Pengacara Industri Ganja

Thomas Howard

Pengacara - Illinois

Lisensi kanggo laku wiwit 2008Thomas Howard wis makili akeh institusi finansial ing litigasi kanggo ngetrapake kepentingan keamanan. Wiwit taun 2018, dheweke wis nulungi pirang-pirang perusahaan ganja ing industri ganja lan industri ganja.

Thomas wis kasil ngrampungi akeh multi-yuta dolar utangan non-performing kanggo akeh bank masyarakat saindhenging Illinois. Minangka asil saka efforts Pak Howard entuk Rising Stars dening Super Pengacara, lan minangka Emerging Lawyer dening Anjog Pengacara saka 2015 kanggo 2018. Mung rong persen saka pengacara tau nampa bédané kuwi.

Pengacara bisa nggawe bisnis sampeyan selaras karo kabeh undang-undang negara supaya ora mbatalake lisensi bisnis lan denda sing ngancani. Kajaba iku, pengacara ganja bakal bisa njaga bisnis sing dilindhungi lan saiki kanthi ngawasi undang-undang kasus lan owah-owahan ing kabijakan.

Entuk Konsultasi Ganja Kanthi Thomas Howard

  • Nggawe Bisnis Ganja menyang Tingkat Sabanjure
  • 60 - 75 Menit Analisis karo Tom ing Bisnis Sampeyan
  • Analisis Biaya Startup & Strategi Anggaran
  • Analisis SWOT saka Tim Panjenengan
  • Strategi & Analisis Aplikasi
  • Tinjauan Pelamar Kesetaraan Sosial
  • Cara Penggalangan dana & Syarat
  • Tren sing berkembang kanggo industri sampeyan
  • Acara pemasaran eksklusif
  • Diskon ing Investasi Future ing opsi dikarepake

Testimoni

Delengen apa sing dikandhakake sawetara klienku sing sukses babagan kerja bareng. Aku bangga banget kanggo njamin standar paling dhuwur saka kepuasan klien.

BEN REDIGER, CEO @ HEMP MERGERS GROUP

Tom minangka pengacara sing bener yen sampeyan dadi investor sing minat karo industri Ganja lan Hemp ing Illinois.

HUNTER DEVO, CEO @ DELTA-8 HEMP CO.

Thomas wis ngrewangi banget lan ngerti industri luwih apik tinimbang pengacara liyane sing wis diajak ngobrol.

MICHAEL PHILLIPS, WINNING ILLINOIS APPLICANT

Konsultasi kasebut informatif lan mbantu aku mbukak proses sing angel. Aku nyaranake layanane.

  • Nggawe Bisnis Ganja menyang Tingkat Sabanjure
  • 60 - 75 Menit Analisis karo Tom ing Bisnis Sampeyan
  • Analisis Biaya Startup & Strategi Anggaran
  • Analisis SWOT saka Tim Panjenengan
  • Strategi & Analisis Aplikasi
  • Tinjauan Pelamar Kesetaraan Sosial
  • Cara Penggalangan dana & Syarat
  • Tren sing berkembang kanggo industri sampeyan
  • Acara pemasaran eksklusif
  • Diskon ing Investasi Future ing opsi dikarepake
Dalang Bisnis ganja

Langsung Dope

iku sing dibutuhake startups
Ayo Saiki
* Syarat & Ketentuan Berlaku
close-link
Ndaftar kanggo konten eksklusif. Dadi wong pisanan sing krungu kabar babagan negara sampeyan.
langganan
gambar cedhak