Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Status Rilisasi Federal Federal 2019

Pira Tagihan Legalisasi Federal ing Kongres?

Paling ora 8 tagihan ing Kongres saiki kanggo ngesahake ganja, nanging luwih akeh dikenalake saben dina. Rintangan utama sing kudu ditonton yaiku: Undhang-undhang STATES, Undhang-undhang Perbankan SAFE, Undhang-undhang Keadilan Marija, Undhang-undhang REFER, SECA, lan Undhang-undhang

Akeh sing tagihan legalisasi ganja mlaku liwat aula Kongres dadi rong klompok - descheduling, utawa klompok hak-hak negara.

Kita Pengacara ganja percaya tagihan Hak-Hak Amerika Serikat ing Kongres ora konstitusional, lan kurang efektif, tinimbang tagihan ing Kongres sing ngusulake ngeculake mariyuana saka Undhang-undhang Bahan-bahan Kontrol. Kita bakal nutug sedhela babagan Wolung Tagihan sing dibahas ing video ing ndhuwur, ing ngisor iki.

Nelpon Pengacara Bisnis ganja babagan Masalah Legal Federal

Yen sampeyan pengin tuwuh rami ing Illinois - ngrampungake bot obrolan ing situs web iki - utawa hubungi pengacara ganja saiki (309) 740-4033

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis bisnis ing pirang-pirang taun lan bisa mbantu sampeyan navigasi menyang perairan sing luwih nguntungake. Hubungi dheweke dina iki babagan bisnis ganja kanggo rami utawa ganja ing Illinois.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.

R. Martindale

Status Rilisasi Federal Federal - 2019

2019 wis ndeleng Kongres paling ramah ganja ing sejarah wiwit dibukak kanggo sesi kaping 116 (saben sesi Kongres suwene 2 taun). Kita stok yen legalisasi ganja luwih cedhak, nanging durung ana tagihan legalisasi federal, mula kanthi tagihan sing apik, sing menehi kesempatan paling apik kanggo ngliwati lan dadi ukum.

Undhang-undhang Perbankan SAFE - ing Kongres

Kita wis nulis kanthi cetha babagan tagihan legalisasi ganja sing paling sukses ing Kongres - undhang Perbankan SAFE.

Supaya kita bisa ngrampungake kanthi cepet. Undhang-undhang Perbankan SAFE nemtokake istilah seni hukum sing anyar, "bisnis sah sing gegandhengan karo ganja" lan mbukak layanan finansial. Saiki, akeh tindak pidana federal nyegah perusahaan ganja sing tundhuk karo undang-undang negara supaya ora ngakses akun bank.

Cerita cekak, Undhang SAFE ndandani kabeh mau supaya bisnis sah sing gegandhengan karo ganja bisa bank kaya bisnis liyane lan ngindhari dhaptar umbah-umbah sing ana jalaran saka operasi bisnis sampeyan ora mung awis-awis dingin sing mbutuhake saf, bersenjata pengawal lan masalah akuntansi liyane sing akun bank mbantu ngindhari.

Undhang-undhang NEGERI - RUU Ganja sing Ora Konstitusional ing Kongres

Undhang-undhang Kesepuluh kaping UU dening Entrusting States (STATES) ing Kongres nyoroti rong bebener penting babagan Kongres sing ora dikepengini dening wong akeh:

  1. Kongresi ngenalake undang-undang sing ora konstitusional, lan
  2. Kongres seneng menehi jeneng akronim tagihan sing nyebutake tembung

Undhang-undhang STATES mbenakake Undhang-undhang Pengontrol sing dikontrol kanggo nggawe undang-undang negara sing nolak wong saka amandemen kaping 14 kanggo perlindungan sing padha miturut undang-undang. Amandemen kaping 14 muncul sawise Perang Sipil kanggo nyegah sawetara negara dadi diskriminasi marang masarakat lan kanthi menehi perawatan kanthi beda miturut ukum. 

Hukum ganja Federal

Ganja ganja ing Kongres

ing STATES undhang, wong ing negara sing mariyuana legal bakal seneng mariyuana ing tingkat federal, nanging wong ing negara sing mariyuana ilegal bakal dihukum ing tingkat federal miturut ukum sing padha. Amarga alasan iki, warga negara bakal dianggep nganggo undang-undang pidana sing beda-beda ing tingkat federal adhedhasar negara sing dununge - a / k / a Undhang-undhang NEGERI minangka pelanggaran miturut konstitusional babagan hak sampeyan kanggo nglindhungi padha miturut ukum, mula tagihan legalisasi federal hak negara liyane ing kongres.

 

S. 420 - Undhang-undhang Pendapatan lan Regulasi Mariyuana

Undhang-undhang Pendapatan lan Regulasi Mariyuana nggawe jadwal mariyuana saka Undhang-undhang Bahan Kontrol (CSA), banjur nggawe kerangka kerja kanggo ngasilake penghasilan pajak saka penjualan ganja kanggo pamrentah federal. Nalika kita ing GanjaIndustryLawyer.com nyengkuyung putusan ganja saka CSA, kita ora pengin pajak federal lan luwih milih ganja ganja negara. Negara-negara mbutuhake penghasilan luwih akeh tinimbang pamrentah federal, utamane negara-negara ing pertengahan barat, kaya ing Illinois. 

Undhang-undhang Bahan sing dikontrol liyane kanggo Pindhah ganja

Siji perkara sing diusulake kabeh tagihan legalisasi federal yaiku ngganti CSA - undang-undang sing wis kriminal kabeh ganja wiwit taun 1970, sing diowahi ing pungkasan taun 2018 kanggo ngilangi rami bebas THC. Nganti saiki, kabeh ganja dianggep kaya ganja .... Sing duwe macem-macem jeneng kanggo musisi jazz, kaya jive, utawa referensi, sing bakal nggawa RUU sabanjure ing Kongres kanggo nglegalake ganja.

Undhang Refer - Nyekatake Penegakan Hukum Federal sing Akeh

Reefer minangka istilah Cab Calloway sing digunakake kanggo mariyuana ing lagune populer ing taun 1933, "Reefer Man." Luwih saka 80 taun sabanjure, Kongres nggunakake maneh konvensi penamaan populer kanggo nggawe tembung saka akronim tagihan - kanthi Undhang-undhang REFER.

The Undhang-undhang REFER meh padha karo STATES undhang amarga menehi wewenang kanggo negarane duwe ukum ganja dhewe.

Nanging, katon kurang konstitusional tinimbang Undhang-undhang NEGERI amarga Undhang-undhang REFER mbuwang pemerintah federal supaya ora ngetrapake undang-undang ganja tumrap apa sing ditindakake undang-undang negara liya. Iki kurang konstitusional amarga Kongres duwe hak nyedhiyakake dana sing kasedhiya kanggo ngetrapake undang-undang kasebut, lan undang-undang federal ora bakal diowahi dadi ora padha karo sing ana ing Undhang-undhang NEGERI.  

TL; DR = REFER undhang> Undhang-undhang NEGERI, nanging ora legalisasi kanthi lengkap, amarga sampeyan butuh.

Undhang-undhang Keadilan Marinati taun 2019

The Undhang-undhang Keadilan Hukum (MJ Act) minangka tagihan Cory Booker sing minangka bagean saka Undhang-undhakan Langkah Sabanjure sing luwih gedhe, nanging uga katon minangka tagihan mandhiri. Undhang-undhang Langkah Sabanjure minangka usaha legislatif sing gedhe, lan mula nglanggar Undhang-undhang MJ

Undhang-undhang MJ ora mung legalisasi mariyuana kanthi ngeculake saka CSA, nanging uga mbahas reformasi keadilan pidana sing dibutuhake sawise 80 taun kabijakan mbebayani sing nyebabake wong cilaka amarga kriminal nindakake narkoba, utawa tanduran ing kasus mariyuana. Undhang-undhang MJ uga ngundurake kejahatan mariyuana kanthi otomatis! 

Iki bakal ngidini akeh tawanan federal njaluk petisyen kanggo pengurangan ing ukara lan uga mbantu mbalekake wong-wong sing cilaka dening ukum ganja ala kanggo masyarakat.  

Undhang-undhang MJ minangka tagihan sing paling disenengi saka kabeh ing Kongres (kita uga ndhukung Langkah Sabanjure Sabanjure sing kalebu Undhang-undhang MJ), ujar sing.

Tumindak Hukum legalisasi ing Kongres

Iki minangka wektu sing paling aktif ing undang-undang ganja ing tingkat federal meh udakara seket taun nalika CSA njedhul, nanging saiki peraturan sing diusulake supaya bisa ngatasi realita sing bisa dipercaya. Legalization ganja kanggo negara-negara sing wis nyoba akeh, luwih apik tinimbang perawatan saiki ganja kaya heroin ing hukum obat federal.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This