Warta ganja paling anyar
Pilih Page

Lisensi ganja medical Kentucky

Undhang-undhang Ganja Kedokteran Kentucky bisa ngganti lan ngesahkan ganja medis ing negara Blue Grass yen HB136 kliwat - akeh lisensi ganja anyar

Undhang-undhang Ganja Kedokteran Kentucky

Undhang-undhang Ganja Kedokteran Kentucky

kerajinan tuwuh lisensi

Lisensi ganja medical Kentucky bisa uga teka ing taun 2020! Kanggo pisanan - Kentucky milih lan nglulusake Legalisasi Ganja Medis! Undhang-undhang Ganja Kedokteran Kentucky bisa uga bakal ganti amarga legislatif negoro milih 65-30 kanggo ngesahake ganja medis kanggo warga Kentucky. Iki bakal dadi undang-undang lan ngidini pasien ngakses obat ganja sing sah lan supaya wong liya ngindhari tangkepan sing ora perlu ditindakake supaya masarakat sing nglarang terus dikelola. 

Kentucky Marijuana Bill HB 136

Ora ana kepastian, nanging omah Kentucky nyetujoni tagihan legalisasi ganja medis - sing ganti jenenge dadi ganja.

Undhang-undhang Ganja Kedokteran Kentucky berkembang, tegese Kentucky bisa uga gabung karo negara legalisasi ganja kanggo pasien medis! Ora suwe, bisa uga sampeyan bisa entuk lisensi kanggo ngoperasikake bisnis ganja medis dhewe ing Kentucky.

Telpon babagan Aplikasi Lisensi Mariyuana Medis Kentucky

Nggolek Kentucky Informasi Dispensary - Klik ing kene.

Kentucky HB 136:Nggawe macem-macem anyar Undhang-undhang Ganja Kedokteran Kentucky to netepake istilah; ngilangi program ganja obat saka ketentuan sing ana ing ukum Kentucky; mbutuhake Departemen Alkohol Minuman lan Kontrol ganja kanggo ngetrapake lan ngatur program ganja obat ing Kentucky; kanggo netepake Divisi Marijuana Obat ing Jurusan Minuman Alkohol lan Kontrol ganja; kanggo netepake larangan kanggo duwe ganja obat kanthi pasien sing kualifikasi, pasien sing ngunjungi, lan juru kunci sing ditunjuk; kanggo netepake proteksi tartamtu kanggo para pemegang kertu; kanggo netepake perlindungan profesional kanggo praktisi; nyedhiyakake i kanggo menehi wewenang marang praktisi dening lembaga lisensi negara kanggo ngetokake sertifikasi sing ditulis kanggo nggunakake ganja obat; kanggo netepake proteksi profesional kanggo pengacara; kanggo nglarang kepemilikan lan nggunakake ganja obat ing bis sekolah, kanthi alasan prasekolah utawa sekolah primer utawa sekolah menengah, ing fasilitas koreksi, Legalization Medical Cannabis Kentucky, apa wae pamrentah federal, utawa nalika ngetrapake kendharaan motor; nglarang ngrokok ngrokok ganja obat; kanggo ngidini juragan mbatesi milik lan nggunakake ganja obat dening karyawan;

Kentucky Medical Law

Ukum ganja medis anyar Kentucky bakal mbutuhake departemen kasebut ngetrapake lan ngoperasikake program kertu identifikasi registri;

  • kanggo netepake syarat kanggo kertu identifikasi pendaptaran; kanggo netepake biaya kertu identifikasi pendaptaran; kanggo njaluk departemen kasebut ngoperasikake sistem panampa lisensi sementara;
  • kanggo netepake syarat aplikasi kanggo kertu identifikasi pendaptaran;
  • kanggo netepake nalika departemen bisa nolak aplikasi kanggo kertu identifikasi pendaptaran; kanggo netepake tanggung jawab tartamtu kanggo para pemegang kertu; kanggo netepake nalika kertu identifikasi pendaptaran bisa dicabut;
  • kanggo nggawe macem-macem kategori lisensi bisnis ganja;
  • kanggo netepake undhangan lisensi bisnis ganja; mbutuhake informasi tartamtu supaya dilebokake ing aplikasi kanggo lisensi bisnis ganja;
  • kanggo netepake nalika departemen bisa mbantah aplikasi kanggo lisensi bisnis ganja ing Kentucky;
  • nglarang praktisi dadi anggota dewan utawa pejabat utama bisnis ganja; nglarang hak-hak kelas silang saka bisnis ganja; lan
  • kanggo netepake aturan kanggo dodolan lokal.
 

POS sing disengkuyung: Entuk Proyek ing Industri Ganja

POS sing disengkuyung: Cara Mbukak Dispensary ganja

 

Pengin Bukak Bisnis ganja

Kentucky Bisa Normalisasi Marijuana Kesehatan

Kentucky Medical Law - Minggu kepungkur, panitia House State Kentucky nggawe tagihan kanggo legalisasi mariyuana medis, RUU kasebut, HB 136, duwe dhukungan sing signifikan ing negara kasebut, lan dadi kesempatan sing apik kanggo dadi hukum. Versi bubar metu saka panitia House ana ing Kaca-kaca 116,. Sing luar biasa, iki luwih cendhek tinimbang Peraturan Pengacara lan Pajak Illinois, sing mlebu meh 600 kaca. 

HB 136 nggawe rencana lisensi kanggo ijin saka "Bisnis ganja" entitas, tetep karo tren saiki negara sing nyebutake "ganja" tinimbang "ganja." RUU kasebut nyedhiyakake akeh rincian lisensi kanggo peraturan administratif ing mangsa ngarep, sing bisa uga meh padha karo 200 kaca peraturan "darurat" kanggo lisensi ganja ing Illinois. 

Skema lisensi sing lengkap nggawe limang jinis lisensi bisnis ganja ing ngisor Hukum Hukum ganja Kentucky, sing tundhuk karo biaya lan syarat sing beda. Ing ngisor iki, kita njelajah sawetara syarat ndhuwur kanggo lisensi bisnis ganja sing beda.

TEKS HUKUM & PDF KENTUCKY MEDIS KENTUCKY (HB 136)

HB136_GA

LESEN Kultivasi KENTUCKY MARIJUANA

RUU kasebut nemtokake "tukang kebon" kaya ing ngisor iki:

"Budidaya" tegese entitas sing dilisensi ing bab iki sing budidaya, panen, lan ngirim bahan tanduran mentah menyang petani, dispenser, prosesor, produsen, utawa fasilitas kepatuhan liyane;

Budidaya sejatine mung winates kanggo ngembangake bahan mentah. Bagean 21 mbatesi kegiatane kaya ing ngisor iki:

  1. Ndarbeni, ndarbeni, nandur, ngolah, mundhak, panen, trimming, utawa nyimpen wiji ganja, tunas, tanduran, utawa bahan tanduran mentah;
  2. Ngirim, ngeterake, ngirim, ngirim, utawa adol bahan tanduran mentahan utawa pasokan sing gegandhengan karo bisnis ganja liyane ing negara iki; utawa
  3. Sade wiji utawa tunas ganja kanggo entitas sing padha sing dilisensi kanggo ngolah obat ganja ing negara iki utawa ing lembaga liyane

Cultivator minangka siji-sijine entitas sing dilisensi sing beda-beda "undakan", sing mengaruhi biaya lisensi kasebut. Iki kaya lisensi ganja liyane ing negara liya. Ana petani Tier I, Tier II, Tier II, lan Tier IV, adhedhasar ukuran fasilitas penanaman:

  • Tanduran I sing luwih cendhek- 2,500 kaki persagi utawa luwih sithik;
  • Tier - 10,000 kaki persegi utawa kurang;
  • Tier III- 25,000 kaki persegi utawa luwih sithik;
  • Tiga IV- 50,000 kaki persegi utawa luwih sithik. 

Negara kasebut kudu nyetujoni paling ora 15 lisensi cultivator sajrone setaun sawise ditrapake.

Pungkasan, petani (uga produser lan prosesor) tundhuk serius pajak. Bagean 33 nyebabake pajak ekstra saka 12% ing panrimo reged saka tukang ngolah.

CANNABIS KENTUCKY LESEN PEMBANGUNAN

RUU kasebut nemtokake "dispensari" kayata:

"Dispensary" tegese entitas sing dilisensi ing bab iki sing entuk, duwe, ngirim, transfer, ngeterake, adol, nyedhiyakake, utawa menehi obat 16 ganja kanggo pemegang kertu;

Dilisensi dispensasi luwih jelas tinimbang lisensi para petani. RUU bener mbutuhake dispensaries pasangan karo apoteker. Bagean 22 nyedhiyakake:

Sawijining dispensasi dibutuhake kanggo netepake lan njaga persetujuan kolaborasi 10, kaya sing diterangake ing bagean 10 saka UU iki, karo apoteker sing otoritas 11 dening Badan Farmasi Kentucky kanggo melu perjanjian kolaborasi karo 12 dispensasi

Negara kasebut kudu nyetujoni paling ora 25 lisènsi dispensasi sajrone setaun suwé. RUU kasebut uga mbutuhake paling dispensasi kanggo disetujoni saben "kabupaten pembangunan" sing ditetepake. Intine, dheweke kudu nyebarake geografis kanggo nutupi negara.

Untunge, dispensari ora kena mbayar pajak ekstra para petani, pemroses, lan produser.

LESEN PROSESOR KENTUCKY CANNABIS

RUU nemtokake "prosesor" kaya ing ngisor iki:

"Prosesor" tegese entitas sing dilisensi ing bab iki sing entuk bahan tanduran mentah saka petani kanggo nyiyapake, motong, ngapusi, campuran, pabrik, utawa ngowahi bahan tanduran mentah, lan produk paket sing ana utawa asale saka bahan tanduran mentah didol menyang dispensary sing dilisensi. ”

Prosesor diijini nindakake prekara tartamtu sing wis ditemtokake ing bagean 23:

(a) Ndarbeni utawa tuku bahan tanduran mentah saka tukang kebon, prosesor, utawa produser ing negara iki; 

(b) Mundhut, ngolah, nyiapake, manufaktur, manipulasi, campuran, nyiapake, utawa kemasan ganja obat; 

(c) Mindhah, transportasi, nyuplai, utawa adol ganja obat lan persediaan sing gegandhengan karo bisnis ganja liyane ing negara iki; utawa

(d) Sade wiji utawa tunas ganja kanggo entitas sing padha sing dilisensi kanggo ngasilake ganja ing negara iki utawa ing lembaga liyane.

RUU mbutuhake paling lima (5) pemroses dilisensi ing sakwaca setaun. Prosesor tundhuk pajak ekstra 12% rego kaya para petani.

LESEN PRODUKER KENTUCKY CANNABIS

RUU tagihan nggawe lisensi kanggo "produser", sing dikombinasikake gabungan lan pemroses. Khusus, dheweke ditetepake ing Bagean 1 minangka:

"Produsen" tegese entitas sing dilisensi ing bab iki sing diidini 17 operate lan melu kegiyatan sing diidini para petani lan 18 prosesor.

Ing bagean 24, produser diidini, supaya:

(a) Ndarbeni, ndarbeni, nandur, ngolah, nggedhekake, panen, trimming, utawa nyimpen wiji ganja, tunas, tanduran, utawa bahan mentah; 

(b) Ngirim, ngeterake, ngirim, nyedhiyakake, utawa adol bahan tanduran mentah, produk ganja obat, utawa pasokan sing gegandhengan karo bisnis ganja liyane sing dilisensi ing negara iki; 

(c) Adol wiji utawa bibit ganja kanggo entitas sing padha sing duwe ijin kanggo nandur ganja ing negara iki utawa ing wilayah liyane; 

(d) Ndarbeni utawa tuku bahan tanduran mentah saka tukang kebon ing negara iki; utawa 

(e) Nduweni, ngolah, nyiyapake, nggawe, manipulasi, campuran, nyiyapake, utawa mbungkus ganja obat;

Sajrone setaun tagihan bakal ditindakake, negara kudu ngetokake paling ora telung (3) lisensi produsen. Produsen uga kena pajak ekstra.

LISENSI FASILITAS KESUCAPAN KESUCRU MARIJUANA

Fasilitas Pematuhan safety ganja sing dilisensi ing hukum bisa nindakake salah sawijining rong layanan:

(a) Nguji ganja obat sing diasilake dening bisnis ganja sing dilisensi ing bagean bab iki; utawa 

(b) Pemegang kertu latihan lan agen bisnis ganja;

Kegiatan ing ngisor iki diidini miturut bagean 25:

(1) Ndarbeni utawa duwe ganja obat sing dipikolehi saka para pemegang kertu utawa 26 bisnis ganja ing negara kasebut; 

(2) Mbalekake ganja obat kanggo para pemegang kartu utawa bisnis ganja ing negara iki;

(3) Ngangkut ganja obat sing diasilake dening bisnis ganja ing negara iki; 

(4) Produksi utawa adol bahan pendhidhikan sing wis disetujoni sing ana gandhengane karo nggunakake obat ganja; 

(5) Produksi, adol, utawa transportasi peralatan utawa bahan liyane kajaba ganja obat, kalebu nanging ora diwatesi karo peralatan laboratorium lan bahan kemasan sing digunakake dening bisnis ganja lan pemegang kard, kanggo para pemegang kartu utawa bisnis ganja sing dilisensi ing bab iki; 

(6) Tes ganja obat sing diproduksi ing negara iki, kalebu tes kanggo konten cannabinoid, pestisida, jamur, kontaminasi, vitamin E asetat, lan aditif terlarang liyane;

(7) Pemegang kartu pelatihan lan agen bisnis ganja. Latihan kalebu kalebu, nanging ora kudu diwatesi:  

(a) Budidaya sing aman lan efisien, panen, kemasan, label, lan distribusi ganja ganja; 

(b) Tatacara tanggung jawab keamanan lan inventaris; lan

(c) Temuan riset ilmiah lan medis sing gegandhengan karo panggunaan ganja; 

(8) Nampa ganti rugi kanggo tumindak sing diidini ing bagean iki; lan 

(9) Melu ing kegiatan bisnis sing ora ana ganja sing ora dilarang utawa diwatesi dening hukum negara.

Ora kaya lisensi liyane, negara kasebut ora kudu ngetokake nomer minimal lisensi fasilitas pematuhan ganja.

PROVISI LAIN

Ana sawetara sorotan liyane ing tagihan sing bakal mengaruhi pasar ganja medis ing Kentucky:

  • Produsen sing wis dilisensi mung bisa ngetrapake siji (1) budidaya lan siji (1) fasilitas pangolahan, sanajan ana ing lokasi sing beda;
  • Ragad pembaruan lisensi adhedhasar persentase pitungan reged:
    • Yen kuitansi reged kurang saka $ 2,000,000, beya 1% saka pitungan reged + $ 500;
    • Yen panrima reged ana ing antarane $ 2,000,000 lan $ 8,000,000, beya 1.5% saka pitungan kasar + $ 2,000;
    • Yen kuitansi reged luwih saka $ 8,000,000, beya 2% saka pitungan reged + $ 4,000.
    • Yen kurang saka $ 2,000,000 kuitansi reged ing taun kepungkur, ragad kasebut $ 500 ditambah 1% saka kuitansi reged;
  • Departemen bisa mbantah lisensi kanggo alesan apa wae "Ing tumindak sing cocog", kalebu:
    • Perwira utama wis disalahké saka kesalahan pelanggaran tartamtu sing disqualify;
    • Fasilitas kasebut ora selaras karo larangan lokal;
    • Fasilitas kasebut ora bisa ngamanake peraturan keamanan, pengawasan, utawa rekaman.

GAMPAK KANGGO MASA DEPAN LEGALISASI KENTUCKY MARIJUANA

RUU manawa sampeyan bakal ganti amarga bisa nindakake proses legislatif ing Frankfort. Nanging, kaya saiki, HB 136 katon padha karo rezim medis ing negara liya. Karet kasebut bener-bener bakal tekan dalan sawise negara nyatakake peraturan kanggo proses aplikasi lengkap. Kentucky katon apik ngrampungake kanggo melu ing pirang-pirang negara liya sing pungkasane ngrampungake keuntungan medis ganja.

Undhang-undhang Ganja Kedokteran Kentucky

Pengin Bukak Bisnis ganja

Kentucky Medical Law

Kanggo tujuan Seksi 1 nganti 30 iki ditindakake, kajaba konteks kasebut mbutuhake:

6 (1) "Hubungan praktisi-pasien Bona fide" tegese ngobati utawa konsultasi

7 hubungan, sajrone praktisi kasebut:

8 (a) Wis ngrampungake pamriksan lan evaluasi dhisikan ing

9 riwayat medis pasien lan kahanan medis saiki;

10 (b) Wis konsultasi karo pasien babagan terapeutik bisa

11 sipat paliatif obat ganja;

12 (c) Wis menehi saran marang pasien babagan kemungkinan risiko lan efek samping sing ana gandhengane

13 panggunaan obat ganja kalebu interaksi sing bisa ditindakake Kentucky Medical Legalization

14 obat ganja lan obat-obatan utawa obat liya sing pasien

15 njupuk ing wektu kasebut; lan

16 (d) Wis nggawe pengarepan dheweke bakal nyedhiyani perawatan lan tindakake

17 perawatan kanggo pasien;

18 (2) "Bisnis ganja" tegese budidaya, dispensary, prosesor, produsen, utawa a

19 fasilitas pematuhan keamanan dilisensi ing bagean iki;

20 (3) "Agen bisnis ganja" tegese pejabat utama, anggota dewan, karyawan,

21 sukarelawan, utawa agen bisnis ganja;

22 (4) "Pemegang Kertu" tegese:

23 (a) pasien sing nduweni pangguna, sing wis dijenengi minangka juru kunci utawa sing nduweni syarat kanggo ngunjungi

24 pasien sing wis nglamar, entuk, lan nduwe pendaptaran sing bener

25 kertu identifikasi sing ditanggepi departemen kaya sing dibutuhake dening bab iki; utawa

26 (b) pasien sing wis ngunjungi sing entuk lan nduwe pendaptaran sing bener

27 kertu identifikasi, utawa sing padha, sing ditanggepi miturut undang-undang ing

COPY UNOFISI 20 RS HB 136 / GA Kaca 2 saka 118 HB013610.100 - 366 - Legalisasi Ganja Kentucky

1 negara liyane, kabupaten, wilayah, umum, kepemilikan saka insular

2 Amerika Serikat, utawa negara sing diakoni dening Amerika Serikat sing ngidini

3 wong nggunakake ganja kanggo tujuan obat ing ukum

4 ditokake;

5 (5) "Budidaya" tegese entitas sing dilisensi ing bab iki sing budidaya, panen,

6 lan ngirim bahan tanduran mentah menyang tukang kebon, dispenser, prosesor,

7 produsen, utawa fasilitas pematuhan keamanan;

8 (6) "Agen Budidaya" tegese pejabat utama, anggota dewan, karyawan,

9 sukarelawan, utawa agen saka tukang ngolah;

10 (7) "Departemen" tegese Departemen Kesehatan Umum sing diadegake ing KRS

11 12.020;

12 (8) "Pengasuh sing ditetepake" tegese wong sing wis ndaftar kaya ngono karo

13 departemen kaya sing dibutuhake dening bab iki;

14 (9) "Dispensary" tegese entitas sing dilisensi ing bab iki sing entuk,

15 ndarbeni, ngirim, pindhah, ngeterake, adol, nyedhiyakake, utawa menehi obat

16 ganja kanggo para pemegang kartu;

17 (10) "Agen dispenser" tegese pejabat utama, anggota dewan, karyawan,

18 sukarelawan, utawa agen dispensasi;

19 (11) "Pelanggaran pidana sing didiskualifikasi" tegese:

20 (a) Kesalahan kejahatan sing bakal ngelasake wong kasebut minangka pelaku kasar

21 KRS 439.3401; utawa

22 (b) Pelanggaran undang-undang zat kontrol negara utawa federal sing diklasifikasikake

23 minangka pendhudhuk ing ukum sing dituduh wong kasebut, kajaba:

24 1. Kesalahan ukara, kalebu ukum pacoban,

25 incarceration, utawa diluncurake dibebasake, rampung lima (5) utawa luwih

26 taun sadurunge; utawa 27 2. Pelanggaran sing kalebu tumindak Seksi 1 nganti 30 iki

Kentucky Medical Lawn-Lawn-ing kaca sabanjure

1 Tumindak bakal bisa nyegah kapercayan, nanging tumindak kasebut

2 dumadi sadurunge enactment Seksi 1 nganti 30 saka UU iki utawa

3 dituntut dening panguwasa liyane saka Persemakmuran saka

4 Kentucky;

5 (12) "fasilitas tertutup, dikunci" tegese ruangan ing njero ruangan kayata ruangan,

6 griya ijo, bangunan, utawa wilayah tertutup liyane sing dijaga lan

7 dilakokno dening tukang ngolah utawa produser lan dilengkapi kunci lan keamanan liyane

8 piranti sing ngidini akses mung dening agen para tukang utawa produser, kayata

9 dibutuhake dening departemen;

10 (13) "Kuitansi kasar" tegese kabeh jumlah sing ditampa kanthi dhuwit, kredit, properti, utawa liya-liyane

11 dhuwit regane apa wae, kanthi bisnis ganja;

12 (14) "Area pertumbuhan" tegese padha karo fasilitas sing ditutup, sing dikunci;

13 (15) "Mariyuana" tegese padha karo sing ditemtokake ing KRS 218A.010;

14 (16) "Ganja obat" tegese ganja kaya sing ditegesi ing KRS 218A.010 nalika

15 ditanduri, dipanen, diolah, diproduksi, diangkut, dispensasi, disebar,

16 adol, diduweni, utawa digunakake miturut Seksi 1 nganti 30. Tembung

17 "ganja obat" kalebu produk ganja obat lan tanduran mentah 18 bahan;

19 (17) "Aksesoris ganja obat" tegese peralatan, produk, utawa bahan apa wae

20 jinis apa wae sing digunakake, kanggo digunakake, utawa dirancang kanggo nyiyapake,

21 nyimpen, nggunakake, utawa ngonsumsi ganja obat miturut Seksi 1

22 kanggo 30 Undhang-undhang iki;

23 (18) _ "Produk ganja obat" tegese senyawa, pabrik, uyah,

24 turunan, campuran, utawa nyiapake bagean saka tanduran Cannabis sp., Wiji

25 utawa résiné; utawa senyawa, campuran, utawa persiyapan sing ngemot

26 jumlah bahan kasebut nalika ditanam, dipanen, diolah, diproduksi,

27 diangkut, dispensasi, disebar, didol, diduweni, utawa digunakake sesuai karo

COPY UNOFISI 20 RS HB 136 / GA Kaca 4 saka 118 HB013610.100 - Legalisasi Ganja Medis Kentucky

1 Bagean 1 nganti 30 Undhang-undhang iki;

2 (19) "Minor" tegese wong sing umure kurang saka wolulas (18) taun;

3 (20) "Apoteker" tegese padha karo ing KRS 315.010;

4 (21) "Praktisi" tegese dokter sing sah menehi resep kanggo kontrol

5 bahan ing sangisore KRS 320.240, utawa praktik perawat pangguna sing maju

6 sah kanggo menehi resep zat sing dikontrol ing sangisore KRS 314.042, yaiku

7 sah dening lembaga lisensi negara kanggo nyedhiyakake sertifikasi sing ditulis miturut

8 Bagean 5 Undhang-undhang iki; 9 (22) "Prosesor" tegese entitas sing dilisensi ing bab iki sing entuk tanduran mentah

10 materi saka petani supaya nyiyapake, motong, ngapusi, campuran,

11 Pabrik, utawa digunakake ngowahi bahan tanduran mentah, lan produk paket

12 ngemot utawa asale saka bahan tanduran mentahan sing didol menyang lisensi

13 dispensari; 14 (23) "Agen pemroses" tegese pejabat utama, anggota dewan, karyawan,

15 sukarelawan, utawa agen prosesor;

16 (24) "Produsen" tegese entitas sing dilisensi miturut bab iki sing diidini

17 makaryakke lan melu kegiatan sing dileksanakake ing tukang kebon lan

18 prosesor; 19 (25) "Agen produsen" tegese pejabat utama, anggota dewan, karyawan, sukarelawan,

20 utawa agen produser;

21 (26) "Pasien sing nduweni kualifikasi" tegese wong sing wis entuk sertifikasi tertulis saka

22 praktisi sing duwe hubungan karo praktik-pasien bona fide 23;

24 (27) "Kualifikasi kualifikasi medis" tegese penyakit utawa kondisi medis sing

25 katon ing dhaptar kahanan medis sing cocog karo praktisi

26 nyedhiyakake pasien sertifikasi sertifikasi sing disetujoni dening departemen

27 miturut Seksi 3 lan 28 UU iki lan sesuai karo administratif

COPY UNOFISI 20 RS HB 136 / GA Kaca 5 saka 118 HB013610.100 - 366 - XXXX GA

1 peraturan sing diwarisake ing ngisor iki;

2 (28) "Bahan tanduran mentah" tegese bagean tanduran trichome sing katutup trichome

3 Ganja sp. utawa campuran godhong sing dicampur, batang, wiji, lan kembang ing

4 Ganja sp. tandur; 5 (29) "Kertu identifikasi registri" tegese dokumen sing diterbitake dening departemen sing

6 ngenali wong minangka pasien sing berkualitas, sing ngunjungi pasien sing berkualitas, utawa sing wis ditemtokake

7 juru jaga; 8 (30) "Pasien sing wis terdaftar" tegese pasien sing wis nglamar,

9 dijupuk, lan duwe kertu identifikasi pendaptaran sing sah utawa sauntara

10 panampa lisensi sing diterbitake dening departemen;

11 (31) "Fasilitas kepatuhan keamanan" tegese entitas sing dilisensi miturut bab iki

12 nyedhiyakake paling ora siji (1) layanan ing ngisor iki:

13 (a) Nguji ganja obat sing diasilake dening bisnis ganja sing dilisensi

14 bab iki; utawa 15 (b) Pemegang kertu latihan lan agen bisnis ganja;

16 (32) "Agen fasilitas kepatuhan keamanan" tegese pejabat utama, anggota dewan,

17 karyawan, sukarelawan, utawa agen fasilitas pematuhan aman;

18 (33) "Bibit" tegese tanduran ganja sing ora duwe kembang lan dhuwure luwih saka wolung

19 (8) inci; 20 (34) "ngrokok" tegese inhalasi kumelun sing diasilake saka pembakaran mentah

21 bahan tanduran nalika diobong dening geni; 22 (35) "Papan lisensi negara" tegese ing ngisor iki:

23 (a) Badan Kedokteran Kentucky; lan 24 (b) Dewan Perawat Kentucky;

25 (36) "Panganggone ganja obat" utawa "panggunaan ganja" kalebu

26 akuisisi, administrasi, kagungan, transfer, transportasi, utawa konsumsi

27 aksesoris ganja obat utawa aksesoris ganja obat dening para pemegang kard ing

COPY UNOFISI 20 RS HB 136 / GA Kaca 6 saka 118 HB013610.100 - 366 - XXXX GA

1 sesuai karo Bagean 1 nganti 30 Undhang-undhang iki. Tembung "panggunaan obat

2 ganja "lan" panggunaan ganja "ora kalebu:

3 (a) Budidaya ganja dening sing duwe kertu; utawa 4 (b) Panggunaan utawa konsumsi ganja kanthi ngrokok;

5 (37) "Ngunjungi pasien sing nduweni kualifikasi" tegese wong sing wis ndhaptar kayata

6 departemen kaya sing dibutuhake ing bab iki utawa sing duwe pendaptaran sing bener

7 kertu identifikasi, utawa dokumen sing padha, sing ditanggepi miturut

8 undang-undang saka negara liya, kabupaten, wilayah, umum, kagungan insular

9 Amerika Serikat, utawa negara sing diakoni dening Amerika Serikat sing ngidini wong kasebut

10 kanggo nggunakake ganja obat ing bidang ukum diterbitake; lan

11 (38) "Sertifikasi tertulis" tegese dokumen tanggal lan ditandatangani dening praktisi,

12 yaiku: 13 (a) Nyatakake manawa ing panemu profesional praktisi, pasien bisa ditampa

14 mupangat terapi utawa palliative saka panggunaan obat ganja;

15 (b) Nemtokake kahanan utawa syarat medis sing cocog

16 praktisi percaya manawa pasien bisa nampa terapi utawa paliatif

17 mupangat; lan 18 (c) negesake manawa praktisi kasebut duwe pasien-pasien pasien fona

19 hubungan karo pasien

 

Deloken:

* Tom Howard at GanjaIndustryLawyer.com
* Miggy at News Legalization News
Tertarik kanggo rawuh minangka tamu? Email produser kita ing lauryn@cannabislegalizaitonnews.com.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Thomas Howard

Thomas Howard

Pengacara ganja

Thomas Howard wis pirang-pirang taun wis kerja lan bisa mbantu navigasi menyang banyu sing luwih nguntungake.

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia

 Lisensi Produksi Ganja Medis Georgia Georgia nampa aplikasi kanggo Lisensi produksi ganja medis. Sawise negara ngidini panggunaan ganja medis ing 2015, Majelis Umum pungkasane nglampahi tagihan sing ngidini produksi lan penjualan mariyuana ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Arizona

CARA Nampa LISENIS BISNIS CANNABIS IN ARIZONA Entuk informasi paling anyar babagan cara entuk lisensi ganja ing Arizona, sawise ngetrapake undang-undang ganja anyar, Prop 207 nganti 60 nganti 40% swara ing Nopember, 2020 Wong Arizon bakal bisa ndhaptar bisnis ganja ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Mississippi

  CARA Golek LISENSI BISNIS MARIJUANA ING MISSISSIPPI, siyap sinau babagan carane entuk lisensi tuku mariyuana ing Mississippi! Masyarakat ing Mississippi bakal bisa ndhaptar lisensi bisnis mariyuana lan wiwit operasi ing negara kasebut, ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing Montana

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS IN MONTANA Ayo siyap miwiti nyiapake aplikasi lisensi bisnis ganja ing Montana! Montana minangka salah siji saka limang negara bagian, kajawi Arizona, Mississippi, New Jersey, lan South Dakota, sing wis tagihan tagihan sing nglegalake ...

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

Cara Golek Lisensi Bisnis Ganja ing New Jersey

CARA Golek LISENIS BISNIS CANNABIS ING JERSI BARU Wong-wong ing New Jersey milih lan undang-undang legalisasi ganja anyar wis dileksanakake! - Bersiap-siap njaluk lisensi bisnis ganja kanggo miwiti operasi ing New Jersey. New Jersey langsung entuk undang-undang anyar kanggo kode ...

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Golek Lisensi Marijuana ing Dakota Kidul

Cara Entuk Lisensi Mariyuana ing South Dakota South Dakota wiwit nol nganti satus kanthi ukum ganja! - Supaya ora duwe legalisasi apa wae kanggo nembus rong tagihan anyar sing ngidini mariyuana medis lan rekreasi ing negara kasebut, sampeyan bisa ...

Lisensi Marijuana Warisan Detroit

Lisensi Marijuana Warisan Detroit

Detroit Legacy minangka istilah ukum sing nembe ditemtokake amarga pengin dadi operator ganja ing Kutha. Detroit pungkasane mlebu industri ganja sing digunakake diwasa nganti meh setaun sawise negara bagian Michigan nglegalake ganja rekreasi sing kira-kira bisa ngasilake $ 3 milyar ing ...

Pembaruan litigasi ganja ing Illinois

Pembaruan litigasi ganja ing Illinois

  Proses aplikasi lisensi ganja ing Illinois wis akeh prekara sing sampurna. Asil ing akeh tuntutan hukum lan akeh rasa ora puas umum. Kita mutusake kanggo nganyari sampeyan babagan kabeh proses sing ana ing jero, kenapa nggawe ...

Apa Sampeyan Bisa Tuwuh Mariyuana ing Michigan

Apa Sampeyan Bisa Tuwuh Mariyuana ing Michigan

   "Apa aku bisa marijuana?" minangka pitakonan sing populer banget ing negara-negara Amerika Serikat, Michigan mesthi ora ana sing istiméwa. Sadurunge miwiti omah ing negara sampeyan, priksa manawa sampeyan wis ngerti wangsulane. Tetep tundhuk karo undang-undang negara sampeyan, yen sampeyan bisa uga duwe risiko pidana ...

Butuh Pengacara Ganja Kanggo Bisnis Sampeyan?

Pengacara bisnis ganja uga duwe bisnis. Kita bisa mbantu nyusun bisnis utawa mbantu nglindhungi peraturan sing mbebayani banget.


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com


316 SW Washington Street, Suite 1A
Peoria, Illinois 61602

Telpon: (309) 740-4033 || email:  tom@collateralbase.com


150 S. Wacker Drive, Suite 2400,
Chicago IL, 60606 AS

telpon: 312-741-1009 || email:  tom@collateralbase.com

pengacara industri ganja

316 SW Washington St, Peoria,
IL 61602, Amerika Serikat
Nelpon Kita (309) 740-4033 || e-Mail Kita tom@collateralbase.com
Warta Industri Ganja

Warta Industri Ganja

Lengganan lan entuk paling anyar babagan industri ganja. Kalebu konten eksklusif sing mung dituduhake karo pelanggan.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This