Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Cara Nggawe Lisensi Cananbis

Pengin telpon cepet babagan aplikasi sampeyan

Deleng Aplikasi Sampeyan karo Pengacara ganja

Kita bakal nyemak lan nriti aplikasi lisensi ganja kanthi priksa manawa nulis nilai lan kemungkinan risiko litigasi sing ana.

logo pembayaran

Napa Tim Nggawe Lisensi Ganja

carane nuntut lisensi ganja

Pengacara lisensi ganja kedadeyan sawise babak aplikasi kompetitif. Negara utawa kotamadya ngalami risiko litigasi ing aplikasi lisensi ganja kompetitif nalika aplikasi bisnis ganja luwih akeh tinimbang lisensi sing kasedhiya. Luwih saka iku, aplikasi lisensi ganja asring ditingkat dening pihak katelu, kaya firma akuntansi gedhe-papat, sing bisa uga salah nalika nyritakake poin kasebut. Sampeyan bisa ngarepake manawa akeh tim sing nuntut lisensi ganja yen dheweke yakin bakal menang. Mangkene artikel ringkes babagan proses kasebut.

Titik utama babagan Tuntutan ing lisensi Cannabis

 

  1. Tindakake aturan negara utawa lokal sampeyan
  2. ngerteni apa sing salah ing aplikasi kasebut
  3. tundhuk prosedur kanggo keputusan keputusan administratif
  4. Ngerti litigasi ora bisa diramal lan sampeyan bakal ilang
  5. Nduwe keluhan lan gerakan sing persuasif ditulis
  6. Sinau kabeh babagan cara menang lisensi ing mangsa ngarep

POS sing disengkuyung: Ngarep tuwuh ganja ing Illinois

POS sing disengkuyung: Aplikasi Lisensi Dispensary Illinois 

POS sing disengkuyung: Ganja Penelitian Ganja

Pengin Pengacara Ganja Kaya Deleng Review Aplikasi Sampeyan?

NATE NEGARA UNTUK KULIT LISAN CANNABIS

         Kita kabeh mikir manawa, sawise kerja keras banget, kita bakal entuk lisensi ganja - nanging ing negara sing kompetitif - umume wong ora menang. Lan nalika tuntutan ukum wiwit mabur… kita bakal ngomong kabeh babagan episode saiki.

Dhaptar Kas - Warta LEGALISASI CANNABIS

Matur nuwun wis gabung karo aku, aku Tom - lan sampeyan bisa nemokake aku menyang situs webku - cannabis industry lawyer.com - ing ngendi aku menehi konten kaya iki supaya sampeyan bisa ngerteni kabeh sing pengin dingerteni babagan industri ganja sing sah.

LICENS CANNABIS KOMPETIFIK DITAWANGKE LITIGASI UNTUK STATES lan MUNICIPALITI

Mangkene prekara sing wis sampeyan ngerteni - ora kabeh negara ngidini kabeh sing pengin lisensi ganja entuk - Negara kaya Illinois, utawa Missouri, Maryland - dheweke nggunakake sistem lisensi sing kompetitif ing ngendi aplikasi digawe dening ahli sing diarani "paling apik." ” Watch nganti pungkasan lan aku bakal menehi saran marang sampeyan cara sing bisa mungkasi kabeh tuntutan hukum, sing ora dakpilih minangka litigator ganja. Nanging ora masalah kanggo Illinois, utawa uga negara sampeyan.

APLIKASI Luwih luwih akeh saka LICENS CANNABIS KENE Nggawe RISIKO LITIGASI

Malah yen tim sampeyan kuwat lan entuk lisensi. Illinois mung diparengake patang puluh tukang kerja lan 40 lisensi infuser. Lan, Illinois mung bakal menehi 75 lisensi dispensasi panggunaan diwasa, nanging nampa aplikasi saka luwih saka 700 tim sing ngirim luwih saka 4,000 aplikasi. Dadi kemungkinane isih dawa - lan Negara saiki Dianugerahi KPMG, salah siji saka papat perusahaan akuntansi gedhe, kontrak kanggo ngetung aplikasi dispensasi ing rundingan pungkasan. Kontrak kasebut nyedhiyakake proyek konsultasi grading misterius sajrone rong yuta dolar dolar ($ 2,000,000).

 KONSULTAN KONSULTAN KANGGO GRATIS CANNABIS LESEN APLIKASI

Cathetan liyane sing menarik ing kontrak Negara kasebut karo KPMG yaiku ngramal $ 500,000 liyane ing "konsultasi hukum," kanthi tingkat paling gedhe $ 200 / jam. Ing istilah awam, Negara kasebut kayane bakal masrahake atusan jam kerja review kanggo pengacara "kontrak" utawa "proyek". Yen sampeyan durung ngerti - banjur smash seneng lan lengganan kanggo sinau luwih lengkap babagan hukum ganja - nanging pengacara kontrak kerja intine nglibatake klompok pengacara sing durung duwe pengalaman menyang kamar, sing dibayar sethithik banget kanggo nggarap kerja sing monoton , sing ngasilake produk sing disenengi sawetara wong - sanajan ora uga wong sing nindakake. Sing katon bakal milih tim sing menang lisensi. Sing nyedhot wektu nalika nimbang matématika.

         Matematika sederhana nemtokake manawa akeh pelamar bakal kalah. 4,000 aplikasi mung 75 lisensi dispensary padha karo 98.125% kemungkinan gagal - kaya pangandikane, muga-muga bisa terus maju ing industri ijo ganja. Yen kemungkinan ora cukup suwe, proses nulis biji sing disetel dening negara iki bakal ndadekake sawetara pelamar bakal ilang amarga ana kesalahan manungsa. Amarga alasan sing apik, tim sampeyan bisa uga pengin nuntut Negara utawa kotamadya kanggo entuk lisensi bisnis ganja sing dipercaya wis entuk.

Pengin Nggayuh Kaputusan sampeyan

Priksa Ukum Negara Sampeyan Cara Nggawe Keputusan Lisensi Ganja

         Kanggo Illinois, ing Peraturan ganja lan Undhang-undhang ngidini para pelamar nuntut miturut Undhang-undhang Tinjauan Administratif negara sing negesake manawa "[keputusan] keputusan administrasi pungkasan Departemen ing ngisor iki bakal ditinjau maneh miturut ukum saka UU Tinjauan Administratif." njupuk Panggonan ing kabupaten ing endi partai sing ndhaptar review (pelamar) manggon, utawa Sangamon County kanggo partai sing ora ana ing negara kasebut. Ngomong babagan pamirsa negara, priksa panguwasa negara sampeyan sing cocog, kanggo hak-hak tartamtu. Sampeyan kudu netepi syarat kasebut kanggo ngupayakake hak-hak sampeyan.

 Tata Cara Proses Administrasi Kudu Dipuntedahake

         Hukum Review Pentadbiran Illinois nduwe sawetara panentu sing kudu ditindakake. Sampeyan mbutuhake review pihak kudu ngajokake keluhan lan ngetokake saman ing telung puluh lima (35) dina keputusane administratif sing dimaksud. Plaintif bisa njaluk Departemen Pertanian utawa IDFPR kanggo menehi rekaman lengkap babagan proses ulang miturut bagean 3-108 (a). Nanging, "[n] o bukti-bukti anyar utawa tambahan kanggo ndhukung utawa nentang apa-apa, tatanan, tekad utawa keputusan agensi administratif bakal dirungokake dening pengadilan." Bagean sing padha nyedhiyakake manawa "[t] dheweke nemokake lan kesimpulan saka lembaga administratif babagan pitakonan kasunyatan sing bakal ditindakake prima facie bener lan bener. ”

Elingi kabeh wektu, aku wis ngomong yen sampeyan butuh aplikasi sing paling lengkap lan lengkap - uga bisa uga amarga proses banding negara sampeyan njupuk aplikasi kasebut amarga rekaman sampeyan ana ing banding lan sampeyan ora bisa nambah apa-apa sing anyar kanggo mratelakake panemume. 

         Kajaba iku, bisa angel ing kene - sing cocog karo proses litigasi rumit - aplikasi ganja asring duwe kriteria konkrit, kanthi sistem titik sing katon komprehensif. Nanging, pelamar entuk skor adhedhasar ora mung tundhuk marang hukum, nanging uga potensial lan kemampuan minangka bisnis. Contone, yen Negara nemtokake proformula lan modal modal pelamar apik, nanging ora gedhe, apa iku panentu ukum utawa kasunyatan? Aplikasi kasebut kayane luwih akeh babagan soal campuran hukum lan kasunyatan - yaiku prekara sing bakal mbingungake non-litigator, sing umume para pelamar ora.  

Kajaba iku, skor objektif sing dianggep nyata adhedhasar keputusan manungsa sing subyektif. Masalah sing luwih rumit yaiku jangka wektu kanggo ngeculake skor sing digawe ing statute, sing mung bisa diganti karo perintah eksekutif. Iki wis kedadeyan ing Illinois, nalika tanggal 12 Maret 2020, Gubernur JB Pritzker nerbitake perintah eksekutif sing ana gandhengane karo virus corona sing nambah tenggat wektu pengajuan aplikasi nganti rong minggu. Penundaan tambahan bisa uga bakal teka ing Illinois. Dheweke wis kedadeyan sadurunge ing negara liya - tanpa pandemi global sing bisa ditindakake.

Review Cara Nggawe lisensi ganja ing Negara-negara sing beda-beda 

         Sawise nyemak negara liya minangka pandhuane, kita duwe idea apa sing sabanjure amarga litigation ganja munggah. Negara Bagean Florida wis nganakake praktik kanthi mung netep karo para litigant minangka ijol kanggo menehi a lisensi. Florida uga bakal nglawan perang sah sing kapisah amarga negara kasebut mbutuhake perusahaan ganja kanthi vertikal terpadu, sing duwe efek nggawe alangan gedhe kanggo mlebu. Missouri uga ngalami reaksi parah sawise aplikasi pungkasan. Ana pirang-pirang tuntutan hukum - ing atusan - ditundha sawise atusan atusan pelamar gagal nduweni kualifikasi kanggo negara kasebut 60 lisensi budidaya. Luwih keruwetan ing Missouri yaiku yen para pemenang katon asring politik disambungake individu. Nalika nyiyapake tim pelamar, kita wis nyumurupi kanthi nyata apa bedane pamrentah lokal kanggo ndhukung utawa nentang pelamar. Sampeyan bisa uga wis nate krungu aku ngomong sadurunge, lan yen sampeyan langganan, sampeyan bakal krungu aku ngomong maneh - kabeh ganja iku lokal. 

 Sistem Lisensi Lisensi ganja lan Sistem Lotre

         Kita ora bisa ngerti kepiye proses litigasi ganja ing Illinois. Nanging yen Florida lan Missouri minangka indikasi, mula bakal dadi bisnis gedhe sing bakal tetep ana. Matur nuwun kanggo nonton nganti pungkasan - Saiki ayo mbayangake cara supaya sawetara negara bisa uga ora tanggung jawab kanggo pelamar skor kanthi skor sing paling dhuwur. Nyingkiri litigasi iki bisa dadi negara sing pengin ukum ditindakake. 

Contone, negara-negara kaya Arizona, wis ngusulake undang-undang ganja sing mbutuhake syarat-syarat tartamtu kanggo dipenuhi dening pelamar sing tumindak minangka ambang supaya bisa muter lotre kanggo lisensi. Illinois njaluk lotre yen ana hubungane karo pelamar skor paling dhuwur. Lotre acak pancen luwih angel mbantah manawa sampeyan salah, kajaba yen dicidra. Nanging mesthine ora ana sing bisa diciptakake ing industri ganja, utawa industri apa wae - bener?

 

 

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Suite 1A Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Hubungi Kita 309-740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

150 S. Wacker Drive,
Suite 2400 Chicago IL, 60606, USA
Nelpon Kita 312-741-1009 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This