Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Pengacara Pematuhan ganja

Pandhuan ganja Gampang gambaran sing gampang

Deleng Peraturan Sampeyan

Pengacara kepatuhan ganja diwiwiti kanthi maca aturan lan peraturan. Undhang-undhang negara kanggo ganja beda-beda.

deleng peraturan sampeyan

Peraturan Bisa Wadi

Mungkin ing pirang-pirang dekade kepungkur, keseragaman bakal kedadeyan - kaya jaman umume sing sah ing Amerika Serikat nalika sistem dalan gedhe interstect dibangun - nanging iki mbesuk.

Hukum ganja wis berkembang kanthi cepet, wiwit ganja medis nganti ganja diwasa. Kabeh iki kedadeyan mung rong puluh taun.

Nalika aku mung ngomong - elinga yen kode Bangkrut bali menyang taun 1897, Nalika Kode Komersial Seragam muncul ing taun 1952.

Peraturan ganja Federal

Undang-undang ganja medis pertama sing bener-bener muncul ing tingkat federal kanthi Program Pengambilan Baru Narkoba Baru (IND) taun 1976, sing ditutup dening George HW Bush ing taun 1991.

Program IND ditutup nalika ngalami krisis AIDS amarga akeh pasien sing kepengin ngalami ganja, yaiku sebagian alesan kenapa California dadi negara ganja medis pertama ing taun 1996, lan nggunakake wong diwasa lengkap ing taun 2016.

Umume peraturan federal ganja ora grapyak banget. Kasunyatane, sadurunge RUU Pertanian nglegalake rami nalika Donald Trump mlebu ing Desember 2018, ukum federal nglarang kepemilikan lan adol kabeh ganja.

Ganja isih minangka bahan sing aku dikontrol ing Undhang-undhang Kontrol sing dikontrol ing taun 1970. Peraturan iki wis digunakake kanggo nindakake pidana macem-macem aspek ganja lan nerangake kenapa bisnis ganja ora bisa njaluk utangan, utawa ngakses layanan perbankan.

Nganti ganja dicopot saka Undhang-undhang Bahan-bahan Kontrol, industri kasebut bakal nandhang lara sing ana gandhengane karo bisnis awis. Hukum Federal babagan pencucian uang, contone, kanthi referensi nyebutake bahan kimia sing dikendhaleni.

Akibaté ganja iku ilegal kanthi ilegal ing ngisor iki:

Amarga ukum federal kalebu ganja ing Undhang-undhang Bahan-bahan Kontrol - akeh tindak kriminal liyane amarga kedadeyan kasebut.

Ing sisih liya, sawetara tagihan wis dikenalake ing Kongres kaya sing diwenehake dening Senator Chuck Schumer kanggo ngeculake ganja saka Undhang-undhang Bahan sing dikontrol lan mulane ndandani masalah kasebut.

Peraturan Negara

Kabeh negara sing ngidini ganja nindakake kanthi syarat dhewe. Akeh negara sing ngidini warga negarane milih kanthi langsung babagan masalah legalisasi ganja wis rampung.

Ganja Medical Florida

Conto sing paling misuwur saka persetujuan umum lan popularitas ganja medis yaiku negara negara Florida, sing wong milih kaping pindho kanggo legalize ganja medis.  

Sawise entuk 58% swara, ora entuk 60% sing dibutuhake - banjur maneh ing taun 2016 liwati kanthi 71% kekalahan.

Amarga saben negara beda, konsultasi pengacara ganja ing negara sampeyan dhewe kanggo mbantu nuntun bisnis sampeyan liwat peraturan sing wis owah lan berkembang babagan panggunaan diwasa lan ganja medis.

Luwih saka 46 negara wis nyipta undang-undang mariyuana medis ing sawetara bentuk utawa liyane. Saiki luwih akeh negara sing maju menyang legalisasi panggunaan wong diwasa, sanajan ing Midwest kanthi Michigan lan Illinois sing dadi pimpinan.

Akeh negara duwe peraturan ganja kanggo dijual supaya kontrol ketat ing rantai pasokan. Sawetara negara kanthi jinis peraturan iki kalebu:

  • Colorado
  • Oregon (Sistem Penawaran ganja (CTS))
  • Michigan
  • Wiji Massachusetts kanggo didol
  • California (California track-and-Trace CCTT) Kanada
  • Illinois
  • Ohio

Mung 4 saka 50 negara sing ora duwe undang-undang ganja medis. Yaiku: 

  1. Kansas
  2. Idaho
  3. South Dakota
  4. Nebraska

Peraturan ganja kutha

Ora mung negara bagian, nanging uga kutha, wis ngetrapake undang-undang utawa peraturan dhewe kanggo ngatur ganja. Asile. Contone, iki wacan saka Kutha Pasadena amandemen ukum negara sing ngesahake ganja - nanging nglarang lisensi pusat budidaya utawa dispensari. Iki babagan definisi ganja.

"Ganja 'utawa' Ganja 'tegese kabeh bagean saka tanduran Ganja sat1va Lmnaeus, Ganja indica, utawa Ganja ruderalis, apa tuwuh utawa ora; wiji mau; resin, manawa mentah utawa murni, diekstrak saka bagean tanduran apa wae; lan saben senyawa, pabrik, uyah, turunan, campuran, utawa nyiyapake tanduran, wiji, utawa resin 'Ganja' uga tegese resin sing dipisahake, yaiku minyak mentah utawa murni, sing dipikolehi saka ganja. "Ganja" uga tegese ganja kaya def1ned karo bagean 11018 saka Kode Kesehatan lan Keselamatan. 'Ganja' ora kalebu gagang diwasa tanduran, serat sing diprodhuksi saka gagang, minyak utawa kue sing digawe saka wiji tanduran, senyawa, Pabrik, uyah, turunan, m1 campuran, utawa nyiyapake batang sing wis diwasa (kajaba resin sing diekstrak saka iku), serat, minyak, utawa jajan, utawa wiji sing disterilake saka tanduran sing ora bisa germinasi 'Ganja' ora ateges "rami industri" 'kaya sing ditegesake dening Bagean 81000 Kode Pangan lan Pertanian utawa bagean 11018.5 Kode Kesehatan lan Keselamatan ”

 

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Thomas Howard lagi ana ing bola lan rampung. Gampang digarap, bisa komunikasi kanthi becik, lan aku bakal menehi rekomendasi kapan wae.

R. Martindale

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Pengadilan Kehakiman Eropa Aturan CBD dudu Narkotika

  Pengadilan Kehakiman Eropa Aturan CBD dudu Pengadilan Kehakiman Eropa Narkotik Aturan CBD dudu Narkotika, mbukak jendela anyar kanggo reformasi peraturan CBD ing Prancis lan saindenging Eropa lan bisa uga meksa pengatur nasional liyane kanggo mriksa maneh watesan sing ana ...

Apa Sampeyan Bisa Merek Merek Ganja?

Apa Sampeyan Bisa Merek Merek Ganja? Kaya bisnis liyane, industri ganja nglindhungi produk lan layanane. Ing pangertene iki, luwih becik sampeyan nyoba nglindhungi hak Kekayaan Intelektual babagan bisnis ganja. Nanging apa ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...

Legalisasi Marijuana Medis ing Mississippi

Undhang-undhang Mariyuana Kesehatan Mississippi, Legalisasi Mariyuana Kedokteran teka ing Mississippi! Negara kasebut milih langkah Inisiatif No 65 ing tanggal 3 November iki kanggo njamin kasedhiyan lan akses aman kanggo mariyuana medis kanggo wong sing nduweni kualifikasi ...

Lisensi Marijuana Warisan Detroit

Detroit Legacy minangka istilah ukum sing nembe ditemtokake amarga pengin dadi operator ganja ing Kutha. Detroit pungkasane mlebu industri ganja sing digunakake diwasa nganti meh setaun sawise negara bagian Michigan nglegalake ganja rekreasi sing kira-kira bisa ngasilake $ 3 milyar ing ...

Peraturan Lapisan Tambahan Peraturan Pematuhan Ganja

Inspektur Kesehatan 

Apa sampeyan kudu nempelake label kasebut?

Nalika ngrampungake panganan sing bakal dibungkus lan adol pihak katelu, inspektur kesehatan lokal utawa negara melu. 

Pawon sing nggawe bahan panganan duwe peraturan sing kudu ditrapake - lan sadurunge ganja ditambahake ing campuran kasebut.

Inspektur Bangunan

Tegangan iki ora nganti kode!

Tembung-tembung sing ora ana bisnis sing pengin dirungokake yaiku pabrik anyar dheweke gagal tundhuk karo kode bangunan negara.

Akeh ukum ganja sing ngatur rencana kanggo bangunan, saka tembok, pager lan sumber daya supaya ganja thukul miturut aturan lan peraturan sing diwenehake dening negara tartamtu.

Nganyari kanggo Peraturan

Hukum anyar asring ditrapake tanggal 1 Januari utawa Juli XNUMX.

Nalika dileksanakake undang-undang, umume duwe wektu tundha sadurunge efektif. Asring undhang-undhang kasebut bakal nemtokake tanggal efektif.

Ing Illionis, undang-undang mariyuana medis mbutuhake wektu sing suwe - sanajan wis kliwat tanggal efektif - sadurunge pasien bisa miwiti ngakses ganja medis.

Asring politik duwe peran nalika menehi lisensi anyar kanggo bisnis ganja. Iki minangka salah sawijining alesan kanggo menehi saran supaya prosedur transferabilitas lisensi ganja ditulis kanthi jelas dadi undang-undang. 

Peraturan Teknologi

Apa negara sampeyan nggunakake blockchain kanggo wiji kanggo adol ranging data?

Dokumen Kepatuhan sampeyan


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This