak kudu tundhuk karo paugeran ing ngisor iki: (a) arbitrase bakal ditindakake, kanthi pilihan partai njaluk bantuan, kanthi nggunakake telpon, online, utawa adhedhasar mung kiriman; (b) arbitrasi ora bakal nduwe penampilan pribadi dening pihak-pihak utawa saksi kajaba digunakake sarujuk dening pihak-pihak kasebut; lan (c) pengadilan babagan penghargaan sing diwenehake dening arbiter bisa mlebu ing pengadilan sing duwe wewenang.

 

  1. Non-Assignability. Stumari bisa nemtokake utawa utusan Ketentuan Penggunaan lan / utawa Kebijakan Privasi Stumari, kanthi wutuh utawa sebagian, marang sapa wae utawa lembaga nalika sembarang utawa tanpa idin. Sampeyan ora bisa nemtokake utawa utusan hak-hak utawa kewajiban miturut Katentuan Panggunaan utawa Kebijakan Privasi tanpa idin ditulis Stumari sadurunge, lan tugas lan utusan sing ora resmi sampeyan ora sah.

 

  1. Headings bagean lan ringkesan Non-Binding. Liwat Prejanjen iki, saben bagean kalebu judhul lan ringkesan ringkesan syarat lan kahanan ing ngisor iki. Judhul bagean iki lan ringkesan ringkes ora sah saka hukum.

 

  1. Persetujuan Lengkap. Katentuan Panggunaan Iki, bebarengan karo Kebijakan Privasi ing https://www.Stumari.com/privacypolicy, makili pernyataan sing lengkap lan eksklusif ing persetujuan antarane sampeyan lan Stumari. Kesepakatan iki ngatasi proposal utawa persetujuan sadurunge utawa lisan, lan komunikasi liyane ing antarane sampeyan lan Stumari sing ana hubungane karo masalah ing Prejanjen iki. Persetujuan iki mung bisa diowahi dening amandemen tinulis sing ditandatangani dening eksekutif Stumari sing sah, utawa kanthi postingan Stumari saka versi sing diubah.

 

  1. Wenangan kanggo Kontrak. Sampeyan makili lan njamin yen sampeyan minangka individu, sampeyan umure umur sah kanggo nggawe kontrak naleni; utawa yen sampeyan ndhaptar jeneng kanggo entitas, sampeyan duwe hak mlebu, lan ikatan entitas kasebut, Ketentuan Panggunaan iki lan ndhaptar Layanan.

 

Sampeyan ngakoni manawa sampeyan wis maca Katentuan Pangginaan supados langkung, mangertos Sarat panggunaan, lan bakal diwatesi miturut syarat lan kahanan kasebut.

 

Stumari, LLC. Katentuan Pangginaan supados langkung

Efektif nganti 11 Juli 2018

Katentuan Pangginaan supados langkung Ringkesan

Kanggo penak, Stumari nawakake ringkesan Katentuan Pangginaan supados iki ing format ringkesan sing ora naleni uga Ketentuan Penggunaan sing naleni kanthi sah sawise ngetrapake Ringkesan Katentuan Pangginaan supados iki. Mangga dingerteni manawa iki dudu ringkesan lengkap Katentuan Pangginaan Stumari; iku minangka pratinjau hak lan tanggung jawab pangguna sing penting. Waca kabeh dokumen Katentuan Pangginaan supados langkung tliti. Kajaba iku, elinga yen ngakses utawa nggunakake bagean situs web Stumari iki, sampeyan setuju bakal tundhuk karo Katentuan Pangginaan supados lengkap sing ditetepake sawise Ringkesan Katentuan Pangginaan supados langkung. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh syarat lan katemtuan Katentuan Pangginaan supados lengkap, sampeyan ora bisa ngakses situs web Stumari utawa nggunakake layanan apa wae.

  • Stumari nyedhiyakake platform kolaborasi lan komunikasi antarane profesional legal ("Konsultan Pangguna") lan Pangguna sing njaluk bantuan legal. ("Klien Legal"). Stumari dudu perusahaan hukum, layanan referensi pengacara utawa agensi tenaga kerja, lan ora njamin asil. Mangga nggunakake Stumari kanthi tanggung jawab lan waca liyane babagan layanan ing bagean 2 ing ngisor iki.

 

  • Sampeyan tanggung jawab kanggo keamanan akun, lan kanggo kabeh kegiatan sing ditindakake ing akun sampeyan. Waca liyane babagan tanggung jawab pangguna ing bagean 3 ing ngisor iki.

 

  • Tumindak tartamtu, kayata nggunakake layanan kanggo kegiatan ilegal, ora diidini ing Stumari. Waca liyane babagan tumindak pangguna ing Bagean 4 ing ngisor iki.

 

  • Isi tartamtu, kayata ngancam kiriman utawa konten sing nglanggar hak properti intelektual partai liyane, ora diidini ing Stumari. Stumari duwe hak kanggo mbusak Konten Generated Generated sing nglanggar kebijakan kita. Waca liyane babagan Konten Generated Generator ing bagean 5 ing ngisor iki.

 

  • Istilah khusus sing mrentah pangguna Pangguna Konsultan Stumari. Kayata:
  • Pangguna Konsultan dudu karyawan utawa agen Stumari.
  • Ora ana hubungan pengacara-klien sing dibentuk karo Stumari, lan ora ana tugas kerahasiaan, liwat nggunakake Situs Web Stumari, kalebu postingan kerja.
  • Hubungan pengacara-klien bisa dibentuk liwat panggunaan layanan antarane Pelanggan Legal lan Pangguna Konsultan.
  • Pangguna Konsultan tanggung jawab kanggo mesthekake yen informasi, tuntutan, utawa iklan sing dikirimake ing situs web Stumari tundhuk karo kabeh hukum lan aturan tumindak profesional sing ditrapake.
  • Stumari ora nggawe jaminan babar blas, kemampuan, utawa kualitas sah pangguna pangguna Konsultan sing bisa didaftar ing situs web kita

 

  • Pangguna Konsultan gratis kanggo nggawe lan njaga profil ing situs web Stumari. Nalika Stumari nggawe usaha kanthi komersil kanggo ngonfirmasi lisensi pangguna Konsultan kanggo nindakake hukum, Stumari ora nggawe perwakilan babagan latar mburi utawa kualifikasi pangguna Konsultan.
  • Pangguna Konsultan bisa dadi "Pangguna Konsultan Diverifikasi" kanthi menehi Stumari kanthi verifikasi tambahan manawa dheweke minangka pengacara sing dilisensi aktif lan apik kanggo nindakake hukum. Pangguna Konsultan Diverifikasi uga mbayar ragad kanggo akses menyang layanan Stumari tambahan lan alat manajemen praktik. Stumari ora nyetujoni utawa menehi saran Pangguna Konsultan lan tanggung jawab saka Klien Legal supaya pancegahan sadurunge njupuk pangguna Konsultan kanggo karya hukum.
  • Ora ana biaya kanggo Klien Legal kanggo ngirim panjaluk kerja ing Stumari utawa nggunakake piranti online utawa dokumen Stumari. Ragad layanan utawa pangolahan (umpamane ragad kertu kredit) bisa aplikasi ing invoice sing dibayar liwat Stumari.

 

Waca liyane babagan pangguna Konsultan ing bagean 6 ing ngisor iki.

 

  • Stumari netepi ketentuan pelabuhan aman Digital Millennium Copyright Act. Yen sampeyan yakin manawa materi sing ana utawa dihubungake dening Stumari nglanggar hak cipta sampeyan, sampeyan disaranake ngandhani Stumari selaras karo Kebijakan Undhang Hak Cipta Milenium Digital Stumari. Waca liyane babagan Kebijakan DMCA Stumari ing Bagean 8 ing ngisor iki.
  • Stumari bisa ngirim email minangka bagean saka sawijining layanan. Sampeyan bisa milih metu saka komunikasi email. Waca liyane babagan komunikasi email ing Bagean 10 ing ngisor iki.
  • Stumari bisa ngowahi istilah kasebut sawayah-wayah. Nanging, Stumari ngandhani babagan owah-owahan materi babagan syarat kanthi ngirim kabar ing homepage lan / utawa ngirim email menyang alamat email sing diwenehake menyang Stumari. Waca liyane babagan modifikasi istilah panggunaan ing bagean 17 ing ngisor iki.
  • Mangga deleng Kebijakan Privasi Stumari kanggo informasi lengkap babagan hak pangguna ing Stumari.

 

Mangga deleng Sarat lengkap kanggo informasi lengkap.

 

Matur nuwun kanggo milih Stumari minangka platform kanggo pengalaman legal sampeyan. Sarat panggunaan ing ngisor iki ngatur kabeh panggunaan Layanan liwat situs web sing ana ing https://www.Stumari.co lan kabeh konten, layanan, lan produk sing kasedhiya ing utawa liwat situs web. Kita ngerti manawa maca perjanjian Ketentuan Gunakake minangka tugas, nanging wacanen persetujuan kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake situs web Stumari. Iki ngrembug babagan sifat layanan Stumari; aturan kasebut Stumari ngarepake pangguna sing ngetutake situs web lan layanan; hubungan antara Stumari, pangguna, lan konsultan pangguna; lan rincian hukum sing ngontrol aturan lan hubungan kasebut. Amarga iku kontrak penting ing antarane kita lan sampeyan, pangguna, kita wis nyoba nggawe kanthi jelas lan ramah pangguna.

 

Kanthi ngakses utawa nggunakake bagean ing situs web, sampeyan setuju bakal kabentuk miturut syarat-syarat lan kahanan ing perjanjian iki. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh syarat lan syarat perjanjian iki, sampeyan ora bisa ngakses situs web utawa nggunakake layanan apa wae. Situs web mung kasedhiya kanggo individu sing umure paling 18 taun.

______________________________________________________________________

 

Katentuan Pangginaan supados langkung Stumari

 

Definisi. Istilah ing ngisor iki digunakake ing saindhenging Katentuan Pangginaan supados iki lan duwe makna khusus. Sampeyan kudu ngerti apa tegese saben istilah.

 

  1. Tembung "Layanan" nuduhake layanan sing diwenehake dening Stumari, kalebu tanpa watesan ing komunitas online Stumari; alat komunikasi; manajemen dokumen lan solusi panyimpenan; lan layanan pembayaran. Stumari ora menehi layanan rujukan pengacara utawa dadi agensi tenaga kerja. Kita nyedhiyakake papan kanggo Pangguna kanggo ketemu lan ijol-ijolan informasi karo Pangguna Konsultan.
  2. Tembung "Agreement" (sing uga bisa dirujuk ing kene minangka "Katentuan Pangginaan supados langkung") nuduhake, bebarengan, kabeh istilah, kahanan, lan notifikasi sing ana utawa referensi ing dokumen iki.
  3. "Situs Web" nuduhake situs web Stumari sing ana ing https://www.Stumari.com, kabeh subpage lan subdomain, lan kabeh konten, layanan, lan produk sing kasedhiya ing utawa liwat situs web.
  4. "Stumari," "We," lan "Us" waca Stumari, Inc., uga afiliasi, direktur, anak perusahaan, pejabat, lan karyawan. Pangguna Konsultan ora dadi bagean Stumari.
  5. "Pangguna," "Sampeyan" lan "Panjenengan" waca wong, perusahaan, utawa organisasi sing ngunjungi utawa nggunakake situs web lan / utawa Layanan. Pangguna bisa uga Klien Legal, pangguna Konsultan, utawa ora.
  6. "Konsultan Pangguna" waca pangguna konsultan konsultan ing lapangan legal sing bisa komunikasi lan menehi kontrak kerja utawa konsultasi kanggo Klien Legal utawa pangguna Konsultan. Pangguna Konsultan dudu karyawan utawa agen Stumari. Mangga deleng bagean 6 saka Agreement iki kanggo informasi luwih lengkap babagan Pangguna Konsultan.
  7. "Pelanggan Legal" waca 1) Pangguna sing ngirim panjalukan saka Pangguna Konsultan kanggo nyedhiyakake layanan sah kanthi biaya ("Jobs"); lan 2) Pangguna sing kontrak karo Konsultan pangguna kanggo karya tambahan, sing, kanggo tujuan Seksi 7 ing ngisor iki, bisa kalebu pekerjaan tetep, ngluwihi Pakaryan dhisikan sing nggawe hubungan Klien pangguna-Legal klien. Pangguna Konsultan bisa ngirim usulan ("Tawaran") kanggo Proyek kasebut lan bisa uga nggawe istilah hubungan karo Klien Legal liwat surat keterlibatan sing ditandatangani utawa perjanjian ditulis liyane. Mangga deleng bagean 6 (b) kanggo informasi luwih lengkap babagan Klien, Bidang, lan Klien Legal
  8. "Konten" nuduhake konten sing ditampilake utawa ditampilake liwat Website, kalebu tanpa watesan teks, dokumen, informasi, data, artikel, pendapat, gambar, foto, grafis, piranti lunak, aplikasi, rekaman video, rekaman audio, swara, desain, fitur, lan bahan liyane sing kasedhiya ing situs web. Konten kalebu, tanpa watesan, Konten Generasi Generasi, sing bisa diajukake dening Anggota Stumari (Pelanggan Legal utawa Konsultan Konsumsi).

 

  1. Babagan Layanan Stumari.

Layanan Stumari minangka platform kanggo kolaborasi lan komunikasi antarane profesional legal lan sing njaluk bantuan legal. Layanan Stumari nyedhiyakake akses menyang Komunitas virtual Stumari pangguna Konsultan Konsultasi; kolaborasi gampang liwat alat manajemen komunikasi Stumari; manajemen dokumen lan panyimpenan; alat pembayaran sing aman lan aman lan aman.

 

  1. Stumari Ora Tenan Hukum. Stumari ora menehi perwakilan sah. Stumari ora menehi saran legal, pendapat legal, rekomendasi, pitunjuk, utawa penyuluhan. Pangguna Konsultan dudu karyawan utawa agen Stumari. Stumari ora melu persetujuan antarane Pangguna utawa ing perwakilan Pangguna. Ora ana kedadeyan sing bisa uga Stumari tanggung jawab kanggo tumindak utawa ngilangi panggunaan konsultasi pangguna sing konsultasi kanggo sampeyan.

 

  1. Stumari Dudu Layanan Referral Pengacara utawa Agensi Pakaryan. Stumari dudu layanan referral pengacara utawa agensi tenaga kerja. Stumari ora milih utawa nyetujoni pangguna pangguna Konsultan Konsultan kanggo Klien Legal. Nalika Stumari nggunakake upaya sing cukup komersial kanggo ngonfirmasi yen Pangguna Konsultan sing duwe lisensi pengacara, kita ora nggawe jaminan, garansi, utawa perwakilan babagan kemampuan legal, kompetensi, kualitas, utawa kualifikasi saka pangguna Konsultan. Stumari ora njamin utawa njamin manawa Pangguna Konsultan dijamin karo asuransi tanggung jawab profesional. Stumari nyengkuyung Klien Legal kanggo riset pangguna Konsultan sadurunge nrima saran profesional.

 

  1. Stumari ora njagani para Pangguna. Stumari mung menehi platform kanggo wong sing njaluk bantuan legal bisa komunikasi lan transaksi karo profesional legal. Stumari ora nyetujoni pangguna Pangguna Konsultan lan ora nglarang pratelan sing digunakake dening Konsultan Konsumsi ing platform. Stumari ora nggawe perwakilan babagan kualifikasi panyedhiya layanan hukum sing dudu pengacara.

 

  1. Stumari Ora Jaminan Asil. Saka wektu, Klien Legal bisa ngirim pangguna saka Konsultan pangguna; tinjauan kasebut ora dadi jaminan, garansi, utawa prediksi babagan asil saka masalah legal ing ngarep. Stumari ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo konten Konten Generasi Generasi utawa saran legal sing sampeyan temoni utawa liwat situs web, lan panggunaan utawa ngandhakake konten sing wis Dianggo pangguna utawa saran legal mung dadi tanggung jawab dhewe.

 

  1. Panganggone Stumari Ora Nggawe Hubungan Klien-Pelanggan Kanthi Stumari. Stumari ora menehi saran utawa layanan sah. Panggunaan Layanan Stumari ora dimaksudake, lan ora, nggawe hubungan pengacara-klien. Sembarang komunikasi liwat Stumari bisa uga ora rahasia. Stumari ora tanggung jawab kanggo tumindak utawa lali saka panggunaan konsultasi pangguna sing konsultasi kanggo sampeyan.

 

 

  1. Tanggung jawab pangguna Sampeyan, lan sampeyan mung, sing tanggung jawab kanggo akun lan apa sing kedadeyan nalika sampeyan mlebu menyang utawa nggunakake akun. Keamanan minangka tanggung jawab sampeyan.

 

  1. Keamanan akun pangguna. Yen ndhaptar Layanan, sampeyan bakal nggawe akun pribadi sing kalebu jeneng pangguna lan tembung sandhi sing unik kanggo ngakses Layanan lan nampa pesen saka Stumari. Sampeyan tanggung jawab njaga keamanan akun, lan sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh kegiatan sing kedadeyan ing akun lan tumindak liyane sing ana gandhengane karo akun kasebut. Sampeyan setuju ngabari Stumari langsung babagan panggunaan akun sing ora resmi, utawa pelanggaran keamanan liyane. Kita ora bakal tanggung jawab kanggo tanggung jawab, kerugian, utawa kerusakan amarga panggunaan sing ora sah ing komputer, piranti seluler, utawa piranti komputasi liyane lan / utawa akun. '

 

  1. Hubungan karo Pangguna Konsultan. Amarga ora bisa njamin fitness pangguna saka Konsultan Konsisten kanggo kabutuhan tartamtu, kita ngajak Klien Legal kanggo riset pangguna Konsultan sadurunge nrima saran profesional. Klien Legal uga bisa njaluk perjanjian keterlibatan legal sing ditulis kanggo syarat, orane katrangan, watesan, lan kahanan perwakilan kasebut.

 

  1. Ora ana Prigel Konten Konten Panganggo. Konten Gawe Panganggo sing dikirim ing situs web, kayata kiriman blog, diwenehake mung kanggo informasi informasi, kanthi ora ana jaminan manawa Panganggo sing Panganggo Panganggo bener, bener, utawa akurat. Konten Gawe Panganggo Ora dadi sulih saka saran legal profesional utawa panjaluk supaya menehi saran sah babagan fakta khusus. Sampeyan ora kudu tundha utawa ora njaluk saran legal utawa ora nggatekake saran hukum profesional adhedhasar Konten Generated Generated. Wektu tundha kanggo menehi saran legal kasebut bisa nyebabake tuntutan sampeyan duwe, gumantung saka watesan sing ditrapake. Konten Gawe Panganggo Ora diatur dening asosiasi bar negara utawa nasional.

 

  1. Selaras karo UU. Sampeyan makili lan njamin yen: (i) sampeyan duwe wewenang, lan umure legal ing yurisdiksi sampeyan, ngetrapake dhewe ing Persetujuan iki; (ii) panggunaan Layanan iki bakal ditrapake kanggo tujuan sing diidini dening Kesepakatan iki; (iii) panggunaan Layanan sampeyan ora bakal nglanggar hak-hak properti intelektual saka pihak katelu; lan (iv) panggunaan Layanan sampeyan bakal tundhuk karo kabeh undang-undang, peraturan, lan peraturan lokal, negara lan federal, lan kabeh kabijakan Stumari liyane.

 

  1. Gunakake lan Nindakake Watesan. Sampeyan dienggo nggunakake layanan kasebut sajrone sampeyan tindakake sawetara aturan dhasar. Watesan Iki lan Watesan Watesan ing ngisor iki minangka aturan dhasar sing kita ngarepake nalika nggunakake Layanan. Kita ora tanggung jawab kanggo konten sing dikirim pangguna, lan kita duwe hak kanggo nutup akun yen perlu.
  2. Isi Larangan. Sampeyan setuju manawa ora ngalami apa-apa ngirim isi konten (kalebu piranti lunak, teks, gambar, utawa informasi liyane)
  3. iku ora ilegal utawa promosi kegiatan sing ilegal
  4. ngala-ala, nganiaya, nyiksa, ngancam, utawa nyebabake kekerasan marang sapa wae utawa klompok

iii. yaiku pornografi, diskriminasi, utawa digunakake korban utawa ngganggu individu utawa klompok kanthi dhasar agama, jender, orientasi seksual, balapan, suku bangsa, umur, utawa cacat

  1. yaiku spam, yaiku mesin- utawa digawe kanthi acak, dadi pariwara tanpa idin utawa ora njaluk idin, surat chain, bentuk liya sing ora sah, utawa apa wae bentuk lotre utawa judi;
  2. ngemot utawa nginstal virus, cacing, malware, jaran Trojan, utawa konten liyane sing dirancang utawa tujuane ngganggu, ngrusak, utawa mbatesi fungsi piranti lunak, piranti lunak, utawa peralatan telekomunikasi utawa ngrusak utawa entuk akses ora sah ing data utawa ora sah. informasi liyane saka pihak katelu;
  3. nglanggar hak properti saka pihak, kalebu paten, merek dagang, rahasia perdagangan, hak cipta, hak publisitas, utawa hak liyane

vii. impersonates wong utawa entitas, kalebu karyawan utawa wakil kita; utawa

viii. nglanggar privasi pihak katelu.

 

  1. Pangguna Kudu Umur Umure 18. Sampeyan makili manawa sampeyan umure luwih saka 18 taun. Stumari ora target konten kita kanggo bocah utawa remaja ing umur 18 taun, lan kita ora ngidini pangguna Pangguna umur 18 ing Layanan. Yen kita ngerti pangguna apa wae ing umur 18 taun, kita bakal mungkasi akun pangguna kasebut langsung.

 

  1. Ora Ana Tanggung Jawab kanggo Interaksi Panganggo; Stumari Mei Ngawasi Interaksi. Sembarang tanggung jawab, kerugian utawa kerusakan sing ana akibat saka interaksi pangguna, kalebu, tanpa watesan, Kiriman Proyek, sing sampeyan utowo utawa nampa liwat panggunaan Layanan sampeyan mung dadi tanggung jawab sampeyan. Kanthi kawicaksanan, kita, utawa teknologi sing digunakake, bisa ngawasi lan / utawa ngrekam interaksi umum sampeyan karo Layanan, sanajan ora spesifik interaksi legal sampeyan.

 

  1. Kanan kanggo Mungkasi Akun. Kita duwe hak (sanadyan ora dadi kewajiban), miturut kawicaksanane dhewe, nemtokake manawa ana tumindak utawa pangguna sing cocog utawa tundhuk karo Katentuan Panggunaan iki, utawa mungkasi utawa nolak akses lan nggunakake Layanan kanggo pangguna pangguna kanggo sapa wae alesan, nganggo utawa tanpa kabar sadurunge.

 

  1. Konten Konten Panganggo Sampeyan duwe konten, nanging sampeyan ngidini hak tartamtu, supaya kita bisa nuduhake lan nuduhake konten sing dikirim. Kita duwe hak mbusak konten yen perlu.

 

  1. Tanggung jawab kanggo Konten Konten Panganggo. Sampeyan bisa nggawe konten, ditulis utawa liya, nalika nggunakake Layanan ("Konten Generasi Generasi"). Sampeyan mung tanggung jawab kanggo konten, lan apa wae sing cilaka saka, Konten Konten Panganggo Panganggo sing dikirim, upload, nyambung utawa digunakake kanggo Layanan, preduli saka konten kasebut. Sembarang tanggung jawab, kerugian utawa kerusakan sing ana akibat saka panggunaan Konten Konten pangguna sing sampeyan gunakake utawa akses liwat panggunaan Layanan sampeyan mung tanggung jawab sampeyan. Kita ora tanggung jawab kanggo tampilan umum utawa nyalahake konten sing Generated Pangguna.

 

  1. Kanan kanggo Kirim. Sampeyan makili lan njamin yen sampeyan duwe hak kanggo ngirim kabeh Konten Generated Generated sing dikirim. Khusus, sampeyan menehi jaminan manawa sampeyan wis nate mutusake lisensi pihak katelu sing ana gandhengane karo Konten sing Dianggo Panganggo, lan sampeyan kudu njupuk kabeh langkah sing kudu dilalui kanggo mungkasi pangguna apa wae syarat sing dibutuhake.

 

  1. Stumari Muga Ngowahi utawa Mbusak Konten. Kita duwe hak (sanajan ora dadi kewajiban), miturut kawicaksanane dhewe, nemtokake manawa ana lan ora cocog karo konten Pangguna pangguna, utawa nolak utawa mbusak konten sing Diwenehi pangguna, kanthi mratelakake panemume , nglanggar kabijakan Stumari utawa kanthi cara mbebayani, ora cocog, utawa ora disenengi. Stumari luwih nduweni hak kanggo nggawe format lan ngowahi lan ngowahi cara konten sing Dianggo Panganggo sing dituduhake ing situs web.

 

  1. Kepemilikan Konten Konten Generasi. Kajaba konten sing asale saka Stumari, kita ora njaluk kepemilikan konten sing dikirim, disimpen, utawa diproses ing akun sampeyan. Sampeyan njaga kabeh kepemilikan, kontrol, lan tanggung jawab kanggo Konten Generated Generated sing dikirim. Sampeyan bisa ngontrol akses menyang konten Generated pangguna liwat setelan ing akun pangguna.

 

  1. Grant lisensi. Kanthi sanget kanggo ngidini Stumari nggunakake konten sing diunggah menyang Layanan kanthi alesan tanpa nglanggar hak-hak sing sampeyan duwe, sampeyan menehi hak-hak ing ngisor iki: kanthi ngirim konten liwat situs web, sampeyan kanthi jelas menehi Stumari lan penerus kita ing saindenging jagad, sublicenseable, kanthi -Ngirim lisensi gratis lan ora mbayar royalti, lan non-eksklusif kanggo nggunakake, ngasilake, nampilake, ngowahi, ngganti, adaptasi, lan nindakake konten sing ana gandhengane karo tujuan bisnis Stumari. Lisensi iki ora menehi hak Stumari kanggo adol konten sing wis Dianggo Panganggo utawa ora disebar ing njaba situs web. Lisensi iki bakal mungkasi nalika isine dicopot saka situs web.

 

  1. Pangguna Konsultan Pangguna Konsultan minangka profesional legal independen sing nawakake kanggo nindakake layanan konsultasi kanggo calon Klien Legal. Dheweke ora karyawan Stumari.

 

  1.     Ora ana Hubungan Pelanggan-Peguam liwat Gunakake Situs Web. Panganggone situs web Stumari bisa uga ora nggawe hubungan pengacara karo klien Konsultan. Informasi sing dikirim utawa kasedhiya ing utawa liwat situs web, kalebu, tanpa watesan, tanggepan apa wae pitakonan legal sing dikirim ing situs web; informasi ing Pandhuan lan Dokumen Stumari; informasi sing dikirim sacara umum ing situs web; utawa informasi sing dikirim ing pesen sing ora njaluk menyang Panganggo ora dimaksudake minangka saran legal, ora rahasia, lan ora nggawe hubungan pengacara. Iki dianggep Konten Gawe Panganggo.

 

  1. Hubungan Pengacara-Pelanggan liwat Layanan Gunakake. Hubungan pengacara-klien bisa dibentuk liwat panggunaan Layanan antarane Pangguna lan Konsultan mung. Klien Legal bisa ngirim Proyek liwat Layanan. Pangguna Konsultan bisa ngirim Tawaran lan rembugan rincian Proyek kasebut sadurunge nrima. Sawise ditrima, orane katrangan saka Perwakilan Konsultan pangguna diwatesi mung kanggo persetujuan sing disepakati ing Tawaran kajaba pangguna Klien lan Konsultan Legal banjur nggawe formasi liwat surat keterlibatan sing ditandatangani utawa perjanjian tertulis liyane, ing endi kesepakatan ditulis paling anyar bakal ditindakake njupuk prioritas babagan proposal sing sadurunge ditampa. A Bid dudu pengganti kanggo konsultasi pribadi utawa telpon karo pengacara sing dilisensi kanggo praktik ing ukum sampeyan babagan masalah legal tartamtu, lan sampeyan ora kudu ngandelake informasi sing ana ing Tawaran minangka saran legal. Stumari njupuk kabeh usaha sing cukup kanggo njamin kabijakan bid karo pesen pribadi liyane ing Layanan kita, nanging ora bisa njamin rahasia. Komunikasi sing mbutuhake rahasia kudu ditindakake ing njaba Layanan Stumari, kayata liwat telpon.

 

  1. Tanggung jawab pangguna Pangguna Konsultan tanggung jawab kanggo mesthekake yen ana informasi, pamrih, utawa iklan sing dikirimake utawa dilebokake ing Situs Web, kalebu tanpa Watesan Konten Panganggo Panganggo, lan komunikasi sing bisa diwenehake karo calon klien liwat situs web utawa Layanan, tundhuk karo lengkap. kabeh ukum lan aturan tumindak profesional, sing kalebu hukum sing ora resmi lan sing ngatur bentuk, cara utawa konten komunikasi karo klien, pariwara, utawa masalah liyane.

 

  1. Pembayaran Pangguna Konsultan. Istilah tartamtu mrentah pangguna Konsultan lan pambayaran.

 

  1.          Stumari Ora Partai Kanggo Kontrak. Klien Legal bisa uga kontrak karo Pangguna Konsultan liwat kiriman lan ditampa Proyek. Kontrak kaya kasebut mung antarane Klien Legal lan pangguna Konsultan. Stumari ora bakal dadi partai menyang kontrak kanggo Proyek sing dikirim liwat Layanan kita, kajaba dikirim dening pejabat Stumari. Stumari nggampangake kontrak kasebut kanthi nyedhiyakake platform kanggo manajemen komunikasi lan alat pambayaran.

 

  1.         Kabeh Fees Legal Dibayar Kanggo Konsultan pangguna. Stumari ora menehi layanan hukum lan ora ngisi layanan hukum. Pembayaran sing digawe kanggo Pangguna Konsultan liwat platform tagihan Stumari ditransfer langsung menyang akun pembayaran pangguna Konsultan, kurang layanan lan pangolahan sing ana gandhengane (umpamane biaya kertu kredit).

 

iii. Pangguna Konsultan Bakal Nampa Bayaran Liwat Layanan Kanggo Kabeh Transaksi Pangguna. Pangguna Konsultan sing nampa Pakaryan liwat Layanan bakal nampa pembayaran liwat layanan kanggo kabeh transaksi sing gegandhengan karo pangguna kasebut, kalebu transaksi sabanjure sing ora mesthi ana hubungane karo Pakaryan awal. Yen Klien Legal ora gelem utawa ora bisa mbayar mbayar liwat Stumari, Pangguna Konsultan setuju kanggo menehi notifikasi marang Stumari babagan pengaturan pembayaran anyar. Pembayaran dening Klien Legal kanggo Pangguna Konsultan, digawe ing njaba layanan tanpa kabar sadurunge menyang Stumari, minangka pengabaian lengkap saka kaloro pihak saka jaminan pembayaran / perlindungan perselisihan Stumari kaya sing dibahas ing Bagean 14 lan 15 ing ngisor iki, sanajan bisa uga ana hubungane karo sadurunge pembayaran sing dibayar sajrone layanan kasebut.

 

  1. Kode Promosi lan Kridit. Stumari bisa uga nggawe kode promosi sing bisa ditebus kanggo kredit akun, utawa fitur liyane utawa mupangat sing ana gandhengane karo layanan pangguna Konsultan, tundhuk karo syarat-syarat ing ngisor iki lan istilah tambahan sing Stumari netepake kanthi basis kode promosi saben ( "Kode Promo"). Istilah tartamtu mrentah pangguna Konsultan lan pambayaran.
  2.          Panganggone Kode Promo Ora Nggawe Hubungan Pelanggan Pengacara. Saka wektu, Klien Legal bisa duwe diskon sing diwenehake dening Stumari sing, ing bagean liya, nggunakake dana Stumari kanggo mbayar bagean saka biaya hukum sing dibayar dening Klien Legal kanggo Pangguna Konsultan. Panggunaan kupon kasebut ora nggambarake hubungan pengacara-klien ing antarane Stumari lan Pangguna Konsultan ing endi kupon digunakake kanggo tagihan mbayar saka Klien Legal.
  3. Kode Promo kudu digunakake dening pamirsa sing dimaksud, kanggo tujuan sing dikarepake, lan kanthi cara sing sah.

 

Kode promosi bisa uga ora diduplikasi, didol utawa ditransfer, utawa kasedhiya kanggo masarakat umum (apa sing dikirim menyang forum umum utawa liya), kajaba sacara resmi diijinkeun dening Stumari. Kode Promo ora duwe nilai awis lan bisa kadaluwarsa utawa dipateni dening Stumari sawayah-wayah, kanthi alesan, sadurunge nggunakake. Stumari duwe hak kanggo nyegah utawa nyuda kridit utawa fitur liyane utawa mupangat sing kasedhiya liwat panggunaan Kode Promo dening sampeyan utawa pangguna liya yen Stumari nemtokake utawa percaya manawa panggunaan utawa penebusan Kode Promo ora ana kesalahan, penipuan, ilegal, utawa nglanggar syarat-syarat Promo Code sing ditrapake.

 

  1. Pangguna Pakaryan kanggo Pakaryan Konsultan.

 

7.1      Ragad Sukses kanggo Pakaryan.  Yen pangguna Konsultan nampa tawaran pakaryan ("Tutup Penggawean") sing digawe dening pangguna (saben, "Juragan Pekerja"), manawa kanggo istilah sing ora bisa ditemtokake utawa tetep, sajrone utawa sajrone wolulas (18) wulan (Periode kasebut, "Periode Penutup") sawise Panganggo Konsultan miwiti Pakaryan dhisikan kanggo Pangguna kasebut (saben, "Penutup"), istilah lan syarat ing ngisor iki bakal ditrapake:

 

  1. Kanggo Pangguna Konsultan.

Saben Pangguna Konsultan setuju yen (1) yen sampeyan nampa Penawaran, sampeyan kudu menehi kabar kanthi cepet marang Stumari tanggal awal Employment Covered ("Tanggal Mulai") lan istilah utama Penawaran Terperinci (lan ngandhani Stumari kanthi cepet kudu ditulis yen Wiwitan utawa nawakake istilah ganti kapan wae, (2) sampeyan kudu menehi Stumari karo (a) salinan Penutup Cover, utawa (b) nglakokake dokumen ing antarane sampeyan, Panganggo Juragan lan Stumari sing nyatakake materi Istilah kerja, kalebu, antara liya, Tanggal lan ganti rugi, kanthi cepet nalika mlebu surat penawaran Pakaryan sing ditutupi antarane sampeyan lan Pangguna Juragan ("Tanggal efektif"), kaya sing dijaluk kanthi ditulis dening Stumari, lan (3) sampeyan bakal menehi kabar kanthi cepet marang Stumari kanthi seratan sawise mungkasi pagawean sampeyan minangka pegawe yen ana (a) Anggota Juragan mungkasi Pakaryan Ditutup adhedhasar kinerja sing ora puas sajrone sangang puluh (90) dina saka tanggal Pakaryan sing Sampeyan ditutupi miwiti, utawa (b) sampeyan kanthi sukarela mungkasi Pakaryan Covered sampeyan sajrone sangang puluh (90) dina saka tanggal Pakaryan Sampul. Yen acara sadurunge Tanggal Mulai, sampeyan utawa Pengusaha Pekerjaan milih ora miwiti hubungan kerja sing dirujuk dening Penutup, sampeyan kudu menehi kabar kanthi cepet marang Stumari kanthi seratan.

 

  1. Kanggo Pangguna Juragan.

Nalika pangguna Konsultan nampa Penutup sing Ditutup, sampeyan setuju mbayar ragad sukses kanggo Stumari (masing-masing, "Bayaran Sukses") padha karo persentase gaji gaji dhasar Konsultan pangguna sing ditawakake ing Penutup Tutup (Konsultan pangguna "Dasar Gaji ”), jumlah sing kudu dibayar lan kudu dibayar ora luwih saka telung puluh (30) dina sawise Tanggal Start lan digunakake miturut ukara pisanan saben bagean 13.b. lan Bagean 13.d. ing kene:

Yen Tanggal Wiwitan ana ing utawa sadurunge pirang-pirang dina sawise diwiwiti Persentasi Dhasar Pakaryan Panganggo Panganggo Panganggo Panganggo kanggo Persentase

1-182 dina 15%

183-365 dina 10%

366-550 dina 5%

551 dina 0%

 

Kanthi nrima Katentuan Panggunaan iki, Pangguna Juragan setuju manawa Stumari wis sah kanggo invoice akun Panganggo Majelis kanggo kabeh Ganti Sukses sing kudu dibayar lan dibayar kanggo Stumari ing ngisor iki lan ora ana bewara utawa idin tambahan sing dibutuhake.

 

 

7.2 Panentu Ragad Sukses.

 

Sanajan kasebut, yen ana perselisihan Bayaran Sukses, yen Anggota Pekerja bisa netepake manawa Pangguna Juragan nduwe Proses Aktif (kaya sing ditetepake ing ngisor iki) karo pangguna Konsultan sadurunge nggunakake Situs Web lan / utawa Layanan Stumari (contone, pangguna Konsultan wis miwiti proses wawancara karo Anggota Pekerja lan proses kasebut durung rampung, utawa Penggawe wis nampa resume Konsultan pangguna saka lembaga kerja utawa headhunter lan isih dikonsumsi kanthi aktif dening Pangguna Juragan), Pangguna Juragan bisa uga uwal saka mbayar Ragad Sukses. Nanging, tekad pungkasan apa Bayaran Sukses sing ditanggung dening pangguna Juragan kanggo Penutup Covered sing ditrima yaiku miturut budi bicara tunggal Stumari. Kanggo tujuan kasebut, "Proses Aktif" tegese ateges komunikasi langsung, interaktif sing terus, ing konteks recruiting utawa nyewa sing aktif nalika keputusan kanggo nyekel calon utawa nolak durung ditindakake, sajrone telung (3) wulan sadurunge nggunakake. Situs Web lan / utawa Layanan kanggo pangguna Konsultan sing ana ing sistem pelacakan pemohon pangguna sing diwenehake dening agensi utawa sing dikirim dening agensi merekrut.

 

Yen Sampeyan minangka panggunaan Gunakake situs web lan / utawa Layanan, sampeyan setuju karo ketentuan Yayasan Sukses iki. Yen sampeyan ora setuju karo syarat-syarat kasebut, tulung enteni akun sampeyan lan enggal-enggal nggunakake situs web lan Layanan kita OBLIGASI KANGGO BAYAR ANTARI KESELAMATAN KANGGO MANGSA ANAK TERMINASI ATAWA MODIFIKASI KENEKA KENE Gunakake. Yen Pangguna Juragan nyuda Situs lan / utawa Layanan sawise nemokake pangguna Konsultan liwat Situs lan / utawa Layanan lan banjur nyewa pangguna Konsultan, pangguna Juragan bakal ditagihake biaya sukses sing padha karo 25% saka Gaji Dhasar saka Konsultan Pangguna lan Stumari bisa uga, kanthi mutusake, bisa mungkasi akun Stumari Pangguna.

 

7.3      Mbalekaken.

 

Yen (a) Anggota Juragan nyewa Konsultan pangguna lan mungkasi pakaryan Konsultan pangguna adhedhasar kinerja sing ora puas sajrone sangang puluh (90) dina wiwitan tanggal, (b) Konsultan pangguna kanthi sukarela mungkasi pagawean kasebut sajrone sangang puluh (90) dina saka Tanggal Start, utawa (c) Konsultan Pangguna ora miwiti pakaryan amarga salah sawijine Pakaryan utawa Konsultan pangguna milih ora miwiti hubungan pagawean sing ditliti ing Panutup Covered (masing-masing, "Acara Penutup"), nalika panrima lan konfirmasi ditulis. saka informasi kasebut, Stumari bakal mbayar maneh kanthi lengkap kanggo pangguna Juragan Bayaran Sukses sing ana hubungane karo Konsultan pangguna sing pungkasan.

 

  1. Konten Konten Katelu. Bisa uga ana konten saka pihak katelu ing situs web Stumari, kayata postingan blog sing ditulis dening pangguna liya utawa tautan menyang situs web liyane. Amarga ora bisa ngontrol konten kasebut, kita ora tanggung jawab kanggo konten kasebut utawa kanggo situs web sing bisa digandhengake karo konten.

 

  1. Akses menyang Konten Partai Katelu. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan bakal bisa ngakses konten sing asalé utawa asal saka pihak katelu ("Konten Partai Katelu"). Panggunaan Layanan iki minangka idin kanggo Stumari kanggo nampilake konten iki marang sampeyan. Sampeyan ngakoni kabeh tanggung jawab kanggo, lan nganggep kabeh risiko, panggunaan konten Partai Katelu.

 

  1. Ora Ana Tanggung jawab Kanggo Konten Partai Katelu. Minangka bagean saka Layanan kasebut, Stumari bisa menehi sampeyan link sing gampang ing situs web pihak katelu uga wangun konten Partai Katelu. Link kasebut diwenehake minangka sopan tumrap pelanggan Pelayanan. Kita ora ngontrol situs web utawa konten pihak katelu utawa promosi, bahan, informasi, barang utawa layanan sing kasedhiya. Kanthi nyambungake konten kasebut, kita ora makili utawa negesake manawa kita milih utawa nyetujui, uga kita ora tanggung jawab, akurasi utawa linuwih saka pendapat, saran, utawa pernyataan sing digawe saka pihak liyane tinimbang Stumari. Kita ora tanggung jawab kanggo Konten Konten Partai Katelu liwat situs web. Yen sampeyan mutusake ninggalake situs web lan ngakses konten Partai Katelu, sampeyan duwe risiko dhewe lan sampeyan kudu ngerti manawa istilah lan kabijakan kita ora nate ngatur. Sampeyan kudu nyemak istilah lan kabijakan sing ditrapake, kalebu praktik privasi lan data nglumpukake.

 

  1. Ora Wenang Ora Nggunakake Konten Partai Katelu. Kesepakatan iki ora ngidini sampeyan nyebar, nampilake kanthi umum, nindakake publik, nggawe, ngowahi, utawa digunakake konten Partai Katelu kajaba diidini karo syarat-syarat lan syarat Stumari.

 

  1. Hak Cipta lan Kebijakan DMCA. Yen sampeyan yakin manawa materi sing ana utawa dihubungake dening Stumari nglanggar hak cipta sampeyan, kiriman menyang Stumari selaras karo Kebijakan Undhang Hak Cipta Milenium Digital kita.

 

  1. Mungkasi Akun Pelanggaran Baleni. Stumari ngajeni hak properti intelektual wong liya lan njaluk supaya Pangguna kita uga nindakake. Selaras karo 17 USC 512 (i) Undhang-undhang Hak cipta Amerika Serikat, kita bakal mungkasi akses pangguna lan panggunaan Situs Web yen, ing kahanan sing cocog, pangguna ditemtokake minangka pelanggaran ulang hak cipta utawa hak properti intelektual liyane. saka Stumari utawa liyane. Kita bisa mungkasi akses kanggo para peserta utawa pangguna sing ditemokake bola-bali kanggo nyedhiyani utawa ngirim konten pihak katelu sing dilindhungi tanpa hak lan idin.

 

  1. Notasi DMCA Take-Down. Yen sampeyan duwe hak cipta utawa agen saka pemilik hak cipta lan yakin, manawa ana apa wae bahan sing diwenehake ing Pelanggaran Layanan marang hak cipta sampeyan, sampeyan bisa ngirim kabar miturut Undhang-undhang Hak cipta Digital Millenium (pirsani 17 USC 512) ("DMCA") kanthi ngirim kabar njupuk format mudhun kanthi bener kanggo agen hak cipta sing ditunjuk Stumari ing 580 Market St, # 500, San Francisco, CA 94104.

 

  1. Respon Kanggo Kelingan DMCA. Yen Stumari njupuk tindakan kanggo nanggepi kabar sing nglanggar, bakal entuk kapercayan sing apik kanggo ngubungi pesta sing nggawe konten kaya ngono kanthi alamat email paling anyar, yen ana, sing diwenehake dening partai kasebut menyang Stumari. Sembarang kabar pelanggaran DMCA bisa uga diterusake menyang pesta sing nyedhiyakake konten kasebut utawa kanggo pihak katelu kayata ChillingEffects.org.

 

  1. Kabar Counter Yen sampeyan yakin manawa Konten sing digawe saka pangguna sing wis dicopot saka situs web ora nglanggar, utawa sampeyan duwe wewenang saka pamilik hak cipta, agen pamilik hak cipta, utawa miturut ukum, kanggo ngirim lan nggunakake konten sing sampeyan kirimake menyang situs web, sampeyan bisa ngirim notifikasi tanggapan sing wis diformat kanthi bener menyang agen hak cipta Stumari nggunakake informasi kontak sing kasebut ing ndhuwur.

 

  1. Respon kanggo Cathetan Kontra DMCA Yen cathetan kontra ditampa dening agen hak cipta Stumari, Stumari bisa ngirim salinan kontra kontra menyang pesta wadul asli sing ngandhani manawa wong kasebut bisa mbaleni konten sing dicopot ing 10 dina bisnis. Kajaba pemilik hak cipta ngajokake tumindak pengadilan babagan panyedhiya konten, anggota utawa pangguna, konten sing dibuwang bakal dibalekake maneh ing situs web ing bisnis 10 nganti 14 dina sawise ditampa saka counter counter.

 

  1. Kabar Harta Intelektual. Stumari nahan kabeh kepemilikan properti intelektual, kalebu hak cipta, paten, lan merek dagang.

 

  1. Ora Transfer. Stumari njaga kepemilikan kabeh hak properti intelektual saka jinis situs web lan Layanan, kalebu hak cipta, paten, merek dagang lan hak properti liyane. Merek dagang, tandha layanan, grafis lan logo liyane sing wis ana gandhengane karo Website lan Layanan bisa uga dadi merek dagang saka pihak katelu liyane. Kesepakatan kasebut ora bisa mindhah saka kita menyang properti intelektual Stumari utawa pihak katelu, lan kabeh hak, judhul, lan kapentingan lan properti kasebut bakal tetep (kaya ing antarane pihak-pihak). Kita cadangan kabeh hak sing ora diwenehake kanthi nyata marang sampeyan ing perjanjian iki.

 

  1. Khusus, Stumari, Stumari.com, lan kabeh merek dagang liyane sing ditampilake, ditampilake, utawa digunakake ing situs web utawa minangka bagean saka Layanan kasebut minangka merek dagang hukum utawa merek dagang umum utawa tandha layanan saka Stumari, Inc. merek dagang iki bisa uga ora disalin , diundhuh, diterbitake, digunakake, diowahi, utawa disebar ing sembarang cara tanpa idin tinulis saka Stumari, kajaba minangka bagean integral saka salinan Konten sing sah.

 

  1. Komunikasi Email. Kita nggunakake email lan elektronik tegese kanggo terus kontak karo pangguna.

 

  1. Perangkat Lunak Elektronik sing dibutuhake. Kanggo tujuan kontrak, sampeyan (i) nampa komunikasi saka Stumari kanthi bentuk elektronik liwat alamat email sing dikirim utawa liwat Layanan; lan (ii) setuju manawa kabeh Syarat panggunaan, kesepakatan, notifikasi, pambocoran, lan komunikasi liyane sing diwenehake Stumari kanggo sampeyan syarat elektronik kanthi syarat kabeh komunikasi sing bisa diwenehake manawa komunikasi kasebut. Bagean iki ora mengaruhi hak-hak sing ora bisa dibatalake.

 

  1. Bewara Legal Kanggo Stumari Kudu Nulis. Komunikasi digawe liwat email utawa sistem olahpesen pribadi Service ora bakal dadi notifikasi hukum kanggo Stumari utawa pejabat, karyawan, agen utawa wakil ing kahanan apa wae sing dibutuhake Stumari dening kontrak utawa hukum utawa peraturan.

 

  1. Nggon mandeg. Sampeyan bisa mbatalake Persetujuan iki lan nutup akun kapan wae. Mungkasi Layanan Stumari ora mungkasi hubungan utawa kewajiban pengacara-klien.
  2. Sampeyan bisa Mungkasi Persetujuan iki. Yen sampeyan pengin mungkasi perjanjian iki utawa akun karo Layanan, sampeyan bisa mungkasi nggunakake Stumari. Yen sampeyan pengin mbusak data akun pangguna, hubungi Stumari ing info@Stumari.com. Kita bakal nahan lan nggunakake informasi sampeyan kanthi perlu kanggo netepi kewajiban sah, ngrampungake musuhan, lan ngetrapake perjanjian, nanging nglarang syarat-syarat hukum, kita bakal ngilangi profil lengkap sampeyan sajrone 30 dina.

 

  1. Stumari Mei Mungkasi Persetujuan iki. Stumari bisa mungkasi akses menyang kabeh utawa bagean situs web sawayah-wayah, kanthi utawa tanpa sabab, kanthi utawa tanpa notifikasi, bisa ditindakake kanthi langsung.

 

  1. Sesambetan Antarane Pengacara Lan Kaluwesan Penafian Klien. Mungkasi hubungan sampeyan karo Stumari ora mengaruhi hubungan sampeyan karo konsultan utawa klien sing sampeyan wis disimpen liwat Layanan Stumari. Kabeh tugas hukum, kontrak, lan etika, kewajiban lan tanggung jawab bisa mungkasi hubungan Stumari.

 

  1. Sawetara Pungkasan Urip Survive. Kabeh pranatacara iki sing kudu mandheg mandheg bakal bisa mandheg, kalebu, tanpa watesan, nyedhiyakake kepemilikan, penafian garansi, tanggung jawab lan watesan tanggung jawab.

 

  1. Pembayaran lan Transaksi.

 

  1. Proses Pembayaran. Pembayaran bakal diproses kaya sing wis ditemtokake ing proposal lan / utawa invoice lan disepakati karo Klien Hukum lan Pangguna Konsultan. Nalika Pakaryan (utawa bagean sing wis disepakati kanthi ditulis dening Klien Hukum lan Pangguna Konsultan) ditandhani wis rampung dening Anggota Konsultan, Stumari bakal menehi informasi marang Klien Hukum yen Pakaryan (utawa segmen kasebut minangka pre-setuju kanthi ditulis dening Klien Legal lan Pangguna Konsultan) lengkap. Klien Legal banjur kudu mbayar jumlah sing wis disetujoni utawa njaluk panjaluk. Yen Klien Legal ora njupuk tindakan sawise 10 dina, Stumari bakal duwe hak kanggo ngisi kertu kredit, akun bank, utawa akun Klien Legal kanggo jumlah lengkap biaya sing disepakati utawa faktur sing ora dibantah, kalebu layanan utawa proses sing ditrapake beya Klien Legal bisa ngirim perselisihan babagan pambayaran menyang info@Stumari.com kanthi syarat yen dheweke tundhuk marang kahanan liyane sing ditemtokake ing Bagean 14 (Prosedur Resolusi Perselisihan Klien-Konsultan Legal).

 

  1. Tanggung jawab Pembayaran. Sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh biaya, kalebu pajak, layanan, lan biaya pangolahan, sing digandhengake karo panggunaan Layanan iki. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju mbayar pangguna Konsultan liwat Stumari jumlah sing disepakati ing invois Tawaran utawa ora diresiki, lan layanan sing ana gandhengane lan biaya pangolahan, kajaba sampeyan ora mbantah invoice kanthi ngirim email menyang info@Stumari.com lan tundhuk menyang kahanan liyane sing wis ditrapake ing Bagean 15 (Tata Cara Resepsi Anggota Resepsi Klien Klien) Sampeyan tanggung jawab kanggo menehi cara pembayaran bener.

 

  1. Tanggung Jawab Stumari Stumari sarujuk kanggo menehi sampeyan invoice lengkap saben pangisian daya sadurunge ngisi kertu kredit utawa akun PayPal. Stumari setuju mbayar pangguna Konsultan Konsultan sing ditrapake jumlah sing ditampa, layanan sing kurang utawa layanan pangolahan, yen ana.

 

  1. Otoritas Pembayaran. Kanthi sarujuk karo syarat kasebut, sampeyan menehi ijin Stumari kanggo ngisi kertu kredit ing file, akun PayPal, utawa cara pembayaran liyane sing wis disetujoni biaya sing diwenehake Stumari. Gumantung ing spesifikasi Tawaran sampeyan, Stumari bisa uga ngisi daya sampeyan kanthi siji utawa wektu. Sampeyan ngidini Stumari kanggo ngisi jumlah lengkap sing wis dibayar kanggo pangguna Konsultan liwat Layanan, uga layanan lan pangolahan sing ditrapake. Kanggo ngindhari keraguan, yen ing kasus tartamtu, pangguna Konsultan mung nggunakake Layanan kanggo invoice sampeyan kanggo layanan sah kajaba sing dadi topik Penawaran, kanthi masang kertu kredit utawa akun PayPal ing file karo Stumari utawa prosesor pambayaran pihak katelu, sampeyan ngakoni lan setuju manawa istilah pembayaran sing ditrapake ing bagean 12 iki bakal ditrapake.

 

 

  1. Penjaminan Pembayaran Pangguna pangguna sing Diverifikasi. Stumari njamin pambayaran invoice Anggota Konsultan sing Diverifikasi kanggo ngrampungake Proyek (utawa bagean kasebut minangka pra-sarujuk kanthi ditulis dening Klien Legal lan pangguna Konsultan) kanggo Klien Legal ("Penjaminan Pembayaran Terpilih" Stumari), tundhuk ing nderek syarat-syarat lan syarat ("Kahanan Penjaminan Pembayaran Terbatas"):

 

  1. Klien Legal gagal ngrampungake invoice pangguna Konsultan sing Diverifikasi (jumlah dolar saka invoice kasebut, "Jumlah Unvoid Invoice") ing pungkasan dina kaping sepuluh (10th) sawise invoice wis dikirim (tanggal kasebut, " Tanggal Pay Pay Pelanggan Legal ”).

 

  1. Pangguna Konsultan sing Diverifikasi wis ngirim klaim tertulis marang Stumari kanggo Jumlah Invoisi Tanpa Bayaran (i) sajrone dina tanggalan rong puluh siji (21), diwiwiti dina sawise nusul Tanggal Tanggal Pembayaran Klien Legal (wektu kasebut, "Diverifikasi Periode Pengajuan Klaim Panganggo Konsultan ”) lan (ii) nyedhiyakake kanthi rinci babagan kasunyatan lan kahanan Pakaryan, kalebu alesan apa wae sing diwenehake dening Klien Hukum amarga dheweke ora mbayar, lan / utawa alesan apa wae sing bisa ditindakake pengacara kanthi becik iman ngira-ngira kenapa klien nolak mbayar pembayaran (pratelan kasebut, "Panjaluk Jaminan Pembayaran Terbatas"). Gagal ngirim Panjaluk Garansi Pembayaran Terbatas sajrone Periode Pengajuan Klaim Panganggo Konsultan sing Diverifikasi bakal dadi pambatalan permanen saka Anggota Konsultan kasebut kanggo nampa Jumlah Invois sing Ora Dibayar saka wong utawa entitas apa wae, kalebu Stumari lan Klien Legal. Yen Stumari nemtokake ing sawijine kebijaksanaan mutlak sing wajar yen ditindakake, bisa uga terus nglumpukake karo Klien Legal lan yen sukses, Pangguna Konsultan sing Diverifikasi bakal nampa bagean sing diklumpukake, dikurangi biaya koleksi Stumari sing ora ana ing kanthong, miturut 12e ing ndhuwur.

 

  1. Yen Pangguna Konsultan Terverifikasi ngirim Panjaluk Jaminan Pembayaran Terbatas sajrone Periode Pengajuan Klaim Panganggo Konsultan sing Diverifikasi, lan panjaluk kasebut ngemot informasi sing kasebut ing klausa 14.b. ing ndhuwur, Stumari bakal nyoba kanthi setya supaya bisa kerja bareng karo Klien Legal lan Pangguna Konsultan sing Diverifikasi nganti pitung (7) dina tanggalan wiwit tanggal Panjaluk Jaminan Pembayaran Terbatas (periode kasebut, Periode Mediasi ”) kanggo ngrampungake perkara sing dadi subyek saka Panjaluk Jaminan Pembayaran Terbatas (" Prakara sing Diselisih Gegayutan karo Pembayaran "). Yen prekara sing dibantah karo Payment wis rampung dirampungake sajrone Periode Mediasi Materi sing Diswadhah karo Pembayaran, masing-masing Klien Legal, pangguna Konsultan sing Diverifikasi lan, yen relevan, Stumari bakal njupuk langkah sing disepakati kanggo nglakokake persetujuan sing disepakati résolusi

 

  1. Yen prekara sing dibantah karo Pembayaran tetep ora bisa diselesaikan ing pungkasan Periode Mediasi Materi sing Disambung Gegayuhan, kanthi paling ora dina tanggalan kaping pitu (7) sawise pungkasan Periode Mediasi Materi sing Diselehake. tanggal panentu kasebut dikomunikasikan kanthi tertulis menyang Konsultan Panganggo Klien lan Anggota sing Diverifikasi, "Tanggal Ditetepake-Ditetepake Jumlah Stumari"), Stumari bakal nggawe keputusan kanthi kaprigelan mutlak lan mutlak ("Keputusan Masalah Stumari sing Diselehake"), adhedhasar informasi sing diwenehake saka pangguna Konsultan sing Diverifikasi lan, yen diwenehake, Klien Legal, apa sifat lan kualitas layanan hukum sing diwenehake gegayutan karo Pakaryan sing gegandhengan kasebut cocog karo standar industri, ketentuan Tawaran sing gegandhengan lan Ketentuan iki lan Kahanan. Yen Stumari mutusake prakara sing dibantah sing gegandhengan karo Pembayaran kanggo pangguna Konsultan sing Diverifikasi, Stumari ngirimake Jumlah Invoisi sing Ora Dibayar menyang Anggota Konsultan sing Diverifikasi sajrone pitung (7) dina tanggalan sawise Tanggal Ditetepake Jumlah Ditanggepi Stumari, lan pangguna Konsultan sing Diverifikasi bakal dianggep wis menehi kabeh hak-hak kasebut bab Prakara sing Diselehake Gegayutan karo Pembayaran kanggo Stumari. Ora ana prekara apa wae sing kasebut ing kene utawa sebaliknya, jumlah dolar sing digoleki miturut Bagean 14 iki ora bakal ngluwihi jumlah sing dikontrak antara Klien Legal lan Pangguna Konsultan sing Diverifikasi gegayutan karo Pakaryan utawa jumlah sing banjur disepakati ing surat pertunangan sing ditandatangani utawa liyane. kesepakatan tinulis ing antarane pihak katelu, lan ing acara apa wae, aja nganti luwih saka $ 5,000 kanthi agregat ing kabeh invoice sing durung dibayar sing dikirim dening Anggota Konsultan Terverifikasi menyang Klien Legal.

 

  1. Yen Stumari mutusake prakara sing dibantah karo Payment kanggo Klien Legal, Klien Legal ora bakal kewajiban mbayar maneh saka Jumlah Invoice sing Ora Dibayar menyang Anggota Konsultan sing Diverifikasi lan bakal dianggep wis menehi kabeh hak-hak kasebut gegayutan karo Prakara sing Diselehake Gegayutan karo Pembayaran kaya Tanggal Determinasi Jumlah Sengketa Stumari. Ing acara kasebut, Pangguna Konsultan sing Diverifikasi bakal (i) dianggep wis ngeculake hak kanggo golek jumlah kasebut saka Klien Legal, lan (ii) duwe hak kanggo miwiti proses arbitrase sing naleni babagan Jumlah Invois sing Ora Dibayar marang Stumari sing padha karo proses sing kasebut ing bagean 21.d. ing ngisor iki (Arbitrase) kanthi menehi notifikasi tertulis marang Stumari babagan hak kasebut sajrone sepuluh (10) dina tanggalan sawise pungkasan Tanggal Penetapan Jumlah Sengketa Stumari (periode kasebut, "Periode Wektu Pemilihan Arbitrase Pembayaran-Sengketa" ). Yen Pangguna Konsultan sing Diverifikasi ora nggunakake hak kanggo miwiti proses arbitrase sajrone Periode Wektu Pemilihan Arbitrase Pembayaran, dheweke bakal dianggep permanen ngeculake hak pambayaran Jumlah Invois sing Ora Dibayar.

 

  1. Apa Stumari ngerti yen kertu kredit klien, ing akun PayPal, utawa cara pembayaran liyane ora sah, utawa Stumari ngerti yen Klien Legal ora ana sebab sing sah, ora gelem utawa ora bisa mbayar pambayaran. kanggo Proyek, utawa Proyek liyane utawa Unvoid Invoice ing Stumari, Stumari bakal ngandhani yen Pangguna Konsultan / Pangguna Konsumsi Klien Pelanggan sing sah babagan panggunaan (mbayar). Kabeh layanan sing ditindakake dening Anggota Konsultan sing Diverifikasi sadurunge Kabar kena tundhuk ing "Penjaminan Pembayaran Terpilih," sanajan kabeh layanan sing ditindakake dening pangguna Konsultan sing Diverifikasi sakbanjure Kabar ora bakal diisi "Penjaminan Pembayaran Terbatas." Yen pangguna Konsultan sing Diverifikasi ngirim invoice menyang Pelanggan Legal kanggo layanan sing ditindakake sakbanjure kabar, Stumari isih bakal ngupayakake kanggo nglumpukake pembayaran kanggo layanan sing ditindakake dening pangguna Konsultan sing Diverifikasi.

 

  1. Prentah Resolusi Imitensi Klien sah Klien. Yen ana Klien Legal yakin yen sifat utawa kualitas layanan legal sing diwenehake dening pangguna Konsultan sing Diverifikasi gegayutan karo Proyek sing relevan ora selaras karo standar industri utawa syarat-syarat saka Tawaran sing gegandhengan utawa Ketentuan iki lan Kahanan, utawa jumlah invoice kanggo layanan sah sing diwenehake dening Konsultan Panganggo kasebut ora konsisten karo Tawaran kasebut (prakara kasebut, "Matéri sing Berbagi-Layanan sing gegandhengan"), dheweke bakal diijinake kanggo nyegah pambayaran jumlah sing dibantah yaiku masalah prakara kasebut ("Jumlah Pembayaran Ditahan"), tundhuk karo syarat lan kahanan ing ngisor iki ("Kondisi Jumlah Pembayaran Ditahan"):

 

  1. Sajrone sepuluh (10) dina tanggalan tanggal invoice sing ana gandhengane (periode kasebut, "Periode Pemberitahuan Perselisihan Klien Legal"), Klien Legal kudu menehi kabar tertulis marang Stumari kanthi rinci babagan kasunyatan lan kahanan sing dadi dhasar Babagan Sengketa sing Gegayutan karo Layanan (saben, "Wara-Wara Sengketa sing gegandhengan karo Layanan"). Kegagalan Klien Legal kanggo ngirim Pemberitahuan Sengketa sing Ana Gandhengane karo Layanan ing Periode Panyuwunan Sengketa Klien Hukum kasebut kalebu ngilangi permanen Klien Hukum kasebut kanggo mbantah Jumlah Pembayaran sing Ditahan, sing jumlah kasebut bakal dikenani biaya ing Klien sing ana ing file kertu kredit, akun PayPal, utawa cara pembayaran liyane sing disetujoni sesuai karo Bagean 13.d. Katentuan Pangginaan supados Iki.

 

  1. Yen Klien Hukum ngirim Pemberitahuan Sengketa sing Ana Gandhengane karo Layanan ing Periode Panyuwunan Perselisihan Klien, lan panjaluk kasebut ngemot informasi sing kasebut ing klausa 15.a. ing ndhuwur, Stumari bakal nyoba kanthi setya supaya bisa kerja bareng karo Klien Legal lan Pangguna Konsultan sing Diverifikasi kanthi suwene nganti limalas (15) dina tanggalan wiwit tanggal Pemberitahuan Sengketa Berkaitan Layanan (periode kasebut, Periode Mediasi Matter ”) kanggo ngrampungake Materi sing Diselehake Gandhengane karo Layanan. Yen Materi Sengketa sing Gegayutan karo Layanan sukses dirampungake sajrone Periode Mediasi Materi sing Disengkel Layanan, saben Klien Hukum, Pangguna Konsultan sing Diverifikasi lan, yen relevan, Stumari bakal njupuk langkah sing disepakati kanggo nglakokake résolusi

 

  1. Yen Materi Sengketa sing Gegayutan karo Layanan tetep ora bisa diselesaikan ing pungkasan Periode Mediasi Materi sing Diselehake, ora luwih saka dina tanggalan patbelas (14) sawise rampung Periode Mediasi Materi sing Diselehake. bakal nggawe keputusan miturut kabijaksanaan sing mutlak lan mutlak ("Keputusan Prakara sing Disekurekake Layanan Stumari"), lan adhedhasar informasi sing diwenehake saka Klien Legal lan Anggota Konsultan sing Diverifikasi, apa sifat lan kualitas layanan hukum kasebut sing digawe gegayutan karo Pakaryan sing dadi subyek Materi sing Disengkel Layanan jumbuh karo standar industri, ketentuan Tawaran sing gegandhengan lan Syarat lan Ketentuan iki. Yen Stumari mutusake prekara sing dibantah gegandhengan karo Layanan kanggo pangguna Konsultan sing Diverifikasi, Klien Legal kudu menehi pambayaran Jumlah Pembayaran sing Ditahan menyang Pangguna Konsultan kasebut sajrone pitung (7) dina tanggalan sawise tanggal kasebut Klien Legal dilaporake kanthi nulis Keputusan Perkara sing Diselehake babagan Layanan Stumari ("Pemberitahuan Keputusan Masalah sing gegandhengan karo Layanan Stumari"). Yen Klien Legal ora mbayar kanthi tepat wektu, Stumari bakal ngirim Jumlah Pembayaran sing Ditahan menyang Panganggo Konsultan sing Diverifikasi sing bakal menehi hak kanggo mbayar maneh jumlah kasebut menyang Stumari sing, miturut kabijaksanaan dhewe, bisa proses pembayaran miturut menyang Bagean 13.d lan / utawa milih kanggo ngupayakake hak-hak lan obat-obatan marang Klien Legal.

 

  1. Yen Stumari mutusake Babagan Sengketa sing Gegayutan karo Layanan kanggo Klien Legal, Klien Legal ora bakal kewajiban nggawe pembayaran Jumlah Pembayaran Ditahan menyang Anggota Konsultan sing Diverifikasi lan bakal dianggep wis menehi kabeh hak-hak kasebut gegayutan karo Prakara sing Disengkelake Layanan karo Stumari. Ing acara kasebut, Pangguna Konsultan sing Diverifikasi bakal (i) dianggep wis ngeculake hak kanggo golek jumlah kasebut saka Klien Legal, lan (ii) duwe hak kanggo miwiti proses arbitrase sing naleni babagan Jumlah Pembayaran sing Ditahan marang Stumari sing padha karo proses sing kasebut ing bagean 21.d. ing ngisor iki (Arbitrase) kanthi menehi kabar babagan Stumari babagan hak kasebut sajrone sepuluh (10) dina tanggalan sawise tanggal Pemberitahuan Keputusan Masalah sing Berhubungan karo Layanan (periode kasebut, "Periode Wektu Pemilihan Arbitrase sing Berhubungan karo Layanan "). Yen pangguna Konsultan sing Diverifikasi ora nggunakake hak kanggo miwiti proses arbitrase sajrone Periode Wektu Pemilihan Arbitrase sing gegandhengan karo Layanan, dheweke bakal dianggep wis ngilangi hak permanen kanggo mbayar Jumlah Pembayaran sing Ditahan .

Yen Anggota Konsultan sing Diverifikasi lan Klien Legal wis entuk wektu sing tepat ing wektu sing diwenehake ing bagean 14 lan Bagean 15, prosedur sing diwenehake ing bagean 15 kudu luwih dhisik tumrap proses sing wis kasebut ing bagean 14 lan Pangguna Diverifikasi. Konsultan setuju ngapura hak-hak kasebut kanggo ngetrapake hak-hak sing ditetepake ing bagean 13 babagan fakta lan kahanan sing ana hubungane karo perkara-perkara sing gegandhengan karo Bayaran. "Proses Resolusi Musuhan Resik".

 

  1. Penafian Warranty. Kita nyedhiyakake layanan kaya ta, lan ora janji utawa njamin babagan layanan iki. Waca bagean iki kanthi ati-ati; sampeyan kudu ngerti apa sing bakal diarepake.

 

  1. Stumari nyedhiyakake situs web lan Layanan "kaya saiki," tanpa jaminan babar pisan. Tanpa mbatesi sadurunge, Stumari kanthi jelas nolak kabeh garansi, apa ekspres, tersirat utawa kukum, gegayutan karo situs web lan Layanan kalebu, tanpa watesan, jaminan babar pisan, fitness kanggo tujuan tartamtu, judhul, keamanan, akurasi lan ora nglanggar.

 

  1. Khusus, Stumari ora nggawe perwakilan utawa garansi yen informasi sing diwenehake utawa diwenehake liwat Layanan kasebut akurat, bisa dipercaya utawa bener; manawa Layanan bakal nyukupi syarat sampeyan; manawa Layanan bakal kasedhiya ing wektu utawa lokasi tartamtu, manawa Layanan kasebut bakal dienggo kanthi ora bisa diganggu utawa bakal diamanake; yen ana cacat utawa kesalahan bakal dibenerake; utawa yen Layanan gratis saka virus utawa komponen mbebayani liyane. Sampeyan njupuk tanggung jawab lengkap lan risiko kerugian akibat panggunaan informasi, konten utawa materi liyane sing dipikolehi saka Layanan iki. Sawetara yurisdiksi watesan utawa ora ngidini penafian babar pisan, mula panentu kasebut ora bisa ditrapake kanggo sampeyan.

 

  1. Batesan Tanggung Jawab. Kita ora bakal tanggung jawab kanggo kerusakan utawa kerugian sing ditimbulake saka panggunaan layanan utawa sing ana ing Prejanjen iki. Waca bagean iki kanthi ati-ati; iku matesi kuwajiban kita.

 

  1. Nganti sejatine undang-undang sing ditrapake, Stumari ora bakal nanggung sampeyan kanggo ilang bathi, panggunaan, utawa data, utawa amarga kerusakan ora sengaja, ora langsung, khusus, konsekuensi utawa teladan, mula ana akibat saka (i ) panggunaan, pambocoran, utawa tampilan konten sing wis Duwe Panganggo; (ii) panggunaan utawa kasedhiyan sampeyan nggunakake Layanan; (iii) Layanan umum utawa piranti lunak utawa sistem sing nyedhiyakake Layanan; utawa (iv) interaksi liyane karo Stumari utawa pangguna Pangguna liyane, manawa adhedhasar jaminan, kontrak, tort (kalebu teledor) utawa teori hukum liyane, lan apa Stumari wis dilaporake babagan kemungkinan karusakan kasebut. lan sanajan obat sing ditemtokake ing Kasepakatan iki ditemtokake wis gagal amarga ana ing kabutuhan penting. Stumari ora duwe tanggung jawab kanggo gagal utawa tundha amarga masalah sing ana ing kontrol sing cukup. Sawetara yurisdiksi watesan utawa ora ngidini penafian tanggung jawab, mula panentu kasebut ora bisa ditrapake kanggo sampeyan.

 

  1. Ahli Warisan Katelu. Pangguna Konsultan dimaksudake dadi ahli waris pihak katelu ing bagean Katentuan Pangginaan supados langkung. Sembarang informasi legal sing diwenehake ing Layanan mung kanggo informasi. Stumari lan para pencipta Konten sing Diprodhuksi Panganggo sing ngemot informasi legal mbantah kabeh jaminan, kanthi nyata utawa tersirat, statutory utawa liya, kalebu nanging ora diwatesi mung kanggo jaminan merchantability, non-pelanggaran hak pihak katelu, lan fitness kanggo tujuan tartamtu , kanthi maksimal sing diidini dening ukum. Ora ana kedadeyan Stumari utawa pangguna Konsultan sing tanggung jawab kanggo kerusakan (kalebu, tanpa watesan, kerusakan insiden lan akibat, bundhas pribadi / pati salah, bathi sing ilang, utawa kerusakan akibat data sing ilang utawa gangguan bisnis) amarga panggunaan utawa ora bisa nggunakake Layanan utawa Konten sing Dibangkitake Pengguna, adhedhasar jaminan, kontrak, tort, utawa teori legal liyane, lan apa Stumari utawa kontributor Konten Generasi Anggota disaranake bisa uga kerusakan kasebut. Stumari utawa kontributor Konten Generasi Pangguna ora tanggung jawab kanggo cilaka, kalebu pati, amarga panggunaan utawa panggunaan salah saka Layanan utawa Konten Generasi Anggota.

 

  1. Pedhot lan Indikasi.

 

  1. Sampeyan setuju mbayar rugi lan nuntut Stumari sing ora mbebayani saka lan nuntut kabeh tuntutan lan biaya, kalebu biaya pengacara, amarga nggunakake Situs Web lan Layanan, kalebu nanging ora diwatesi karo nglanggar Perjanjen iki.

 

  1. Yen sampeyan duwe perselisihan karo siji utawa luwih pangguna, sampeyan ngeculake Stumari saka tuntutan, panjaluk lan kerusakan (nyata lan akibat) saka saben jinis lan alam, sing dingerteni lan ora dingerteni, sing metu utawa utawa ana hubungane karo musuhan kasebut. Yen sampeyan minangka penduduk California, sampeyan ngilangi Kode Sipil California §1542, sing ujar: "Rilis umum ora nglanjutake tuntutan sing menehi kreditor ora ngerti utawa curiga ana ing sih nalika nglakokake rilis, yaiku yen dikenal dening dheweke kudu kena pengaruh material saka pemukiman karo wong sing duwe utang. "

 

 

  1. Modifikasi Sarat panggunaan. Stumari bisa ngowahi Perjanjian iki saben wektu, lan miturut kebijaksanaan Stumari. Kita bakal menehi kabar menyang Panganggo pangowahan material ing Perjanjian iki (i) kanthi ngirim kabar menyang alamat email utama sing ditemtokake ing akun sampeyan, sing bakal ditrapake nalika ngirim email iki, lan / utawa (ii) liwat situs web kita paling ora 30 dina sadurunge pangowahan kasebut ditrapake kanthi ngirim kabar ing kaca ngarep. Pangowahan non-material ing Perjanjian iki bakal enggal ditrapake. Kita ngajak para pengunjung supaya kerep mriksa kaca iki yen ana owah-owahan ing Perjanjian iki. Sampeyan terus nggunakake Layanan sawise tanggal versi versi revisi saka Perjanjian iki minangka persetujuan saka istilah kasebut.

 

  1. aneka. Kesepakatan iki dikendhaleni karo hukum California. Sampeyan, lan sampeyan mung, sing tanggung jawab kanggo kewajiban sing sampeyan setuju ing kontrak iki. Yen kita melu penggabungan utawa kita tuku, kita bisa mindhah perjanjian iki, selagi hak sampeyan dilindhungi. Sampeyan bisa uga mung setuju karo syarat kasebut yen sampeyan bisa mbentuk kontrak naleni ing negara sampeyan. Istilah kasebut, kalebu Kebijakan Privasi, minangka persetujuan lengkap antarane kita, lan ora ana istilah liyane sing ditrapake.

 

  1. Pamrentahan Hukum. Kajaba sejatine hukum sing ditrapake menehi liyane, Persetujuan iki antarane sampeyan lan Stumari lan akses menyang utawa nggunakake Situs Web utawa Layanan sing diatur dening hukum federal Amerika Serikat lan hukum-hukum Negara California, tanpa dipikirake kanggo konflik pranata ukum. Sampeyan lan Stumari setuju ngirim menyang yurisdiksi eksklusif lan papan pengadilan sing dumunung ing Kota lan County San Francisco, California, kajaba sing diwenehake ing ngisor iki ing Kesepakatan iki.

 

  1. Efektivitas. Yen bagean saka perjanjian iki ora bener utawa ora bisa dilaksanakake, bagean kasebut saka perjanjian kasebut bakal digambarake kanggo nggambarake maksud asli partai. Sisih sing isih ana bakal tetep kanthi kuat lan ditrapake. Sembarang kegagalan ing Stumari kanggo ngetrapake panentu saka Perjanjen iki ora bakal dianggep ngalahake hak kita kanggo ngetrapake ketentuan kasebut. Hak-hak kita miturut perjanjian iki bakal tahan manawa ana persetujuan iki.

 

  1. Watesan Terma tumindak. Sampeyan setuju manawa ana sebab sing ana gandhengane utawa kedadeyan saka hubungan sampeyan karo Stumari kudu diwiwiti sajrone SATU taun sawise panyebab aksen tumindak. Yen ora, panyebab tumindak kasebut dialangi kanthi permanen.

 

  1. Arbitrase. Yen ana perselisihan ing antarane sampeyan lan Stumari, kita pengin menehi sampeyan cara netral lan efektif kanggo ngatasi masalah kasebut. Pramila kanggo tuntutan apa wae (kajaba tuntutan kanggo injunksi utawa ora adil utawa tuntutan babagan hak properti intelektual) ing Perjanjen iki, salah sawijining pihak bisa milih mutusake masalah sing ana ing Perjanjen iki liwat naleni arbitrase sing ora katon. Arbitrase pemilihan partai kudu miwiti liwat panyedhiya solusi regejegan alternatif ("ADR") sing disetujoni dening pihak kasebut. Penyedia ADR lan pihak-pihak kudu tundhuk karo paugeran ing ngisor iki: (a) arbitrase bakal ditindakake, kanthi pilihan partai njaluk bantuan, kanthi nggunakake telpon, online, utawa adhedhasar mung kiriman; (b) arbitrasi ora bakal nduwe penampilan pribadi dening pihak-pihak utawa saksi kajaba digunakake sarujuk dening pihak-pihak kasebut; lan (c) pengadilan babagan penghargaan sing diwenehake dening arbiter bisa mlebu ing pengadilan sing duwe wewenang.

 

  1. Non-Assignability. Stumari bisa nemtokake utawa utusan Ketentuan Penggunaan lan / utawa Kebijakan Privasi Stumari, kanthi wutuh utawa sebagian, marang sapa wae utawa lembaga nalika sembarang utawa tanpa idin. Sampeyan ora bisa nemtokake utawa utusan hak-hak utawa kewajiban miturut Katentuan Panggunaan utawa Kebijakan Privasi tanpa idin ditulis Stumari sadurunge, lan tugas lan utusan sing ora resmi sampeyan ora sah.

 

  1. Headings bagean lan ringkesan Non-Binding. Liwat Prejanjen iki, saben bagean kalebu judhul lan ringkesan ringkesan syarat lan kahanan ing ngisor iki. Judhul bagean iki lan ringkesan ringkes ora sah saka hukum.

 

  1. Persetujuan Lengkap. Katentuan Panggunaan Iki, bebarengan karo Kebijakan Privasi ing https://www.Stumari.com/privacypolicy, makili pernyataan sing lengkap lan eksklusif ing persetujuan antarane sampeyan lan Stumari. Kesepakatan iki ngatasi proposal utawa persetujuan sadurunge utawa lisan, lan komunikasi liyane ing antarane sampeyan lan Stumari sing ana hubungane karo masalah ing Prejanjen iki. Persetujuan iki mung bisa diowahi dening amandemen tinulis sing ditandatangani dening eksekutif Stumari sing sah, utawa kanthi postingan Stumari saka versi sing diubah.

 

  1. Wenangan kanggo Kontrak. Sampeyan makili lan njamin yen sampeyan minangka individu, sampeyan umure umur sah kanggo nggawe kontrak naleni; utawa yen sampeyan ndhaptar jeneng kanggo entitas, sampeyan duwe hak mlebu, lan ikatan entitas kasebut, Ketentuan Panggunaan iki lan ndhaptar Layanan.

 

Sampeyan ngakoni manawa sampeyan wis maca Katentuan Pangginaan supados langkung, mangertos Sarat panggunaan, lan bakal diwatesi miturut syarat lan kahanan kasebut.

 

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This