Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Ganja Georgia: Trulieve nuntut negara kasebut amarga lisensi medis

Ganja Georgia: Trulieve nuntut negara kasebut amarga lisensi medis

Ganja Georgia: Trulieve nuntut negara kasebut amarga lisensi medis

Tanggal 22 Desember 2020, salah sawijining perusahaan ganja terkemuka ing AS, Trulieve ngajokake protes tawaran menyang Departemen Layanan Administrasi Georgia (DOAS). 

Liwat tuntutan hukum iki, perusahaan ngupayakake mbatalake persyaratan sing ditindakake dening Komisi Ganja Georgia ("Komisi") menyang Permintaan Usulan Lisensi Medis Kelas 1 ("RFP").

Saiki ana rong jinis Lisensi Budidaya Ganja Medis ing Georgia:

  1. Lisensi Produksi Kelas 1, sing menehi wewenang marang para sing duwe lisensi kanggo nanem ganja mung ing fasilitas njero ruangan kanggo digunakake kanggo ngasilake minyak THC sithik, winates nganti 100,000 kaki persegi papan budidaya, lan ngasilake minyak THC sithik. Komisi bakal ngetokake rong lisensi Produksi Kelas 1.
  2. Lisensi Produksi Kelas 2, sing menehi wewenang kanggo pemegang lisensi Tumbuh ganja mung ing fasilitas njero ruangan kanggo digunakake kanggo ngasilake minyak THC sithik, winates nganti 50,000 kaki persegi papan budidaya lan ngasilake minyak THC sithik. Komisi bakal ngetokake papat lisensi Produksi Kelas 2

Babagan tuntutan hukum

Miturut penggugat, Komisi kasebut ngluwihi kewenangan sing didelegasikan dening Majelis Umum lan mulane kanthi ora bener nyoba menehi undang-undang babagan undang-undang ganja medis Georgia - Undhang-undhang Pangarep-arep. 

Trulieve miturut omongane uwong: 

"Komisi ngupayakake ngowahi persyaratan RFP kanthi nggunakake kritéria sing ora ana ing statut lan ngowahi definisi istilah material sing bertentangan karo definisi statutori. Liwat tumindak kasebut, Komisi wis ngluwihi otoritas kukumipun, sing pengaruhe mbatesi persaingan kanggo RFP iki"

Liwat tuntutan hukum iki, Trulieve njaluk ngilangi sarat manawa entitas sing kudu dioperasikake ing Georgia suwene limang taun dadi bisnis Georgia, tundhuk karo peraturan sing mbutuhake partisipasi bisnis minoritas minangka pamilik utawa panyedhiya, lan tindakake definisi sing luwih jembar babagan "produk ”Kaya sing kasebut ing statute, tinimbang definisi sing luwih winates sing diadopsi dening Komisi ing RFP.

Karsane Trulieve sing sejatine bisa uga kudu tundha, amarga jendhela pengajuan aplikasi RFP disetel sawetara dina sawise protes tawaran diajukake ing pengadilan.

Kajaba iku, Trulieve uga njaluk supaya RFP ora ditutup nganti keputusan final babagan demonstrasi kasebut (lan demonstrasi liyane sing bisa diajukake) diterbitake, amarga nganggep kriteria sing diterapake ing RFP 'ora bisa ditampa lan ora cocog' .

Penting, dicathet yen tenggat wektu RFP kanggo lisensi medis Georgia bakal kedadeyan tanggal 28 Desember 2020. 

POS sing disengkuyung: LISENSI PRODUKSI CANNABIS MEDIS GEORGIA

POS sing disengkuyung: PETA LEGALITAS MARIJUANA Dening NEGERI

Pengin Entuk Lisensi Budidaya Ganja Medis ing Georgia?

Latar mburi lan syarat kanggo lisensi medis Georgia

Georgia “Hope Hope” (HB324) dileksanakake ing taun 2019. Sampeyan bisa maca babagan Lisensi Medis Georgia ing artikel babagan iki. 

Sawise dileksanakake, ing Komisi nerbitake Permintaan Aplikasi Kompetitif kanggo Proposal kanggo Lisensi Medis Kelas 1 lan Kelas 2 tanggal 23 November 2020, lan liwat proses iki, RFP ngupayakake menehi rong Lisensi Produksi Kelas 1 sing menehi wewenang marang pemegang lisensi ("tawaran sing menang") kanggo " mung tuwuh ganja ing fasilitas njero ruangan kanggo digunakake kanggo ngasilake minyak THC sing sithik. ”

Kode Georgia (OCGA) lan Georgia “Undhang-undhang Pangarep-arep” negesake pirang-pirang aspek aplikasi sing diterbitake Komisi. Antarane aspek kasebut, OCGA (§ 16-12-210 (a)) menehi sawetara kekuwatan, tugas, lan tanggung jawab marang Komisi kanggo ngetrapake undang-undang kasebut. Ing pangerten iki, minangka sinyal saka Trulieve, Komisi duwe wewenang kanggo:

  • Nggawe "prosedur kanggo menehi lisensi medis";
  • Nggawe "aplikasi lan formulir sing dibutuhake kanggo nindakake ketentuan bagean iki;
  • Gawe "kriteria kanggo pelamar lan lisensi sing dibutuhake kanggo njamin stabilitas pasar lan pasokan sing cukup."

Salajengipun, Komisi negesake ing RFP manawa kerangka kerja undang-undang sing ditemtokake ing "Undhang-undhang Pangarep-arep" menehi otoritas sing cukup kanggo nindakake proses aplikasi sing kompetitif. 

Iki uga nyatakake yen "syarat, kahanan, proses instruksi, prosedur utawa tumindak utawa sarat liyane" ing RFP "ora salaras karo utawa konflik karo Manual Pengadaan Georgia (GPM)", penyimpangan kasebut diidini. 

Trulieve ora setuju kanthi negesake manawa "RFP ora lan ora bisa negesake manawa panyimpangan saka HB 324 utawa undang-undang sing dikodifikasi diidini".

Lan sanajan RFP biasane nglacak lan nggabungake undang-undang sing relevan lan syarat kanggo aplikasi sing kasebut ing OCGA, RFP ngemot syarat sing beda karo peraturan kasebut. Penggugat nuduhake telung syarat kasebut:

First, OCGA negesake manawa "pelamar kudu dadi perusahaan Georgia utawa entitas" tanpa nemtokake apa sing dadi perusahaan Georgia. Trulieve minangka cathetan cilik sing misuwur ing Maine sing mbuwang syarat residensi kanggo operator negara sing pengin melu ing industri ganja Maine.

RFP ing tangan liyane mbutuhake para pelamar bisa kepenak nuduhake bukti kepemilikan Georgia, sing pelamar bisa ngirim dokumentasi sing nuduhake:

    • "Kepemilikan utawa ngontrol kepemilikan luwih saka 50% dening warga hukum Georgia sing wis dadi warga legal ora kurang saka 1 taun sadurunge tanggal aplikasi diajukake" utawa 
    • "Pendaftaran tahunan utawa pengembalian pajak bisnis kanggo nyathet manawa perusahaan utawa entitas" wis didaftar kanthi aktif kanggo nindakake bisnis ing Negara Bagian Georgia kurang saka 5 taun sadurunge tanggal aplikasi diajukake ".

kapindho, OCGA mbutuhake "demonstrasi keterlibatan pinunjul ing bisnis dening siji utawa luwih perusahaan bisnis minoritas kaya sing ditegesake ing Kode Bagean 50-5-131, minangka pamilik bisnis utawa minangka panyedhiya barang lan jasa kanggo bisnis ".

RFP ngilangi pilihan manawa perusahaan bisnis minoritas bisa dadi bagean saka tim pelamar minangka salah sawijine pamilik utawa pemasok sing penting, nanging kudu njaluk melu liwat kepemilikan lan minangka pemasok.

Pamungkas, Trulieve negesake manawa ing dokumen FAQ RFP, Komisi ngowahi lan matesi definisi kukum saka "produk" adoh saka teks legislatif Georgia:

Undhang-undhang Pangarep-arep nemtokake "produk" kanthi expansive tegese ing bagean sing relevan "minyak THC sing murah dikirim liwat minyak, [utawa] tincture".

Nanging, FAQ Komisi negesake manawa "Ukum Georgia ora ngidini Lisensi Produksi nggawe utawa ngasilake cannatol, tincture, topikal, sublingual onset cepet, edibles, inhalable, lan liya-liyane. Produk kasebut dilarang didol lan didol ing Georgia."

Ing kabeh babagan, Trulieve negesake manawa Komisi ngluwihi panguwasa kanthi nerbitake RFP sing bertentangan karo ketentuan Undhang-undhang Pangarep-arep lan mula, kudu diendhegake saka undang-undang kanthi ora sah. 

ACC, LLC Nanggepi Protes Tawaran Trulieve

Ing tanggal 4 Januari 2021, perusahaan "ACC, LLC" ("ACC") ngirim tanggepan marang protes tawaran Trulieve.

ACC minangka perusahaan Georgia sing miturut omongane uwong siyap ngirim lamaran kanggo Kelas 1 lan Lisensi Produksi Oli Kelas-2 Kelas XNUMX, adhedhasar RFP sing wis ana. 

Dheweke negesake manawa Komisi wis tumindak ing framework eksplisit lan pedoman Undhang-undhang sing dikodifikasi ing OCGA

Uga, dheweke negesake manawa demonstrasi tawaran sing dikirim dening Trulieve misconstrues RFP, kanthi maca saran lan referensi sing ana ing RFP minangka prentah, ora ngakoni otoritas eksplisit saka legislatif sing diwenehake menyang Komisi, lan gagal ngapresiasi pandhuan sing diwenehake dening legislatif menyang Komisi.

Uga diklaim manawa modhifikasi RFP lan perpanjangan tenggat proposal kasebut bakal ngrusak warga lan pasien Georgia kanthi nggawe keterlambatan lan kebingungan, prasangka sing nduwe hak minoritas sing duwe minoritas, lan nambah beban tambahan kanggo wong-wong sing wis ngentekake wektu lan sumber daya. gumantung karo RFP.

Ing pangertene iki, ACC njaluk demonstrasi kasebut kudu ditolak, lan RFP tetep ora owah. ACC nanggapi saben argumen sing digawe dening Trulieve babagan protes tawaran kanthi cara ing ngisor iki:

First, babagan telung bagean RFP sing diserang Protes Bidang Trulieve, kanthi pratelan yen ngemot syarat sing mbantah karo OCGA, ACC negesake manawa demonstrasi kasebut salah ngubungake aplikasi kasebut minangka kriteria mandat sing "jelas dudu". 

ACC negesake manawa, Aplikasi kasebut dhewe mbedakake sifat wajib sarat tartamtu, lan mbedakake syarat kasebut karo sing liyane sing dicetak utawa informatif, nanging ora wajib. Miturut perusahaan kasebut, Komisi nerangake bedane nalika nanggapi Q67, sing ujar:

“Q67: Apa komponen saka Jadwal Aplikasi opsional vs. Prentah?

A67: Kabeh komponen undang-undang aplikasi kasebut minangka sarat wajib sing kudu diajukake saben pelamar supaya bisa dipertimbangkan. Nalika ngilangi bagean sing dicetak utawa ngirim aplikasi sing ora lengkap minangka pilihan, pelamar kudu ora ngerti poin sing diwenehi skor utawa evaluasi bisa diwenehake kanggo item sing ilang. "

Babagan keluhan sing digawe ing Protes manawa "RFP ngemot rong syarat sing bisa ditrapake para pelamar kanggo nuduhake bukti kepemilikan Georgia", ACC nanggapi manawa Jadwal D (dikutip demonstrasi kanggo tuntutan sing dituduh) negesake manawa "pelamar bisa nyedhiyakake bukti tambahan sing ndokumentasikake pelamar yaiku perusahaan Georgia utawa entitas liwat Kepemilikan utawa Registrasi". 

Ing pangertene iki, dheweke negesake manawa ora ana aplikasi utawa bahan pendhukung manawa ana syarat sing kudu diwenehake para pelamar kanggo ngrampungake rong syarat kasebut, nanging pelamar kudu dadi perusahaan Georgia.

Sabanjure, miturut ACC, protes kasebut ngeluh yen RFP "ngilangi opsi manawa perusahaan bisnis minoritas bisa dadi bagean saka tim pelamar minangka salah sawijining pamilik utawa pemasok sing signifikan lan uga mbutuhake kepemilikan uga minangka pemasok". 

Maneh, kanggo ACC, Jadwal sing diprotes protes kasebut (Jadwal D) ora ngemot sarat wajib apa wae, nanging mung conto dokumen lan informasi sing disaranake sing bisa nyebabake skor nalika Komisi nganggep sarat keterlibatan minoritas sing diwajibake kanthi sah. 

Pamungkas, Protes ngeluh manawa definisi "produk" diowahi dening Komisi ing RFP amarga kanggo nanggepi Pitakon Nomer 14, Komisi menehi manawa tinture ora diidini nalika OCGA ngidini tincture. 

Kanggo nanggepi iki, ACC negesake manawa Komisi njlentrehake iki ing Addendum 1, Jadwal G, khusus sing ngatasi kekuwatan demonstrasi kasebut. Definisi kasebut, miturut Addendum iki, kalebu kabeh "minyak THC sing murah", mula komplain sing digawe Trulieve dianggep bisa dibantah. 

ACC nganggep manawa RFP ora ngowahi utawa ngganti definisi "produk" saka statute, sanajan ing tanggapan kanggo FAQ bisa uga ana ambigu. Addendum 1 nglacak undang-undang kasebut lan nerangake manawa "Produk" tegese "minyak THC murah", ing pangertene iki, ora ngilangi produk sing diidini ing statuta kasebut lan uga ora ngidini produk sing ilang ing statut kasebut. 

ACC negesake manawa ora ana tindakan sing ditindakake Komisi sing mbantah langsung karo persyaratane Undhang-undhang kasebut, mula Protes Tawaran kasebut inapposite.

Kajaba iku, ACC negesake manawa Komisi duwe wewenang kanggo ngatur lan ngetrapake Undhang-undhang Umum Georgia miturut pedomane, amarga dewan legislatif menehi arahan khusus marang Komisi nalika kanthi eksplisit nyedhiyakake kekuwatan sing dijelasake ing OCGA

Dadi, adhedhasar iki, lan bertentangan karo tuntutan Protes, Komisi bakal ngatur lan ngetrapake undang-undang kasebut kanthi nggunakake kekuwatan eksplisit sing diwenehake dening Majelis Umum.

"Komisi kasebut ora 'nggunakake fungsi' legislatif, amarga ora njupuk keputusan legislatif murni nanging tumindak administratif miturut arahan legislatif."

Kejabi poin kasebut, ACC negesake manawa Protes Bid ora sengaja, amarga kudune diajukake "sajrone sepuluh (10) dina tanggalan sawise partai demonstrasi ngerti utawa kudune ngerti kedadeyan sing diprotes, utawa loro ( 2) dina kerja sadurunge tanggal nutup lan wektu panjaluk aplikasi kompetitif kanggo proposal kaya sing diterbitake ing Registri Pengadaan Georgia nalika demonstrasi ditampa, tanggal endi wae sing luwih awal.

Ing kasus iki, amarga "persyaratan" sing miturut omongane uwong sing ana ing aplikasi asli sing diterbitake tanggal 23 November 2020, ACC negesake yen tenggat wektu kanggo protes yaiku sepuluh (10) dina tanggalan sawise diterbitake aplikasi kasebut, utawa tanggal 3 Desember 2020 Salajengipun, yen Trulieve protes babagan respons babagan FAQ, sing pungkasan direvisi tanggal 24 November 2020, tanggal pungkasan tanggal 4 Desember 2020. 

Kepiye Trulieve Suit Bisa Nggawe Ganja Georgia

Ganja Georgia: Trulieve nuntut negara kasebut amarga lisensi medisYen demonstrasi tawaran ora ditolak amarga prosedural, agensi kasebut kudu, sajrone 30 dina wiwit nindakake demonstrasi, menehi laporan kanggo ngatasi argumen demonstrasi kasebut. 

Para pemrotes kudu ngajokake komentar sing nanggapi laporan agensi sajrone 10 dina sawise nampa laporan kasebut (gagal ngajokake komentar bakal nyebabake pemrotes). Sawise periode komentar, DOAS bisa njaluk pengajuan tambahan saka para pihak, nindakake resolusi sengketa alternatif, utawa nganakake sidhang. 

Protes rampung nalika "ditarik" dening para demonstran, "dibubarake" amarga demonstrasi kasebut duwe cacat teknis utawa prosedur (kayata kurang wektu utawa yurisdiksi) utawa amarga agensi kasebut njupuk tindakan korektif sing ngatasi demonstrasi kasebut, "ditolak" amarga pengadilan ora duwe bathi tumrap demonstrasi kasebut, utawa "ditindakake" dening pengadilan amarga setuju karo bantahan protes kasebut.

Yen protes bid bakal ditindakake, DOAS kudu mrentah supaya Komisi ngowahi RFP supaya cocog karo Undhang-undhang Pangarep-arep, sing bakal ngilangi syarat wektu sing suwe kanggo entitas dadi korporasi Georgia, nggawe partisipasi perusahaan bisnis minoritas minangka pamilik utawa panyedhiya lan nggawe definisi "produk" RFP identik karo definisi kukum.

Miturut Trulieve, tumindak kasebut bakal "mesthekake Komisi tumindak miturut kekuwatane tinimbang nyoba ngetrapake undang-undang lan nggawe lapangan main level kanggo kabeh pelamar sing minat."

Aja lali karo kita Peta Legalisasi Marijuana ing ngendi sampeyan bisa nelusuri status hukum saiki ing saben negara bagian ing Amerika Serikat lan ndeleng kabeh postingan ing saben negara kasebut.

Deloken:

Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizaitonnews.com

Pengin Entuk Lisensi Budidaya Ganja Medis ing Georgia?

Aturan Final USDA ing Hemp

Aturan Final USDA ing Hemp

  Aturan Final USDA kanggo Hemp - Total THC - Delta 8 & Remediation Aturan Final USDA ing Hemp pungkasane dirilis tanggal 15 Januari 2021 adhedhasar set peraturan rami USDA sadurunge sing menehi komentar umum saka meh 6,000 wong. Aturan Final USDA ing Hemp bakal ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York

Lisensi Distributor Ganja New York Anggota parlemen New York nggawe lisensi distributor panggunaan diwasa kanggo wong-wong sing kepengin miwiti bisnis ganja kanggo mlebu ing industri kasebut. Sawise Bill S854 ditampilake, New York saiki arep dadi salah sawijining negara nomer nembelas ...

Pabrik Ganja ing New York

Pabrik Ganja ing New York

  Lisensi Pembibitan Ganja New York Ganja Pembibitan ganja diarani babagan carane industri ganja diwiwiti. Sanajan ora kabeh negara mikir babagan lisensi nursery ing peraturan kasebut, anggota parlemen New York mutusake kalebu jinis lisensi kasebut ing ganja ...

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York

Lisensi Pangiriman Ganja New York Lisensi pangiriman ganja saka New York bisa uga padha karo apa sing ditindakake negara liya nalika pangiriman ganja, nanging kita ora bakal ngerti nganti kliwat legalisasi lan peraturan pungkasan disusun ing Kota Besar. Yen legalisasi ...

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

Lisensi Mikrobiologi Ganja New York

  Lisensi Mikrobiologi Ganja New York Lisensi bisnis mikro ganja katon minangka tren anyar kanggo negara nalika ngatur program ganja sing digunakake kanggo wong diwasa. Lisensi bisnis mikro New York minangka kesempatan kanggo pamilik bisnis cilik duwe kesempatan ing industri ...


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This