Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Babagan Tom - Pengacara Industri Ganja Paling Apik

Dilisensi ing taun 2008

Asal saka Peoria, Illinois, Thomas Howard lulus saka Universitas Illinois Wesleyan lan Sekolah Hukum Marquette University.

Sajrone praktik kasebut, dheweke entuk penghargaan pirang-pirang yuta dolar, ngetrapake keputusan, lan ngamanake hak-hak klien nalika menehi saran babagan cara nyuda wektu lan biaya sing ditindakake nalika ngetrapake kontrak liwat litigasi.

Dheweke dadi anggota Dewan Perbankan Komersial, Imigrasi lan Dewan Ganja ing Illinois State Bar lan wis dianugerahi minangka Rising Star dening Pengacara Super lan minangka Pengacara Muncul dening Pengacara Utama wiwit taun 2015.

Sajrone prakteke, dheweke wis dadi wirausaha sing wis fokus ing babagan nggawe nilai.

Pengembangan Perangkat Lunak

Ing taun 2013, Tom pengin ngganjar wong kanggo tuku a novel sing ditulis ing taun 2010 babagan undang-undang mariyuana lan nggawe ide kanggo aplikasi advokasi politik. Dheweke lan investor nggawe LLC lan nggawe aplikasi advokasi politik, Call Call

Dheweke wiwit mulang kodhe lan kepiye cara kerja piranti lunak lan internet. Dheweke wis kerja lan kolaborasi karo tim ing saindenging jagad, nggawe jaringan pangembang sing dipercaya sing bisa dipercaya arsitek lan insinyur solusi piranti lunak khusus ing platform, saliyane unsur pemasaran lan desain sing penting banget, kabeh bisnis sing kudu ana online.

Sawise nyobi lan sinau bisnis piranti lunak lan web pirang-pirang taun, Tom Howard nggawe perusahaan teknologi sing jenenge Stumari kanggo mbantu ngrancang barang-barang, kaya situs iki, lan gawe piranti lunak liyane.

Piranti Lunak Imigrasi

Ing musim semi taun 2016, Tom Howard pengin miwiti nggunakake kawruh piranti lunak kanggo praktik sah. Aplikasi visa H-1B teka ing mejane lan dheweke ngerti manawa bisa dikodhe amarga jinis data lan volume aplikasi sing mbutuhake standarisasi.

Dheweke nindakake riset kanggo nemtokake ukuran pasar lan panjaluk solusi adhedhasar web kanggo nyalurake proses proses nalika nyoba nyewa bakat keahlian teknis paling apik ing donya.

Kanthi data sing ana, Tom Howard bali menyang tim sing dibangun karo Stumari lan wiwit ngrancang solusi anyar kanggo masalah imigrasi perusahaan. Visa ora mung kudu tundhuk karo aturan sing diganti saka Layanan Pabean lan Imigrasi lan Presiden saiki, nanging status sing duwe visa kudu dikelola supaya kudu tetep tundhuk.

Pangembangan terus nganti saiki, lan mbantu masarakat ngalamun Impian Amerika.

Pengacara Industri Ganja

Sajrone kalodhangan ing sawetara taun kapisan nindakake hukum, Tom Howard nyinaoni sejarah lan ukum kasus babagan validitas undang-undang mariyuana bangsa kasebut. Dheweke nerbitake novel sing asile saka riset ing jeneng samarane, Hoam Rogh. Amarga sadurunge nerbitake rong buku liyane sing ditulis ing wektu luang ing sekolah hukum.

Saka kono, Tom Howard ngembangake riset menyang wilayah kompleks hukum federal lan wiwit nerbitake lan ngomong babagan macem-macem masalah sing ana hubungane karo industri ganja sing berkembang. Minangka pengacara ing Peoria, Illinois, praktik ing ganja diwatesi nganti taun 2018, nalika miwiti saluran YouTube ing babagan kasebut lan negara kasebut miwiti perarakan menyang legalisasi Pakeha Dewasa.

Sampeyan isih bisa nemokake salinan buku sing ditulis, nanging diterbitake miturut judhul sing kurang skandal, ing Amazon.

Dasar Kolateral

Ing taun 2018, Tom Howard wis nindakake luwih saka 100 prakiraan hipotek komersial lan wis ndeleng litigasi bank sing cukup kanggo ngenali pola kasebut kanthi jero.

Dheweke uga tetep tren ndhuwur sektor sah lan wiwit ndeleng sinner babagan teknik keahlian litigasi teknologi lan bank dheweke.

Asile, dheweke ngluncurake Collateral Base minangka sumber daya kanggo para pengusaha komersial lan kanggo nggambarake lanskap transaksi hukum aman lan institusi finansial sing terus berkembang.

Tom Howard nyampur piranti lunak lan katrampilan legal kanggo menehi biaya rata-rata kanggo pengadilan bank komersial, lan nggunakake data saka praktik kasebut supaya terus refactoring lan nyempurnakake penawaran layanan kasebut kanggo klien bank komunitas.

Pengacara ganja ing Media Sosial

Tom Howard wis riset kanthi aktif lan ngabdi marang kabutuhan legal industri ganja wiwit 2010. Dheweke asring nerbitake macem-macem masalah sing diadhepi industri lan makili institusi finansial lan ganja ing industri anyar lan rumit. Ing taun 2018, Tom Howard miwiti a YouTube Channel lan ngluncurake situs web iki kanggo nggedhekake kemampuan kanggo ngladeni lan nglayani industri ganja.

Sajrone kalodhangan ing sawetara taun kapisan nindakake hukum, Tom Howard nyinaoni sejarah lan ukum kasus babagan validitas undang-undang mariyuana bangsa kasebut. Dheweke nerbitake novel sing asile saka riset ing jeneng samarane, Hoam Rogh. Amarga sadurunge nerbitake rong buku liyane sing ditulis ing wektu luang ing sekolah hukum.

Saka kono, Tom Howard ngembangake riset menyang wilayah kompleks hukum federal lan wiwit nerbitake lan ngomong babagan macem-macem masalah sing ana hubungane karo industri ganja sing berkembang. Minangka pengacara ing Peoria, Illinois, praktik ing ganja diwatesi nganti taun 2018, nalika miwiti saluran YouTube ing babagan kasebut lan negara kasebut miwiti perarakan menyang legalisasi Pakeha Dewasa.

Sampeyan isih bisa nemokake salinan buku sing ditulis, nanging diterbitake miturut judhul sing kurang skandal, ing Amazon.

Ing taun 2013, Tom pengin ngganjar wong kanggo tuku a novel sing ditulis ing taun 2010 babagan undang-undang mariyuana lan nggawe ide kanggo aplikasi advokasi politik. Dheweke lan investor nggawe LLC lan nggawe aplikasi advokasi politik, Call Call

Dheweke wiwit mulang kodhe lan kepiye cara kerja piranti lunak lan internet. Dheweke wis kerja lan kolaborasi karo tim ing saindenging jagad, nggawe jaringan pangembang sing dipercaya sing bisa dipercaya arsitek lan insinyur solusi piranti lunak khusus ing platform, saliyane unsur pemasaran lan desain sing penting banget, kabeh bisnis sing kudu ana online.

Sawise nyobi lan sinau bisnis piranti lunak lan web pirang-pirang taun, Tom Howard nggawe perusahaan teknologi sing jenenge Stumari kanggo mbantu ngrancang barang-barang, kaya situs iki, lan gawe piranti lunak liyane.

Ing musim semi taun 2016, Tom Howard pengin miwiti nggunakake kawruh piranti lunak kanggo praktik sah. Aplikasi visa H-1B teka ing mejane lan dheweke ngerti manawa bisa dikodhe amarga jinis data lan volume aplikasi sing mbutuhake standarisasi.

Dheweke nindakake riset kanggo nemtokake ukuran pasar lan panjaluk solusi adhedhasar web kanggo nyalurake proses proses nalika nyoba nyewa bakat keahlian teknis paling apik ing donya.

Kanthi data sing ana, Tom Howard bali menyang tim sing dibangun karo Stumari lan wiwit ngrancang solusi anyar kanggo masalah imigrasi perusahaan. Visa ora mung kudu tundhuk karo aturan sing diganti saka Layanan Pabean lan Imigrasi lan Presiden saiki, nanging status sing duwe visa kudu dikelola supaya kudu tetep tundhuk.

Pangembangan terus nganti saiki, lan mbantu masarakat ngalamun Impian Amerika.

Ing taun 2018, Tom Howard wis nindakake luwih saka 100 prakiraan hipotek komersial lan wis ndeleng litigasi bank sing cukup kanggo ngenali pola kasebut kanthi jero.

Dheweke uga tetep tren ndhuwur sektor sah lan wiwit ndeleng sinner babagan teknik keahlian litigasi teknologi lan bank dheweke.

Asile, dheweke ngluncurake Collateral Base minangka sumber daya kanggo para pengusaha komersial lan kanggo nggambarake lanskap transaksi hukum aman lan institusi finansial sing terus berkembang.

Tom Howard nyampur piranti lunak lan katrampilan legal kanggo menehi biaya rata-rata kanggo pengadilan bank komersial, lan nggunakake data saka praktik kasebut supaya terus refactoring lan nyempurnakake penawaran layanan kasebut kanggo klien bank komunitas.

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This